Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet cnm kesildi sabah pembeydi sonra igneleri vuruldum açık kahveye döndü çok açık kahve 3 e kadar devam etti şuan çok az var açık kahve
pembe yerleşme kanaması oluyor daha çok. Kırmızı ve yoğun değilmiş çok şükür. Ağrın devam ediyor mu belinde mi kasıkta falan yok değil mi?
İğnenin ikisini birden vermeleri de ilginç geldi. Progesteron olarak ne kullanıyordun normalde.

Sabah acil kendi tüp bebek doktorumu aradım normalde crinone jel kullanıyordum sabah akşam belim çok agrıyor bel agrısı iyiye işaret deil bence

B Beyza_2018 cnm tekrardan hayırlı olsun inşşş kucağına da aldığın günü görürüz. Çok sevindim senin adına :)
R rvydmrt cnm çok geçmiş olsun. Benimde bembe bi lekem oldu hemen doktora gitmiştim kesemizi görmüştük. İnş sizde görürsünüz. Dua et inş değerin kat kat artar.
Evet kızlar bizde Bebişimizi gördük çok şükür. Kalp atışını daha duyamadık ama yolk saçı gördük çok şükür. Pazartesi kalp atışını da duyarız dedi doktor. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşşşş

Yaa cnm ben yeni gördüm kusuruma bakma sağlıkla kucagına al inşallah çok sevindimm

İnşallahh cnm ama bnm kan degerim henüz 106 2 hafta sonra kese görürsün demişti dktorum ya zeynep elimde deil ama çok korkuyorum acayip belim agrıyor senin bebişinede çok sevndm sağ salim kucagına al inşallahhh seninki normal yolla oldu demi cnm

Evet normal yolla oldu ilk zamanlar benimde belim çok ağrıyordu adet sancım vardı. Çok şükür geçti evde dinlen sürekli uzan. Benim öyle geçmişti. Endişe etme. Hep dua et. Elini karnına koy ayetel Kursi oku cnm.

Teşekkür ederim. Bu değerlerle tekrar aşılama tutmaz mı sizce? Ya da tüp bebeğe mi geçsek direk? Valla stres oldum ne zor işler bunlar
Biraz relax olun kendinize zaman verin stresli olunca vucut bebeği kabul etmito o kendini asilama icin doktoruna sor canim cok bilgim degil asilama bize doktorlar hep dogal dedi durdu daha aşılama aşamasına gelmedik ama baska bi forum da 2 asilama bi tup bebek tutmayan biri vardi onun esinde kromozom sorunu vardi ve kromozom sorunu yumurta döllenmeyi kabul etmiyo kromozomuna baktir eşinin birde

Cnm Dr unuz kim

Arkadaşlarrr kanamam oldu ne olur dua edin proloton ve pregesteron vuruldum dua edin çok kötüyümmm bel agrımdan ölüyorum
Canim vücudun gebelige adapte olmaya çalışıyor kolay bir durum değil. Yapilan igneler kanamayi durduruyor .Senin uzerine düşen ayaklarini uzatip dinlenmek .Stres düşüğü tetikler düşük ihtimalini dusunmemeye calis .Fazla hareket etme bu donemler de gececek .Ben de cok kanama yasadim. Oyle psikolojim bozulmustu ki uykudan düşük yaptim diye bağırarak uyaniyordum.
Kızlar kesemizi gördük çok şükür insallah kalp atisinida duyarız.
Rabbim herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Masallah canim cok sevindim .Simdi bir sey anlasilmiyor ekranda kara delik gibi .Yavrun icinde büyüsün sen o zaman gör heyecani

İnşallahh cnm bnde atlatırım bi an önce tşekkür ederim gerçekten destegin için bnmde psikolojim alt üst oldu yarın kan verene kadar böyle geçicek galiba

İnşallahh cnm bnde atlatırım bi an önce tşekkür ederim gerçekten destegin için bnmde psikolojim alt üst oldu yarın kan verene kadar böyle geçicek galiba
Ama boyle yaparsan olmaz. Su an kanaman durdu degil mi ? Sadece uzan,dinlen.

Tüm yazışmaları okuyamadım atladığım varsa görmemişimdir.
R rvydmrt canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girecektir son bir aşama olarak gör ve çok dua et. Bebeğini duasız bırakma.
@Zeynep6302 ve Beyza’cım etiketliyemedim seni. Minnaklar görünmüş. Çok sevindim sizler için. Bu arada zeynepcim k.validenin yüz ifadesini görmek isterdim. Psikolojik baskılarına hayran kaldım. :) her nasip vaktine esirmiş söylersin sana baskı yapanlara.
L Longway2015 canım Kaan hoca cvp yazmadı mı? Meraktayım beni haberdar et.
@-Pandora- dualarımdasın. Rabbim seninle olsun. İnşallah senden de güzel haber oluruz. Bir umutta bana sen olursun.

Masallah canim cok sevindim .Simdi bir sey anlasilmiyor ekranda kara delik gibi .Yavrun icinde büyüsün sen o zaman gör heyecani
İnsallah canım
İnşallah sağlıklı hayırlı bir gebelik olur.kolay geçer.saglikli birsekilde kucağıma alirim

Çok dua ediyorum cnm inşallah dualarım kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…