Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Elbette olacaksın ve annelik sana çok yakışacak. Rabbim tez vakitte kabul etsin dualarımızı. Bu mübarek günler hürmetine başladım senin için okumaya. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Amin canım allah senden razı olsun. Gerçekten bana hakkın çok geçiyor. İyilik yapan iyilik bulur. Sende inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.

Acaba yorumlamanız mümkün mü daha önce morfoloji % 2 buraya yüklemiştim hasar testi de verdik bir haftaya oda çıkar durum ne sizce.burda ki herkes inşallah bu mübarek ayda güzel haber alıp çok mutlu olur
İsaranbul düzen lab. Yaptırdıysanız eğer değerlerde morfolojide herşey çok iyi.

Ö

çok teşekkürler rabbim dualarınızı duysun inşallah
Eşimde sürekli İstanbul düzende veriyor o yüzden oranın değerlerine güveniyorum. Bence çok iyi. Sende de sorun yoksa inşallah hemen hamile kalırsın. Bu değerlere ulaşmak için birşeyler yaptınız mı?

Evet Cerrahpaşa’da bir profla görüştük ilaç verdi zaten ben de hiç sıkıntı Yok görünürde doğal yolla olmuyor beş sene oldu beş tüp bebek iki aşılamam var yaş 30 ilaç kullanalı 3 ay oldu

Aaa inanmıyorum. 5 sene oldu ve 5 tüp bebek başarısızlığınız var. Değerler çok mu kötüydü. Hangi ilacı verdi doktorunuz.

Bakalım hiç bir doktor istemedi hepsi gerek Yok deri ama biz düzene DNA hasar testi verdik sonuçlarını bekliyoruz inşallah orda bir pürüz çıkmaz diyiecgim ama emin değilim sorun olsa daha iyi en azından çözecek formüller üretilir hayırlısı o yüzden

İlacı biliyorum içeriği de çok iyi çam kabuğu ekstresi var morfolojiye iyi geliyor. Büyük ihtimal kopmakt bir vitamin olduğu için iyi gelmiştir. Morfoloji bizde de 2 en son 1 çıkmıştı. Burada bir çoğumuzun 2/3 ve hamile kalınıyor. Sizin tedavilerinizin başarısızlığı farklı birşeydir. İlaçtan önce sayı hız nasıldı? Tedavileriniz hep negatif mi oldu yoksa gebelik gerçekleşip sonra kaybettiğin oldu mu?

İlk önce bişey sorucam şu resim nasıl siliniyor eşimin ismi gözüküyor ve kızdı

Kimyasal gebelik oldu iki tane digerleri hiç tutmadı zaten

En sona biz kalacağız sanki. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Çok güzel haberler alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…