Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sendin demek ben de bilmiyordum :) 1 cay bardağı ilik suya 1 kup seker atip icersen midene iyi gelir .Ayni zamanda süt veya soda .

Canim sendin demek ben de bilmiyordum :) 1 cay bardağı ilik suya 1 kup seker atip icersen midene iyi gelir .Ayni zamanda süt veya soda .
Yapayım canım perisanim ama bildiğin kendini yiyor midem.
Ama olsun çok şükür Rabbime .Hersek'e nasip etsin Allahim.
Kaç haftalık oldun sen baya büyüdü yavrun demi kavuşmaya az kaldi

Benimde mide bulantım hafif hafif başlıyor. Özellikle kahvaltı sonrası midem bulanıyor. Arada midem de yanıyor ama zaten bende ülser vardı. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Canım çok şalgam çekiyor içince de afedersiniz ishal oluyorum ama içmeden de edemiyorum karışık duygular içerisindeyim.

30.haftadayiz 15 temmuzda dogum insallah .Bunlar fragman sadece Yemekten sonra agirlik coktu yürüyüş yapalim dedik 10 dk zor yürüdüm.

Canım güzel duygular bunlar

30.haftadayiz 15 temmuzda dogum insallah .Bunlar fragman sadece Yemekten sonra agirlik coktu yürüyüş yapalim dedik 10 dk zor yürüdüm.
Zaman ne çabuk geçiyor degilmi?maşallah subanallah sağlıkla kucağına alırsın umarım canım Allah yardımcın olsun

bilmiyordum canim. Ben seni yeni katilan biri saniyodum
Benim 19.haftam ama hala mide yanmasi ve bulantisi devam. Bazen sicak cay ictigimde bogazim oyle yaniyor ki. Bogazimda tahris olmus asitten
Ama olsun her seye raziyim ben

Ay az kalmış valla. Rabbim yardımcın olsun cnm :)
Amin canim dualarinizda unutmayın. iyi ki diyorum her seyi agirlasmadan hazirlamisim .Su an corabimi zor giyiyorum.
Zaman ne çabuk geçiyor degilmi?maşallah subanallah sağlıkla kucağına alırsın umarım canım Allah yardımcın olsun
Evet canim cinsiyetti ayrintiliydi derken simdi nst ye girecek zamani bekliyorum. Oglum da insallah acele etmez haftasinda gelir .Rabbim hepinize bu duyguların kat kat coşkulusunu yasatsin insallah.

bilmiyordum canim. Ben seni yeni katilan biri saniyodum
Benim 19.haftam ama hala mide yanmasi ve bulantisi devam. Bazen sicak cay ictigimde bogazim oyle yaniyor ki. Bogazimda tahris olmus asitten
Ama olsun her seye raziyim ben
Allah yardımcın olsun canım senin hepimizin.masallah annesibuyumusler.digerinin cinsiyeti belli mi ben onu kizdiye düşünüyorum

Amin canım .saglikla vaktinde al kucağına inşallah

Allah yardımcın olsun canım senin hepimizin.masallah annesibuyumusler.digerinin cinsiyeti belli mi ben onu kizdiye düşünüyorum
sagolasin teyzesi :)
Simdilik biri kiz biri erkek ama 28 mayista ayrintili ultrasonum var orada belli olurmus

sagolasin teyzesi :)
Simdilik biri kiz biri erkek ama 28 mayista ayrintili ultrasonum var orada belli olurmus
Oyy kuzum benim
Ayrintili harika bir sey yaa .Yüzünü görüyorsun ve artik bebegini düşünürken o bal surat gözünün önüne geliyor .Senin ikiz olunca biraz uzun sürebilir. Gormek icin biraz bastiriyor doktor .Cikinca benim kasik agrim olmustu .Ama her seye deger .Bol bol fotoğraf çeksin eşin.

karindan ultrasonla bakiyor di mi dr.? Birde kasiklarin neden agridi o tarafa cok mu bastiriyor? Ay ben aglamaktan izleyebilir miyim acaba minnaklarimi

Ay ne güzel canım hep öyle hissetmiştim maşallah ikisine de annesi .sağlıklı hayırlı olsunlar.
insallah sende ve diger tum arakadaslarda bu duygulari yasarsiniz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…