- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
SADEce 2 damar mı? Damarların sayısını ayrı ayrı gösteren dobler de ilk kez duydum. Bizde de hem sağ hem sol var hem de 1 tanesinde valsavra manevrasıyla 3mm yine de Yok diyorlar. Bu arada önemli olan reflü olup olmadığı. Fiyat uygun gibi ama birkaç yere daha danışmakta fayda var.Arkadaşlar Merhaba. Bu arada nick name değişikliği yaptım. Sibelak85 ben. Biz bugün özel üroloji doktoruna gittik. Doktor çok babacan ilgili 1 saat ilgilendi aydınlattı bizi. Sonuc olarak daha önce devletin hastanesinde yok dedikleri varikosel çıktı. Solda iki tane 2.7 ve 2.8 mm çapında varikosel çıktı. Tüm ilaçları bırakın dedi. Ameliyat olman şart dedi. O yüzden hız ve sayı artmıyormuş. 3.500 TL ameliyat ücreti dedi. Sanki acele karar verdik hemen olalım dedik ama fiyat fazla mı sizler neler yaptınız arkadaşlar. Bizim ileri hızlı hareket sıfır. Morfoloji 3 ve sayı 14milyon yıkandıktan sonraki 3.5 milyon.
6ay önce devlette muayene olmuştu eşim yok denmişti varikosel. Değerlerimiz de son 7 ay içinde kayda değer yükselmemişti.tek doktorla yetinmek istemedik birde özel ürologa gidelim dedik.bu doktor direk ameliyat Dedi. O yüzden değerler böyle dedi. Ameliyat olmazsan tüp bebekte de tutmaz dedi. Önce elle muayene etti orda fark etmiş. Sonra ultrason da cekildi eşim. Orda demiş iki tane solda 2.7 2.8 var ameliyat olun diye. biz o an hemen olalım dedik hatta gün aldık haftaya. Yalnız başka bir doktora daha gitmeye karar verdik şuan. Bu sefer özel hastaneye gitcez. Oda aynı şeyi derse olacak eşimDaha önce devlet hastanesinde muayenede mi yok demişlerdi? Şimdi doktor ultrasonla mı bakıp 2.7 mm 2.8mm olduğunu söyledi. Bu konuyu çok araştırdım. Her varikosel ameliyatlık değil. 3mm sınır kabul ediliyor çoğu yerde. Tabi farklı şartları da var ameliyatın. Yani bütün etkenler araştırılmış ve infertilite noktasında tek neden varikosel ise o zaman ameliyat gerekebilir. Tüp bebek merkezine gitseniz size ameliyat gereksiz ve garantisi yok deyip direk tüp bebek tedavisi önerecekler. Özel ürologlar da ameliyat etmek isteyecek. Bu noktada kime güveneceğinize iyi karar vermeniz gerekiyor. Yine devlet hastanesindeki doktorun maddi beklentisi olmayacağı için daha farklı yaklasabilir. Durumunuzu tam bilmediğim için bu kadar yazıyorum. Bu arada biz de geçen hafta ameliyat olduk. 4.2mm olmuş bizimki ve 5 doktorla görüştük hepsi tereddütsüz ameliyat dedi. 1buçuk yıl önce 3.1mm di ve biz o zamandan beri tedavideyiz sonuç alamadık tüp bebekten.
Evet iki damar ANladıgım kadarıyla. Başka doktora da gidicez. Acele karar vermemekte fayda var.SADEce 2 damar mı? Damarların sayısını ayrı ayrı gösteren dobler de ilk kez duydum. Bizde de hem sağ hem sol var hem de 1 tanesinde valsavra manevrasıyla 3mm yine de Yok diyorlar. Bu arada önemli olan reflü olup olmadığı. Fiyat uygun gibi ama birkaç yere daha danışmakta fayda var.
