- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Keçiboynuzuna başlıyorum 15 gün aralıksız uyguluyorum sabah aksam sonra sadece aksama geçince bırakıyorum artık sıkıldım o keçiboynuzlarını kesmekten ufak ufak bu ne yaa millet kazayla kalıo ben keçilerle ugrasıyorum diorum her dilimde bırakıyorum benimkide hayrına bi kalkıyım ben kesiyim demioEvet canım onlarda var sırada bende gideceğim zeynebin dediği eczacıya. Allahtan istanbulda. Ben daha keçiboynuzu kürünü de uygulamadım. Ona başlasam mı diye düşünüyorum. Sizin sayı neden yükselmiyor acaba. Sizde sayı bizde hız inanılır gibi değil bi yükselmediler gitti. Bizim sayı 40 milyondan 143 milyona çıktı eşime testde bir hata olmalı dedim de kızdı banaolurda hamile kalırsam. Ona da tahliller karışmıştır diyeceğim bu gidişle.
CAnım sizde sayı ve hız nasıl. Daha önce tüp denemişmiydiniz? Ben bile olacağına inanıyorsam hep birlikte inanalım. Olacak inşallah. Olmaması için hiçbir neden Yok. Unutmamalıyız ki Dua kaderi değiştirir. Aslında kader değişmez ama bir de askıda olan bir kader vardır onuda rabbim bizim çabalarımıza göre dualar sadakalar amellere göre asıl olan kaderin içine yerleştirir veya çıkarır. O ki evveli ve ezeli en baştan beri bilen ve yazandır. Şuan dua bile edebiliyorsak onun izniyle yapıyoruz. Demek ki bebeklerimizin gelmemesi için hiç bir mani Yok. Çünki Allah ondan istememize de izin vermiş. Bende özellikle eşimin olmadığı geceler umutsuzluğa düşüyorum. Sonra kendimi birşeyler okumaya veriyorum toparlanıyorum.Evet bazen iyi yanları olabiliyor yalnız olmanın ama bazen de fazla yanlız oluyorsun. Çocuğum da olmazsa ben burda tek başıma mı yaşlanıp ölcem acaba diyorum. ...ff tövbe tövbe... Ama benimde kayınvalidem iyi. Ondan yana sıkıntım yok apartmanındaki kişileri sevmiyorum. Birde onlar bişey demesede böyle tv de dizide çocuğu olmadığı için ağlayan biri filan olunca kendimi kötü hissediyorum. Yoksa tedavilerimizden haberdarlar bişey demiyorlar. İnşallah bu sıkıntılarımız bir bir geçer. Bazen kendimi öyle hayal ediyorum.tüm hayal ettiklerim olmuş ve kendi kendime bak geçti işte hepsi bitti diyorum..
Canm bende uzun bi süre atanamadım o yüzden evlilik geç oldu ama direk batıda işe başladım şükür güzel giden bi evliliğim var demekki bekledikçe Allah en güzelini nasip edio benim hiç bişeyim kolay olmadı ne iş ne eş şimdide bi yavru için çaba veriyorum ama inanıyorum pes etmediğimiz sürece Rabbim mükafatını fazlasıyla en güzel sekilde nasip edio bitanemEvet bazen iyi yanları olabiliyor yalnız olmanın ama bazen de fazla yanlız oluyorsun. Çocuğum da olmazsa ben burda tek başıma mı yaşlanıp ölcem acaba diyorum. ...ff tövbe tövbe... Ama benimde kayınvalidem iyi. Ondan yana sıkıntım yok apartmanındaki kişileri sevmiyorum. Birde onlar bişey demesede böyle tv de dizide çocuğu olmadığı için ağlayan biri filan olunca kendimi kötü hissediyorum. Yoksa tedavilerimizden haberdarlar bişey demiyorlar. İnşallah bu sıkıntılarımız bir bir geçer. Bazen kendimi öyle hayal ediyorum.tüm hayal ettiklerim olmuş ve kendi kendime bak geçti işte hepsi bitti diyorum..
