Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaaa

-Pandora- canım hiç ama hiç belli olmaz onlar ki 5. Güne geldiler zaten 6. Günde tutunup bebiş oluşmaya başlıyormuş. Olacak inşallah. Herşey bizler için bak burada herkes bekledi bazıları beklediğini aldı bizler hala bekliyoruz. Ne zaman gelir bizimkiler bilmiyoruz ama yorulmadan usanmadan bekliyoruz. Bir bakmışsın beklediğin gelivermiş. Biliyor muyuz ki hepimiz çok sağlıklı ve sağlam spermlerden oluştuk. Belki de çok ölü hücrelerden sadece olmamız gerektiği için o ol dediği için oluştuk. İnşallah senin bebeğinin de vakti gelmiştir.

Bence yine de tüm testleri yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.

Aynı durumdayız an itibariyle bende sorucaktım kızlara megersem bugün tam pik olmuş dün denemiştim eee şimdi napcaz sen neye karar verdin ben yarın die düşündüm cnm
Kafam karıştı Afilim92 in dediğini yapsam diyorum ama eşim kabul ederse. Oruçtan dolayı adam YÖK geç olur deyip duruyor. şimdi anlaşmaya varacağız

Canim tüp hakkında ne düşünüyorsun? Belki nasibinizde tuple evlat sahibi olmak var .Tum yollar denendiyse buna da sans verilmeli diye düşünüyorum.
Tüp denemeyi düşünüyoruz evet. Ama ben istiyorum ki tüp öncesinde elimizden gelen herşeyi yapmış olalım. Hasar düşsün mesela. 2 ay vitamin takviyesi ve düzenli beslenme ile kendimizi hazırlayalım ve öyle deneyelim. Yina olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim o zaman.

Kızlar belki faydam olur die sölemek istedim bu inofolici yeni kullanmaya başladım yani bu ay günde 2 kez ve yumurtlama dönemimde ilkkez belirgin farklılıklar oldu yumurtalığım şiş bunu hissediyorum ve kıvamlı bi akıntı geliyor ya tesadüf ya cidden fark sağladı.3 ay aralıksız kullanıcan bu arada picolu degilim sadece progesteronum düşük die başlamıştım

İnşallah canım.

Canım evet o bendim. Çok üzülmüştüm ki ben de senin gibi düşünüyorum evet tüp bebek ile de olsa rabbim nasip etsin ama önce bu tedaviye başlamışken elimden geleni yapayım. Bide DNA hasarı büyük etken deyip vazgeçirtmek çok şaşırttı beni. İşte şimdi merional diye bir iğne verdi ona başladık. Tamam test yapınca haber vereyim canım.

-Pandora- canım rabbim gönlündeki muradı sana versin. Üzülme inşallah olsun. Gerçekten aslıdna ol demesi yeterli ama bizler işte çok üzülüyoruz. Sanırım iyice yoğruluyoruz. Merve’nin de dediği gibi belki de ölü spermlerden kalitesiz yumurtalardan böyle olduk rabbim ol desin yeter ki..

Kızlar semen analizini kaç paraya yaptırtıyorsunuz 290 tl çok değilmi (tüp bebek merkezi fiyatı ) Düzende kaç para bilen varmı arıyorum telefonlarında sıkıntı var açmıyorlar.

Insallah duser canim .Hazir gıdalardan uzak dur .Tavuk dahil .Fayda sağlayacağına inandigin desteklere devam et .

Kızlar semen analizini kaç paraya yaptırtıyorsunuz 290 tl çok değilmi (tüp bebek merkezi fiyatı ) Düzende kaç para bilen varmı arıyorum telefonlarında sıkıntı var açmıyorlar.
Cok fazla 100 150 tl duydum ben hep

teşekkür ederim canım, bir gün olacağını bilsem, ne zaman olursa olsun üzülmeyeceğim ama işte ya hiç olmazsa korkusu çok kötü... Allahtan hayırlısını diliyorum.

Kızlar daha öncede yazmıştım,bi macundan bahsediliyo,nerden aldınız,bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…