- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Kızlar ameliyat sonrası değerler yükseleceğine düşmüş moralim çok bozuk
Üzülme biz 6. Ayda test vermiştik 16 milyon çıkmıştı 3 hafta sonra tekrar verdik 40 milyon çıktı. Önemli olan hız da artış olmuş mu? En iyi sıçonuç 5. 6. Ayda çıkar. Çan’ını sıkma lütfen. Daha çok yeni.
Rabbimm isteyn herkese nasp etsn tez zamanda inşallahhh canım çok mutluyum rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhMaşşallah maşallah yeni amilimize hayırlı olsun diyelim. Darısı bizlere inşallah.
İnşallahh cnm Allah razı olsunnnGözün aydın tatlım. Güzel haberlerini almaya devam edelim inşallah. Allah sağlık versin size
İnşallahh cnm inşallahhMaşallah ne güzel artmış inşallah böyle devam eder canim
Allah razı olsun cnm inşallah tez vakitte darısı başınıza
Ay canmm çok saol ilk günden beri umudumu kırmamam için motive ettin beni Allah razı olsn çok mutluyum inşallah devam eder mutlulugum cuma günüde vercem cnm birde pazar vermeyi düşünüyorumGözün aydın :) bir oh çektim mesajını görünce. Bu aşamayı da sağ salim atlattın. Keseyi görmekte şimdi sıra. Sonra kalp atışı...
Tekrar kan verecek misin? Benim tavsiyem 2 gün sonra veya 4 gün sonra bir kan daha ver. Normal buşekilde artmaya devam ederse 8-10 gün sonra keseyi vajinal görebilirsin.
Anladim ins size faydasi olmuştur sonucu yazar misin öğrendiğindeHız konusunda birşey diyemem ama bizimde çok ileri derece değildi varikosel doktor ameliyat değerlere etki edebilirde etmeye bilirde demişti ameliyatın üzerinden 3 ay geçti bugün test yaptı eşim sonucu merakla bekliyorum akşama çıkacak
Tek tarafli sanirim biz cift tarafli 2bine olmustk ankara da biraz fazla geldiArkadaşlar Merhaba. Bu arada nick name değişikliği yaptım. Sibelak85 ben. Biz bugün özel üroloji doktoruna gittik. Doktor çok babacan ilgili 1 saat ilgilendi aydınlattı bizi. Sonuc olarak daha önce devletin hastanesinde yok dedikleri varikosel çıktı. Solda iki tane 2.7 ve 2.8 mm çapında varikosel çıktı. Tüm ilaçları bırakın dedi. Ameliyat olman şart dedi. O yüzden hız ve sayı artmıyormuş. 3.500 TL ameliyat ücreti dedi. Sanki acele karar verdik hemen olalım dedik ama fiyat fazla mı sizler neler yaptınız arkadaşlar. Bizim ileri hızlı hareket sıfır. Morfoloji 3 ve sayı 14milyon yıkandıktan sonraki 3.5 milyon.
