- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Morfoloji de sorun yok cnm aticam foto bı dkHiziniz ve morfolojinizde bi ilerle me yada gerileme var mi. Cok cabuk degisyor degelr yaa . Ama sayi gene sanki dha koly inip cikiyor digerlerini ilerlertmek daha zaman alici .ins hamile kalirsin tez vakitte .
Suskun Ceylan üzülme canım önemli olan hız. Hızınız ne durum da?? 14 milyon milimdedir diye düşünüyorum o yüzden sıkıntı değil. D vitamini ve folik asit takviyesi al bence inofolik kullan.
@smyr35 ben aç karnına veriyordum. Bence sahurdan sonra ver. İftardan sonra ceviz badem bal karışımı varsa bunları yedir takviye olarak. Sahurda da kapanışı promenle yaparsın.
Cnm bu test çok iyi ki sıkıntı yok Yani. Sen bu ay bile gebe kalabilirsin. Kendinle ilgili herşeyi yaptın değil mi ???? Rahim filmi hormon testi vs.... eşinde sorun yok görünüyor.
Benimde o civarda geldi d yetmezliği varmeş yumurta oluşumu için ve erkekte sperm gelişimi için şart bi vitaminmiş ampul tedavisi aldım 3 hafta eşimle birlikte cnmBenim d vitamini 4 ne etkisi varki
Bende de sorun yok canım hepsini yaptırdımCnm bu test çok iyi ki sıkıntı yok Yani. Sen bu ay bile gebe kalabilirsin. Kendinle ilgili herşeyi yaptın değil mi ???? Rahim filmi hormon testi vs.... eşinde sorun yok görünüyor.
Aman ya valla yavaş yavaş çileden cikiyorumBenimde o civarda geldi d yetmezliği varmeş yumurta oluşumu için ve erkekte sperm gelişimi için şart bi vitaminmiş ampul tedavisi aldım 3 hafta eşimle birlikte cnm
Tatlım bu Harika bir test bence. Ama ml başına sperm neden düştü bilmiyorum belkide 2 hafta sonra tekrar verse yüksek çıkacaktır. Progeny m ye devam ediyor musunuz?
Nasip canım zamanı gelmeden olmuyor maalesef. Keşke bizimde değerler yüksek olsa da tek düşüncem bu ayda mı olmadı olsa. Ama ben hiç bir ay beklentiye bile girmiyorum. O yüzden şükürler olsun halimize demek lazım.Aman ya valla yavaş yavaş çileden cikiyorumben her ay ovilasyon testi yapıyorum hepde yakalarim çift çizgiyi eeeee niye hiç gebe kalamadimmmmmm
Çift çizgi sadece yumurtanın atıldıgı kanallardan geçmek üzere oldugunu sölüyor asıl önemli olan o yumurtanın gelişmiş olup olmaması bende hep yakalıyodum bi araştır istersen druna danış canmAman ya valla yavaş yavaş çileden cikiyorumben her ay ovilasyon testi yapıyorum hepde yakalarim çift çizgiyi eeeee niye hiç gebe kalamadimmmmmm
Bu hiz kullanim oncesi mi sonrasi mi acaba bizde kullaniyiruz bi bucuk aydir ne zamandir kullanyrsnz
Progeny kullanmıyoruz canım almadı şimdide proxeed puls yazdı doktor aşılamadan sonra alicakmisTatlım bu Harika bir test bence. Ama ml başına sperm neden düştü bilmiyorum belkide 2 hafta sonra tekrar verse yüksek çıkacaktır. Progeny m ye devam ediyor musunuz?
Dikkat ettiğim nokta sıvılaşma süresi ve vizkozite bence bunlar yüksek. Spermlerin yüzmesi engelleniyor olabilir. Vizkozite ++ yüksek demek sıvılaşmanın da 30 dk nın altında olması lazım. Bence sizde nac kullanın.
Bence bulabiliyorsanız progeny m kullanın. İnş güzel haberlerini alalım en acilinden. Kendine de bak ama ihmal etme. Keşke b12 vitaminine demire de baktırsaydın.Progeny kullanmıyoruz canım almadı şimdide proxeed puls yazdı doktor aşılamadan sonra alicakmis
Canım ayın 27 si adet olunca gidicem aşılama için büyük ihtimalle test yapilcak yine soylerimBence bulabiliyorsanız progeny m kullanın. İnş güzel haberlerini alalım en acilinden. Kendine de bak ama ihmal etme. Keşke b12 vitaminine demire de baktırsaydın.
Cektir bence aklında kalmasinYa kızlar bir şey dicem ben rahim filmi çektirmedim. 1 seneden fazla oldu korunmayı bırakalı ama durumlar malum. Sizce napim çektireyim mi ?
Cektir canım bende işe yaradı kolayca iki kere hamile kaldım 4 ay içinde hem deYa kızlar bir şey dicem ben rahim filmi çektirmedim. 1 seneden fazla oldu korunmayı bırakalı ama durumlar malum. Sizce napim çektireyim mi ?
Canim fark etmiyor olabilir misin ? Ben 16 da seyrime 17 de hafif kimildama 18 de minik tekmeler olarak hissetmeye baslamistim .Bagirsak hareketi sanıyordum ama 16 17 deSelvi25 canim ben daha hissetmiyorum hareketleri ama sanirim aramizda 1 hafta fark var ondan mi ki?
Aslinda ben senin haftani benden bir hafta daha gec saniyordum ama yanlis biliyormusum. Sen benden bir hafta ilerideymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?