- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
YaaaKizlar esimle eski mesajlarima bakarken test gunumden 1 gun onceki esime attigim mesaji gordum ve cok duygulandim. Esim is sebebiyle yurtdisindaydi transferden sonra gitmisti...sizinle paylasmak istedim.
Senin yanimda olmaman bi bakima iyi olmus olabilri askim... kendimi dinledim. Bebsilerimi dinledim. Cok degisik duygular icindeyim. Allah.a tevekkul etmeyi ogrendim. Ne kadar caresiz oldugumuzu ogrendim. Ve O.nun ne kadar buyuk oldugunu. Meryem suresin.de Allah Zekeriya Peygamber.e Yahya Peygamberi mujdeliyor. Kendisi cok yasli ve haniminin cocugu olmadigi bilindigi halde. Allah diyor ki bu bizim icin cok kolay. Hz.Meryem.e de hicbir erkekle munasebeti olmamasina ragmen Hz.Isa.yi mujdeliyor.
Yani Allah icin bu cok kolay Ol derse olacak. Ama demekki bu bizim icin bir imtihan. Olmazsa da senin gibi altindan kalbi olan bir ese sahibim. Her sekilde cok sansli hissediyorum kendimi.
Bence yine de tüm testleri yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.Öncelikle çok teşekkür ederim. Moral verdin. Gerçekten bilmiyorum aşılama neden tutmadı. Kendiliğinden Olgunlaşmış 2 yumurtam vardı oysa çok da ümitliyim ama olmayınca olmuyor demekki... Çok önce bir kere fsh ım 13 çıkmıştı. Doktoruma da söylemiştim. Kafaya takma demişti. Acaba bunla mı alakalı? Ama muayenede filan rezervler ii demişti. Onu da sorayım yeri gelmişken. Amh ya da fsh testi yaptırmak gerekli mi sizce? Yoksa muayenede anlaşılır mı? Doktorum istemedi ama...
Ertesi gün mü sabah akşam denediniz canım? Çizgiyi gördükten sonraCanım biz hem sabah hemde akşam denemiştik ikisi kırmızı yaptığı günün ertesi günü.
Allah'ın izniyle de ise yaradi hamileyim şimdi.
Evet canım o gün yapamadık ertesi iki gün sabah akşam yaptıkErtesi gün mü sabah akşam denediniz canım? Çizgiyi gördükten sonra
Teşekkür ederim. Yaptırıcam inş.Bence yine de tüm testleri yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.
Kafam karıştıAynı durumdayız an itibariyle bende sorucaktım kızlara megersem bugün tam pik olmuş dün denemiştim eee şimdi napcaz sen neye karar verdin ben yarın die düşündüm cnm
Ramazanda olmamız engel biz mecbur tek sefer 2 günKafam karıştıAfilim92 in dediğini yapsam diyorum ama eşim kabul ederse. Oruçtan dolayı adam YÖK geç olur deyip duruyor. şimdi anlaşmaya varacağız
Tüp denemeyi düşünüyoruz evet. Ama ben istiyorum ki tüp öncesinde elimizden gelen herşeyi yapmış olalım. Hasar düşsün mesela. 2 ay vitamin takviyesi ve düzenli beslenme ile kendimizi hazırlayalım ve öyle deneyelim. Yina olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim o zaman.Canim tüp hakkında ne düşünüyorsun? Belki nasibinizde tuple evlat sahibi olmak var .Tum yollar denendiyse buna da sans verilmeli diye düşünüyorum.
İnşallah canım.Canim sabaha karsi ve devam eden gece deneyebilirsiniz .Oncesinde esine sade sert Turk kahvesi icir ve bitter cikolata yedir .bir de manevi olarak hazırlan 2 rekat namaz kil dua et
Mucizelere inan gun gelir duanda taşırken karninda taşımaya başlarsın .Su an sana imkansiz bir hayal gibi gelebilir ama gerçek olunca anlarsin
Canım evet o bendim. Çok üzülmüştüm ki ben de senin gibi düşünüyorum evet tüp bebek ile de olsa rabbim nasip etsin ama önce bu tedaviye başlamışken elimden geleni yapayım. Bide DNA hasarı büyük etken deyip vazgeçirtmek çok şaşırttı beni. İşte şimdi merional diye bir iğne verdi ona başladık. Tamam test yapınca haber vereyim canım.Hatırlayamamıştım kim olduğunu sizmişsiniz tüp dediği. Niye öyle yaptı ki valla okurken benim sinirim bozulmuştu. Nasıl hasarı düzeltmeden tüp dedi diye. İyi yapmışsınız sekreteri aramakla. Şimdi iğneye başladınız mı. Test yapınca bana da bildirirsen çok sevinirim.
Insallah duser canim .Hazir gıdalardan uzak dur .Tavuk dahil .Fayda sağlayacağına inandigin desteklere devam et .Tüp denemeyi düşünüyoruz evet. Ama ben istiyorum ki tüp öncesinde elimizden gelen herşeyi yapmış olalım. Hasar düşsün mesela. 2 ay vitamin takviyesi ve düzenli beslenme ile kendimizi hazırlayalım ve öyle deneyelim. Yina olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim o zaman.
Cok fazla 100 150 tl duydum ben hepKızlar semen analizini kaç paraya yaptırtıyorsunuz 290 tl çok değilmi (tüp bebek merkezi fiyatı ) Düzende kaç para bilen varmı arıyorum telefonlarında sıkıntı var açmıyorlar.
evet canım 1 ay çok şükür inşallahCanım bir ayda mı bu sonuclar çok güzel maşallah inşallah hamile haberini de alırız
bencede çok pahalı 74 tl düzende ulaştım sordumCok fazla 100 150 tl duydum ben hep
teşekkür ederim canım, bir gün olacağını bilsem, ne zaman olursa olsun üzülmeyeceğim ama işte ya hiç olmazsa korkusu çok kötü... Allahtan hayırlısını diliyorum.-Pandora- canım rabbim gönlündeki muradı sana versin. Üzülme inşallah olsun. Gerçekten aslıdna ol demesi yeterli ama bizler işte çok üzülüyoruz. Sanırım iyice yoğruluyoruz. Merve’nin de dediği gibi belki de ölü spermlerden kalitesiz yumurtalardan böyle olduk rabbim ol desin yeter ki..
Kızlar daha öncede yazmıştım,bi macundan bahsediliyo,nerden aldınız,bilgi verir misinizKızlar merhaba, uzun zaöandır burayı takip ediyorum,üç düşük, 1 negatif tüp bebekten sonra iki ay önce kaan aydos a gittik, dna hasarı yüzde 45 çıktı, klomen ve imprly kullandı eşim iki ay,sonucumuz yeni çıktı, yüzde 10 a düşmüş hasar,hamile arkadaşlar adına çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?