Sağ ol canım. Allah razı olsunCnm sabahtan okudum 100 tane salavatı tefriciye. senin niyetine olsun inş kolay gelsin elimden geldikçe okurum inşşş
Kaç haftalıksınız cnm ???Ikili taramamiz temiz cikti masallah suphanallah .. Yurt disindan gelecek sonuclari bekliyoruz kardeslerim. Onda cinsiyetde belli oluyormus cok heycanli, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Ayy evet varrrrrrEki Görüntüle 2147569 Kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testiyle yaptım var mı hamilemiyim sizce
CAnım eğer 5. Güne geldiyse hiç problem yapma zaten 6. Günde tutunuyor sonra vücut oluşumu başlıyor bölünme evresini tamamlamıştır. İnşallah güzel olacak öyle düşün. Sana kötü bile görünse 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali yüksekmiş inşallah olacak.Kızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Canım dua edelim hiç belli olmaz inşallah senden de güzel haber alırız Rabbim yeterki dilesinKızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
Canım ben şimdilik 200 alayım okuyabilirsem alırım yineKızlar bu güzel günlerde 4444 tane salatı tefriciye okumaya karar verdim. Yardım ederseniz çok sevinirim
Cnm çok güzel çıkmış. Buay hamile kalabilirsiniz inşşş :) benim 5.66 idi 5 ve üstü çatlamış anlamına geliyor ama 10 ve üstü kaliteli yumurta olduğu anlamına geliyor. Rabbim inş nasip eder :)Kızlar bugün progesteron testi yaotirdim 10.30 çıktı
Benim bildiğim ikinci ay da baslayabiliyorsun.insallah tutar canım Haziran'da temmuzda olur sanirimCAnım eğer 5. Güne geldiyse hiç problem yapma zaten 6. Günde tutunuyor sonra vücut oluşumu başlıyor bölünme evresini tamamlamıştır. İnşallah güzel olacak öyle düşün. Sana kötü bile görünse 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali yüksekmiş inşallah olacak.
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsunCanım ben şimdilik 200 alayım okuyabilirsem alırım yine
İnşallah canım benimde 5.6 dı bu ay kendim gidip devlette yaptırdım adeti beklıyorum aşılama denıcez yine :/ neden hamile kalamıyorum acaba bazen sıkılıyorumCnm çok güzel çıkmış. Buay hamile kalabilirsiniz inşşş :) benim 5.66 idi 5 ve üstü çatlamış anlamına geliyor ama 10 ve üstü kaliteli yumurta olduğu anlamına geliyor. Rabbim inş nasip eder :)
İnşallah canım benimde 5.6 dı bu ay kendim gidip devlette yaptırdım adeti beklıyorum aşılama denıcez yine :/ neden hamile kalamıyorum acaba bazen sıkılıyorum
Yani özel olarak bişe yapmadım canım duzgunde beslenmedimSuskun Ceylan canım çok iyi çıkmış maaşallah. Herhangi birşey yapmadın sanırım...
Her ay değişiyor galiba. İnşallah herşey güzel olacak.
Canım yazdım ama görmedin galibaIyi aksamlar kizlar
Ay iki saattir redrise1515.i ariyorum
B Beyza_2018 olmus
Benim haberim yok
Canim sen dr.a gittin mi? Keseyi gordun mu?
R rvydmrt canim sen kana baktirdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?