Amin canım inşallah herşey çok güzel olur bizim için.Keçiboynuzuna başlıyorum 15 gün aralıksız uyguluyorum sabah aksam sonra sadece aksama geçince bırakıyorum artık sıkıldım o keçiboynuzlarını kesmekten ufak ufak bu ne yaa millet kazayla kalıo ben keçilerle ugrasıyorum diorum her dilimde bırakıyorum benimkide hayrına bi kalkıyım ben kesiyim demio
Zeynep in yeri kargo yapıomus ben önce onu sonra cepaya geçicem bu arada sizin sayı da ciddi bi fırlama yaptı darısı hıza canm benim bideeeee bizeeee
Ya bize de klomen ve impryl verdi sadece. Düşmedi tabi aksine yükseldi. Hatta tüp bebek dedi şok olduk. Tedaviyi direk bitirmeye kalkıştı. Sonra neyse hemşiresini arayıp dedik 3 ay da tedaviyi bitiriyor en azından bi ilaç değiştirip bi iğne verseydi dedik. şimdi iğne verdi. Bilmiyorum Kasım dan bu yana emodex şubattan bu yana da emodex e ilave sperra klomen ve trental kullanıyor.siz ne kullanmıştınız?
Bugün anlattığınızın hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum. Biz de 3 yıl korunduk sonra bıraktık. Şimdi de uğraşıyoruz. Etrafımda bir kişi kalmadı bebeksiz. İnanın arkadaş görüşmeleri bile artık benim için çok zevksizleşti. Bıktım çünkü..Seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün evlenenler yarın hamile... hatta içimden bu ne hız bi durunda eşinizin keyfini çıkarın diyorum. Ben öyle yaptım ya aklımca. İstemedim hatta hala istemiyorduk. Sonra bir gün bir baktım eşim korunmayı bırakmış. AA ne yapıyorsun dedim güya hemen hamile kalacağım. İçimden geldi bende anlamadım dedi. En çok geciktiren oiken böyle birşey yapması çok şaşırtıcıydı. İşaret bu olsa gerek yoksa daha çok gecikebilirdik. Tabi ben Odurbudur hamile kalacağım.
Üzülmemek elde değil futbolcuların eşleri hamileymiş bugün okudum üzüldüm. Tarkan uyuşturucudan mahkemelik oldu. Kullanıcıymış buna rağmen Yaşı kırk küsür eşi hamile. Yakında Alişan ı da duyarız tam olur. Etrafımdakilere hiç girmiyorum. Herkesin gözü bende. Biz hala erken düşünmüyoruz yalanlarını savuruyoruz. İnsanların bizde yarattığı bu psikolojik baskı bizi mahvediyor. Biz zaten kendi kendimize zarar veriyoruz onunda oldu bununda oldu diye. Diğerleride cabası.
Bizim de sayı 52 sen 140 150 kilere çıktı ama şu hareket. Kımıldamıyorlar resmen. İleri hızlı gerçi sıfır iken 16 olmuş ta. İşte %73 hareketsiz geneEvet canım onlarda var sırada bende gideceğim zeynebin dediği eczacıya. Allahtan istanbulda. Ben daha keçiboynuzu kürünü de uygulamadım. Ona başlasam mı diye düşünüyorum. Sizin sayı neden yükselmiyor acaba. Sizde sayı bizde hız inanılır gibi değil bi yükselmediler gitti. Bizim sayı 40 milyondan 143 milyona çıktı eşime testde bir hata olmalı dedim de kızdı banaolurda hamile kalırsam. Ona da tahliller karışmıştır diyeceğim bu gidişle.
Mervecim bide ben şöyle düşündüm sayı arttığı için aslıdna hareketli sperm sayımız artmış olmuyor mu yüzdesini aldığımızda. Bide tüp bebekte şans var demen en azından içimi rahatlattı. Bu aralar tedavi işleri karışınca kafam çok dağıldı. Napacağımızı şaşırdık.Yok canım eğer tüp bebeğe geçersek yönteme falan ihtiyacımız Yok çok şükür ileri haraket eden 10 milyon spermimiz var. İçinden 1 tane sağlam çıkar sanırım diye düşünüyorum. Zaten Kaan hoca tüp bebekle kesin okur gibi konuştu bu haraket eden spermler yumurtayı çok güzel döller dedi. Ama kendiliğinden ulaşabilmesi için daha çoğuna ihtiyacımız var. Maalesef spermler yumurtaya ulaşana kadar çeşitli engellerle karşılaştığı için ulaşabilen olmuyor. Bizde haraket az olmuyor sizde sayı az olmuyor bunun gibi. Bizde %7 ileri haraketin üzerine çıkmıyor gerisi haraketsiz. Hızlı spermimiz olduğu için çöm şükür ki tüp bebekte en azından şansımız herkes kadar var. Ama neden haraket etmiyorlar. Bence ne kadar Yok deseler de varikosel var.
