- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
İnş cnm. Dr da dedi tehlike arz eden birşey yokmuş çok şükür.....Canım korkma Allahın izni ile hiç bir sey olmayacak
İnş cnm o kalp atışlarını da duyarsam biraz rahat edeceğim inşşşCanim o igne kanamayı durduruyor .Icin rahat olsun .Ben de ilk zamanlar cok kullandim .Progestan versiyse fitil olarak almani tavsiye ederim.Ne guzel bak keseyi de görmüşsünüz sakin stres yapma .Yakında pit pit atan minik kalbi duyacaksın .
Allah razı olsun cnm içimi ferahlattın gerçekten artmaz die çok korkuyorum vede bugün memlekete döndük 5 saatlik yol geldik mecburiyetten rabbim inşallah nasip eder degeri artar Allahım burdaki ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çok degişik bi duygu inşallahhh degerim artarrŞu an değer kaç olursa olsun önemli olan 2 gün sonra 2ye katlaması. Evet biraz düşük. Öyle olduğu için bikaç defa tekrarlaman gerekebilir. Sıçrayışa geçerse sorun kalmaz. Benim 9.gün 16 olan degerimde bu betahcg ile ilgili yazılan ne var ne yok okumuştum günlerce. Sonuç olarak 15le başlayıp sağlıkla ikiz doğuran bile gördüm. 1 tane 2 tane değil. Umudunu yitirme ama ihtimallerin de farkında ol. Şu an için tek yapacağın 2 gün beklemek. Değerin yüksek de çıksa durum böyle idi zaten. Onun için dua ve sabırla bekle modunu düşürmeden. İnşallah 2 gün sonra iç ferahlatıcı bir değer görürsün.
Yas cnm ben daha yeni görüorum hayırlı olsun 1 aydır tesaviden dolayo giremiordum sağlıkla kucagına alırsın inşallahh cnm çok sevndm banada dua etKızlar bi damla kanamam oldu. Çok korktum hemen doktora gittik elhamdulillah bi sorun çıkmadı. Kesemiz 6.6 mm ve Şekli de iyi dedi. Etrafında kanama yok dedi ve kese güzel yerde dedi. Ama önlem amaçlı pruloton depot iğne yaptı. Yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi. Çok şükür. Rahatladım.
İnan dua ettim her namazda sana cnm. İnşşş değerin kat kat artar.Yas cnm ben daha yeni görüorum hayırlı olsun 1 aydır tesaviden dolayo giremiordum sağlıkla kucagına alırsın inşallahh cnm çok sevndm banada dua et
Allah razı olsun cnm inşalllahhhİnan dua ettim her namazda sana cnm. İnşşş değerin kat kat artar.
Duyacaksin Allah in izni ile .Ve o ses kulaklarina dolacak.İnş cnm o kalp atışlarını da duyarsam biraz rahat edeceğim inşşş
Çok teşekkürler cnm inşşşşDuyacaksin Allah in izni ile .Ve o ses kulaklarina dolacak.
Once kacti ?Dna hasar sonucumuz yüzde 36 çıktı düşmemişşş. Çok yoruldum...
Sağ ol canımm. Ağzına sağlık.sonican cnm 100 tane daha tefriciye okudum. Allah kabul etsin inşşş
Cnm aynen. Rabbimin mucizelerine İnan’ın. Afilim hep derdi de inanmazdım gerçekten çok isteyince dua edince hayal kurunca veriyor rabbim. Darısı inş en tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara...zeynepppppppp kuzum demek minnak göründü çok sevindim. Bak sanki hamile kalamayacağım sanki hiç olmayacak falan diyordun gördün mü? Ah bir de bana minnaklarım görünse çok memnun olacağım.
CAnım ben okuyamıyorum ders çalışıyorum önümüzdeki hafta sınavlarım var ama biteremezsen okuyacağım inşallah.Sağ ol canımm. Ağzına sağlık.
Sağ ol canım benim. Sınavlarında başarılar. Bitince yardımcı olursun inşallahCAnım ben okuyamıyorum ders çalışıyorum önümüzdeki hafta sınavlarım var ama biteremezsen okuyacağım inşallah.
Bunu yasayarak görmen cok güzel ve mutluluk verici .Hayal edince insan güçlü oluyor ve o hayali yaşayınca daha cok tevekkül ediyor. O kadar degisik ki tarif edilemez ama yine de anlatmaya çalışayım. Kalbini duyuyorsun o an anneyim diyorsun .Elin surekli karnina gidiyor .Sesleneyim diyorsun ama cinsiyeti belli degil .Iple çekiyorsun öğrenmeyi. Öğrendikten sonra hayaller daha da net oluyor oğluma/kizima bunu alcam .Onla bunlari yapcaz gibi .Hele ayrıntılıda yuzunu görüyorsun ya o surat hep rüyana giriyor. Her detayini ezberliyorsun .Benim usg görüntüleri dosyam yatak odasinda bas ucumda .Durup durup bakiyorum .Üzgunken terapi ,mutluyken şükür sebebi .Rabbim hepinize nasip etsin .Insallah burda dogumlarimizi da konusalimCnm aynen. Rabbimin mucizelerine İnan’ın. Afilim hep derdi de inanmazdım gerçekten çok isteyince dua edince hayal kurunca veriyor rabbim. Darısı inş en tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara...
Duygularını ne güzel ifade etmişsin cnm. İnşşş mutluluklarımız çoğalacak inşşş doğumlarımızı da konuşuyor olacağızBunu yasayarak görmen cok güzel ve mutluluk verici .Hayal edince insan güçlü oluyor ve o hayali yaşayınca daha cok tevekkül ediyor. O kadar degisik ki tarif edilemez ama yine de anlatmaya çalışayım. Kalbini duyuyorsun o an anneyim diyorsun .Elin surekli karnina gidiyor .Sesleneyim diyorsun ama cinsiyeti belli degil .Iple çekiyorsun öğrenmeyi. Öğrendikten sonra hayaller daha da net oluyor oğluma/kizima bunu alcam .Onla bunlari yapcaz gibi .Hele ayrıntılıda yuzunu görüyorsun ya o surat hep rüyana giriyor. Her detayini ezberliyorsun .Benim usg görüntüleri dosyam yatak odasinda bas ucumda .Durup durup bakiyorum .Üzgunken terapi ,mutluyken şükür sebebi .Rabbim hepinize nasip etsin .Insallah burda dogumlarimizi da konusalim
Hepimiz farkli zamanlarda anne olacağız .Insallah arkadaşlarımız da hamile kalirlar .Tecrübelerimizi onlarla paylasiriz .Temmuz topiginde ilk bebegini bekleyenler olarak cok acemiyiz ama ikinci ,ucuncu bebegini bekleyenler hep yol gosteriyor bize .Eminim kisa bir zaman sonra bu topikte de oyle olcak hissediyorum bunu.Duygularını ne güzel ifade etmişsin cnm. İnşşş mutluluklarımız çoğalacak inşşş doğumlarımızı da konuşuyor olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?