4444 kez mi okumak gerekiyor?Herkes aynı değildir ki cnm inş senin bu pozitif olur. Her zaman umudun olsun inşşş olur çok dua et. Tefrisiye çek elinden geldikçe....
Evet cnm4444 kez mi okumak gerekiyor?
Canım inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izni ile. Birde merak ettiğim neden 9 kere tutmamış tüp bebek sıkıntı neymiş kiinşallah çıkar canım.Bugün bir hastam geldi, 10 uncu tüp bebek tedavisi tutmuş, şu an 20. haftada öyle korkuyor ki bebeğe bir şey olacak diye. Onu görünce biz de zor vakayız, dur daha ben yolun başındayım dedim kendikendime.
Sevgili arkadaşım bizim merkez 5.gün embriyoları için 9.gün kan testi istiyor. Geçenlerde bir arkadaş 8.gün idrar testinde negatif gördüğü halde 9.gün kanda 300 lü bir değer gördü. Ama 6.7. günlerde silik çizgi görenler de var. Hatta kan vermeden önce negatif görüp kesin negatif diye düşünüp kanda pozitif gördükten sonraki günlerde bile idrar testi yapıp negatif bu diye kafası karışan da gördüm. Yani bu ihtimalleri de düşünerek yap illaki yapmak istiyorsan. Ama en mantıklısı 9.gün kan vermek.Kızlar bugün transferimin 7. gün yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı?
İnşallah canım.Yumurta azlığı ve kalitesizliği varmış, bir de pıhtılaşma.Canım inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izni ile. Birde merak ettiğim neden 9 kere tutmamış tüp bebek sıkıntı neymiş ki
Canım bize yüzde 15 şans verdiler, çok umutlu değilim açıkcası. 5. Gün embriyosu olduğu halde 12. Gün test yap dediler. 2 tane erken gebelik testi almıştım, yarın yapayım sabah, negatife hazırım da sürpriz varsa 3-4 gün önce öğrenmek beni mutlu eder.Sevgili arkadaşım bizim merkez 5.gün embriyoları için 9.gün kan testi istiyor. Geçenlerde bir arkadaş 8.gün idrar testinde negatif gördüğü halde 9.gün kanda 300 lü bir değer gördü. Ama 6.7. günlerde silik çizgi görenler de var. Hatta kan vermeden önce negatif görüp kesin negatif diye düşünüp kanda pozitif gördükten sonraki günlerde bile idrar testi yapıp negatif bu diye kafası karışan da gördüm. Yani bu ihtimalleri de düşünerek yap illaki yapmak istiyorsan. Ama en mantıklısı 9.gün kan vermek.
Hadi hayırlısı bir güzel haber de sen patlat :)
Niçin yüzde 15 şans verdi doktor kiCanım bize yüzde 15 şans verdiler, çok umutlu değilim açıkcası. 5. Gün embriyosu olduğu halde 12. Gün test yap dediler. 2 tane erken gebelik testi almıştım, yarın yapayım sabah, negatife hazırım da sürpriz varsa 3-4 gün önce öğrenmek beni mutlu eder.
embriyoların ilk 3 gün gelişimleri iyiydi, 4 ve 5. gün kötüleşti, transfer edilen embriyoların da kalitesi düşük.Niçin yüzde 15 şans verdi doktor ki
Canım hersey Allahtan sen dua etembriyoların ilk 3 gün gelişimleri iyiydi, 4 ve 5. gün kötüleşti, transfer edilen embriyoların da kalitesi düşük.
Evet çoğu yer 12.gün istiyor en erken bizimkiler istiyor diye biliyorum. Ama ona rağmen bazı arkadaşlar yine de daha erken başlıyor test yapmaya. Yani erken gebelik testi de olsa çıkmayabilir varsa bile. Onun için o yaşanmış örnekleri verdim. Çıkarsa sevinirsin ama çıkmazsa da kesin olmadı diye düşünme diye.Canım bize yüzde 15 şans verdiler, çok umutlu değilim açıkcası. 5. Gün embriyosu olduğu halde 12. Gün test yap dediler. 2 tane erken gebelik testi almıştım, yarın yapayım sabah, negatife hazırım da sürpriz varsa 3-4 gün önce öğrenmek beni mutlu eder.
