Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun cnm diger testlede yaptım aynı zamanda onda hayalet çizgi çıktı varla yok arası inşallahh rabbim nasip eder 6 yıl sonra ilk kez gördümm bu çizgiyii
6yil dile kolay degilmi kim bilir nasıl geçmistir inşallah bu intihanin son bulur canım bebeğin yada bebeklerin sana sıkı sıkıya tutunur.Allah yüzünü güldürsün canım

6yil dile kolay degilmi kim bilir nasıl geçmistir inşallah bu intihanin son bulur canım bebeğin yada bebeklerin sana sıkı sıkıya tutunur.Allah yüzünü güldürsün canım
İnşallah cnm Allah razı olsun bu çizgiyi görmek için dünyaları verirdim rabbim herkese göstersin devamı gelir inşallah

Boyle kan ver dememin sebebi ilk denememde iki kat artis olmamisti sagliksiz oldugunu oradan anlamistik ama sonki denememde 2 kattan fazla artislar olmustu canim. O yuzden soyleyip duruyorum. Ama dr.unu dinleyip 10.gunden itibafende baktirabilirsin

Boyle kan ver dememin sebebi ilk denememde iki kat artis olmamisti sagliksiz oldugunu oradan anlamistik ama sonki denememde 2 kattan fazla artislar olmustu canim. O yuzden soyleyip duruyorum. Ama dr.unu dinleyip 10.gunden itibafende baktirabilirsin
Allah razı olsun cnmm bilgilendiriosun beni Bugün vercem inşallah cnm çatlayacagım meraktan eşim uyansında kıyamam oruç tutuo

Kızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü

Kızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Sen iyi düşün iyi olsun. Kalitesiz diye stres yapma. Olumsuz etkilenmesin mercimekler. Olacak de dua et. Allahtan hayırlısı.

Kızlar bu güzel günlerde 4444 tane salatı tefriciye okumaya karar verdim. Yardım ederseniz çok sevinirim

Eki Görüntüle 2147569 Kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testiyle yaptım var mı hamilemiyim sizce
Ayy cok sevindim .Benim testim de boyleydi kan 84 cikmisti .Sakin atma kapağını tak ve sakla .En guzel hatira.Kat kat artsin insallah Rabbim sevincini daim etsin.
Kızlar bu güzel günlerde 4444 tane salatı tefriciye okumaya karar verdim. Yardım ederseniz çok sevinirim
Topik açarsan dua bölümüne yardim ederiz insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…