Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Keçiboynuzuna başlıyorum 15 gün aralıksız uyguluyorum sabah aksam sonra sadece aksama geçince bırakıyorum artık sıkıldım o keçiboynuzlarını kesmekten ufak ufak bu ne yaa millet kazayla kalıo ben keçilerle ugrasıyorum diorum her dilimde bırakıyorum benimkide hayrına bi kalkıyım ben kesiyim demio
Zeynep in yeri kargo yapıomus ben önce onu sonra cepaya geçicem bu arada sizin sayı da ciddi bi fırlama yaptı darısı hıza canm benim bideeeee bizeeee

CAnım sizde sayı ve hız nasıl. Daha önce tüp denemişmiydiniz? Ben bile olacağına inanıyorsam hep birlikte inanalım. Olacak inşallah. Olmaması için hiçbir neden Yok. Unutmamalıyız ki Dua kaderi değiştirir. Aslında kader değişmez ama bir de askıda olan bir kader vardır onuda rabbim bizim çabalarımıza göre dualar sadakalar amellere göre asıl olan kaderin içine yerleştirir veya çıkarır. O ki evveli ve ezeli en baştan beri bilen ve yazandır. Şuan dua bile edebiliyorsak onun izniyle yapıyoruz. Demek ki bebeklerimizin gelmemesi için hiç bir mani Yok. Çünki Allah ondan istememize de izin vermiş. Bende özellikle eşimin olmadığı geceler umutsuzluğa düşüyorum. Sonra kendimi birşeyler okumaya veriyorum toparlanıyorum.

Canm bende uzun bi süre atanamadım o yüzden evlilik geç oldu ama direk batıda işe başladım şükür güzel giden bi evliliğim var demekki bekledikçe Allah en güzelini nasip edio benim hiç bişeyim kolay olmadı ne iş ne eş şimdide bi yavru için çaba veriyorum ama inanıyorum pes etmediğimiz sürece Rabbim mükafatını fazlasıyla en güzel sekilde nasip edio bitanem

Amin canım inşallah herşey çok güzel olur bizim için.

Kasım dan bu yana emodex şubattan bu yana da emodex e ilave sperra klomen ve trental kullanıyor.siz ne kullanmıştınız?
Ya bize de klomen ve impryl verdi sadece. Düşmedi tabi aksine yükseldi. Hatta tüp bebek dedi şok olduk. Tedaviyi direk bitirmeye kalkıştı. Sonra neyse hemşiresini arayıp dedik 3 ay da tedaviyi bitiriyor en azından bi ilaç değiştirip bi iğne verseydi dedik. şimdi iğne verdi. Bilmiyorum ‍ kafam bi milyon benim de bu aralar.

Bugün anlattığınızın hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum. Biz de 3 yıl korunduk sonra bıraktık. Şimdi de uğraşıyoruz. Etrafımda bir kişi kalmadı bebeksiz. İnanın arkadaş görüşmeleri bile artık benim için çok zevksizleşti. Bıktım çünkü..

Bizim de sayı 52 sen 140 150 kilere çıktı ama şu hareket. Kımıldamıyorlar resmen. İleri hızlı gerçi sıfır iken 16 olmuş ta. İşte %73 hareketsiz gene

Mervecim bide ben şöyle düşündüm sayı arttığı için aslıdna hareketli sperm sayımız artmış olmuyor mu yüzdesini aldığımızda. Bide tüp bebekte şans var demen en azından içimi rahatlattı. Bu aralar tedavi işleri karışınca kafam çok dağıldı. Napacağımızı şaşırdık.

Günaydın kızlar hergün bu topik sayesinde yeni bir sey öğreniyorum. Allah razı olsun Sizden. Birsey sorcam bizde kuyruk anomalisi %95o zaman hasar mı var demek. Ne olur beni bi aydınlat

Günaydın kızlar.okurken kendimi okudum sanki Allah hepimizin yardımcısı olsun aklım kalbim sizlerle Allah'ın izniyle hepiniz olacak.bizim sadece imtihanim zamanla.cok zor biliyorum.bir arkadaşın çocuğunu sevdim ertesi gün çocuk ateşlendi hastane götürdüler bana sen sevdikten sonra böyle oldu demişti hala aklıma geldikçe üzülürüm.ama tek tesellim inşallah benimki çok hayırlı çok iyi olacak ondan böyle sınıyor Rabbim derdim.cunku benim işlerim hep böyle olmuştur zor.olmustur.
Şimdi ki durumuma gelince kısır iki kayıp yasagidimdan dolayı psikolojim çok kötü.suan kendimi hamile gibi hissetmiyorum çok korkuyorum bunada birşey olacak die.elimde değil farklı bir psikoloji ve ne olacak boyle bilmiyom.dua edin bana.hepiniz dualarimdasiniz.

Evet canım artmış oluyor çünki 40 milyonun %7si ile 140 milyonun %7si aynı olmuyor. 10 milyon spermi olan bir kişinin %100 haraketli gibi düşünülebilir. :)

Canim belki hasar icin baska bir sey önerir .Igne filan da veriliyor sanirim .Üzülme bebegin olunca sana can yoldasi olacak .Kendini gurbette hissetmeyeceksin .Insallah Allah bir çıkış yolu gosterir .Kendini hırpalama.

Bu rakamlar morfoloji sperm kısım anomalileri gösteriyor. %3lük normal kısım yeterlidir diye düşünüyorum. Ama baş anormalliği biraz yüksek gibi.
Herkes için elinizden geleni yapıyorsunuz , bu mübarek gün rabbim sizin ve herkesin kucağını doldursun inşAllah .Lütfen bana da yardımcı olur musunuz ? Eşimin 5 ay ara ile yapılmış iki spermiyogram sonucunu atacağım foto olarak . Sizce ilerleme gerileme var mı ?

İkisi de aynı merkezde yapıldı .

Eklentiler

• 8F78F8B0-959A-4ED4-89D0-B4F5B92520BD.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 4A158A08-226F-4765-B890-E696DE73C7A4.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…