Ya sabır diyorum. Ne bileyim o zaman tedaviye başlamasakta olurmuş. Canım eşim aradı dedi ki 3 aydır tedavi gördüm düşmedi fakat Kaan hoca direk tüp dedi. Hani hasar düşmeden riskli iken neden ilaç değiştirmeyi düşünmüyor direk tüp diyor ki dedi. Ben diğer hastalarında ilaç değişikliğine gittiğini ve ya iğne verdiğini biliyorum dedi. O da isim telefon falan aldı. Söyledi. Bilmiyorum aetık çok mantıklı da gelmiyor. Ama işte deniyoruz bi defa daha. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ben.Saklicennet ve L Longway2015 kaan hocadan cevap geldi. Tam da korktuğum gibi hasar tedaviye rağmen düşmemiş tüp e geçebilirsiniz demiş. Çok üzgünüm. Tüp deneyin tutmazsa tekrar görüşelim demiş. Hayır uygulayabileceğin bir tedavi varsa niye tüpten negatifi görmeyi bekliyoruz. Longway biz de siz gibi iğne istemeyi düşünüyoruz. Sekreterle nasıl konuştunuz? Nasıl davrandı? Gerçekten canım çok sıkkın.
Ayrıca emodex sperra trental klomen kullanıyordu eşim diğerlerini kesin sperraya sabah akşam devam edin demiş. Emodex daha etkili gelmişti bana hasarda. Sperranın hiçbir faydası olmadı bize. Bizde bir arayacağız. Şu ramazan günü niyetlerini bir Allah bilir. Para uğruna böyle yakıyorlarsa canımızı Allah a havale ediyorum.Ya sabır diyorum. Ne bileyim o zaman tedaviye başlamasakta olurmuş. Canım eşim aradı dedi ki 3 aydır tedavi gördüm düşmedi fakat Kaan hoca direk tüp dedi. Hani hasar düşmeden riskli iken neden ilaç değiştirmeyi düşünmüyor direk tüp diyor ki dedi. Ben diğer hastalarında ilaç değişikliğine gittiğini ve ya iğne verdiğini biliyorum dedi. O da isim telefon falan aldı. Söyledi. Bilmiyorum aetık çok mantıklı da gelmiyor. Ama işte deniyoruz bi defa daha. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ben.
Evet canımsonican cnm sen tefriciye okuyordum değil mi ???
Aşılamadan sonraki ay ben tam 1 hafta geç yumurtlamışım nerden biliyorsun dersen o ay hamile kaldım ve drlar geç döllenme yani geç ovulasyon olmuş dedi zaten adetim geçince de kan testinde çıkmamıştı geç döllenme olduğu içinKızlar aşılamadan sonra yumurtlamada sorun oluyor mu? Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Ovülasyon testiyle 2-3 gündür bakıyorum çizgi çok silik. Bu aralar yumurtlama olması lazımdı. Neden acaba bir fikri olan var mı
Canm bize emodex demişti hasar yükselmişti o dönem sonra ımprly e geçtik yanında trental endolde vardı o zamn düşmüştü saklıcennet arkadasımız içindeki bileşenleri araştırmış ımprly diğerinde olmayan bi bileşen vardı sanırım bize o fayda etmişti Rabbim hepimize şifa versinAyrıca emodex sperra trental klomen kullanıyordu eşim diğerlerini kesin sperraya sabah akşam devam edin demiş. Emodex daha etkili gelmişti bana hasarda. Sperranın hiçbir faydası olmadı bize. Bizde bir arayacağız. Şu ramazan günü niyetlerini bir Allah bilir. Para uğruna böyle yakıyorlarsa canımızı Allah a havale ediyorum.
Kaçıncı günün canm bide döngün kaç günKızlar aşılamadan sonra yumurtlamada sorun oluyor mu? Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Ovülasyon testiyle 2-3 gündür bakıyorum çizgi çok silik. Bu aralar yumurtlama olması lazımdı. Neden acaba bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?