sabah cok ac biraktim minnoslarimi. Kahvalti edemeden cikmistim ama oglen guzelce yedim. Belki ben hissetmiuorumdur. Bakalim insallah bi kac haftaya bende senin tosbikinin yaptigi gibi hissederim hareketleriBeth18 bu haftalarda hareket hissetsen de duzenli degildir .Ama 2 3 hafta geçince az cok bilirsin ne zaman hareket edecegini .Mesela benim o haftalarda karnim doyunca ,gece yatarken ,sabah uyandığımda hissediyordum .Simdi acikinca tekmeliyor ,gece hıçkırık tutuyor gecmesi icin geriniyor ve çığlık atacak kadar cok acitiyor tosbikim .
vajinal olarak bakilirsa duyulur. Benim oyle duymustu dr.um ama haftasini hatirlayamiyorum. O aralar kafam dumanliydi 3. Bebisten dolayiAlttan bakılınca mı duyuluyor cnm
Tamam cnm çok saoll Allah razı olsun illa alttan bakmak zorundalar deilmi6+3 6 .hafta bitmiş 7den gun aliyorsun demek .Yani kalp atışı duyulabilir .Ama vajinalden bakmak gerekebilir. Kisiye gore degisiyor .Ben 6+6 da duymustum 8+0 da duyanlari bile gördüm. O yuzden kalbi duymaliyim diye odaklama kendini canim .
Teşekkür ederim cnmvajinal olarak bakilirsa duyulur. Benim oyle duymustu dr.um ama haftasini hatirlayamiyorum. O aralar kafam dumanliydi 3. Bebisten dolayi
Ya valla anlamadım merak ettim hıçkırık tutuyor yazmıssın bebeği mi die sorsam gülmeBeth18 bu haftalarda hareket hissetsen de duzenli degildir .Ama 2 3 hafta geçince az cok bilirsin ne zaman hareket edecegini .Mesela benim o haftalarda karnim doyunca ,gece yatarken ,sabah uyandığımda hissediyordum .Simdi acikinca tekmeliyor ,gece hıçkırık tutuyor gecmesi icin geriniyor ve çığlık atacak kadar cok acitiyor tosbikim .
Canim ne olursa olsun hic ac kalmamalisin .Surekli yaninda biseyler bulundur .Ben ilk zamanlar okula surekli ceviz ,kuru kayisi ,badem götürüyordum. Sen de cevize agirlik ver .sabah cok ac biraktim minnoslarimi. Kahvalti edemeden cikmistim ama oglen guzelce yedim. Belki ben hissetmiuorumdur. Bakalim insallah bi kac haftaya bende senin tosbikinin yaptigi gibi hissederim hareketleri
Evet bebeği hıçkırık tutuyor canim .Cigerleri doguma hazırlanıyormuş. Normalde cok nadir oluyordu bu hafta her gun olmaya basladi .Ozellikle sahurdan sonra uzun sürüyor. Bebek cok rahatsiz oluyor .Ya valla anlamadım merak ettim hıçkırık tutuyor yazmıssın bebeği mi die sorsam gülme
Ustten atışı görürse alttan bakmaz .Ama bakcaksa da baksin itiraz etme .Tedirgin olcak bir durum yok .Tamam cnm çok saoll Allah razı olsun illa alttan bakmak zorundalar deilmi
cevizi her aksam yemeye calisiyorum ama midem kaldirmiyor artik ceviziCanim ne olursa olsun hic ac kalmamalisin .Surekli yaninda biseyler bulundur .Ben ilk zamanlar okula surekli ceviz ,kuru kayisi ,badem götürüyordum. Sen de cevize agirlik ver .
Evet bebeği hıçkırık tutuyor canim .Cigerleri doguma hazırlanıyormuş. Normalde cok nadir oluyordu bu hafta her gun olmaya basladi .Ozellikle sahurdan sonra uzun sürüyor. Bebek cok rahatsiz oluyor .
25 ten sonra unut da bak gör noluyor .Sende 2 tane bir de 4 yandan tekme yersin aciktik diyecevizi her aksam yemeye calisiyorum ama midem kaldirmiyor artik cevizi
Aslinda surekli biseyler yerdim bugun yemeyi unutmusum.
Ben adetime göre 6+5 idi ama ultrasonda 6+3 te idim .karından canım baktı dinletmedi ekrandan yanıp sönen kalbi dinlemeyi 8. Hafta yapmıştı .bencede 7. Haftada git kesin olsun değişiyor kişiye gören evham yapmamıs olursn hem6+3 6 .hafta bitmiş 7den gun aliyorsun demek .Yani kalp atışı duyulabilir .Ama vajinalden bakmak gerekebilir. Kisiye gore degisiyor .Ben 6+6 da duymustum 8+0 da duyanlari bile gördüm. O yuzden kalbi duymaliyim diye odaklama kendini canim .
