- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
CAnım düzende 80 tl falan.. ist düzen.Kızlar semen analizini kaç paraya yaptırtıyorsunuz 290 tl çok değilmi (tüp bebek merkezi fiyatı ) Düzende kaç para bilen varmı arıyorum telefonlarında sıkıntı var açmıyorlar.
İyi yaptınız iğne istemekle. Bakalım bize ne diyecek testi bugün göndermiş eşim cevap 30 haziran diyor malesef.Canım evet o bendim. Çok üzülmüştüm ki ben de senin gibi düşünüyorum evet tüp bebek ile de olsa rabbim nasip etsin ama önce bu tedaviye başlamışken elimden geleni yapayım. Bide DNA hasarı büyük etken deyip vazgeçirtmek çok şaşırttı beni. İşte şimdi merional diye bir iğne verdi ona başladık. Tamam test yapınca haber vereyim canım.
İnşallah. Tavuk eşimde bende sevmediğimiz için hiç tüketmiyoruz zaten. Sigara da kullanmıyor. İşte nadiren cips aldığımız oluyor. Bugün msj attım bakalım ne diyecek hoca.Insallah duser canim .Hazir gıdalardan uzak dur .Tavuk dahil .Fayda sağlayacağına inandigin desteklere devam et .
Neden o kadar bekliyorsunuz? Artık kendi hastaları o kadar beklemiyor bugün yazıyorsun yarın cvp alıyorsun ama hasta numarası falan vermesi gerek. Sen onun sekreterini ara ve söyle. Hastasıyız ama hasta numaramız Yok sistemden msj atamıyoruz. Cvp almamız gerek. DNA hasarını yeniledik düşme olmadı de... muhakkak daha erken cvp alırsınız.İyi yaptınız iğne istemekle. Bakalım bize ne diyecek testi bugün göndermiş eşim cevap 30 haziran diyor malesef.
2 gün önce dediğim hala geçerli. 2 Gün sabir ve duayla beklemekten başka yapacak bişey yok şu anda. Allahtan umut kesilmez. O zaman biraz daha durum netleşir. Allah yardımcın olsun.Kızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
İnşallah canım Allah büyük inşallah artar kat katKızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
Canım Allahım büyük. Dua et. Hayırlısı ile değerlerin yükselir inşallahKızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
Cnm kan sulandırıcı iğne hap falan kullanıyor musun ?Kızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
Canım inşallah değerler yükselir, çok sevinmiştim senin pozitif testine.Kızlar 10. Gün 30 du 12. Gün 46.7 çıktı doktorum üzülme dedi %55 artmş 14. Gün yine vercem bence kimyasal olcak içim acıyo Allahım mutluluğumu bozmaz inşallahh
Yok cnmm öyle bi durum adet günümden 8 gün geçti ayrıca inşallah yükselir doktorum umutlu konuştu çarşamba belli olur kesnCanım inşallah değerler yükselir, çok sevinmiştim senin pozitif testine.
Benim kimyasal gebeliğimde leke leke kanama olmuştu, fitilin akıntısı pembemsi geliyordu, var mı öyle bir durum?
EVet cnm kullanıyorum corasprin ve clexaneCnm kan sulandırıcı iğne hap falan kullanıyor musun ?
Haklısın cnm çarşamba netleşir artık dua edin2 gün önce dediğim hala geçerli. 2 Gün sabir ve duayla beklemekten başka yapacak bişey yok şu anda. Allahtan umut kesilmez. O zaman biraz daha durum netleşir. Allah yardımcın olsun.
İnşallahh cnm dua edin banaCanım Allahım büyük. Dua et. Hayırlısı ile değerlerin yükselir inşallah
Canim simdi gördüm umarım değerin güzelce yükselir Rabbim kismetinden nasibinden eylesin sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin inşallahİnşallahh cnm dua edin bana
İnşallahhh cnm Allahh razı olsunnnCanim simdi gördüm umarım değerin güzelce yükselir Rabbim kismetinden nasibinden eylesin sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?