- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
P.tesi kaan hocaya msj atcaz. Düzenden istemişti ama malesef eşim gidemedi ankaraya. Bilmiyorum başka yerden olmasına takılır mı. Bakalım ne diyecek. İnşallah hasarı düşürebilecek birşey der. Geçen bir arkadaşa burda hasar düşmeyince tüp demiş ya. Niye öyle dedi ki. Bize de öyle derseÜzülme lütfen merak etme düşürecek diyorum ya düşüremediği kimse Yok gibi birşey. Sen diğer değerlerine bak o hasar öyle yada böyle düşecek.
Bu kullandıkların sayı ve hızı yükseltti mi peki??
Sizi bende çözemedim ama sanmıyorum kuyrukta sorun olsa ne kadar hareketsiz varda o kadar kuyruk bozuklugu çıkardı cok haklısın pandora geçen bi yöntem dedi hareketsiz spermler için tüp bebek teknigi onu bi araştırsına cnmKesinlikle sana katılıyorum. Çok istedim iğne versin ama ne klomen verdi ne iğne verdi. İğne belki haraketinizi arttırırdı. Ama en son söyleyeceğim diyeceğim işinize karışmak gibi olmasın ama genelde hareketsizliği Yüksel olan hastalarınıza iğne tedavisi vermişsiniz bize neden uygulamıyorsunuz diye bakayım ne diyecek. Tutturmuş haraket etmezse spermin kuyrukları kırıkmış. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Morfolojide çıkmazmıydı bizde %13 gibi birşeydi kuyruk anomalisi. Eğer ki kuyruğun hepsi kırıksa o zaman genetikle ilgili bir sorun var demek değil mi? Eğer bir anomali tüm spermi tuttuysa bunun genetikle alakalı bir sıkıntısı var demektir. Soerm oluşurken hasarlı çıkıyor. Düşündükçe üzülüyorum. Bak yine üzüldüm.
Ne sormuşsun ne yazmışım :) Birikince . sayı ya etkisi olmadı. Hız da sadece ileri hızlı sıfır iken yüzde e olmuş o kadar.Üzülme lütfen merak etme düşürecek diyorum ya düşüremediği kimse Yok gibi birşey. Sen diğer değerlerine bak o hasar öyle yada böyle düşecek.
Bu kullandıkların sayı ve hızı yükseltti mi peki??
Ahahhahhahah36 saat sonra Çaltıcak canım gece salmaz :)
Ama hoca fsh ı istiyorya başladıktan 2 hafta sonra ona göre karar vermiyor mu zaten.A
Kızlar bu klomen bazılarında hasarı artıyor buna eminim nerdeyse bizde de klomen kullanımı sırasında hasar 29 dan 51 e çıktı hemen kesti hoca tedaviyi değişti bi araştırın bu konuyu bence
Niye vermediki iğne?ayllllliiiin35 bence size de iğne vericek o zmn hem hasar düşücek hemde sayınız artıcak keske bize de iğne verseydi cnm her işte bi hayır var böyle düşün bak biz iğne tedavisi alamadık vitaminlerle yükseltmeye çalısıyoruz
Ahahhahhahahsalınır mı salınır ahahha sen yazınca koptum Allah da seni güldürsün
Yok canım eğer tüp bebeğe geçersek yönteme falan ihtiyacımız Yok çok şükür ileri haraket eden 10 milyon spermimiz var. İçinden 1 tane sağlam çıkar sanırım diye düşünüyorum. Zaten Kaan hoca tüp bebekle kesin okur gibi konuştu bu haraket eden spermler yumurtayı çok güzel döller dedi. Ama kendiliğinden ulaşabilmesi için daha çoğuna ihtiyacımız var. Maalesef spermler yumurtaya ulaşana kadar çeşitli engellerle karşılaştığı için ulaşabilen olmuyor. Bizde haraket az olmuyor sizde sayı az olmuyor bunun gibi. Bizde %7 ileri haraketin üzerine çıkmıyor gerisi haraketsiz. Hızlı spermimiz olduğu için çöm şükür ki tüp bebekte en azından şansımız herkes kadar var. Ama neden haraket etmiyorlar. Bence ne kadar Yok deseler de varikosel var.Sizi bende çözemedim ama sanmıyorum kuyrukta sorun olsa ne kadar hareketsiz varda o kadar kuyruk bozuklugu çıkardı cok haklısın pandora geçen bi yöntem dedi hareketsiz spermler için tüp bebek teknigi onu bi araştırsına cnm
İşte bizim o 2 hafta kullanımı bide mail gelene kadar gecen sürede de devam ettik fsh yükselince klomeni bırakırdı sonra sadece emodexe devam ettik yani tedavi başladıktan 1,5 ay sonra yine hasar yaptırdık 51 olmustu bu arada tedaviye giderken yaptırmıstım 29 duAma hoca fsh ı istiyorya başladıktan 2 hafta sonra ona göre karar vermiyor mu zaten.
