Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevgili pıtırcık anne adayları:) lafınızı balla kesiyorum ama, rahim filmi çektirmem lazım istanbulda. Fiyatlar uçuk. Devlet hastanesinde çeken yerler nereler ve kaç zamanda sıra geliyor? Özelde de fiyatlardan haberdar olan var mi? Bu ay kesin cektirmem lazim ve maddi durumum kisitli

KIzlar bu ovulasyon testi sizce bugün mü yoksa yarın mı olsa olur sayı az ya bizim tam anı yakalamak istiyorum

Eklentiler

• IMG_5320.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 50
KIzlar bu ovulasyon testi sizce bugün mü yoksa yarın mı olsa olur sayı az ya bizim tam anı yakalamak istiyorum
Bunh ben de merak ediyorum canım. Bide inofolic kullanıyor muydun sen? Ben başladım aslında tedirgin oldun başlarken ama pico değilim. Sıkıntı olur mu tablet olanı aldım.

Bunh ben de merak ediyorum canım. Bide inofolic kullanıyor muydun sen? Ben başladım aslında tedirgin oldun başlarken ama pico değilim. Sıkıntı olur mu tablet olanı aldım.
Canım benim ben günde 2 tane kullanıyorum bu ay başladım adetle hatta 1,5 kutu bitti.sanki bu ay pik yakaldım bi kaç aydır yakalayamıyordum belki inofolic sayesinde.ya Ramazan ya yarın iftara kadar yumurtam ölebilir die korktum ondan kızlara sordum sanırım bi kaç saat sonra yumurtam salınıcak aslında yarın gündüz olsa daha i olurdu
Bu arada bende pcolu degilim ama kaliteye iyi gelio die başladım korkma

Öyle canım Allah tan geldi bu imtihan sabretmeliyiz de bu insanlar ne olacak. Hamile olan kuzenlerimin üst üste gözüme sokması. Üstelik hepsinin de kazayla hamile kalmış olmaları. Eşimin ilaç kullanmaktan bıkmış olması. Bir haftadır lafasına göre klomenle trentalı da kesti. Nasıl olcak bilmiyorum. Sadece Allah a sığınıyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün evlenenler yarın hamile... hatta içimden bu ne hız bi durunda eşinizin keyfini çıkarın diyorum. Ben öyle yaptım ya aklımca. İstemedim hatta hala istemiyorduk. Sonra bir gün bir baktım eşim korunmayı bırakmış. AA ne yapıyorsun dedim güya hemen hamile kalacağım. İçimden geldi bende anlamadım dedi. En çok geciktiren oiken böyle birşey yapması çok şaşırtıcıydı. İşaret bu olsa gerek yoksa daha çok gecikebilirdik. Tabi ben Odurbudur hamile kalacağım.
Üzülmemek elde değil futbolcuların eşleri hamileymiş bugün okudum üzüldüm. Tarkan uyuşturucudan mahkemelik oldu. Kullanıcıymış buna rağmen Yaşı kırk küsür eşi hamile. Yakında Alişan ı da duyarız tam olur. Etrafımdakilere hiç girmiyorum. Herkesin gözü bende. Biz hala erken düşünmüyoruz yalanlarını savuruyoruz. İnsanların bizde yarattığı bu psikolojik baskı bizi mahvediyor. Biz zaten kendi kendimize zarar veriyoruz onunda oldu bununda oldu diye. Diğerleride cabası.

Kasım dan bu yana emodex şubattan bu yana da emodex e ilave sperra klomen ve trental kullanıyor.siz ne kullanmıştınız?
Üzülme lütfen merak etme düşürecek diyorum ya düşüremediği kimse Yok gibi birşey. Sen diğer değerlerine bak o hasar öyle yada böyle düşecek.
Bu kullandıkların sayı ve hızı yükseltti mi peki??

A
Kızlar bu klomen bazılarında hasarı artıyor buna eminim nerdeyse bizde de klomen kullanımı sırasında hasar 29 dan 51 e çıktı hemen kesti hoca tedaviyi değişti bi araştırın bu konuyu bence

A

Kızlar bu klomen bazılarında hasarı artıyor buna eminim nerdeyse bizde de klomen kullanımı sırasında hasar 29 dan 51 e çıktı hemen kesti hoca tedaviyi değişti bi araştırın bu konuyu bence
Evet canım klomen hasarı düşürmüyor veya arttırıyor bazılarında. Böyle olan hastalarına iğne veriyor oda hemen düşürüyor.

Evet canım klomen hasarı düşürmüyor veya arttırıyor bazılarında. Böyle olan hastalarına iğne veriyor oda hemen düşürüyor.
ayllllliiiin35 bence size de iğne vericek o zmn hem hasar düşücek hemde sayınız artıcak keske bize de iğne verseydi cnm her işte bi hayır var böyle düşün bak biz iğne tedavisi alamadık vitaminlerle yükseltmeye çalısıyoruz

Kesinlikle sana katılıyorum. Çok istedim iğne versin ama ne klomen verdi ne iğne verdi. İğne belki haraketinizi arttırırdı. Ama en son söyleyeceğim diyeceğim işinize karışmak gibi olmasın ama genelde hareketsizliği Yüksel olan hastalarınıza iğne tedavisi vermişsiniz bize neden uygulamıyorsunuz diye bakayım ne diyecek. Tutturmuş haraket etmezse spermin kuyrukları kırıkmış. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Morfolojide çıkmazmıydı bizde %13 gibi birşeydi kuyruk anomalisi. Eğer ki kuyruğun hepsi kırıksa o zaman genetikle ilgili bir sorun var demek değil mi? Eğer bir anomali tüm spermi tuttuysa bunun genetikle alakalı bir sıkıntısı var demektir. Soerm oluşurken hasarlı çıkıyor. Düşündükçe üzülüyorum. Bak yine üzüldüm.

Artık bizim 5 yıl olunca düşünmüyoruz lafına da pek inanmıyorlar. Sorunca nasip bakalım vakti gelince olur deyip geçiyorum. İmtihanımız büyükte çok şükür Rabbim en büyük. Bazen nefessiz kalıyorum. Geçen kayınvalidemlerde hep birlikte haber izlerken 16 tane çocuğu olan bir kadını gösterdiler süper anne diye. Önceden rahatsız etmezdi böyle şeyler ama şimdi niyeyse kötü hissediyorum. Kayınvalidemin komşularıyla karşılaşmamak için gitmek istemiyorum oraya. Oyyy...anlatsam daha bir sürü de işte. Çok şükür. Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…