Evet tek taraflı bizimki. Özel doktor diye sanırım bu fiyat. Kendi muayenehanesi var. Anlaşmalı hastanede yapacak ameliyatı. Cok asırı önemli bir ameliyat mı bilmiyorum. Başka hastanede çalışan doktora yaptırsak ameliyatı olur mu ki daha az öderiz eminimTek tarafli sanirim biz cift tarafli 2bine olmustk ankara da biraz fazla geldi
Peki siz sonuc alabildiniz mi ameliyatı ne zaman oldunuz sayıda hızda düzelme oldu muTek tarafli sanirim biz cift tarafli 2bine olmustk ankara da biraz fazla geldi
Yazdim bir önceki sayfada var degerler düsmüş ama genelde ilk 3 ay düşüşte sonradan artıyormuş 6.ayda tekrar test yapıcazAnladim ins size faydasi olmuştur sonucu yazar misin öğrendiğinde
Biz olali 4 ayi yeni gecti .ilk firsatta test verecgim aslinda veresim var ama hem sarrtlar hemde en azindan 5 ay da dolsn dye beklyrm ama ben de ilk 3 ay da artis olacgina inanmiyrm spermler 72 gun de yenileniyor diyorlr en azindan iki kere 72 gun yani 144 gun beklenebilr sabir edilrse verdigimzde yazacgm ins buraya onceki durumda sayi iyi ml 55 mlyn civari hiz sknti ve morfoljiPeki siz sonuc alabildiniz mi ameliyatı ne zaman oldunuz sayıda hızda düzelme oldu mu
Biz 7000 tl yaptırdıkArkadaşlar Merhaba. Bu arada nick name değişikliği yaptım. Sibelak85 ben. Biz bugün özel üroloji doktoruna gittik. Doktor çok babacan ilgili 1 saat ilgilendi aydınlattı bizi. Sonuc olarak daha önce devletin hastanesinde yok dedikleri varikosel çıktı. Solda iki tane 2.7 ve 2.8 mm çapında varikosel çıktı. Tüm ilaçları bırakın dedi. Ameliyat olman şart dedi. O yüzden hız ve sayı artmıyormuş. 3.500 TL ameliyat ücreti dedi. Sanki acele karar verdik hemen olalım dedik ama fiyat fazla mı sizler neler yaptınız arkadaşlar. Bizim ileri hızlı hareket sıfır. Morfoloji 3 ve sayı 14milyon yıkandıktan sonraki 3.5 milyon.
Siz nerde yaptırdınız baya fark varmış aradaBiz 7000 tl yaptırdık
İnşallah artış güzeldir. Peki yaşlarınız kaç. Direk acaba ameliyat olmadan mikroçip yöntemi ile tüp bebek tedavisine mi başlasak ben 32 eşim 31 yaşında. Ameliyat boşa zaman mı acabaBiz olali 4 ayi yeni gecti .ilk firsatta test verecgim aslinda veresim var ama hem sarrtlar hemde en azindan 5 ay da dolsn dye beklyrm ama ben de ilk 3 ay da artis olacgina inanmiyrm spermler 72 gun de yenileniyor diyorlr en azindan iki kere 72 gun yani 144 gun beklenebilr sabir edilrse verdigimzde yazacgm ins buraya onceki durumda sayi iyi ml 55 mlyn civari hiz sknti ve morfolji
Siz nerde yaptırdınız baya fark varmış genelde 5000 tl aşağı fiyat veren olmadı tüpbebek merkezinde tedavi gördügü doktor yaptı
Peki takviyeleri kullanıyor musunuz. Bizim doktor faydası olmaz varikosel varken dediYazdim bir önceki sayfada var degerler düsmüş ama genelde ilk 3 ay düşüşte sonradan artıyormuş 6.ayda tekrar test yapıcaz
Yas esim 31 ben 27 yani sizinde yasiniz okdr farkli degl bizden ama sonra keske de denilebilr belkinaz da olda artis olack buda tup bebege faydasi olacak yanu bu konulrda kesin olacak olmayack dye doktorlr bile net konusamyr ben 1 yil daha sure verdm tup bebek icn yani amelyt snrasi 1 yil elimden geleni yapacgm acele etme derim sncta tup de kesin degl bide doppler sonucu bu varikosel tespiti bizde 3 uzeriydi ikinma sonucndaİnşallah artış güzeldir. Peki yaşlarınız kaç. Direk acaba ameliyat olmadan mikroçip yöntemi ile tüp bebek tedavisine mi başlasak ben 32 eşim 31 yaşında. Ameliyat boşa zaman mı acaba
Bizde tüp denedik döllenme olmadı sonrasında ameliyat oldu eşimİnşallah artış güzeldir. Peki yaşlarınız kaç. Direk acaba ameliyat olmadan mikroçip yöntemi ile tüp bebek tedavisine mi başlasak ben 32 eşim 31 yaşında. Ameliyat boşa zaman mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?