Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi yaptınız iğne istemekle. Bakalım bize ne diyecek testi bugün göndermiş eşim cevap 30 haziran diyor malesef.

Insallah duser canim .Hazir gıdalardan uzak dur .Tavuk dahil .Fayda sağlayacağına inandigin desteklere devam et .
İnşallah. Tavuk eşimde bende sevmediğimiz için hiç tüketmiyoruz zaten. Sigara da kullanmıyor. İşte nadiren cips aldığımız oluyor. Bugün msj attım bakalım ne diyecek hoca.

İyi yaptınız iğne istemekle. Bakalım bize ne diyecek testi bugün göndermiş eşim cevap 30 haziran diyor malesef.
Neden o kadar bekliyorsunuz? Artık kendi hastaları o kadar beklemiyor bugün yazıyorsun yarın cvp alıyorsun ama hasta numarası falan vermesi gerek. Sen onun sekreterini ara ve söyle. Hastasıyız ama hasta numaramız Yok sistemden msj atamıyoruz. Cvp almamız gerek. DNA hasarını yeniledik düşme olmadı de... muhakkak daha erken cvp alırsınız.

Kızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
2 gün önce dediğim hala geçerli. 2 Gün sabir ve duayla beklemekten başka yapacak bişey yok şu anda. Allahtan umut kesilmez. O zaman biraz daha durum netleşir. Allah yardımcın olsun.

Kızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
Canım inşallah değerler yükselir, çok sevinmiştim senin pozitif testine.
Benim kimyasal gebeliğimde leke leke kanama olmuştu, fitilin akıntısı pembemsi geliyordu, var mı öyle bir durum?

Kızlar bir süredir hiç giremiyorum yeni gelişme var mı bilmiyorum inşallah güzel gelişmeler vardır eşim yarın ameliyat sonrası ilk kontrole gidecek eğer sperm kalitesinde düzelme varsa gelecek ay 4. tüp bebek tedavisine başlayafaz gelişme yoksa da ilaç tedavisi verecek eşime nolur bize dualarınızda yer verir misiniz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda bu dertten kurtarsın dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun

Canım inşallah değerler yükselir, çok sevinmiştim senin pozitif testine.
Benim kimyasal gebeliğimde leke leke kanama olmuştu, fitilin akıntısı pembemsi geliyordu, var mı öyle bir durum?
Yok cnmm öyle bi durum adet günümden 8 gün geçti ayrıca inşallah yükselir doktorum umutlu konuştu çarşamba belli olur kesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…