Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ikili taramamiz temiz cikti masallah suphanallah .. Yurt disindan gelecek sonuclari bekliyoruz kardeslerim. Onda cinsiyetde belli oluyormus cok heycanli, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu

Progestan fitili ve folik asiti biraktik 3 ayimiz doldugu icin. Hatta dr um platesede basliyabilecegimi soyledi Ama spor yapacagin kisinin mutlaka hamilelik uzmanligi olsun dedi .. oyle birisini taniyorum onunla calisacagim Allah nasip ederse normal dogum yapmak isterim

Kızlar bugün transferim oldu, 5. Güne sadece 2 embriyo kalmış ve kalitesi 3cc yani çok kötü
CAnım eğer 5. Güne geldiyse hiç problem yapma zaten 6. Günde tutunuyor sonra vücut oluşumu başlıyor bölünme evresini tamamlamıştır. İnşallah güzel olacak öyle düşün. Sana kötü bile görünse 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali yüksekmiş inşallah olacak.

Kizlarr benim 2 nci tup gene tutmamsdi biliosnz dondurulmus denicem 2 ay snra nisanda oldum transfer olmadi fazla ara vermelimiyim sizce nezamn koyduruyum dondurulmuslari.bu sefer 2 tane koncak dondurulmusda sans daha yuksek diyolar ama sizcede oylemi

Benim bildiğim ikinci ay da baslayabiliyorsun.insallah tutar canım Haziran'da temmuzda olur sanirim

Cnm çok güzel çıkmış. Buay hamile kalabilirsiniz inşşş :) benim 5.66 idi 5 ve üstü çatlamış anlamına geliyor ama 10 ve üstü kaliteli yumurta olduğu anlamına geliyor. Rabbim inş nasip eder :)
İnşallah canım benimde 5.6 dı bu ay kendim gidip devlette yaptırdım adeti beklıyorum aşılama denıcez yine :/ neden hamile kalamıyorum acaba bazen sıkılıyorum

İnşallah canım benimde 5.6 dı bu ay kendim gidip devlette yaptırdım adeti beklıyorum aşılama denıcez yine :/ neden hamile kalamıyorum acaba bazen sıkılıyorum

Cnm keşke bu sorunun cevabını bilsem!!!!! Bende çok sorardım bunu kendime. Neden diye! Ama demek ki zamanı varmış.... kafanı rahat tutmaya çalış.... elinden geleni yap... gerisi rabbimin taktiri....

Suskun Ceylan canım çok iyi çıkmış maaşallah. Herhangi birşey yapmadın sanırım...
Her ay değişiyor galiba. İnşallah herşey güzel olacak.
Yani özel olarak bişe yapmadım canım duzgunde beslenmedim ananas yedim bide dut şurubu yaptım hergun ondan içiyorum ama ne etkisi var bilmem

Iyi aksamlar kizlar
Ay iki saattir redrise1515.i ariyorum
B Beyza_2018 olmus
Benim haberim yok
Canim sen dr.a gittin mi? Keseyi gordun mu?
R rvydmrt canim sen kana baktirdin mi?
Canım yazdım ama görmedin galiba
Canım önümüzdeki perşembe gideceğim daha göremedik canım ama iki kere kan verdim birinden 218 diğerinde iki gün sonra500küsür cikti.insallah perşembe kesemizi goruruz.ama midem çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…