Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birgün ben de hamileyim diye yazabilecek miyim size acaba. Umutlarim tek tek azaliyor
Yazarsın canım zamanla oluyor herşey bizimde imtihanimiz zaman.ama olacak inşallah insanın kırıldı tükendiği zamanlar çok oluyor.kendimden bilirim ama Allah büyük inşallah olacak inan sende

Yazarsın canım zamanla oluyor herşey bizimde imtihanimiz zaman.ama olacak inşallah insanın kırıldı tükendiği zamanlar çok oluyor.kendimden bilirim ama Allah büyük inşallah olacak inan sende
İnsallah ne diyeyim. Kafama takmadim oldu diyeni cok duydum. Bu ay tatile ciktik esimle. Birkez bile aklima gelmedi bebek falan. Yine olmadi. Olmuyor. Denemedigim bisey kalmadi. Alternatif tip, dualar, 500 Yasinler, Meryem Sureleri, sürüsüyle kürler, tatil. Artik kendimi modern tibbin da kollarina biraktim. Bakalim sonuc ne olacak. Maddi olarak da cok yipratiyor bu sürecler. Evlat sahibi olsak daha masrafsiz olurdu. Bu ise girismeden önce gül gibi geciniyorken simdi zorlanmaya basladik. Ben calismayi düşünmezken kpssye calismaya basladim. Düşüncesiz ebeveynler mi dersiniz, kpssye calisirken bebek düşünme diye akil verenler mi? Filanca 3 ay önce evlendi ikizleri olacak diye nazire yapanlar mi? yoksa bebegi olmazken karalar baglamis simdi hamile kalinca bana rahatca "Allah vermez belki hic o Allahin takdiri" diye tevekkülane konusan arkadaslar mi? Insan zor zamanlarinda yüzünü görüyor herkesin... sabah sabah cok dolmuştum kusura bakmayin.

karindan ultrasonla bakiyor di mi dr.? Birde kasiklarin neden agridi o tarafa cok mu bastiriyor? Ay ben aglamaktan izleyebilir miyim acaba minnaklarimi

insallah sende ve diger tum arakadaslarda bu duygulari yasarsiniz canim.
Evet organlari gormek icin biraz bastiriyor dr .Ben de bazen ağladım bazen güldüm. Ama cok kimildamamak lazim :)

Kızlar 10. Gün degerim 30 çıktı 2 gün sonra tekrar tahlil vercem inşallahhh yükselir düşük mü biraz korkuorum
Canım maşallah inşallah yükselir adetinin kaçıncı günü.birde tüp bebek yaptıran arkadaşlar daha iyi bilirler.
Bence var canım mutlu ol hamilesin inşallah

Kızlar 10. Gün degerim 30 çıktı 2 gün sonra tekrar tahlil vercem inşallahhh yükselir düşük mü biraz korkuorum
Şu an değer kaç olursa olsun önemli olan 2 gün sonra 2ye katlaması. Evet biraz düşük. Öyle olduğu için bikaç defa tekrarlaman gerekebilir. Sıçrayışa geçerse sorun kalmaz. Benim 9.gün 16 olan degerimde bu betahcg ile ilgili yazılan ne var ne yok okumuştum günlerce. Sonuç olarak 15le başlayıp sağlıkla ikiz doğuran bile gördüm. 1 tane 2 tane değil. Umudunu yitirme ama ihtimallerin de farkında ol. Şu an için tek yapacağın 2 gün beklemek. Değerin yüksek de çıksa durum böyle idi zaten. Onun için dua ve sabırla bekle modunu düşürmeden. İnşallah 2 gün sonra iç ferahlatıcı bir değer görürsün.

Arkadaşlar youtu.be de bi video izledim. Doktor bilgi veriyordu. Erkek infertilitesi hakkında. Bakın bu ilacı önerdi. Çok faydalıymış siz duydunuz mu

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-19-15-12-11-906.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2018-05-19-15-11-55-253.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım bir ayda mı bu sonuclar çok güzel maşallah inşallah hamile haberini de alırız

Kızlar bi damla kanamam oldu. Çok korktum hemen doktora gittik elhamdulillah bi sorun çıkmadı. Kesemiz 6.6 mm ve Şekli de iyi dedi. Etrafında kanama yok dedi ve kese güzel yerde dedi. Ama önlem amaçlı pruloton depot iğne yaptı. Yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi. Çok şükür. Rahatladım.

Geçmiş olsun canım Allah yavrunu sana bagislasin

Canım korkma Allahın izni ile hiç bir sey olmayacak

Canim o igne kanamayı durduruyor .Icin rahat olsun .Ben de ilk zamanlar cok kullandim .Progestan versiyse fitil olarak almani tavsiye ederim.Ne guzel bak keseyi de görmüşsünüz sakin stres yapma .Yakında pit pit atan minik kalbi duyacaksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…