Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izni ile. Birde merak ettiğim neden 9 kere tutmamış tüp bebek sıkıntı neymiş ki

Kızlar bugün transferimin 7. gün yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı?
Sevgili arkadaşım bizim merkez 5.gün embriyoları için 9.gün kan testi istiyor. Geçenlerde bir arkadaş 8.gün idrar testinde negatif gördüğü halde 9.gün kanda 300 lü bir değer gördü. Ama 6.7. günlerde silik çizgi görenler de var. Hatta kan vermeden önce negatif görüp kesin negatif diye düşünüp kanda pozitif gördükten sonraki günlerde bile idrar testi yapıp negatif bu diye kafası karışan da gördüm. Yani bu ihtimalleri de düşünerek yap illaki yapmak istiyorsan. Ama en mantıklısı 9.gün kan vermek.
Hadi hayırlısı bir güzel haber de sen patlat :)

Canım bize yüzde 15 şans verdiler, çok umutlu değilim açıkcası. 5. Gün embriyosu olduğu halde 12. Gün test yap dediler. 2 tane erken gebelik testi almıştım, yarın yapayım sabah, negatife hazırım da sürpriz varsa 3-4 gün önce öğrenmek beni mutlu eder.

Niçin yüzde 15 şans verdi doktor ki

Evet çoğu yer 12.gün istiyor en erken bizimkiler istiyor diye biliyorum. Ama ona rağmen bazı arkadaşlar yine de daha erken başlıyor test yapmaya. Yani erken gebelik testi de olsa çıkmayabilir varsa bile. Onun için o yaşanmış örnekleri verdim. Çıkarsa sevinirsin ama çıkmazsa da kesin olmadı diye düşünme diye.
Allah nasip edecekse öyle veya böyle olur. Bu sayfalar ne mucizelere şahit. Çıkmadık candan umut kesilmez.

Saklicennet ve L Longway2015 kaan hocadan cevap geldi. Tam da korktuğum gibi hasar tedaviye rağmen düşmemiş tüp e geçebilirsiniz demiş. Çok üzgünüm. Tüp deneyin tutmazsa tekrar görüşelim demiş. Hayır uygulayabileceğin bir tedavi varsa niye tüpten negatifi görmeyi bekliyoruz. Longway biz de siz gibi iğne istemeyi düşünüyoruz. Sekreterle nasıl konuştunuz? Nasıl davrandı? Gerçekten canım çok sıkkın.

Ya sabır diyorum. Ne bileyim o zaman tedaviye başlamasakta olurmuş. Canım eşim aradı dedi ki 3 aydır tedavi gördüm düşmedi fakat Kaan hoca direk tüp dedi. Hani hasar düşmeden riskli iken neden ilaç değiştirmeyi düşünmüyor direk tüp diyor ki dedi. Ben diğer hastalarında ilaç değişikliğine gittiğini ve ya iğne verdiğini biliyorum dedi. O da isim telefon falan aldı. Söyledi. Bilmiyorum aetık çok mantıklı da gelmiyor. Ama işte deniyoruz bi defa daha. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ben.

Ayrıca emodex sperra trental klomen kullanıyordu eşim diğerlerini kesin sperraya sabah akşam devam edin demiş. Emodex daha etkili gelmişti bana hasarda. Sperranın hiçbir faydası olmadı bize. Bizde bir arayacağız. Şu ramazan günü niyetlerini bir Allah bilir. Para uğruna böyle yakıyorlarsa canımızı Allah a havale ediyorum.

Kızlar aşılamadan sonra yumurtlamada sorun oluyor mu? Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Ovülasyon testiyle 2-3 gündür bakıyorum çizgi çok silik. Bu aralar yumurtlama olması lazımdı. Neden acaba bir fikri olan var mı

Merhabalar arkadaşlar. 3 yıldır evliyiz ama 2 yıldır bebişimiz gelmiyor. Eşimin morfolojisi 2 sayısı da dalgalanıyo. Varikosel yok. Kimi zaman sayımız mlde 7 milyon kimi zaman 22 milyon. Hızımız da toplamda ortalama 55-60 arasında..Tüp bebek denedik negatif oldu. Denemediğimiz kür kalmadı diyebilirim. Bende de pco olunca daha da zorlaştı doğal yoldan gebelik bizim için. Bayramdan sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz fakat korkuyorum. Nasıl yenebilirim bu korkuyu bilmiyorum. Şimdi 4444 salat-ı tefriciyeye başladım. Rahatlıyor içim okudukça. Biraz yavaş da gitse Hatta topic açtım ama kimsecikler uğramadı. Rica etsem 1 tane bile olsa benim için okur musunuz? Başkalarının bizim için ettiği dua çok kıymetli...Allahım hepimize evlat kokusunu nasip etsin inşallahhh sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte

Aşılamadan sonraki ay ben tam 1 hafta geç yumurtlamışım nerden biliyorsun dersen o ay hamile kaldım ve drlar geç döllenme yani geç ovulasyon olmuş dedi zaten adetim geçince de kan testinde çıkmamıştı geç döllenme olduğu için

Canm bize emodex demişti hasar yükselmişti o dönem sonra ımprly e geçtik yanında trental endolde vardı o zamn düşmüştü saklıcennet arkadasımız içindeki bileşenleri araştırmış ımprly diğerinde olmayan bi bileşen vardı sanırım bize o fayda etmişti Rabbim hepimize şifa versin

Kaçıncı günün canm bide döngün kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…