- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Herşey gayet normal. Morfolojiyi göremedim.Eki Görüntüle 2147524
Yorumlarmısınız arkadaşlar
Devlet hastanesinde yapıldı ve varikosel ameliyatından 4 ay sonraHerşey gayet normal. Morfolojiyi göremedim.
Bir de pH hafif yüksek.
Önceki testi bilmiyorum ama bu gayet iyi.Devlet hastanesinde yapıldı ve varikosel ameliyatından 4 ay sonra
Hep diyorum ya hamile olunca gitmeyin beni bırakmayın diye. Ama allah büyük bakalım.En sona biz kalacağız sanki. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Çok güzel haberler alıyoruz.
Rabbim bize de nasip edecek inşallah. Neyi tutsam elimde kalsa da hayırlısı..Hep diyorum ya hamile olunca gitmeyin beni bırakmayın diye. Ama allah büyük bakalım.
Öyle deme kuzum. Rabbimin öyle bir adaleti varki aklımız bile almaz. Bu dünyada zenginlik Sefa içinde yaşayan bir müslümanla fakirlik sefalet içinde yaşayan bir müslüman aynı anda cennete girmeyecek. Fakir olan girecek bilmem kaç sene sonra zengin olan girecek. Bunun bile bir terazisi varken. Geç evlat sahibi olanla erken evlat sahibi olanın nasıl bir terazisi vardır. Ben Allah’a sığındım o hakkı hakkına verendir. Vermiyorsa hayırlı olanın bu olduğu içindir. Rabbim sevdiği kullarını kendine yaklaştırmak için dert tasa verirmiş. Eyüp a.s vücudunu saran hastalık gibi ona bile şükreder vücudundan bir hastalık düşse onu vücuduna koyarmış. Onun rızkını allah benim vücudumdan veriyor diye. Sonra ne oldu sabrın sonunda allah ona acıdı ve herşey güzel oldu cennetide kazandı. Bizim dinimiz böyle kutsal ve ölçülü bir din. Her daim hamd olsun mübarek aylar hürmetine bağışlanan ve feraha Eren kullardan olalım inşallah.Rabbim bize de nasip edecek inşallah. Neyi tutsam elimde kalsa da hayırlısı..
ben okumadim ama arkadasimdan ve bu topiktekilerden duymustum canimTefriciye 4444 mü okuyorsunuz canım?
Amiiiiiinnnn canım beniiimm amiiinn. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eylesin. Gözlerim dolu dolu şu an. Ne güzel anlattın öyle..Öyle deme kuzum. Rabbimin öyle bir adaleti varki aklımız bile almaz. Bu dünyada zenginlik Sefa içinde yaşayan bir müslümanla fakirlik sefalet içinde yaşayan bir müslüman aynı anda cennete girmeyecek. Fakir olan girecek bilmem kaç sene sonra zengin olan girecek. Bunun bile bir terazisi varken. Geç evlat sahibi olanla erken evlat sahibi olanın nasıl bir terazisi vardır. Ben Allah’a sığındım o hakkı hakkına verendir. Vermiyorsa hayırlı olanın bu olduğu içindir. Rabbim sevdiği kullarını kendine yaklaştırmak için dert tasa verirmiş. Eyüp a.s vücudunu saran hastalık gibi ona bile şükreder vücudundan bir hastalık düşse onu vücuduna koyarmış. Onun rızkını allah benim vücudumdan veriyor diye. Sonra ne oldu sabrın sonunda allah ona acıdı ve herşey güzel oldu cennetide kazandı. Bizim dinimiz böyle kutsal ve ölçülü bir din. Her daim hamd olsun mübarek aylar hürmetine bağışlanan ve feraha Eren kullardan olalım inşallah.
Canım uyanınca aklıma geldin aklıma geldin hemen girip bakayim dedim.hayirli olsun gitti inşallah kanını ver guvelde bir değer çıkar insallah gözün âydin canimEki Görüntüle 2147569 Kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testiyle yaptım var mı hamilemiyim sizce
Cnm görmüyor musun 2. Çizgiyi var tabiki :))) çok şükür ki var. Gözün aydın tekrardan. Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin. Kan verebilirsin artık bence. Bak işte Allah isterse herşey sebep olur birşeyin olması için :) rabbime binlerce şükürler olsun:)Eki Görüntüle 2147569 Kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testiyle yaptım var mı hamilemiyim sizce
Canım uyanınca aklıma geldin aklıma geldin hemen girip bakayim dedim.hayirli olsun gitti inşallah kanını ver guvelde bir değer çıkar insallah gözün âydin canim
Canım Allah yardımcın olsun.yorma kendini.benimde 8 30dersim var senin kadar erken olmasada bende erken kalkıyorum canım birde bugün uce doğru bitecek tüm gün okuldayim yani.Erkencisin :) ben sabahçıyım diye erkenden uyanıyorum. 6.20 de ayaktayım.bugün 3 e kadar dersim var çok mutsuzum
İnşallah cnm diger testlede yaptım çok silik hayalet bi çizgi çıktı inşallah kimyasal falan olmaz degerim güzel çıkarCanım uyanınca aklıma geldin aklıma geldin hemen girip bakayim dedim.hayirli olsun gitti inşallah kanını ver guvelde bir değer çıkar insallah gözün âydin canim
Allah razı olsun cnm diger testlede yaptım aynı zamanda onda hayalet çizgi çıktı varla yok arası inşallahh rabbim nasip eder 6 yıl sonra ilk kez gördümm bu çizgiyiiCnm görmüyor musun 2. Çizgiyi var tabiki :))) çok şükür ki var. Gözün aydın tekrardan. Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin. Kan verebilirsin artık bence. Bak işte Allah isterse herşey sebep olur birşeyin olması için :) rabbime binlerce şükürler olsun:)
Bu çizgi dünyanın en güzel tablosu gibi baktıkça bakıyor insan :) hep bakmak istiyor insan :)Allah razı olsun cnm diger testlede yaptım aynı zamanda onda hayalet çizgi çıktı varla yok arası inşallahh rabbim nasip eder 6 yıl sonra ilk kez gördümm bu çizgiyii
Gerçekten öyleymiş cnm rabbime şükürler olsnBu çizgi dünyanın en güzel tablosu gibi baktıkça bakıyor insan :) hep bakmak istiyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?