Hasar sonra ımpryl trental endolle düştü iğneye geçemedik yani cnmNiye vermediki iğne?
Tmmdır umarım azıcık spermle yumurta yakalabilir nasııı yakalıcaksaksalsa bile yarın ilişki olunca yine yakalar çünkü yumurta 1 gün spermler 72 saat yaşıyor yarın ve sonraki gun çalışmaları sık tut
Hmm geç cevap veriyordu o zaman doğru. Gerçi bizimkine jemwn cevap verdi ama sonuç değişmedi malesef.İşte bizim o 2 hafta kullanımı bide mail gelene kadar gecen sürede de devam ettik fsh yükselince klomeni bırakırdı sonra sadece emodexe devam ettik yani tedavi başladıktan 1,5 ay sonra yine hasar yaptırdık 51 olmustu bu arada tedaviye giderken yaptırmıstım 29 du
Evet canım gerçekten herşey üst üste geliyor bizimde sizden farklı bir yanımız Yok. YAkında millet şüphelenmeye başlayacak sanki hayat onların hayatı. Eğer tüp bebeğe geçersem herkesten saklayacağım. Milletin saçmalıklarıyla uğraşamam. Allahtan benim kayınvalidem falan çok iyi. Hiç sözünü bile etmezler. Torunlarıda yok. Bir kedisi var. Evlendiğim zaman torun yerine kedi seviyorum derdi tekılırdı. Durumumuzu biliyor artık onu bile demiyor.P.tesi kaan hocaya msj atcaz. Düzenden istemişti ama malesef eşim gidemedi ankaraya. Bilmiyorum başka yerden olmasına takılır mı. Bakalım ne diyecek. İnşallah hasarı düşürebilecek birşey der. Geçen bir arkadaşa burda hasar düşmeyince tüp demiş ya. Niye öyle dedi ki. Bize de öyle derseAtanamadım, evleneli 5 yıl oldu, gurbetteyim tek bir akrabam yada ailemden kimse yok, ve çocuğumuz olmuyor. Üst üste geldi herşey. Nasıl üzülmeyeyim?Bazen bu kısır döngüden hiç çıkamayacakmışım gibi geliyor ama Allah büyük. Allah a sığınıyorum ve gelecek güzel günleri sabırla bekliyorum. İyi ki sen, siz varsınız
Ben doğaldan yana ümidimi kestim ama suan çakşır kullanıyoruz belki bi artıs olmustur die takip ettim Rabbim sağlıkla nasip etsin gerisi önemli degilYok canım eğer tüp bebeğe geçersek yönteme falan ihtiyacımız Yok çok şükür ileri haraket eden 10 milyon spermimiz var. İçinden 1 tane sağlam çıkar sanırım diye düşünüyorum. Zaten Kaan hoca tüp bebekle kesin okur gibi konuştu bu haraket eden spermler yumurtayı çok güzel döller dedi. Ama kendiliğinden ulaşabilmesi için daha çoğuna ihtiyacımız var. Maalesef spermler yumurtaya ulaşana kadar çeşitli engellerle karşılaştığı için ulaşabilen olmuyor. Bizde haraket az olmuyor sizde sayı az olmuyor bunun gibi. Bizde %7 ileri haraketin üzerine çıkmıyor gerisi haraketsiz. Hızlı spermimiz olduğu için çöm şükür ki tüp bebekte en azından şansımız herkes kadar var. Ama neden haraket etmiyorlar. Bence ne kadar Yok deseler de varikosel var.
