- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Aramızda 2/3 gün var cnm. İnş sizde bizi takip edersiniz en kısa zamanda cnm.Ne güzel ikinizde kemen hemen aynı gidiyorsunuz. Doğuma da birlikte göndeririz artık. Zeynep ve Beyza
Cnm beta hcg için çok erken daha. 5/6 gün sonra ancak kanına yansır gebelik hormonun. Çok acele etmişsinMalesef beta hcg de yaptırmak istediğimi söyledim değer 0.5 çıktı
Hastaneye gitmişken baktırdım hayırlısı diyelimCnm beta hcg için çok erken daha. 5/6 gün sonra ancak kanına yansır gebelik hormonun. Çok acele etmişsin
Benim d vitamini 4 ne etkisi varkiprogesteron iyi çıktı ama D vitamini düşük 16 çıktı
Benim d vitamini 4 ne etkisi varki
Dusuk d vitamini gebelige engel olabiliyor.Benim d vitamini 4 ne etkisi varki
İnsallah canım Rabbim herkese nasip etsinCnm o zamana keseyi görmüş olursunuz cnm. Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsiniz :)
Tez vakitte arkamızdan git canım bunu tüm kalbimle istiyorumNe güzel ikinizde kemen hemen aynı gidiyorsunuz. Doğuma da birlikte göndeririz artık. Zeynep ve Beyza
Üzülme canım Zeynep in de selvi nin de test yapmışlardı değerleri düşük çıkmıştı ama o ay hamile kalmışlardı.belli mi olur belki sende kalırsınBizim sayimiz yine 14 milyona düşmüş
Valla okul ev arasında gidip geliyorum. Hep yemek su ilaç uyku kadınlar kulübü başkada yaptığım birşey yok. Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum öyle. Doktor cumaya çağırdı ama galiba ben 1-2 haziran gibi giderim stres yapmaya gerek yok. Kese içinde 4+4 te Çarşamba gittim kese oluşuyor dedi ama net kese görünmedi 3 gün zor dayandım aklımda türlü senaryolar kurdum vs... sonra cumartesi gittim 5+0 da net gördük. İçim rahatladı. Geç gidicem inşşş netleşir bari....İnsallah canım Rabbim herkese nasip etsin
Bazen midem bulanıyor evet hamileyim diyorum bazen de hiç belirti yok acaba bişey mi oldu diyorum.boyle geçiyor günlerin .
Sen neler yapiyorsun iyi misin
3 milyon 900 bine düşmüştü.Üzülme canım Zeynep in de selvi nin de test yapmışlardı değerleri düşük çıkmıştı ama o ay hamile kalmışlardı.belli mi olur belki sende kalırsın
Canım ben perşembe gideceğim kese için haziran 2gibide kalp atışı için gideceğim 6+5 oluyorum kalp atışını duayarim inşallah galiba aynı tarihte gideceğiz inşallah ikimizde güzel haberi aliriz.Valla okul ev arasında gidip geliyorum. Hep yemek su ilaç uyku kadınlar kulübü başkada yaptığım birşey yok. Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum öyle. Doktor cumaya çağırdı ama galiba ben 1-2 haziran gibi giderim stres yapmaya gerek yok. Kese içinde 4+4 te Çarşamba gittim kese oluşuyor dedi ama net kese görünmedi 3 gün zor dayandım aklımda türlü senaryolar kurdum vs... sonra cumartesi gittim 5+0 da net gördük. İçim rahatladı. Geç gidicem inşşş netleşir bari....
İnşşş cnm rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Hepimiz için :)Canım ben perşembe gideceğim kese için haziran 2gibide kalp atışı için gideceğim 6+5 oluyorum kalp atışını duayarim inşallah galiba aynı tarihte gideceğiz inşallah ikimizde güzel haberi aliriz.
Hiziniz ve morfolojinizde bi ilerle me yada gerileme var mi. Cok cabuk degisyor degelr yaa . Ama sayi gene sanki dha koly inip cikiyor digerlerini ilerlertmek daha zaman alici .ins hamile kalirsin tez vakitte .Bizim sayimiz yine 14 milyona düşmüş
Arkadaşlar promen k yı eşiniz ne zaman içiyor aç ya da tok farkediyor mu. Ramazan ayında olduğumuz için en faydalısı iftar sonrası mı sahur sonrası mı?
Bu hiz kullanim oncesi mi sonrasi mi acaba bizde kullaniyiruz bi bucuk aydir ne zamandir kullanyrsnzPromen k bizde kullanıyoruz.. Çakşır suyu keçiboynuzu kürü.. Fındık fıstık ve promen k . İleri hız 23 bu arada
İleri hız %45 canım evet ml de 14Suskun Ceylan üzülme canım önemli olan hız. Hızınız ne durum da?? 14 milyon milimdedir diye düşünüyorum o yüzden sıkıntı değil. D vitamini ve folik asit takviyesi al bence inofolik kullan.
smyr35 ben aç karnına veriyordum. Bence sahurdan sonra ver. İftardan sonra ceviz badem bal karışımı varsa bunları yedir takviye olarak. Sahurda da kapanışı promenle yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?