Canım dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun. İnşallah hiçbirsey olmayacakArkadaşlarrr kanamam oldu ne olur dua edin proloton ve pregesteron vuruldum dua edin çok kötüyümmm bel agrımdan ölüyorum
Çok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaahBen kötü bir tecrübe yaşadım kimsenin de yaşamasını istemiyorum. Lütfen 2 hafta bekleme. Değer 1500 civarında olunca alttan kese görünmesi gerek. 2 günde 2 şer kat artış düşünürsen cuma 200 pazar 400 salı 800 perşembe 1600 gibi bir değere ulaşır. Gidince kalp atışını da duymak tabiki güzel olur ama senin durumun özel düşük değer başladın. Lütfen yanlış anlama burda moral bozmak can sıkmak için yazmıyorum. Emin ol sen keseyi görünce asıl o zaman oh çekeceğim.
bizde varikoselden ameliyat olduk 1.ayımız bitti takviye verdi ilaç vala varikoseli olup da hamile kalanlar var doktor daha öncede yazmıştım bekleyin dedi sayı kötü değil dedi. takviye ile 1 yıl deneyin dedi sonra benim yaşımdan dolayı eşim bekleyemelim doktorda aynısını dedi yaştan dolayı sonra 3.derece idi bizim kide. ve biz 3 doktora gittik 2si bekleyin dedi 1 ameliyat dedi yaş mevzusu olunca tamam beklemeyin dedi iki doçentte.bizde de morfoloji 3 birde 1 çıkmıştı iki ayrı hastanede test yaptık ameliyattan önce. sonra ameliyata 3500 tl ödedik . doçent yaptı özelde vala doktordan da çok memnunduk ama şimdi morfoloji için bişiler bakıcam progeny m içiyo keçi boynuzu fındık fıstık yiyo yakında ari sütü polende yedircem .3 ay ile 6 ay arası doktor iyileşme süresi demiştiPeki takviyeleri kullanıyor musunuz. Bizim doktor faydası olmaz varikosel varken dedi
daha yeni gördüm sanırım hamilesin çok sevindim . eskiden konuşmuştuk Allah yardımcın olsunÇok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaah
Allah razı olsn cnm dua et bana kanamam vardaha yeni gördüm sanırım hamilesin çok sevindim . eskiden konuşmuştuk Allah yardımcın olsun
ederim.Hayırlısı ile geçecek bu günler sağlıklı bebişler gelcekAllah razı olsn cnm dua et bana kanamam var
Allah yardımcın olsun canım sana bağışlasinArkadaşlarrr kanamam oldu ne olur dua edin proloton ve pregesteron vuruldum dua edin çok kötüyümmm bel agrımdan ölüyorum
Gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz. Yaşlarınız kaçtıbizde varikoselden ameliyat olduk 1.ayımız bitti takviye verdi ilaç vala varikoseli olup da hamile kalanlar var doktor daha öncede yazmıştım bekleyin dedi sayı kötü değil dedi. takviye ile 1 yıl deneyin dedi sonra benim yaşımdan dolayı eşim bekleyemelim doktorda aynısını dedi yaştan dolayı sonra 3.derece idi bizim kide. ve biz 3 doktora gittik 2si bekleyin dedi 1 ameliyat dedi yaş mevzusu olunca tamam beklemeyin dedi iki doçentte.bizde de morfoloji 3 birde 1 çıkmıştı iki ayrı hastanede test yaptık ameliyattan önce. sonra ameliyata 3500 tl ödedik . doçent yaptı özelde vala doktordan da çok memnunduk ama şimdi morfoloji için bişiler bakıcam progeny m içiyo keçi boynuzu fındık fıstık yiyo yakında ari sütü polende yedircem .3 ay ile 6 ay arası doktor iyileşme süresi demişti
