Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar promen k yı eşiniz ne zaman içiyor aç ya da tok farkediyor mu. Ramazan ayında olduğumuz için en faydalısı iftar sonrası mı sahur sonrası mı?

Cnm o zamana keseyi görmüş olursunuz cnm. Hadi inş hayırlı haberlerle gelirsiniz :)
İnsallah canım Rabbim herkese nasip etsin
Bazen midem bulanıyor evet hamileyim diyorum bazen de hiç belirti yok acaba bişey mi oldu diyorum.boyle geçiyor günlerin .
Sen neler yapiyorsun iyi misin

İnsallah canım Rabbim herkese nasip etsin
Bazen midem bulanıyor evet hamileyim diyorum bazen de hiç belirti yok acaba bişey mi oldu diyorum.boyle geçiyor günlerin .
Sen neler yapiyorsun iyi misin
Valla okul ev arasında gidip geliyorum. Hep yemek su ilaç uyku kadınlar kulübü başkada yaptığım birşey yok. Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum öyle. Doktor cumaya çağırdı ama galiba ben 1-2 haziran gibi giderim stres yapmaya gerek yok. Kese içinde 4+4 te Çarşamba gittim kese oluşuyor dedi ama net kese görünmedi 3 gün zor dayandım aklımda türlü senaryolar kurdum vs... sonra cumartesi gittim 5+0 da net gördük. İçim rahatladı. Geç gidicem inşşş netleşir bari....

Üzülme canım Zeynep in de selvi nin de test yapmışlardı değerleri düşük çıkmıştı ama o ay hamile kalmışlardı.belli mi olur belki sende kalırsın
3 milyon 900 bine düşmüştü. o üzüntünün tarifi yoktu ama çok şükür herşey geçti gitti inş sizin içinde hayırla sonuçlanır :)

Canım ben perşembe gideceğim kese için haziran 2gibide kalp atışı için gideceğim 6+5 oluyorum kalp atışını duayarim inşallah galiba aynı tarihte gideceğiz inşallah ikimizde güzel haberi aliriz.

Suskun Ceylan üzülme canım önemli olan hız. Hızınız ne durum da?? 14 milyon milimdedir diye düşünüyorum o yüzden sıkıntı değil. D vitamini ve folik asit takviyesi al bence inofolik kullan.
smyr35 ben aç karnına veriyordum. Bence sahurdan sonra ver. İftardan sonra ceviz badem bal karışımı varsa bunları yedir takviye olarak. Sahurda da kapanışı promenle yaparsın.

Arkadaşlar promen k yı eşiniz ne zaman içiyor aç ya da tok farkediyor mu. Ramazan ayında olduğumuz için en faydalısı iftar sonrası mı sahur sonrası mı?

Promen k bizde kullanıyoruz.. Çakşır suyu keçiboynuzu kürü.. Fındık fıstık ve promen k . İleri hız 23 bu arada

İleri hız %45 canım evet ml de 14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…