Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ameliyat sonrası değerler yükseleceğine düşmüş moralim çok bozuk

toplam sperm sayısı önceden 77 şimdi 22

sperm sayısı 14 den 4 milyona düşmüş
Toplam sperm 77 den 22 milyona düşmüş

yenisini eskisi
a-0 0
b-30 20
c-10 30
d-60 50

Ay canmm çok saol ilk günden beri umudumu kırmamam için motive ettin beni Allah razı olsn çok mutluyum inşallah devam eder mutlulugum cuma günüde vercem cnm birde pazar vermeyi düşünüyorum Beth18 arkadaşımla konuşmuştum oda takip et degerlerini demişti doktor bide cuma ver tamam dedi ama pazarda veririm iki hafta sonrada keseyi görmeye git dedi inşallah bu bayram hamile gelinlerimizle hamile bir şekilde bayrama girerim 6. Yılım her yıl biri hamile kaldı çok hevesleniyordum rabbim inşallah daim eder sizlerede tez vakitte rabbim yaşatırrrr inşallahhh

Anladim ins size faydasi olmuştur sonucu yazar misin öğrendiğinde

Arkadaşlar Merhaba. Bu arada nick name değişikliği yaptım. Sibelak85 ben. Biz bugün özel üroloji doktoruna gittik. Doktor çok babacan ilgili 1 saat ilgilendi aydınlattı bizi. Sonuc olarak daha önce devletin hastanesinde yok dedikleri varikosel çıktı. Solda iki tane 2.7 ve 2.8 mm çapında varikosel çıktı. Tüm ilaçları bırakın dedi. Ameliyat olman şart dedi. O yüzden hız ve sayı artmıyormuş. 3.500 TL ameliyat ücreti dedi. Sanki acele karar verdik hemen olalım dedik ama fiyat fazla mı sizler neler yaptınız arkadaşlar. Bizim ileri hızlı hareket sıfır. Morfoloji 3 ve sayı 14milyon yıkandıktan sonraki 3.5 milyon.

Tek tarafli sanirim biz cift tarafli 2bine olmustk ankara da biraz fazla geldi

Tek tarafli sanirim biz cift tarafli 2bine olmustk ankara da biraz fazla geldi
Evet tek taraflı bizimki. Özel doktor diye sanırım bu fiyat. Kendi muayenehanesi var. Anlaşmalı hastanede yapacak ameliyatı. Cok asırı önemli bir ameliyat mı bilmiyorum. Başka hastanede çalışan doktora yaptırsak ameliyatı olur mu ki daha az öderiz eminim

Peki siz sonuc alabildiniz mi ameliyatı ne zaman oldunuz sayıda hızda düzelme oldu mu
Biz olali 4 ayi yeni gecti .ilk firsatta test verecgim aslinda veresim var ama hem sarrtlar hemde en azindan 5 ay da dolsn dye beklyrm ama ben de ilk 3 ay da artis olacgina inanmiyrm spermler 72 gun de yenileniyor diyorlr en azindan iki kere 72 gun yani 144 gun beklenebilr sabir edilrse verdigimzde yazacgm ins buraya onceki durumda sayi iyi ml 55 mlyn civari hiz sknti ve morfolji

Biz 7000 tl yaptırdık

İnşallah artış güzeldir. Peki yaşlarınız kaç. Direk acaba ameliyat olmadan mikroçip yöntemi ile tüp bebek tedavisine mi başlasak ben 32 eşim 31 yaşında. Ameliyat boşa zaman mı acaba

İnşallah artış güzeldir. Peki yaşlarınız kaç. Direk acaba ameliyat olmadan mikroçip yöntemi ile tüp bebek tedavisine mi başlasak ben 32 eşim 31 yaşında. Ameliyat boşa zaman mı acaba
Yas esim 31 ben 27 yani sizinde yasiniz okdr farkli degl bizden ama sonra keske de denilebilr belkinaz da olda artis olack buda tup bebege faydasi olacak yanu bu konulrda kesin olacak olmayack dye doktorlr bile net konusamyr ben 1 yil daha sure verdm tup bebek icn yani amelyt snrasi 1 yil elimden geleni yapacgm acele etme derim sncta tup de kesin degl bide doppler sonucu bu varikosel tespiti bizde 3 uzeriydi ikinma sonucnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…