Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İkisi de aynı merkezde yapıldı .
Merve de cevap versin canim o cok bilgili bende anladigim kadariyla cevap vereyim.Sayı çok iyi canım morfoloji%1.ama bence Allah'ın izniyle onunlada hamile kalabilirsin.kendini de araştırdıniz sende bir sknti yoksa olur inşallah.

Canım ben özelde çektirdim o yüzden devleti bilmiyorum ecomar da 500tlydi ensin

İkisi de aynı merkezde yapıldı .
Hangisi önce hangisi sonra yapıldı? Anlayamadım fakat ilk testde sayı gayet iyi hızda olması gerekenin üzerinde %38 toplam 180 milyon ileri hızlı sperminiz var fakat viskozite baya yüksek sıvılaşma süresi de üst sınırda bunların iyileşmesi gerek. Haraket etmekte zorlanıyor olabilirler. Tabi bu benim yorumum.
İkinci testde milimde ki sperm sayınız ilk teste göre düşük fakat sayı yine olması gerekenin üzerinde haraketli yüzdesi de gayet iyi. Bu testde viskozite sıvılaşma süresi falan normal çıkmış. Morfoloji 1 bu biraz düşük. Neler kullanıyorsunuz?

Viskozitenin yoğun olduğu ilk test . Asist plus kullandı eşim , hala da kullanıyor. Asist viskoziteye çok iyi geldi . Promen k da hareket ve hıza iyi geldi . Ama sayı ilk teste göre düştü bu kafamı kurcaladı biraz ndn böyle oldu anlamadım. Keçi boynuzu özü ve her sabah zeytinyağında beklemiş incir de yiyor eşim . Doktorumuz prokseed plusa geçin dedi ama ben promen k dan memnunum sizce hangisi daha etkilidir ?

İkinci testte baş anomalisi azalması için ne düşünüyorsunuz ? Gerçi o azalmış kuyruk artmış . Çok da bi şey değişmemiş galiba

Arkadaşlar mrb. Benimde sizlere sorum olacak. Bizde yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz ancak olmuyor. Benim değerlerim de bir sıkıntı gözükmüyor. Hormonlar normal. Rahim filminde tüpler açık.Yumurta rezervleri ii. Bir tek rahim tersliği var. Eşimin de çok az sperm değeri ve morfolojisi düşük. Ancak doktor bunun normal yolla olmasına bir engel teşkil etmediğini söyledi. Normal yolla sadece çatlatma iğnesi kullanarak denedik bir kaç ay olmadı. aşılama denenebilir dedi doktorumuz ve bu ay aşılama denedik ama tutmadı. Eşim proxeed plus, evicap gibi ilaçları kullandı aylarca. Sayıda ve ileri harekette düzelme oldu. Ama morfoloji aynı değişmiyor. Dna hasar yaptırdık. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Sadece oksidatif stres değeri normalin biraz üzerinde çıktı. Ama Kaan aydost bunun çok da önemli olmadığını beslenmeyle ve stresi azaltmaya düzeltilebileceğini söyledi. Şimdi size sorum şu; değerleri yollasam bakıp yorum yapabilir misiniz? Sizce bu değerlerle nasıl bir yol izlemeliyiz? İkinci kez aşılama mı? Tüp bebek mi? Yoksa burda arkadaşların önerdiği macunlar var onları kullanıp değerleri biraz yükseltip ondan sonra mı bu işlere devam edelim?(yaş34)

Eklentiler

• Screenshot_20180520-102326.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 73
Sayı farklı testlerde ml de 80 55 23 49 39 milyonlarda çıktı. Hız da ileri hızlı hep sıfır bir lere yüzde beş çıkmıştı son testte de yüzde 2 çıktı. Yavaş hızlı olan da yüzde 23 27 filan çıkıyor. Morfoloji hep 2 çıkıyor. Nasip, umudumuz Allah tan. İnsan olarak çok aciziz gerçekten.

İnşallah bende öyle teselli ediyorum kendimi herhalde hepsi bir anda yada beklediğimden çok daha iyi birşekilde olacak diyorum. İnşallah senin de evladın güzelleşerek geliyordur ...

