Canim sendin demek ben de bilmiyordum :) 1 cay bardağı ilik suya 1 kup seker atip icersen midene iyi gelir .Ayni zamanda süt veya soda .Canım yazdım ama görmedin galiba
Canım önümüzdeki perşembe gideceğim daha göremedik canım ama iki kere kan verdim birinden 218 diğerinde iki gün sonra500küsür cikti.insallah perşembe kesemizi goruruz.ama midem çok yanıyor
Yapayım canım perisanim ama bildiğin kendini yiyor midem.Canim sendin demek ben de bilmiyordum :) 1 cay bardağı ilik suya 1 kup seker atip icersen midene iyi gelir .Ayni zamanda süt veya soda .
Yapayım canım perisanim ama bildiğin kendini yiyor midem.
Ama olsun çok şükür Rabbime .Hersek'e nasip etsin Allahim.
Kaç haftalık oldun sen baya büyüdü yavrun demi kavuşmaya az kaldi
30.haftadayiz 15 temmuzda dogum insallah .Bunlar fragman sadeceYapayım canım perisanim ama bildiğin kendini yiyor midem.
Ama olsun çok şükür Rabbime .Hersek'e nasip etsin Allahim.
Kaç haftalık oldun sen baya büyüdü yavrun demi kavuşmaya az kaldi
30.haftadayiz 15 temmuzda dogum insallah .Bunlar fragman sadeceYemekten sonra agirlik coktu yürüyüş yapalim dedik 10 dk zor yürüdüm.
Canım güzel duygular bunlarBenimde mide bulantım hafif hafif başlıyor. Özellikle kahvaltı sonrası midem bulanıyor. Arada midem de yanıyor ama zaten bende ülser vardı. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Canım çok şalgam çekiyor içince de afedersiniz ishal oluyorumama içmeden de edemiyorum karışık duygular içerisindeyim.
Zaman ne çabuk geçiyor degilmi?maşallah subanallah sağlıkla kucağına alırsın umarım canım Allah yardımcın olsun30.haftadayiz 15 temmuzda dogum insallah .Bunlar fragman sadeceYemekten sonra agirlik coktu yürüyüş yapalim dedik 10 dk zor yürüdüm.
bilmiyordum canim. Ben seni yeni katilan biri saniyodumCanım yazdım ama görmedin galiba
Canım önümüzdeki perşembe gideceğim daha göremedik canım ama iki kere kan verdim birinden 218 diğerinde iki gün sonra500küsür cikti.insallah perşembe kesemizi goruruz.ama midem çok yanıyor
Amin canim dualarinizda unutmayın. iyi ki diyorum her seyi agirlasmadan hazirlamisim .Su an corabimi zor giyiyorum.Ay az kalmış valla. Rabbim yardımcın olsun cnm :)
Evet canim cinsiyetti ayrintiliydi derken simdi nst ye girecek zamani bekliyorum. Oglum da insallah acele etmez haftasinda gelir .Rabbim hepinize bu duyguların kat kat coşkulusunu yasatsin insallah.Zaman ne çabuk geçiyor degilmi?maşallah subanallah sağlıkla kucağına alırsın umarım canım Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım senin hepimizin.masallah annesibuyumusler.digerinin cinsiyeti belli mi ben onu kizdiye düşünüyorumbilmiyordum canim. Ben seni yeni katilan biri saniyodum
Benim 19.haftam ama hala mide yanmasi ve bulantisi devam. Bazen sicak cay ictigimde bogazim oyle yaniyor ki. Bogazimda tahris olmus asitten
Ama olsun her seye raziyim ben
Amin canım .saglikla vaktinde al kucağına inşallahAmin canim dualarinizda unutmayın. iyi ki diyorum her seyi agirlasmadan hazirlamisim .Su an corabimi zor giyiyorum.
Evet canim cinsiyetti ayrintiliydi derken simdi nst ye girecek zamani bekliyorum. Oglum da insallah acele etmez haftasinda gelir .Rabbim hepinize bu duyguların kat kat coşkulusunu yasatsin insallah.
Amin canim dualarinizda unutmayın. iyi ki diyorum her seyi agirlasmadan hazirlamisim .Su an corabimi zor giyiyorum.
Evet canim cinsiyetti ayrintiliydi derken simdi nst ye girecek zamani bekliyorum. Oglum da insallah acele etmez haftasinda gelir .Rabbim hepinize bu duyguların kat kat coşkulusunu yasatsin insallah.
sagolasin teyzesi :)Allah yardımcın olsun canım senin hepimizin.masallah annesibuyumusler.digerinin cinsiyeti belli mi ben onu kizdiye düşünüyorum
Oyy kuzum benim
sagolasin teyzesi :)
Simdilik biri kiz biri erkek ama 28 mayista ayrintili ultrasonum var orada belli olurmus
Ay ne güzel canım hep öyle hissetmiştim maşallah ikisine de annesi .sağlıklı hayırlı olsunlar.
sagolasin teyzesi :)
Simdilik biri kiz biri erkek ama 28 mayista ayrintili ultrasonum var orada belli olurmus
karindan ultrasonla bakiyor di mi dr.? Birde kasiklarin neden agridi o tarafa cok mu bastiriyor? Ay ben aglamaktan izleyebilir miyim acaba minnaklarimiOyy kuzum benim
Ayrintili harika bir sey yaa .Yüzünü görüyorsun ve artik bebegini düşünürken o bal surat gözünün önüne geliyor .Senin ikiz olunca biraz uzun sürebilir. Gormek icin biraz bastiriyor doktor .Cikinca benim kasik agrim olmustu .Ama her seye deger .Bol bol fotoğraf çeksin eşin.
insallah sende ve diger tum arakadaslarda bu duygulari yasarsiniz canim.Ay ne güzel canım hep öyle hissetmiştim maşallah ikisine de annesi .sağlıklı hayırlı olsunlar.
Hangi macun bu canim?Ayyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.
Canim hayirli olsun. Sorununuz neydi? Ne kullandiniz?Eki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Canm ne kullanıyorsun kendin için bende progesteron sorunu olmaya başladı daKızlar bugün progesteron testi yaotirdim 10.30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?