Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiziniz ve morfolojinizde bi ilerle me yada gerileme var mi. Cok cabuk degisyor degelr yaa . Ama sayi gene sanki dha koly inip cikiyor digerlerini ilerlertmek daha zaman alici .ins hamile kalirsin tez vakitte .
Morfoloji de sorun yok cnm aticam foto bı dk

Benimde o civarda geldi d yetmezliği varmeş yumurta oluşumu için ve erkekte sperm gelişimi için şart bi vitaminmiş ampul tedavisi aldım 3 hafta eşimle birlikte cnm
Aman ya valla yavaş yavaş çileden cikiyorum ben her ay ovilasyon testi yapıyorum hepde yakalarim çift çizgiyi eeeee niye hiç gebe kalamadimmmmmm

Tatlım bu Harika bir test bence. Ama ml başına sperm neden düştü bilmiyorum belkide 2 hafta sonra tekrar verse yüksek çıkacaktır. Progeny m ye devam ediyor musunuz?
Dikkat ettiğim nokta sıvılaşma süresi ve vizkozite bence bunlar yüksek. Spermlerin yüzmesi engelleniyor olabilir. Vizkozite ++ yüksek demek sıvılaşmanın da 30 dk nın altında olması lazım. Bence sizde nac kullanın.

Aman ya valla yavaş yavaş çileden cikiyorum ben her ay ovilasyon testi yapıyorum hepde yakalarim çift çizgiyi eeeee niye hiç gebe kalamadimmmmmm
Nasip canım zamanı gelmeden olmuyor maalesef. Keşke bizimde değerler yüksek olsa da tek düşüncem bu ayda mı olmadı olsa. Ama ben hiç bir ay beklentiye bile girmiyorum. O yüzden şükürler olsun halimize demek lazım.

Çift çizgi sadece yumurtanın atıldıgı kanallardan geçmek üzere oldugunu sölüyor asıl önemli olan o yumurtanın gelişmiş olup olmaması bende hep yakalıyodum bi araştır istersen druna danış canm

Bu hiz kullanim oncesi mi sonrasi mi acaba bizde kullaniyiruz bi bucuk aydir ne zamandir kullanyrsnz

17 18 gün oldu bunları kullanalı promen 11 tane kaldı onlar bitsin hemen test yaptırcaz.. Ama oruçlardanmıdır nedir bilemedim sürekli. Bir baş dönmesi sürekli midem bulanıuor inşallah faydası olmuştur

Kızlaaarr iyi sahurlar. Geçenlerde yazmıştım salatı tefriciye okuyorum. Yardım etmek isteyen varsa seve seve kabul ederim

Progeny kullanmıyoruz canım almadı şimdide proxeed puls yazdı doktor aşılamadan sonra alicakmis

Ya kızlar bir şey dicem ben rahim filmi çektirmedim. 1 seneden fazla oldu korunmayı bırakalı ama durumlar malum. Sizce napim çektireyim mi ?

Selvi25 canim ben daha hissetmiyorum hareketleri ama sanirim aramizda 1 hafta fark var ondan mi ki?

Aslinda ben senin haftani benden bir hafta daha gec saniyordum ama yanlis biliyormusum. Sen benden bir hafta ilerideymissin

Selvi25 canim ben daha hissetmiyorum hareketleri ama sanirim aramizda 1 hafta fark var ondan mi ki?

Aslinda ben senin haftani benden bir hafta daha gec saniyordum ama yanlis biliyormusum. Sen benden bir hafta ilerideymissin
Canim fark etmiyor olabilir misin ? Ben 16 da seyrime 17 de hafif kimildama 18 de minik tekmeler olarak hissetmeye baslamistim .Bagirsak hareketi sanıyordum ama 16 17 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…