Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrrr yardim edin lütfen eşime varikosel ameliyati dedi doktor karar veremedik çünkü varikosel 2.4 mm .sperm sayısı morfoloji normal ileri hizli hareket düşük sadece yüzde 5.bu konuda fikri olan var mi ilac vitamin vb.takviyesiyle hiz duzelmez miii

Hız konusunda birşey diyemem ama bizimde çok ileri derece değildi varikosel doktor ameliyat değerlere etki edebilirde etmeye bilirde demişti ameliyatın üzerinden 3 ay geçti bugün test yaptı eşim sonucu merakla bekliyorum akşama çıkacak

KIzlarr 10. Gün 30 12. Gün 46.7 14. Gün 106.5 nasılll Allahh razı olsun dualarınızn için canlarım
Gözün aydın :) bir oh çektim mesajını görünce. Bu aşamayı da sağ salim atlattın. Keseyi görmekte şimdi sıra. Sonra kalp atışı...
Tekrar kan verecek misin? Benim tavsiyem 2 gün sonra veya 4 gün sonra bir kan daha ver. Normal buşekilde artmaya devam ederse 8-10 gün sonra keseyi vajinal görebilirsin.

Kızlar ameliyat sonrası değerler yükseleceğine düşmüş moralim çok bozuk

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-23-16-04-16.webp
    5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ameliyat sonrası değerler yükseleceğine düşmüş moralim çok bozuk
Üzülme biz 6. Ayda test vermiştik 16 milyon çıkmıştı 3 hafta sonra tekrar verdik 40 milyon çıktı. Önemli olan hız da artış olmuş mu? En iyi sıçonuç 5. 6. Ayda çıkar. Çan’ını sıkma lütfen. Daha çok yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…