- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
- 98
Sperm sayı hareketlilik bizden cok iyi gördüm benMalesef yaş 34. Aşılama da denedik tutmadıBende şimdilik bir sıkıntı yok ama yaştan dolayı korkuyorum biraz. Bir de bende rahim tersliği var. Dediğiniz gibi doğal yollarla değerleri yükseltmek lazım sanırım.
Ne zamandır bebek düşünüyorsunuzEşimin değerlerini de yolladım. Bakabilir siniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
benim folik asitimin içinde d vitamini calsym ve folik asit vardı onu içtim bi kaç ay şimdi bıraktım adı folic trio idi kemik suyuna çorba içiyoruz ve kelle paça corbası içiyoruz .kelle paça ve kemik suyunu hayatınıza sokun ben her yemege atıyorum pilava bileCanım d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ? Ve nasıl kullanıyorsunuz?
vala eşine bakıcaksın hemde çok çok iyi bakıcan. teminde yazdım kemik suyunu ve kelle paça çorbasını hayatınıza sokun yumurtayıda havucuda kuzu etinide kabak çekirdeği ilave ilaç ama olabildiğince doğal beslenin ben eşime kolayı bile bıraktırdım ayda bir biyerde bulursak içiyo evde kola çok zor sigarayı 2 sene önce bıraktı içkiyide bıraktı 2 yıldır arada bira keyfi vardı onuda bıraktırdım sevgiliyken teeBizde de durumlar aynı eşim 31ben 32
rahim tersliği sorun deil anneminde tersmiş 3 çocuk var ben dahill yani kadındaMalesef yaş 34. Aşılama da denedik tutmadıBende şimdilik bir sıkıntı yok ama yaştan dolayı korkuyorum biraz. Bir de bende rahim tersliği var. Dediğiniz gibi doğal yollarla değerleri yükseltmek lazım sanırım.
sperm sayısı düşük sıvılaşma süreside düşük bizde ilk testte sıvılaşma süresi 40 sonrasında 15 çıktı ama takmadık .keçi boynuzu ve çakşır suyu alın benim eşimde varikosel olmasına ragmen sayı 60 milyondu ama ben ona çok iyi baktım bizdede ilk teste morfoloji 3 sonra 1 çıktı ama doçent sayı ve hız iyi ise morfolojiyi takmayın dedi.ben yinede bu ay saraçoğlunun sitesinde morfoloji için kür alcam adamda varikosel içinde kür var 200 geçik bi fiyat zaten canlı bağlantı var kadınlar yardım ediyor sorunun anltıp ona göre bunu alın diyo.ben test vermeden kocama iyi bakmıştım sayımız 60 milyondu 1 ml 30 milyondu bn keçiboynuzunu arı sütünü .çaksır suyunu arifoglundan alıyorum ve yedi ses etmeden içti şimdi ilaçda alıyo takviyeMalesef yaş 34. Aşılama da denedik tutmadıBende şimdilik bir sıkıntı yok ama yaştan dolayı korkuyorum biraz. Bir de bende rahim tersliği var. Dediğiniz gibi doğal yollarla değerleri yükseltmek lazım sanırım.
Canım elimden geldiğince bakıyorum ama cok kıl bir adamdır. Öyle herseyi yemez begenmez sürekli dididşiuoruz bu konuda ama yapacak birsey yokvala eşine bakıcaksın hemde çok çok iyi bakıcan. teminde yazdım kemik suyunu ve kelle paça çorbasını hayatınıza sokun yumurtayıda havucuda kuzu etinide kabak çekirdeği ilave ilaç ama olabildiğince doğal beslenin ben eşime kolayı bile bıraktırdım ayda bir biyerde bulursak içiyo evde kola çok zor sigarayı 2 sene önce bıraktı içkiyide bıraktı 2 yıldır arada bira keyfi vardı onuda bıraktırdım sevgiliyken tee
Teşekkür ederim. Bu değerlerle tekrar aşılama tutmaz mı sizce? Ya da tüp bebeğe mi geçsek direk? Valla stres oldum ne zor işler bunlarsperm sayısı düşük sıvılaşma süreside düşük bizde ilk testte sıvılaşma süresi 40 sonrasında 15 çıktı ama takmadık .keçi boynuzu ve çakşır suyu alın benim eşimde varikosel olmasına ragmen sayı 60 milyondu ama ben ona çok iyi baktım bizdede ilk teste morfoloji 3 sonra 1 çıktı ama doçent sayı ve hız iyi ise morfolojiyi takmayın dedi.ben yinede bu ay saraçoğlunun sitesinde morfoloji için kür alcam adamda varikosel içinde kür var 200 geçik bi fiyat zaten canlı bağlantı var kadınlar yardım ediyor sorunun anltıp ona göre bunu alın diyo.ben test vermeden kocama iyi bakmıştım sayımız 60 milyondu 1 ml 30 milyondu bn keçiboynuzunu arı sütünü .çaksır suyunu arifoglundan alıyorum ve yedi ses etmeden içti şimdi ilaçda alıyo takviye