Bizde de doktorlar çok kararsız kaldı. Varikosel var mı yok mu. En son ki doktor elle muayenede hafif var dedi. Ama ameliyata gerek olmadığını söyledi. İlaç takviyesi verdi. Bizde de morfoloji 3. Onun dışında değerlerde ciddi bir problem yok. Acaba bunun değerler dışında hamileliğe bir etkisi var mı? İçime kurt düştü şimdibizde varikoselden ameliyat olduk 1.ayımız bitti takviye verdi ilaç vala varikoseli olup da hamile kalanlar var doktor daha öncede yazmıştım bekleyin dedi sayı kötü değil dedi. takviye ile 1 yıl deneyin dedi sonra benim yaşımdan dolayı eşim bekleyemelim doktorda aynısını dedi yaştan dolayı sonra 3.derece idi bizim kide. ve biz 3 doktora gittik 2si bekleyin dedi 1 ameliyat dedi yaş mevzusu olunca tamam beklemeyin dedi iki doçentte.bizde de morfoloji 3 birde 1 çıkmıştı iki ayrı hastanede test yaptık ameliyattan önce. sonra ameliyata 3500 tl ödedik . doçent yaptı özelde vala doktordan da çok memnunduk ama şimdi morfoloji için bişiler bakıcam progeny m içiyo keçi boynuzu fındık fıstık yiyo yakında ari sütü polende yedircem .3 ay ile 6 ay arası doktor iyileşme süresi demişti
Eşinizin değerleri kaç? %3 morfoloji çokta kötü değil çünkü.Bizde de doktorlar çok kararsız kaldı. Varikosel var mı yok mu. En son ki doktor elle muayenede hafif var dedi. Ama ameliyata gerek olmadığını söyledi. İlaç takviyesi verdi. Bizde de morfoloji 3. Onun dışında değerlerde ciddi bir problem yok. Acaba bunun değerler dışında hamileliğe bir etkisi var mı? İçime kurt düştü şimdi
32 ve 30Gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz. Yaşlarınız kaçtı
yaşın gençse bekle biraz 1 sene bekleyin dedi biz 3.ayımızda gittik yaşdan dolayı istemedik 25 26 larda isen bekle kaç doktora gittiniz 3 doktora gttik biz.rahim filmi çektirip sende hiçbir sorun yoksa yumurta hormon vs eşine bu süreçte iyi bak çakşır suyu keçi boynuzu havuç suyu türk kahvesi o işi yapmadan 2 saat önce türk kahvesi hareket veriyormuş.olabildiğince besle kemik suyu çorbası kuzu eti haftada bir d vitamını ve yumurta yedirBizde de doktorlar çok kararsız kaldı. Varikosel var mı yok mu. En son ki doktor elle muayenede hafif var dedi. Ama ameliyata gerek olmadığını söyledi. İlaç takviyesi verdi. Bizde de morfoloji 3. Onun dışında değerlerde ciddi bir problem yok. Acaba bunun değerler dışında hamileliğe bir etkisi var mı? İçime kurt düştü şimdi
Canım d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Ve nasıl kullanıyorsunuz?yaşın gençse bekle biraz 1 sene bekleyin dedi biz 3.ayımızda gittik yaşdan dolayı istemedik 25 26 larda isen bekle kaç doktora gittiniz 3 doktora gttik biz.rahim filmi çektirip sende hiçbir sorun yoksa yumurta hormon vs eşine bu süreçte iyi bak çakşır suyu keçi boynuzu havuç suyu türk kahvesi o işi yapmadan 2 saat önce türk kahvesi hareket veriyormuş.olabildiğince besle kemik suyu çorbası kuzu eti haftada bir d vitamını ve yumurta yedir
Bizde de durumlar aynı eşim 31ben 3232 ve 30
Malesef yaş 34. Aşılama da denedik tutmadıyaşın gençse bekle biraz 1 sene bekleyin dedi biz 3.ayımızda gittik yaşdan dolayı istemedik 25 26 larda isen bekle kaç doktora gittiniz 3 doktora gttik biz.rahim filmi çektirip sende hiçbir sorun yoksa yumurta hormon vs eşine bu süreçte iyi bak çakşır suyu keçi boynuzu havuç suyu türk kahvesi o işi yapmadan 2 saat önce türk kahvesi hareket veriyormuş.olabildiğince besle kemik suyu çorbası kuzu eti haftada bir d vitamını ve yumurta yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?