Yerlesme kanamasi olabilir. Onceden vücudunda kalanlari atiyor da olabilir. Rengi kirmiziya dönmedikçe sorun olmaz Allah in izni ile .Açık kahve şeklinde devam ediyor cnm uzandım yatıyorum
Mehmet cengiz girgin ama biz birde gazi hastanesine gidicez salı günü bakalım orası da ameliyat diyecek miCnm Dr unuz kim
İnşallahh cnm yarın güzel haberlerle dönerim inşallahYerlesme kanamasi olabilir. Onceden vücudunda kalanlari atiyor da olabilir. Rengi kirmiziya dönmedikçe sorun olmaz Allah in izni ile .
Canım cok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın canımm benimAçık kahve şeklinde devam ediyor cnm uzandım yatıyorum
Scanım benim bana yazmıştı. Merional iğne verdi 1 ay kullan demişti. Başladık haftada 2 iğne. deneyelim dedik inşallah bu defa düşer hasar. 1 ay sonunda tekrar test istedi temmuz başında tekrar yazın demiş.Tüm yazışmaları okuyamadım atladığım varsa görmemişimdir.
R rvydmrt canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girecektir son bir aşama olarak gör ve çok dua et. Bebeğini duasız bırakma.
@Zeynep6302 ve Beyza’cım etiketliyemedim seni. Minnaklar görünmüş. Çok sevindim sizler için. Bu arada zeynepcim k.validenin yüz ifadesini görmek isterdim. Psikolojik baskılarına hayran kaldım. :) her nasip vaktine esirmiş söylersin sana baskı yapanlara.
L Longway2015 canım Kaan hoca cvp yazmadı mı? Meraktayım beni haberdar et.
@-Pandora- dualarımdasın. Rabbim seninle olsun. İnşallah senden de güzel haber oluruz. Bir umutta bana sen olursun.
Test süresini kısa tutuyor ve o dönemde düşüyor içini ferah tut canm iğne cok etkili tedavide hem hasar hem diğer degerlerde canımScanım benim bana yazmıştı. Merional iğne verdi 1 ay kullan demişti. Başladık haftada 2 iğne. deneyelim dedik inşallah bu defa düşer hasar. 1 ay sonunda tekrar test istedi temmuz başında tekrar yazın demiş.
Aylinmiydi yoksa düşmeyen karıştırdım mı? Seninde düşmemişti ama birinin daha düşmedi sanki offf karıştıScanım benim bana yazmıştı. Merional iğne verdi 1 ay kullan demişti. Başladık haftada 2 iğne. deneyelim dedik inşallah bu defa düşer hasar. 1 ay sonunda tekrar test istedi temmuz başında tekrar yazın demiş.
Bizim yükselmişti ilk tedavide sonra ilaç değişikliği yapmıştı düşmüştü belki bizi hatırladın cnmAylinmiydi yoksa düşmeyen karıştırdım mı? Seninde düşmemişti ama birinin daha düşmedi sanki offf karıştı
Yok canım seni bilmiyorum galiba Aylindi cvp gelecekti. Üzülüyordu. Longway cvp aldı demişti de ben onu hatırladım ama aylininde düşmemiş galiba ona ne verdi merak ettim. Tabi yanlış hatırlamıyorsam.Bizim yükselmişti ilk tedavide sonra ilaç değişikliği yapmıştı düşmüştü belki bizi hatırladın cnm
İnşallaj canım ne yalan söyliyim o ara siz gönlümü ferahlatmasanız çok üzülmüştüm. Stres olmuştum.Test süresini kısa tutuyor ve o dönemde düşüyor içini ferah tut canm iğne cok etkili tedavide hem hasar hem diğer degerlerde canım
Evet evetYok canım seni bilmiyorum galiba Aylindi cvp gelecekti. Üzülüyordu. Longway cvp aldı demişti de ben onu hatırladım ama aylininde düşmemiş galiba ona ne verdi merak ettim. Tabi yanlış hatırlamıyorsam.
ayllllliiiin35 canım cvp geldi mi? Kaan hocadan.
Ben bilmemki hiç hamile kalamadim ben :/Allah razı olsn cnm böyle olan var mı acaba içimzde
Eşim ancak bugün gönderebildi sekreter yarın saat 5 e kadar cevap geleceğini söylemiş. Bir de bugün ani bir kararla doktora gittik ve 1 kez daha yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile denemeye karar verdik. Adetin 4. Günü başlicaz bakalım tekrar. Allah büyük. Cevap gelince haber veririm size. L Longway2015Yok canım seni bilmiyorum galiba Aylindi cvp gelecekti. Üzülüyordu. Longway cvp aldı demişti de ben onu hatırladım ama aylininde düşmemiş galiba ona ne verdi merak ettim. Tabi yanlış hatırlamıyorsam.
ayllllliiiin35 canım cvp geldi mi? Kaan hocadan.
Bendim malesef.Aylinmiydi yoksa düşmeyen karıştırdım mı? Seninde düşmemişti ama birinin daha düşmedi sanki offf karıştı
Bunu ben de düşündüm ama DNA hasarı düşsün öyle mi ki dedim kaldım.Eşim ancak bugün gönderebildi sekreter yarın saat 5 e kadar cevap geleceğini söylemiş. Bir de bugün ani bir kararla doktora gittik ve 1 kez daha yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile denemeye karar verdik. Adetin 4. Günü başlicaz bakalım tekrar. Allah büyük. Cevap gelince haber veririm size. L Longway2015
Yani aslında en geç ekim ayına kadar tüp düşünüyoruz. O zamana kadar da bir rota belirleyelim kendimize dedik. Şimdi sadece iğne ile doğal deneyeceğiz. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay da aşılama deneyelim diyoruz. Aşılamaya kadar belki biraz daha düşer hasar diye ümit ediyorum. Aslında lazım olan 1 sağlıklı sperm ile 1 sağlıklı yumurta. O da yok mu? Çok şükür var. Yeterki Rabbim ol desin. Tabi biz yine elimizden geleni yapacağız. Siz de bir konuşun değerlendirin bakalım canım tüpten önce şunu da denesemiydik diyeceğin birşey kalmasın içinde.Bunu ben de düşündüm ama DNA hasarı düşsün öyle mi ki dedim kaldım.
Çıkabilir cnm. İnş pozitif olur inşşşşşKızlar bugün transferimin 7. gün yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı?
inşallah çıkar canım.Çıkabilir cnm. İnş pozitif olur inşşşşş
Herkes aynı değildir ki cnm inş senin bu pozitif olur. Her zaman umudun olsun inşşş olur çok dua et. Tefrisiye çek elinden geldikçe....inşallah çıkar canım.Bugün bir hastam geldi, 10 uncu tüp bebek tedavisi tutmuş, şu an 20. haftada öyle korkuyor ki bebeğe bir şey olacak diye. Onu görünce biz de zor vakayız, dur daha ben yolun başındayım dedim kendikendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?