Evet cnm 6. Haftalarda duyacaksin Allahin izniyle .. bunu stres yapma kese gelissin degerlerin iyi olsun hersey iyi gidecek ..Allah razı olsun abla çok saol kalp atışını kaçıncı haftada duyarım abla doktorum 2 hafta sonra keseyi görmeye git dedi 6+3 oluyor o zaman abla tabi inşallah degerim git gide artarda
Bu muhabbeti yapmak ne güzel demi insallah tamamına erer canım .bu arada ben redrise1515Tamam cnm çok saoll Allah razı olsun illa alttan bakmak zorundalar deilmi
Tmm cnm saol inşallah o günlere gelirimUstten atışı görürse alttan bakmaz .Ama bakcaksa da baksin itiraz etme .Tedirgin olcak bir durum yok .
İnşallahhh ablaEvet cnm 6. Haftalarda duyacaksin Allahin izniyle .. bunu stres yapma kese gelissin degerlerin iyi olsun hersey iyi gidecek ..
Ay bende diorM beyza kim yenisin sandım cnm inşallah tamamına ererBu muhabbeti yapmak ne güzel demi insallah tamamına erer canım .bu arada ben redrise1515
Ben kötü bir tecrübe yaşadım kimsenin de yaşamasını istemiyorum. Lütfen 2 hafta bekleme. Değer 1500 civarında olunca alttan kese görünmesi gerek. 2 günde 2 şer kat artış düşünürsen cuma 200 pazar 400 salı 800 perşembe 1600 gibi bir değere ulaşır. Gidince kalp atışını da duymak tabiki güzel olur ama senin durumun özel düşük değer başladın. Lütfen yanlış anlama burda moral bozmak can sıkmak için yazmıyorum. Emin ol sen keseyi görünce asıl o zaman oh çekeceğim.Ay canmm çok saol ilk günden beri umudumu kırmamam için motive ettin beni Allah razı olsn çok mutluyum inşallah devam eder mutlulugum cuma günüde vercem cnm birde pazar vermeyi düşünüyorumBeth18 arkadaşımla konuşmuştum oda takip et degerlerini demişti doktor bide cuma ver tamam dedi ama pazarda veririm iki hafta sonrada keseyi görmeye git dedi inşallah bu bayram hamile gelinlerimizle hamile bir şekilde bayrama girerim 6. Yılım her yıl biri hamile kaldı çok hevesleniyordum rabbim inşallah daim eder sizlerede tez vakitte rabbim yaşatırrrr inşallahhh
Canım anladım dedim bu bana cevap yazmıyor. bu arada bende hamileyimAy bende diorM beyza kim yenisin sandım cnm inşallah tamamına erer
Daha önce devlet hastanesinde muayenede mi yok demişlerdi? Şimdi doktor ultrasonla mı bakıp 2.7 mm 2.8mm olduğunu söyledi. Bu konuyu çok araştırdım. Her varikosel ameliyatlık değil. 3mm sınır kabul ediliyor çoğu yerde. Tabi farklı şartları da var ameliyatın. Yani bütün etkenler araştırılmış ve infertilite noktasında tek neden varikosel ise o zaman ameliyat gerekebilir. Tüp bebek merkezine gitseniz size ameliyat gereksiz ve garantisi yok deyip direk tüp bebek tedavisi önerecekler. Özel ürologlar da ameliyat etmek isteyecek. Bu noktada kime güveneceğinize iyi karar vermeniz gerekiyor. Yine devlet hastanesindeki doktorun maddi beklentisi olmayacağı için daha farklı yaklasabilir. Durumunuzu tam bilmediğim için bu kadar yazıyorum. Bu arada biz de geçen hafta ameliyat olduk. 4.2mm olmuş bizimki ve 5 doktorla görüştük hepsi tereddütsüz ameliyat dedi. 1buçuk yıl önce 3.1mm di ve biz o zamandan beri tedavideyiz sonuç alamadık tüp bebekten.Arkadaşlar Merhaba. Bu arada nick name değişikliği yaptım. Sibelak85 ben. Biz bugün özel üroloji doktoruna gittik. Doktor çok babacan ilgili 1 saat ilgilendi aydınlattı bizi. Sonuc olarak daha önce devletin hastanesinde yok dedikleri varikosel çıktı. Solda iki tane 2.7 ve 2.8 mm çapında varikosel çıktı. Tüm ilaçları bırakın dedi. Ameliyat olman şart dedi. O yüzden hız ve sayı artmıyormuş. 3.500 TL ameliyat ücreti dedi. Sanki acele karar verdik hemen olalım dedik ama fiyat fazla mı sizler neler yaptınız arkadaşlar. Bizim ileri hızlı hareket sıfır. Morfoloji 3 ve sayı 14milyon yıkandıktan sonraki 3.5 milyon.
Insallah canim .Ben de düşük degerle basladim hic endiselenme .O bebek senleyse sonradan bir anda yukseliyor deger .Keseyi de görüyorsun kalbi de duyuyorsun .Tmm cnm saol inşallah o günlere gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?