Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahım inşallah faydası olur. Bir sene sanırım bizde kendimize zaman vericez hakkımızda hayırlısı olsun. Hiç duymadığımız şeyleri yaşıyoruz. İlk zamanlarımızı hatırlıyorum da eşim test bile vermek istememişti.bende sorun yok diye. Şimdi ameliyattan konusuyoruz. Herseyin hayırlısı rabbimden

Amin ole. Bi maddi durumalr icinde beklyrz bizm borckar var. Herkes icn sartlar ayni degl tabi

Amin ole. Bi maddi durumalr icinde beklyrz bizm borckar var. Herkes icn sartlar ayni degl tabi
Kolay mı canım. Aylardır takviyeler alıyoruz biton para. Ayrıca doktorlarada öyle bugün sadece 500 TL verdik. Bende özele gitmiştim. Allah yardımcımız olsun. Tek fayda görelim de hiç gözüme gözükmüyor artık para

Selvi25 canim ben daha hissetmiyorum hareketleri ama sanirim aramizda 1 hafta fark var ondan mi ki?

Aslinda ben senin haftani benden bir hafta daha gec saniyordum ama yanlis biliyormusum. Sen benden bir hafta ilerideymissin
Ben bugün 19+5 teyim canım tekme atıyor artık yaramaz:) elimi koyunca elimde hissediyrm sende hissedersin yakında ben 18 de hissettim .21. Hafta gideceğim ayrıntılı için inşallah

gorunce nasil sevindim anlatamam canim benim. Allah insallah yuzunu guldurecek. Cuma da ver ama iki katindan fazla artmis. Bu cok guzel. Insallah cuma da katlanarak artar.
İnşallahhh cnm doktorum istemese bile vercektm cnm senle konuştuktan sonra bilinçlendim gerçekten çok saol cnm inşallah cumada artar 6 hafta 3 günlükken keseyi görmeye gitcem acaba o zaman kalp atışıda duyulurmu cnm yoksa sonraya mı kalır doktorum 2 hafta sonra doktora git dedi o zamanda 6 hafta 3 günlük olcam inşallahhh cnm

KIzlarr 10. Gün 30 12. Gün 46.7 14. Gün 106.5 nasılll Allahh razı olsun dualarınızn için canlarım
Oy masallah bak yukselcek demistik .Rahat bir nefes almalisin stres yasak
Selvi25 Afilim92 vallahi endiselendim sabahki konusmamizdan okul cikisinda dr.a gittim minnoslarim iyiymis cok sukur.

Pazartesi ayrintili ultrasonum var. Selvi25 senin ne zaman?
Kuzum endiselenmen icin yazmamistim inan .Sadece daha iyi gozlemlersen hissedebilecegini anlatmak istemistim .Şükür iyiymis kuzucuklar .
Ben bugün 19+5 teyim canım tekme atıyor artık yaramaz:) elimi koyunca elimde hissediyrm sende hissedersin yakında ben 18 de hissettim .21. Hafta gideceğim ayrıntılı için inşallah
Ayaklarini yuksege kaldirinca sirt üstü yatip daha net hissedebilirsin canim .Bazen hareket etmedi diye korkunca bol su veya maden suyu içiyorum ve hemen uzaniyorum ben .Oglusum burdayim diyor .Aklinizda olsun

ben bugun 18+6dayim yarin 20.haftya gircez insallah. Bilmem ben hic hissetmiyorum. Dun gece kasiklarimda seyirme oldu oyle hissetim. Ama tekme falan yok daha. Belki daha minikler diyedir.

sanirim 7+ haftada kalp atisi duyuluyordu canim. Tam hatirlayamadim. Afilim92 bilelibilir. Yararim dokunduysa ne mutlu bana. Ama asil mutluluk degerinin yulselmesi

aa bitter cikolata ye gel demisti dr.um hareketlerini gorebilmemiz icin. Ama eger su ve maden suyu iyi geliyorsa daha saglikli ben onlari iceyim. Ayy bilmez miyim ben senin niyetini canim. Ama sinav yapacaktim ayaga kalktigimda kasigimda agri da hissedince endiselendim de bide aklimda kalmasin dedim. Esimde diyorki benim miniklerim iyidir bosuna gidiyorsun dr.a diyor. Hakli cikti

Allah razı olsun cnmm çok mutluyum

Evet aramızda bir hafta kadar varmış canım

Afilim92 canm kalp atışını ne zaman duyabilirim degerim artarsa inşallah 6+3 te keseyi görmeye gitcem
6+3 6 .hafta bitmiş 7den gun aliyorsun demek .Yani kalp atışı duyulabilir .Ama vajinalden bakmak gerekebilir. Kisiye gore degisiyor .Ben 6+6 da duymustum 8+0 da duyanlari bile gördüm. O yuzden kalbi duymaliyim diye odaklama kendini canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…