Allahhh razı olsun cnm inşallahh herkes tadar bu duyguyu@Zeynep6302 R rvydmrt ikiniz de inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.rabbim yüzlerinizi güldürsün.. sizlerle bir bizlerin de inşallah c
Merhaba ne iğnesi acaba hiç duymadım. Bizimde sayı ve hız düşükCnm bizim.emodexle dusdu hasar 3 ayda igneyle sayi ve hiz yukseldi
Günaydın kızlar hergün bu topik sayesinde yeni bir sey öğreniyorum. Allah razı olsun Sizden. Birsey sorcam bizde kuyruk anomalisi %95o zaman hasar mı var demek. Ne olur beni bi aydınlatKesinlikle sana katılıyorum. Çok istedim iğne versin ama ne klomen verdi ne iğne verdi. İğne belki haraketinizi arttırırdı. Ama en son söyleyeceğim diyeceğim işinize karışmak gibi olmasın ama genelde hareketsizliği Yüksel olan hastalarınıza iğne tedavisi vermişsiniz bize neden uygulamıyorsunuz diye bakayım ne diyecek. Tutturmuş haraket etmezse spermin kuyrukları kırıkmış. Ben hiç ihtimal vermiyorum. Morfolojide çıkmazmıydı bizde %13 gibi birşeydi kuyruk anomalisi. Eğer ki kuyruğun hepsi kırıksa o zaman genetikle ilgili bir sorun var demek değil mi? Eğer bir anomali tüm spermi tuttuysa bunun genetikle alakalı bir sıkıntısı var demektir. Soerm oluşurken hasarlı çıkıyor. Düşündükçe üzülüyorum. Bak yine üzüldüm.
Pardon canım baş %95 boyun %2 kuyruka çizgi koymuşlar hiç rakam yazmıyorGünaydın kızlar hergün bu topik sayesinde yeni bir sey öğreniyorum. Allah razı olsun Sizden. Birsey sorcam bizde kuyruk anomalisi %95o zaman hasar mı var demek. Ne olur beni bi aydınlat
Evet canım artmış oluyor çünki 40 milyonun %7si ile 140 milyonun %7si aynı olmuyor. 10 milyon spermi olan bir kişinin %100 haraketli gibi düşünülebilir. :)Mervecim bide ben şöyle düşündüm sayı arttığı için aslıdna hareketli sperm sayımız artmış olmuyor mu yüzdesini aldığımızda. Bide tüp bebekte şans var demen en azından içimi rahatlattı. Bu aralar tedavi işleri karışınca kafam çok dağıldı. Napacağımızı şaşırdık.
Canim belki hasar icin baska bir sey önerir .Igne filan da veriliyor sanirim .Üzülme bebegin olunca sana can yoldasi olacak .Kendini gurbette hissetmeyeceksin .Insallah Allah bir çıkış yolu gosterir .Kendini hırpalama.P.tesi kaan hocaya msj atcaz. Düzenden istemişti ama malesef eşim gidemedi ankaraya. Bilmiyorum başka yerden olmasına takılır mı. Bakalım ne diyecek. İnşallah hasarı düşürebilecek birşey der. Geçen bir arkadaşa burda hasar düşmeyince tüp demiş ya. Niye öyle dedi ki. Bize de öyle derseAtanamadım, evleneli 5 yıl oldu, gurbetteyim tek bir akrabam yada ailemden kimse yok, ve çocuğumuz olmuyor. Üst üste geldi herşey. Nasıl üzülmeyeyim?Bazen bu kısır döngüden hiç çıkamayacakmışım gibi geliyor ama Allah büyük. Allah a sığınıyorum ve gelecek güzel günleri sabırla bekliyorum. İyi ki sen, siz varsınız
Bu rakamlar morfoloji sperm kısım anomalileri gösteriyor. %3lük normal kısım yeterlidir diye düşünüyorum. Ama baş anormalliği biraz yüksek gibi.Pardon canım baş %95 boyun %2 kuyruka çizgi koymuşlar hiç rakam yazmıyorSaklicennet
Özele gidicez artık kafamızdaki tüm soruların cevabını almak istiyorum. Teşekkür ederim yorumunaBu rakamlar morfoloji sperm kısım anomalileri gösteriyor. %3lük normal kısım yeterlidir diye düşünüyorum. Ama baş anormalliği biraz yüksek gibi.
Herkes için elinizden geleni yapıyorsunuz , bu mübarek gün rabbim sizin ve herkesin kucağını doldursun inşAllah .Lütfen bana da yardımcı olur musunuz ? Eşimin 5 ay ara ile yapılmış iki spermiyogram sonucunu atacağım foto olarak . Sizce ilerleme gerileme var mı ?Bu rakamlar morfoloji sperm kısım anomalileri gösteriyor. %3lük normal kısım yeterlidir diye düşünüyorum. Ama baş anormalliği biraz yüksek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?