Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm sayı hareketlilik bizden cok iyi gördüm ben

Canım d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Ve nasıl kullanıyorsunuz?
benim folik asitimin içinde d vitamini calsym ve folik asit vardı onu içtim bi kaç ay şimdi bıraktım adı folic trio idi kemik suyuna çorba içiyoruz ve kelle paça corbası içiyoruz .kelle paça ve kemik suyunu hayatınıza sokun ben her yemege atıyorum pilava bile

Bizde de durumlar aynı eşim 31ben 32
vala eşine bakıcaksın hemde çok çok iyi bakıcan. teminde yazdım kemik suyunu ve kelle paça çorbasını hayatınıza sokun yumurtayıda havucuda kuzu etinide kabak çekirdeği ilave ilaç ama olabildiğince doğal beslenin ben eşime kolayı bile bıraktırdım ayda bir biyerde bulursak içiyo evde kola çok zor sigarayı 2 sene önce bıraktı içkiyide bıraktı 2 yıldır arada bira keyfi vardı onuda bıraktırdım sevgiliyken tee

rahim tersliği sorun deil anneminde tersmiş 3 çocuk var ben dahill yani kadında

sperm sayısı düşük sıvılaşma süreside düşük bizde ilk testte sıvılaşma süresi 40 sonrasında 15 çıktı ama takmadık .keçi boynuzu ve çakşır suyu alın benim eşimde varikosel olmasına ragmen sayı 60 milyondu ama ben ona çok iyi baktım bizdede ilk teste morfoloji 3 sonra 1 çıktı ama doçent sayı ve hız iyi ise morfolojiyi takmayın dedi.ben yinede bu ay saraçoğlunun sitesinde morfoloji için kür alcam adamda varikosel içinde kür var 200 geçik bi fiyat zaten canlı bağlantı var kadınlar yardım ediyor sorunun anltıp ona göre bunu alın diyo.ben test vermeden kocama iyi bakmıştım sayımız 60 milyondu 1 ml 30 milyondu bn keçiboynuzunu arı sütünü .çaksır suyunu arifoglundan alıyorum ve yedi ses etmeden içti şimdi ilaçda alıyo takviye

Canım elimden geldiğince bakıyorum ama cok kıl bir adamdır. Öyle herseyi yemez begenmez sürekli dididşiuoruz bu konuda ama yapacak birsey yok

Reactions: Cac
Teşekkür ederim. Bu değerlerle tekrar aşılama tutmaz mı sizce? Ya da tüp bebeğe mi geçsek direk? Valla stres oldum ne zor işler bunlar

E Excited_mom sperm sayısı mlde 32 milyon miktar 2.5ml yani toplam 80 milyon eder sayı gayet normal. Mlde 15 milyon toplam 39 milyon olması gerekiyor. Sıvılaşma süresinin kısa olması sorun değil 60 dan fazla olması sorun. 60dkdan küçük olması gerekiyor alt sınır yok. Hareket oranım çok iyi %58 topl hareket ileri hareket %51. Yıkama sonrası değerler de çok çok iyi hem sayı hem hareket olarak. %3 morfoloji bu noktada Çok büyük bir sorun teşkil etmez. Yıkama sonrası değerlere bakarak bence tekrar aşılama denenebilir. Ama şans %15-20 civarında bunun da farkında olarak yaptırın. Varikosel için de dopler istemediler mi sizden? Elle net tanı konulmuyorsa ameliyat gerekmiyor ama yine de cektirseniz iyi olur kafanız rahat eder.

Çok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaah
Geçmiş olsun Allah esirgesin. Nasıl bir kanama? İgnelerden sonra kesilmiştir inşallah.

Allah razı olsn cnm böyle olan var mı acaba içimzde
Geçmiş olsun nasıl bir kanama çok mu az mı benimde olmuştu iğne işe yaramıştı progestan hala kullanıyorum dr um daha önce bir kürtajım olduğu için çok tedbirli davranıyor evde yatıyorum ben sürekli 5. Haftadan beri bence bu haftalardaki kanama yerleşme kanaması ama düşük tehlikesi de olabiliyor dikkat dinlen dr un verdiği ilaçları da kullan geçecektir inş

Allah razı olsn cnm bi kalçadan progestan bi kalçadan pruloton vuruldum yatıyorum cnm yarın kan vercem inşallah degerim artmş olur buda yerleşme kanamasıdır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…