Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Scanım benim bana yazmıştı. Merional iğne verdi 1 ay kullan demişti. Başladık haftada 2 iğne. deneyelim dedik inşallah bu defa düşer hasar. 1 ay sonunda tekrar test istedi temmuz başında tekrar yazın demiş.

Test süresini kısa tutuyor ve o dönemde düşüyor içini ferah tut canm iğne cok etkili tedavide hem hasar hem diğer degerlerde canım

Aylinmiydi yoksa düşmeyen karıştırdım mı? Seninde düşmemişti ama birinin daha düşmedi sanki offf karıştı

Bizim yükselmişti ilk tedavide sonra ilaç değişikliği yapmıştı düşmüştü belki bizi hatırladın cnm
Yok canım seni bilmiyorum galiba Aylindi cvp gelecekti. Üzülüyordu. Longway cvp aldı demişti de ben onu hatırladım ama aylininde düşmemiş galiba ona ne verdi merak ettim. Tabi yanlış hatırlamıyorsam.
ayllllliiiin35 canım cvp geldi mi? Kaan hocadan.

Evet evet ayllllliiiin35 cevap bekliyordu. Konuşmuştuk hatta.

Eşim ancak bugün gönderebildi sekreter yarın saat 5 e kadar cevap geleceğini söylemiş. Bir de bugün ani bir kararla doktora gittik ve 1 kez daha yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile denemeye karar verdik. Adetin 4. Günü başlicaz bakalım tekrar. Allah büyük. Cevap gelince haber veririm size. L Longway2015

Bunu ben de düşündüm ama DNA hasarı düşsün öyle mi ki dedim kaldım.

Bunu ben de düşündüm ama DNA hasarı düşsün öyle mi ki dedim kaldım.
Yani aslında en geç ekim ayına kadar tüp düşünüyoruz. O zamana kadar da bir rota belirleyelim kendimize dedik. Şimdi sadece iğne ile doğal deneyeceğiz. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay da aşılama deneyelim diyoruz. Aşılamaya kadar belki biraz daha düşer hasar diye ümit ediyorum. Aslında lazım olan 1 sağlıklı sperm ile 1 sağlıklı yumurta. O da yok mu? Çok şükür var. Yeterki Rabbim ol desin. Tabi biz yine elimizden geleni yapacağız. Siz de bir konuşun değerlendirin bakalım canım tüpten önce şunu da denesemiydik diyeceğin birşey kalmasın içinde.

Çıkabilir cnm. İnş pozitif olur inşşşşş
inşallah çıkar canım. Bugün bir hastam geldi, 10 uncu tüp bebek tedavisi tutmuş, şu an 20. haftada öyle korkuyor ki bebeğe bir şey olacak diye. Onu görünce biz de zor vakayız, dur daha ben yolun başındayım dedim kendikendime.

Herkes aynı değildir ki cnm inş senin bu pozitif olur. Her zaman umudun olsun inşşş olur çok dua et. Tefrisiye çek elinden geldikçe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…