E Excited_mom sperm sayısı mlde 32 milyon miktar 2.5ml yani toplam 80 milyon eder sayı gayet normal. Mlde 15 milyon toplam 39 milyon olması gerekiyor. Sıvılaşma süresinin kısa olması sorun değil 60 dan fazla olması sorun. 60dkdan küçük olması gerekiyor alt sınır yok. Hareket oranım çok iyi %58 topl hareket ileri hareket %51. Yıkama sonrası değerler de çok çok iyi hem sayı hem hareket olarak. %3 morfoloji bu noktada Çok büyük bir sorun teşkil etmez. Yıkama sonrası değerlere bakarak bence tekrar aşılama denenebilir. Ama şans %15-20 civarında bunun da farkında olarak yaptırın. Varikosel için de dopler istemediler mi sizden? Elle net tanı konulmuyorsa ameliyat gerekmiyor ama yine de cektirseniz iyi olur kafanız rahat eder.sperm sayısı düşük sıvılaşma süreside düşük bizde ilk testte sıvılaşma süresi 40 sonrasında 15 çıktı ama takmadık .keçi boynuzu ve çakşır suyu alın benim eşimde varikosel olmasına ragmen sayı 60 milyondu ama ben ona çok iyi baktım bizdede ilk teste morfoloji 3 sonra 1 çıktı ama doçent sayı ve hız iyi ise morfolojiyi takmayın dedi.ben yinede bu ay saraçoğlunun sitesinde morfoloji için kür alcam adamda varikosel içinde kür var 200 geçik bi fiyat zaten canlı bağlantı var kadınlar yardım ediyor sorunun anltıp ona göre bunu alın diyo.ben test vermeden kocama iyi bakmıştım sayımız 60 milyondu 1 ml 30 milyondu bn keçiboynuzunu arı sütünü .çaksır suyunu arifoglundan alıyorum ve yedi ses etmeden içti şimdi ilaçda alıyo takviye
Geçmiş olsun Allah esirgesin. Nasıl bir kanama? İgnelerden sonra kesilmiştir inşallah.Çok haklısın cnm kanamam başladı bu sabah zaten hemen igne vuruldum proluton ve progestan inşallahh rabbim yardımcım olsn inşallaah
Evet cnm kesildi sabah pembeydi sonra igneleri vuruldum açık kahveye döndü çok açık kahve 3 e kadar devam etti şuan çok az var açık kahveGeçmiş olsun Allah esirgesin. Nasıl bir kanama? İgnelerden sonra kesilmiştir inşallah.
Canım dikkat et çok geçmiş olsun :/Arkadaşlarrr kanamam oldu ne olur dua edin proloton ve pregesteron vuruldum dua edin çok kötüyümmm bel agrımdan ölüyorum
Allah razı olsn cnm böyle olan var mı acaba içimzdeCanım dikkat et çok geçmiş olsun :/
Geçmiş olsun nasıl bir kanama çok mu az mı benimde olmuştu iğne işe yaramıştı progestan hala kullanıyorum dr um daha önce bir kürtajım olduğu için çok tedbirli davranıyor evde yatıyorum ben sürekli 5. Haftadan beri bence bu haftalardaki kanama yerleşme kanaması ama düşük tehlikesi de olabiliyor dikkat dinlen dr un verdiği ilaçları da kullan geçecektir inşAllah razı olsn cnm böyle olan var mı acaba içimzde
Çok geçmiş olsun canım. Allaha emanet olun.Arkadaşlarrr kanamam oldu ne olur dua edin proloton ve pregesteron vuruldum dua edin çok kötüyümmm bel agrımdan ölüyorum
Allah razı olsn cnm bi kalçadan progestan bi kalçadan pruloton vuruldum yatıyorum cnm yarın kan vercem inşallah degerim artmş olur buda yerleşme kanamasıdır inşallahhGeçmiş olsun nasıl bir kanama çok mu az mı benimde olmuştu iğne işe yaramıştı progestan hala kullanıyorum dr um daha önce bir kürtajım olduğu için çok tedbirli davranıyor evde yatıyorum ben sürekli 5. Haftadan beri bence bu haftalardaki kanama yerleşme kanaması ama düşük tehlikesi de olabiliyor dikkat dinlen dr un verdiği ilaçları da kullan geçecektir inş
Allahh razı olsun cnmÇok geçmiş olsun canım. Allaha emanet olun.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar kesemizi gördük çok şükür insallah kalp atisinida duyarız.
Rabbim herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?