Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnş cnm o kalp atışlarını da duyarsam biraz rahat edeceğim inşşş

Allah razı olsun cnm içimi ferahlattın gerçekten artmaz die çok korkuyorum vede bugün memlekete döndük 5 saatlik yol geldik mecburiyetten rabbim inşallah nasip eder degeri artar Allahım burdaki ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çok degişik bi duygu inşallahhh degerim artarr

Yas cnm ben daha yeni görüorum hayırlı olsun 1 aydır tesaviden dolayo giremiordum sağlıkla kucagına alırsın inşallahh cnm çok sevndm banada dua et

zeynepppppppp kuzum demek minnak göründü çok sevindim. Bak sanki hamile kalamayacağım sanki hiç olmayacak falan diyordun gördün mü? Ah bir de bana minnaklarım görünse çok memnun olacağım.

ayllllliiiin35 canım şakın üzülme sakin ol düşecek inşallah merak etme. Ben hiç hasarı düşmeyen görmedim. Yorulmak Yok.. bende 6/7 ay değerlerimin bir gıdım bile ilerlediğini görmeden savaştım ve şükürler olsun geçen ay sperm sayımızın fırladığını gördüm. Bu işler sabır işleri. Sabredeceğiz mecburuz.

zeynepppppppp kuzum demek minnak göründü çok sevindim. Bak sanki hamile kalamayacağım sanki hiç olmayacak falan diyordun gördün mü? Ah bir de bana minnaklarım görünse çok memnun olacağım.
Cnm aynen. Rabbimin mucizelerine İnan’ın. Afilim hep derdi de inanmazdım gerçekten çok isteyince dua edince hayal kurunca veriyor rabbim. Darısı inş en tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara...

Cnm aynen. Rabbimin mucizelerine İnan’ın. Afilim hep derdi de inanmazdım gerçekten çok isteyince dua edince hayal kurunca veriyor rabbim. Darısı inş en tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara...
Bunu yasayarak görmen cok güzel ve mutluluk verici .Hayal edince insan güçlü oluyor ve o hayali yaşayınca daha cok tevekkül ediyor. O kadar degisik ki tarif edilemez ama yine de anlatmaya çalışayım. Kalbini duyuyorsun o an anneyim diyorsun .Elin surekli karnina gidiyor .Sesleneyim diyorsun ama cinsiyeti belli degil .Iple çekiyorsun öğrenmeyi. Öğrendikten sonra hayaller daha da net oluyor oğluma/kizima bunu alcam .Onla bunlari yapcaz gibi .Hele ayrıntılıda yuzunu görüyorsun ya o surat hep rüyana giriyor. Her detayini ezberliyorsun .Benim usg görüntüleri dosyam yatak odasinda bas ucumda .Durup durup bakiyorum .Üzgunken terapi ,mutluyken şükür sebebi .Rabbim hepinize nasip etsin .Insallah burda dogumlarimizi da konusalim

Duygularını ne güzel ifade etmişsin cnm. İnşşş mutluluklarımız çoğalacak inşşş doğumlarımızı da konuşuyor olacağız

Duygularını ne güzel ifade etmişsin cnm. İnşşş mutluluklarımız çoğalacak inşşş doğumlarımızı da konuşuyor olacağız
Hepimiz farkli zamanlarda anne olacağız .Insallah arkadaşlarımız da hamile kalirlar .Tecrübelerimizi onlarla paylasiriz .Temmuz topiginde ilk bebegini bekleyenler olarak cok acemiyiz ama ikinci ,ucuncu bebegini bekleyenler hep yol gosteriyor bize .Eminim kisa bir zaman sonra bu topikte de oyle olcak hissediyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…