İnşallah işe yarar. Bende başlayacağım da neyi kullandıracağımı şaşırmış durumdayım. Şimdide hırmapoleni bal karışımının çok iyi geldiğini öğrendim. Ne yapacağım bilemedim.Ben doğaldan yana ümidimi kestim ama suan çakşır kullanıyoruz belki bi artıs olmustur die takip ettim Rabbim sağlıkla nasip etsin gerisi önemli degil
Nerden araştırıyorsun hayranım sana ciddenİnşallah işe yarar. Bende başlayacağım da neyi kullandıracağımı şaşırmış durumdayım. Şimdide hırmapoleni bal karışımının çok iyi geldiğini öğrendim. Ne yapacağım bilemedim.
Evet bazen iyi yanları olabiliyor yalnız olmanın ama bazen de fazla yanlız oluyorsun. Çocuğum da olmazsa ben burda tek başıma mı yaşlanıp ölcem acaba diyorum. ...ff tövbe tövbe... Ama benimde kayınvalidem iyi. Ondan yana sıkıntım yok apartmanındaki kişileri sevmiyorum. Birde onlar bişey demesede böyle tv de dizide çocuğu olmadığı için ağlayan biri filan olunca kendimi kötü hissediyorum. Yoksa tedavilerimizden haberdarlar bişey demiyorlar. İnşallah bu sıkıntılarımız bir bir geçer. Bazen kendimi öyle hayal ediyorum.tüm hayal ettiklerim olmuş ve kendi kendime bak geçti işte hepsi bitti diyorum..Evet canım gerçekten herşey üst üste geliyor bizimde sizden farklı bir yanımız Yok. YAkında millet şüphelenmeye başlayacak sanki hayat onların hayatı. Eğer tüp bebeğe geçersem herkesten saklayacağım. Milletin saçmalıklarıyla uğraşamam. Allahtan benim kayınvalidem falan çok iyi. Hiç sözünü bile etmezler. Torunlarıda yok. Bir kedisi var. Evlendiğim zaman torun yerine kedi seviyorum derdi tekılırdı. Durumumuzu biliyor artık onu bile demiyor.
Bizde istanbuldan kurtulmaya çalışıyoruz hayırlıysa eğer başka bir şehre geçeriz inşallah. Baban herkes yakında ne oluyor sanki. Yanlız olmak daha iyi olabilir.
Hiç belli olmaz bi bakarsın süpriz olurTmmdır umarım azıcık spermle yumurta yakalabilir nasııı yakalıcaksak
Evet canım onlarda var sırada bende gideceğim zeynebin dediği eczacıya. Allahtan istanbulda. Ben daha keçiboynuzu kürünü de uygulamadım. Ona başlasam mı diye düşünüyorum. Sizin sayı neden yükselmiyor acaba. Sizde sayı bizde hız inanılır gibi değil bi yükselmediler gitti. Bizim sayı 40 milyondan 143 milyona çıktı eşime testde bir hata olmalı dedim de kızdı banaNerden araştırıyorsun hayranım sana cidden
Benim aklında da zeyneplerin macunu sonrada ank daki diğer aktarın macunu var bi test yaptırsak geçicem sırayla
İnşallah cnm hepimizi süprizle yakalar aminHiç belli olmaz bi bakarsın süpriz olursonuçta 1 tanesi yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?