Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aradık bugün canım fax ile gönder dedi. Ertesi gün saat 5 e kadar cevap gelmezse 5 ten sonra ara dedi.ama bugün atamadık yarın eşim fax gönderecek bakalım.

Afilim92 tüp yaptırırsak kızılaya sıcak bakıyordum ama tüp kısmı kapanıyormuş. Medova ya taşınıyormuş
Canim Medova da cok guzel bir hastane üstelik daha temiz .Ben su an oraya gidiyorum bize cok uzak ama katlanıyorum. Artik dr daha sık çağırıyor ustelik.

Canim Medova da cok guzel bir hastane üstelik daha temiz .Ben su an oraya gidiyorum bize cok uzak ama katlanıyorum. Artik dr daha sık çağırıyor ustelik.
Yani mali kIsmını düşündüm daha mı pahalı olur diye. Yoksa benim evime çok yakın. Bi açılsın da konuşmaya gidicem. Belki yakınımda bir yerde yaptırmak benim içinde iyi olur. Tabi duam hiç gerek kalmaması.

Cnm 5+3 daha. 5+0 da keseyi gördük 6+0 da doktor çağırdı kalp atışı için ama erken gibi geldi bana belki biraz daha geç giderim.
Evet duymazsan moralin bozulur .Bana birhagta zindan olmustu cok aglamistim 6 +6 da duyduk cok şükür. Bence sen de 6+6 ya da 7+0 gibi git canim
Cok fark olacağını sanmıyorum Kizilay da pahali bir hastane zaten .Insallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…