Evet canım cuma transfer edildi.Senin transfer yapıldı mı 3cc kalitesimiydi
Belli olmaz canım karamsar olma Allah büyük.nerede yaptırdın tüp bebegiEvet canım cuma transfer edildi.
Bakalım kısmet... Genartta yaptırdık.Belli olmaz canım karamsar olma Allah büyük.nerede yaptırdın tüp bebegi
Ne zaman test günun dua edelim canım insallah Rabbim yüzünü güldürürBakalım kısmet... Genartta yaptırdık.
Canım benim moralim çok bozuk 3CC kalite olan embriyoyu araştırdım, Türkçe kaynaklarda bulamadım ama İngilizce kaynaklarda CC kalite transfer bile edilmezmiş. Zaten yüzde 15 şans verdi bize. O yüzden olacağını hiç sanmıyorum. Verilen ilaç ve iğneleri kullanmak bile canımı sıkıyor.Sorun genetik olunca bu işlerle uğraşmak ne kadar zormuş, inan ki bir daha tüp denemeye isteğim bile kalmadı.
30 mayısta test yapacağım. Çok iyisiniz kızlar, çok teşekkür ederim, tanımadığım, bilmediğim kişilerin dualarında olmak çok güzel, inşallah mucize gerçekten varmış diyebilirimNe zaman test günun dua edelim canım insallah Rabbim yüzünü güldürür
Canım bu ikinci tedavi, herşey iyi giderken bir anda bütün embriyolar öldü, ben de çöktüm. Bakalım mucizem bir gün beni de bulur inşallah.Bunu unutma Rabbim isterse eğer vakti saati gelmişse kalitesi ne olursa olsun tutar. Bunlara kafanı takma dua et bol bol. Ve olacağına İnan. Rabbim inş mucize yada mucizeler nasip etsin inşşş
Ne zaman cektirdin canim? Anestezili mi idi?Canım ben özelde çektirdim o yüzden devleti bilmiyorum ecomar da 500tlydi ensin
İnşallah canım benim yeterki biz güçlü olalım Rabbim sonunda bize mükafatını vericek inanıyorum cnmİnşallah bende öyle teselli ediyorum kendimi herhalde hepsi bir anda yada beklediğimden çok daha iyi birşekilde olacak diyorum. İnşallah senin de evladın güzelleşerek geliyordur ...
Aynı durumdayız an itibariyle bende sorucaktım kızlara megersem bugün tam pik olmuş dün denemiştim eee şimdi napcaz sen neye karar verdin ben yarın die düşündüm cnmEki Görüntüle 2148311 Ya kızlar akşam yaptım yumurtlama testini şimdi bugün mü yarın mı deneyelim? Dün de kaçırmayalım diye olmuştu?Eki Görüntüle 2148311
Hep hiç ummadığımız anda güzel bi haber alıyoruz ya arkadaslardan senden de alıcaz inşallah moral cok önemliymiş cnm hormonların için dualarımdasınCanım benim moralim çok bozuk 3CC kalite olan embriyoyu araştırdım, Türkçe kaynaklarda bulamadım ama İngilizce kaynaklarda CC kalite transfer bile edilmezmiş. Zaten yüzde 15 şans verdi bize. O yüzden olacağını hiç sanmıyorum. Verilen ilaç ve iğneleri kullanmak bile canımı sıkıyor.Sorun genetik olunca bu işlerle uğraşmak ne kadar zormuş, inan ki bir daha tüp denemeye isteğim bile kalmadı.
İki sene oldu anestezisdi ama ağrı olmadı rahat ol alttan baktirmada sknti yasamiyorsan cektirebilirsinNe zaman cektirdin canim? Anestezili mi idi?
Canim sabaha karsi ve devam eden gece deneyebilirsiniz .Oncesinde esine sade sert Turk kahvesi icir ve bitter cikolata yedir .Eki Görüntüle 2148311 Ya kızlar akşam yaptım yumurtlama testini şimdi bugün mü yarın mı deneyelim? Dün de kaçırmayalım diye olmuştu?Eki Görüntüle 2148311
Mucizelere inan gun gelir duanda taşırken karninda taşımaya başlarsın .Su an sana imkansiz bir hayal gibi gelebilir ama gerçek olunca anlarsinCanım bu ikinci tedavi, herşey iyi giderken bir anda bütün embriyolar öldü, ben de çöktüm. Bakalım mucizem bir gün beni de bulur inşallah.
Şuan özelde çektirecek maddi imkanım yok insallah devlette halledebilirim ya. Capadaki tedavimin devami icin cektirmem şart. Aslinda esimde morfoliji sorunu var iste benlik bisey de yoktur belki ama yaptirmam lazim. Alttan muayenede zorlanmiyorum ama smear testi yapmislardi canim acimisti. Insallah ondan cok acimiyordurİki sene oldu anestezisdi ama ağrı olmadı rahat ol alttan baktirmada sknti yasamiyorsan cektirebilirsin
Morfoliji düzeliyor biz sıfırı da gördük %3de gördük insallah sizinde duzelirŞuan özelde çektirecek maddi imkanım yok insallah devlette halledebilirim ya. Capadaki tedavimin devami icin cektirmem şart. Aslinda esimde morfoliji sorunu var iste benlik bisey de yoktur belki ama yaptirmam lazim. Alttan muayenede zorlanmiyorum ama smear testi yapmislardi canim acimisti. Insallah ondan cok acimiyordur
Insallah. Nasil düzeldi neler kullandiniz? Bizim sayi ve hiz cok iyi. Toplam hareketlilik %70den fazla hep. Sayi da 100 milyon falan. Ancak morfoloji sifir cikti. Gerci 2 ay oldu. O zamandan beri biseyler kullaniyoruz. Umarim düzelme olmusturMorfoliji düzeliyor biz sıfırı da gördük %3de gördük insallah sizinde duzelir
Tesekkurler :)Karışımlar kullandım yaşlı bir eczacidan aldığımiz .impryl art Med progeny m bunları kullandı eşim.fayda verdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?