Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bunu unutma Rabbim isterse eğer vakti saati gelmişse kalitesi ne olursa olsun tutar. Bunlara kafanı takma dua et bol bol. Ve olacağına İnan. Rabbim inş mucize yada mucizeler nasip etsin inşşş

Ne zaman test günun dua edelim canım insallah Rabbim yüzünü güldürür
30 mayısta test yapacağım. Çok iyisiniz kızlar, çok teşekkür ederim, tanımadığım, bilmediğim kişilerin dualarında olmak çok güzel, inşallah mucize gerçekten varmış diyebilirim

Bunu unutma Rabbim isterse eğer vakti saati gelmişse kalitesi ne olursa olsun tutar. Bunlara kafanı takma dua et bol bol. Ve olacağına İnan. Rabbim inş mucize yada mucizeler nasip etsin inşşş
Canım bu ikinci tedavi, herşey iyi giderken bir anda bütün embriyolar öldü, ben de çöktüm. Bakalım mucizem bir gün beni de bulur inşallah.

Kizlar esimle eski mesajlarima bakarken test gunumden 1 gun onceki esime attigim mesaji gordum ve cok duygulandim. Esim is sebebiyle yurtdisindaydi transferden sonra gitmisti...sizinle paylasmak istedim.

Senin yanimda olmaman bi bakima iyi olmus olabilri askim... kendimi dinledim. Bebsilerimi dinledim. Cok degisik duygular icindeyim. Allah.a tevekkul etmeyi ogrendim. Ne kadar caresiz oldugumuzu ogrendim. Ve O.nun ne kadar buyuk oldugunu. Meryem suresin.de Allah Zekeriya Peygamber.e Yahya Peygamberi mujdeliyor. Kendisi cok yasli ve haniminin cocugu olmadigi bilindigi halde. Allah diyor ki bu bizim icin cok kolay. Hz.Meryem.e de hicbir erkekle munasebeti olmamasina ragmen Hz.Isa.yi mujdeliyor.
Yani Allah icin bu cok kolay Ol derse olacak. Ama demekki bu bizim icin bir imtihan. Olmazsa da senin gibi altindan kalbi olan bir ese sahibim. Her sekilde cok sansli hissediyorum kendimi.

İnşallah bende öyle teselli ediyorum kendimi herhalde hepsi bir anda yada beklediğimden çok daha iyi birşekilde olacak diyorum. İnşallah senin de evladın güzelleşerek geliyordur ...
İnşallah canım benim yeterki biz güçlü olalım Rabbim sonunda bize mükafatını vericek inanıyorum cnm

Hep hiç ummadığımız anda güzel bi haber alıyoruz ya arkadaslardan senden de alıcaz inşallah moral cok önemliymiş cnm hormonların için dualarımdasın

Eki Görüntüle 2148311 Ya kızlar akşam yaptım yumurtlama testini şimdi bugün mü yarın mı deneyelim? Dün de kaçırmayalım diye olmuştu?Eki Görüntüle 2148311
Canim sabaha karsi ve devam eden gece deneyebilirsiniz .Oncesinde esine sade sert Turk kahvesi icir ve bitter cikolata yedir . bir de manevi olarak hazırlan 2 rekat namaz kil dua et
Canım bu ikinci tedavi, herşey iyi giderken bir anda bütün embriyolar öldü, ben de çöktüm. Bakalım mucizem bir gün beni de bulur inşallah.
Mucizelere inan gun gelir duanda taşırken karninda taşımaya başlarsın .Su an sana imkansiz bir hayal gibi gelebilir ama gerçek olunca anlarsin

İki sene oldu anestezisdi ama ağrı olmadı rahat ol alttan baktirmada sknti yasamiyorsan cektirebilirsin
Şuan özelde çektirecek maddi imkanım yok insallah devlette halledebilirim ya. Capadaki tedavimin devami icin cektirmem şart. Aslinda esimde morfoliji sorunu var iste benlik bisey de yoktur belki ama yaptirmam lazim. Alttan muayenede zorlanmiyorum ama smear testi yapmislardi canim acimisti. Insallah ondan cok acimiyordur

Morfoliji düzeliyor biz sıfırı da gördük %3de gördük insallah sizinde duzelir

Morfoliji düzeliyor biz sıfırı da gördük %3de gördük insallah sizinde duzelir
Insallah. Nasil düzeldi neler kullandiniz? Bizim sayi ve hiz cok iyi. Toplam hareketlilik %70den fazla hep. Sayi da 100 milyon falan. Ancak morfoloji sifir cikti. Gerci 2 ay oldu. O zamandan beri biseyler kullaniyoruz. Umarim düzelme olmustur

Karışımlar kullandım yaşlı bir eczacidan aldığımiz .impryl art Med progeny m bunları kullandı eşim.fayda verdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…