- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
6yil dile kolay degilmi kim bilir nasıl geçmistir inşallah bu intihanin son bulur canım bebeğin yada bebeklerin sana sıkı sıkıya tutunur.Allah yüzünü güldürsün canımAllah razı olsun cnm diger testlede yaptım aynı zamanda onda hayalet çizgi çıktı varla yok arası inşallahh rabbim nasip eder 6 yıl sonra ilk kez gördümm bu çizgiyii
İnşallah cnm Allah razı olsun bu çizgiyi görmek için dünyaları verirdim rabbim herkese göstersin devamı gelir inşallah6yil dile kolay degilmi kim bilir nasıl geçmistir inşallah bu intihanin son bulur canım bebeğin yada bebeklerin sana sıkı sıkıya tutunur.Allah yüzünü güldürsün canım
cok sukur canim. Ama bence kan ver gun asiri saglikli ilerledigini sekilde gorursunİnşallah cnm Allah razı olsun bu çizgiyi görmek için dünyaları verirdim rabbim herkese göstersin devamı gelir inşallah
evet ben ilk kanimi orada vermistimTamam cnm acilde verebilirmiyim
Allah razı olsun cnmm bilgilendiriosun beni Bugün vercem inşallah cnm çatlayacagım meraktan eşim uyansında kıyamam oruç tutuoBoyle kan ver dememin sebebi ilk denememde iki kat artis olmamisti sagliksiz oldugunu oradan anlamistik ama sonki denememde 2 kattan fazla artislar olmustu canim. O yuzden soyleyip duruyorum. Ama dr.unu dinleyip 10.gunden itibafende baktirabilirsin
merakla bekliyoruz sonucu Allah insallah yuzunu guldursun :)Allah razı olsun cnmm bilgilendiriosun beni Bugün vercem inşallah cnm çatlayacagım meraktan eşim uyansında kıyamam oruç tutuo
kaliteye takılmayın bence benim embiriyoların hepsi 5 gün aa ama olmadı yani rabbim nasip edecekse o kalite çok anlamsızlaşıyorKızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Sen iyi düşün iyi olsun. Kalitesiz diye stres yapma. Olumsuz etkilenmesin mercimekler. Olacak de dua et. Allahtan hayırlısı.Kızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Ayy cok sevindim .Benim testim de boyleydi kan 84 cikmisti .Sakin atma kapağını tak ve sakla .En guzel hatira.Kat kat artsin insallah Rabbim sevincini daim etsin.Eki Görüntüle 2147569 Kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testiyle yaptım var mı hamilemiyim sizce
Topik açarsan dua bölümüne yardim ederiz insallah .Kızlar bu güzel günlerde 4444 tane salatı tefriciye okumaya karar verdim. Yardım ederseniz çok sevinirim
hayırlı olsunKızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Teşekkür ederim, inşallah güzel bir sürpriz olur.
Kaliteye
kaliteye takılmayın bence benim embiriyoların hepsi 5 gün aa ama olmadı yani rabbim nasip edecekse o kalite çok anlamsızlaşıyor
Saol canım güzel duan için.hayırlı olsun-Pandora- güzel düşünün güzel olsun. Şu mübarek günlerde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
Evet canım hayırlısı, olursa güzel bir sürpriz olacak.Sen iyi düşün iyi olsun. Kalitesiz diye stres yapma. Olumsuz etkilenmesin mercimekler. Olacak de dua et. Allahtan hayırlısı.
Cnm umutsuz olma lütfen Allah ol derse herşey olur. Kaliteye bakma lütfen çok dua ettttKızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Cnm sabahtan okudum 100 tane salavatı tefriciye. senin niyetine olsun inş kolay gelsin elimden geldikçe okurum inşşşKızlar bu güzel günlerde 4444 tane salatı tefriciye okumaya karar verdim. Yardım ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?