Hatırlayamamıştım kim olduğunu sizmişsiniz tüp dediği. Niye öyle yaptı ki valla okurken benim sinirim bozulmuştu. Nasıl hasarı düzeltmeden tüp dedi diye. İyi yapmışsınız sekreteri aramakla. Şimdi iğneye başladınız mı. Test yapınca bana da bildirirsen çok sevinirim.

Canim belki hasar icin baska bir sey önerir .Igne filan da veriliyor sanirim .Üzülme bebegin olunca sana can yoldasi olacak .Kendini gurbette hissetmeyeceksin .Insallah Allah bir çıkış yolu gosterir .Kendini hırpalama.
İnşallah. P.tesi msj atcaz Kaan hocaya bakalım ne diyecek. Bize de tüp deyip tedaviyi sonlandırmak isteyecek diye çok korkuyorum.

İnşallah. P.tesi msj atcaz Kaan hocaya bakalım ne diyecek. Bize de tüp deyip tedaviyi sonlandırmak isteyecek diye çok korkuyorum.
Canim tüp hakkında ne düşünüyorsun? Belki nasibinizde tuple evlat sahibi olmak var .Tum yollar denendiyse buna da sans verilmeli diye düşünüyorum.

Yahu şu promen k bir bize iyi gelmedi galiba. :) sinirlerim bozuluyor gerçekten.
Sayıya hiç takılmayın volüm düştüğü için sayı düşmüştür. Milimde ki sayı volüme çarpılıyor ya o yüzden. Bizde de vizkozite ve sıvılaşma süresi yüksekti Kaan hoca bile ona yapılacak birşey Yok dedi fakat ben eşime nac kullandırdım asetil sisteinin iyi geldiğini okumuştum ve bizde de düştü. Sizde devam edin kullanmaya hangi tableti kullanıyorsunuz?
Morfoloji sürekli 1 ama baş ano düşüyor kuyruk veya orta kısım artıyor bence bu bile iyi birşey genetikte bir sorun olsaydı hep sabit mesela %99 baş ano var gibi rakamlar görürdünüz Buda tüp bebek şansını bile etkiliyor. Eğer değişiyorsa düzelme şansınında yüksek olduğunu düşünüyorum. Promen mi proxeed mi dersen cvp veremem ikisi de bizde ilerleme sağlamadı. İçerik olarak progeny myi beğeniyorum onda pycnogenol var bu ekstre morfolojide iğleşme sağlayabiliyor. Tercih sizin hangisi işe yarıyorsa onunla devam edin. Geçmiş olsun.

Diyecek pek birşey Yok herşey gayet normal.. morfoloji dahi güzel 2 ile hamile kalanlar var. Size önerebilecek birşey bulamadım ne kullanıyorsanız devam edin Yada progeny m nin de bir içeriğine bakın onda morfolojiye iyi gelen bir ekstre var onu da deneyebilirsiniz. Kendiniz içinde folikasit omega gibi takviyeleri alıp bekleyin eğer yaşınız sorun değilse.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Moral verdin. Gerçekten bilmiyorum aşılama neden tutmadı. Kendiliğinden Olgunlaşmış 2 yumurtam vardı oysa çok da ümitliyim ama olmayınca olmuyor demekki... Çok önce bir kere fsh ım 13 çıkmıştı. Doktoruma da söylemiştim. Kafaya takma demişti. Acaba bunla mı alakalı? Ama muayenede filan rezervler ii demişti. Onu da sorayım yeri gelmişken. Amh ya da fsh testi yaptırmak gerekli mi sizce? Yoksa muayenede anlaşılır mı? Doktorum istemedi ama...

Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için . Asist plus saşe kullanıyor eşim , her gün bir adet .

-Pandora- canım sabah senden haber almak istiyorum bilgine lütfen....
Canım benim moralim çok bozuk 3CC kalite olan embriyoyu araştırdım, Türkçe kaynaklarda bulamadım ama İngilizce kaynaklarda CC kalite transfer bile edilmezmiş. Zaten yüzde 15 şans verdi bize. O yüzden olacağını hiç sanmıyorum. Verilen ilaç ve iğneleri kullanmak bile canımı sıkıyor.Sorun genetik olunca bu işlerle uğraşmak ne kadar zormuş, inan ki bir daha tüp denemeye isteğim bile kalmadı.

Senin transfer yapıldı mı 3cc kalitesimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…