Elbette olacaksın ve annelik sana çok yakışacak. Rabbim tez vakitte kabul etsin dualarımızı. Bu mübarek günler hürmetine başladım senin için okumaya. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sağolun arkadaşlarım. Olacak sende hamile kalacaksın demeniz bile içimi rahatlatıyor kendi kendime olacak Merve bak arkadaşlarında inanıyor diyorum. İnşallah olacaktır. Bu arada ben bu ay 3 gün hasta oldum normalde 6 gün olıyordum neden böyle olmuş olabilir.
Beth18 evet kuzum başlayacağım inşallah. Her gün 41 Meryem suresinede başlayacağım. Bir şey bana vesile olacak inşallah zamanı da yakındır.
Amin canım allah senden razı olsun. Gerçekten bana hakkın çok geçiyor. İyilik yapan iyilik bulur. Sende inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.Elbette olacaksın ve annelik sana çok yakışacak. Rabbim tez vakitte kabul etsin dualarımızı. Bu mübarek günler hürmetine başladım senin için okumaya. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İsaranbul düzen lab. Yaptırdıysanız eğer değerlerde morfolojide herşey çok iyi.Acaba yorumlamanız mümkün mü daha önce morfoloji % 2 buraya yüklemiştim hasar testi de verdik bir haftaya oda çıkar durum ne sizce.burda ki herkes inşallah bu mübarek ayda güzel haber alıp çok mutlu olur
çok teşekkürler rabbim dualarınızı duysun inşallahİsaranbul düzen lab. Yaptırdıysanız eğer değerlerde morfolojide herşey çok iyi.
Eşimde sürekli İstanbul düzende veriyor o yüzden oranın değerlerine güveniyorum. Bence çok iyi. Sende de sorun yoksa inşallah hemen hamile kalırsın. Bu değerlere ulaşmak için birşeyler yaptınız mı?Ö
çok teşekkürler rabbim dualarınızı duysun inşallah
Aaa inanmıyorum. 5 sene oldu ve 5 tüp bebek başarısızlığınız var. Değerler çok mu kötüydü. Hangi ilacı verdi doktorunuz.Evet Cerrahpaşa’da bir profla görüştük ilaç verdi zaten ben de hiç sıkıntı Yok görünürde doğal yolla olmuyor beş sene oldu beş tüp bebek iki aşılamam var yaş 30 ilaç kullanalı 3 ay oldu
İlacı biliyorum içeriği de çok iyi çam kabuğu ekstresi var morfolojiye iyi geliyor. Büyük ihtimal kopmakt bir vitamin olduğu için iyi gelmiştir. Morfoloji bizde de 2 en son 1 çıkmıştı. Burada bir çoğumuzun 2/3 ve hamile kalınıyor. Sizin tedavilerinizin başarısızlığı farklı birşeydir. İlaçtan önce sayı hız nasıldı? Tedavileriniz hep negatif mi oldu yoksa gebelik gerçekleşip sonra kaybettiğin oldu mu?Bakalım hiç bir doktor istemedi hepsi gerek Yok deri ama biz düzene DNA hasar testi verdik sonuçlarını bekliyoruz inşallah orda bir pürüz çıkmaz diyiecgim ama emin değilim sorun olsa daha iyi en azından çözecek formüller üretilir hayırlısı o yüzden
İlk önce bişey sorucam şu resim nasıl siliniyor eşimin ismi gözüküyor ve kızdıİlacı biliyorum içeriği de çok iyi çam kabuğu ekstresi var morfolojiye iyi geliyor. Büyük ihtimal kopmakt bir vitamin olduğu için iyi gelmiştir. Morfoloji bizde de 2 en son 1 çıkmıştı. Burada bir çoğumuzun 2/3 ve hamile kalınıyor. Sizin tedavilerinizin başarısızlığı farklı birşeydir. İlaçtan önce sayı hız nasıldı? Tedavileriniz hep negatif mi oldu yoksa gebelik gerçekleşip sonra kaybettiğin oldu mu?
Paylaşanlar Silinmiyor diye biliyorum. Yöneticiyle görüşmen lazım.İlk önce bişey sorucam şu resim nasıl siliniyor eşimin ismi gözüküyor ve kızdı
Kimyasal gebelik oldu iki tane digerleri hiç tutmadı zatenİlacı biliyorum içeriği de çok iyi çam kabuğu ekstresi var morfolojiye iyi geliyor. Büyük ihtimal kopmakt bir vitamin olduğu için iyi gelmiştir. Morfoloji bizde de 2 en son 1 çıkmıştı. Burada bir çoğumuzun 2/3 ve hamile kalınıyor. Sizin tedavilerinizin başarısızlığı farklı birşeydir. İlaçtan önce sayı hız nasıldı? Tedavileriniz hep negatif mi oldu yoksa gebelik gerçekleşip sonra kaybettiğin oldu mu?
Geçmiş olsun. Genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer yaptırmadıysanız pıhtılaşma testlerini de yaptırın.Kimyasal gebelik oldu iki tane digerleri hiç tutmadı zaten
Hepsini yaptırdık sıkıntı Yok pıhtılaşma çok az zaten iğne kullanıyorum tedavi esnasın daGeçmiş olsun. Genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer yaptırmadıysanız pıhtılaşma testlerini de yaptırın.
O halde sadece nasip. Bol bol dua edin. Her nasip vaktine esirdir. Vaktini bekliyor bebişin.Hepsini yaptırdık sıkıntı Yok pıhtılaşma çok az zaten iğne kullanıyorum tedavi esnasın da
En sona biz kalacağız sanki. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Çok güzel haberler alıyoruz.@rvydmrt canımmmmm bende gördüm. Hadi hayırlısı senin adına çok sevindim. Yakında topiğimizin ismi hamileler topiği olacak sanki.
Dinlenmeye devam bir savaşçı annesinin imdadına yetişmiştir muhakkak.
Tefriciye 4444 mü okuyorsunuz canım?cok istiyorum Allah.im insallah nasip eder. Tefriciye okuyor musun bu topikte ve arkadaslar arasinda da cok duydum tefriciye okuduktan sonra hamile kalanlari. Ama Allah nasip edecek bir gun insallah. Merak etme sen
olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?