Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SADEce 2 damar mı? Damarların sayısını ayrı ayrı gösteren dobler de ilk kez duydum. Bizde de hem sağ hem sol var hem de 1 tanesinde valsavra manevrasıyla 3mm yine de Yok diyorlar. Bu arada önemli olan reflü olup olmadığı. Fiyat uygun gibi ama birkaç yere daha danışmakta fayda var.

6ay önce devlette muayene olmuştu eşim yok denmişti varikosel. Değerlerimiz de son 7 ay içinde kayda değer yükselmemişti.tek doktorla yetinmek istemedik birde özel ürologa gidelim dedik.bu doktor direk ameliyat Dedi. O yüzden değerler böyle dedi. Ameliyat olmazsan tüp bebekte de tutmaz dedi. Önce elle muayene etti orda fark etmiş. Sonra ultrason da cekildi eşim. Orda demiş iki tane solda 2.7 2.8 var ameliyat olun diye. biz o an hemen olalım dedik hatta gün aldık haftaya. Yalnız başka bir doktora daha gitmeye karar verdik şuan. Bu sefer özel hastaneye gitcez. Oda aynı şeyi derse olacak eşim

Evet iki damar ANladıgım kadarıyla. Başka doktora da gidicez. Acele karar vermemekte fayda var.

Çok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaah

Reactions: Cac
Peki takviyeleri kullanıyor musunuz. Bizim doktor faydası olmaz varikosel varken dedi
bizde varikoselden ameliyat olduk 1.ayımız bitti takviye verdi ilaç vala varikoseli olup da hamile kalanlar var doktor daha öncede yazmıştım bekleyin dedi sayı kötü değil dedi. takviye ile 1 yıl deneyin dedi sonra benim yaşımdan dolayı eşim bekleyemelim doktorda aynısını dedi yaştan dolayı sonra 3.derece idi bizim kide. ve biz 3 doktora gittik 2si bekleyin dedi 1 ameliyat dedi yaş mevzusu olunca tamam beklemeyin dedi iki doçentte.bizde de morfoloji 3 birde 1 çıkmıştı iki ayrı hastanede test yaptık ameliyattan önce. sonra ameliyata 3500 tl ödedik . doçent yaptı özelde vala doktordan da çok memnunduk ama şimdi morfoloji için bişiler bakıcam progeny m içiyo keçi boynuzu fındık fıstık yiyo yakında ari sütü polende yedircem .3 ay ile 6 ay arası doktor iyileşme süresi demişti

Çok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaah
daha yeni gördüm sanırım hamilesin çok sevindim . eskiden konuşmuştuk Allah yardımcın olsun

Gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz. Yaşlarınız kaçtı

Reactions: Cac
Bizde de doktorlar çok kararsız kaldı. Varikosel var mı yok mu. En son ki doktor elle muayenede hafif var dedi. Ama ameliyata gerek olmadığını söyledi. İlaç takviyesi verdi. Bizde de morfoloji 3. Onun dışında değerlerde ciddi bir problem yok. Acaba bunun değerler dışında hamileliğe bir etkisi var mı? İçime kurt düştü şimdi

Eşinizin değerleri kaç? %3 morfoloji çokta kötü değil çünkü.

yaşın gençse bekle biraz 1 sene bekleyin dedi biz 3.ayımızda gittik yaşdan dolayı istemedik 25 26 larda isen bekle kaç doktora gittiniz 3 doktora gttik biz.rahim filmi çektirip sende hiçbir sorun yoksa yumurta hormon vs eşine bu süreçte iyi bak çakşır suyu keçi boynuzu havuç suyu türk kahvesi o işi yapmadan 2 saat önce türk kahvesi hareket veriyormuş.olabildiğince besle kemik suyu çorbası kuzu eti haftada bir d vitamını ve yumurta yedir

Canım d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Ve nasıl kullanıyorsunuz?

Malesef yaş 34. Aşılama da denedik tutmadı Bende şimdilik bir sıkıntı yok ama yaştan dolayı korkuyorum biraz. Bir de bende rahim tersliği var. Dediğiniz gibi doğal yollarla değerleri yükseltmek lazım sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_20180520-102326.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…