Dualarim seninle kardesim ..Yok cnmm öyle bi durum adet günümden 8 gün geçti ayrıca inşallah yükselir doktorum umutlu konuştu çarşamba belli olur kesn
Aradık bugün canım fax ile gönder dedi. Ertesi gün saat 5 e kadar cevap gelmezse 5 ten sonra ara dedi.ama bugün atamadık yarın eşim fax gönderecek bakalım.Neden o kadar bekliyorsunuz? Artık kendi hastaları o kadar beklemiyor bugün yazıyorsun yarın cvp alıyorsun ama hasta numarası falan vermesi gerek. Sen onun sekreterini ara ve söyle. Hastasıyız ama hasta numaramız Yok sistemden msj atamıyoruz. Cvp almamız gerek. DNA hasarını yeniledik düşme olmadı de... muhakkak daha erken cvp alırsınız.
Allah razı olsun ablaDualarim seninle kardesim ..
İnşallah değerin yükselir canım Rabbim kat kat arttırsın inşallah.İnşallahh cnm dua edin bana
Amin cnm inşallahhİnşallah değerin yükselir canım Rabbim kat kat arttırsın inşallah.
Canim Medova da cok guzel bir hastane üstelik daha temiz .Ben su an oraya gidiyorum bize cok uzak ama katlanıyorum. Artik dr daha sık çağırıyor ustelik.Afilim92 tüp yaptırırsak kızılaya sıcak bakıyordum ama tüp kısmı kapanıyormuş. Medova ya taşınıyormuş
Cnm 5+3 daha. 5+0 da keseyi gördük 6+0 da doktor çağırdı kalp atışı için ama erken gibi geldi bana belki biraz daha geç giderim.zeynepppppppp canim kalbini duydun mu? Su an kac haftalik?
Yani mali kIsmını düşündüm daha mı pahalı olur diye. Yoksa benim evime çok yakın. Bi açılsın da konuşmaya gidicem. Belki yakınımda bir yerde yaptırmak benim içinde iyi olur. Tabi duam hiç gerek kalmaması.Canim Medova da cok guzel bir hastane üstelik daha temiz .Ben su an oraya gidiyorum bize cok uzak ama katlanıyorum. Artik dr daha sık çağırıyor ustelik.
Evet duymazsan moralin bozulur .Bana birhagta zindan olmustu cok aglamistim 6 +6 da duyduk cok şükür. Bence sen de 6+6 ya da 7+0 gibi git canimCnm 5+3 daha. 5+0 da keseyi gördük 6+0 da doktor çağırdı kalp atışı için ama erken gibi geldi bana belki biraz daha geç giderim.
Cok fark olacağını sanmıyorum Kizilay da pahali bir hastane zaten .Insallah gerek kalmaz.Yani mali kIsmını düşündüm daha mı pahalı olur diye. Yoksa benim evime çok yakın. Bi açılsın da konuşmaya gidicem. Belki yakınımda bir yerde yaptırmak benim içinde iyi olur. Tabi duam hiç gerek kalmaması.
Cnm o zamana keseyi görmüş olursunuz cnm. Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsiniz :)zeynepppppppp canım perşembe gideceğim o zaman 5+3 oluyorum keseyi görürüz inşallah.
10 ve üzeri iyi diye biliyorum.Kızlar progesteron testi yaptırdım 15,55 çıktı nasıl
Cnm çok iyi çıkmış :) yumurtan çatlamış ve kaliteliymiş inş döllenmiştirde :)Kızlar progesteron testi yaptırdım 15,55 çıktı nasıl
10 ve üzeri iyi diye biliyorum.
Cnm çok iyi çıkmış :) yumurtan çatlamış ve kaliteliymiş inş döllenmiştirde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?