- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
50 tane okudum cnmEvet canım
Merhabalar arkadaşlar. 3 yıldır evliyiz ama 2 yıldır bebişimiz gelmiyor. Eşimin morfolojisi 2 sayısı da dalgalanıyo. Varikosel yok. Kimi zaman sayımız mlde 7 milyon kimi zaman 22 milyon. Hızımız da toplamda ortalama 55-60 arasında..Tüp bebek denedik negatif oldu. Denemediğimiz kür kalmadı diyebilirim. Bende de pco olunca daha da zorlaştı doğal yoldan gebelik bizim için. Bayramdan sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz fakat korkuyorum. Nasıl yenebilirim bu korkuyu bilmiyorum. Şimdi 4444 salat-ı tefriciyeye başladım. Rahatlıyor içim okudukça. Biraz yavaş da gitseHatta topic açtım ama kimsecikler uğramadı. Rica etsem 1 tane bile olsa benim için okur musunuz? Başkalarının bizim için ettiği dua çok kıymetli...Allahım hepimize evlat kokusunu nasip etsin inşallahhh sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte
Allah razı olsun canım benimCnm 100 tane alıyorum. Allah kolaylık versin :)
Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Moral oldu cidden. Dobbler çekildi çıkmadı onda. Elle muayenede bir çok doktor çok kararsız kaldı. Bazıları yok dedi. Bazıları hafif var dedi ama ameliyatlık bir durum yok dedi. Ben şöyle düşünüyorum arkadaşlar ikinci bir aşılama olana kadar(şimdilik aklımdaki bu) bu değerlerle doğal yollarla değerleri arttıracak takviyeler deneyelim, sonrasında aşılama sonrası Allah kerim...E Excited_mom sperm sayısı mlde 32 milyon miktar 2.5ml yani toplam 80 milyon eder sayı gayet normal. Mlde 15 milyon toplam 39 milyon olması gerekiyor. Sıvılaşma süresinin kısa olması sorun değil 60 dan fazla olması sorun. 60dkdan küçük olması gerekiyor alt sınır yok. Hareket oranım çok iyi %58 topl hareket ileri hareket %51. Yıkama sonrası değerler de çok çok iyi hem sayı hem hareket olarak. %3 morfoloji bu noktada Çok büyük bir sorun teşkil etmez. Yıkama sonrası değerlere bakarak bence tekrar aşılama denenebilir. Ama şans %15-20 civarında bunun da farkında olarak yaptırın. Varikosel için de dopler istemediler mi sizden? Elle net tanı konulmuyorsa ameliyat gerekmiyor ama yine de cektirseniz iyi olur kafanız rahat eder.
Benimde negatif asilamam var hiç öle sorun yaşamadım canım mevsim geçişi stres gibi şeylerden olabilirKızlar aşılamadan sonra yumurtlamada sorun oluyor mu? Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Ovülasyon testiyle 2-3 gündür bakıyorum çizgi çok silik. Bu aralar yumurtlama olması lazımdı. Neden acaba bir fikri olan var mı
İnşallah benimde oluurrAşılamadan sonraki ay ben tam 1 hafta geç yumurtlamışım nerden biliyorsun dersen o ay hamile kaldım ve drlar geç döllenme yani geç ovulasyon olmuş dedi zaten adetim geçince de kan testinde çıkmamıştı geç döllenme olduğu için
Bugün yarın yumurtlama olması lazım. Her ay takip ettiğim için biliyorum. Çizgi koyu kırmızı değilsede belli olmalı ama yok. Belkide geç yumurtlama olacakKaçıncı günün canm bide döngün kaç gün
Teşekkür ederimm50 tane okudum cnm
Doplerde varsa bile elle muayenede çıkmayanı önemsemiyorlar. Doplerde yoksa zaten yok demektir o konuda şüpheniz olmasın. Eşimde de muayene eden doktorlardan biri sağda da var gibi demişti tekrar dopler istedi sağda çıkmadı.Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Moral oldu cidden. Dobbler çekildi çıkmadı onda. Elle muayenede bir çok doktor çok kararsız kaldı. Bazıları yok dedi. Bazıları hafif var dedi ama ameliyatlık bir durum yok dedi. Ben şöyle düşünüyorum arkadaşlar ikinci bir aşılama olana kadar(şimdilik aklımdaki bu) bu değerlerle doğal yollarla değerleri arttıracak takviyeler deneyelim, sonrasında aşılama sonrası Allah kerim...
Pazartesi arayacağız bakalım ne diyecek. Israrla tedaviyi bitirirse de bende artık kendi belirleyeceğim şeyleri uygulayacağım. Doktorlara artık güvenim kalmadı.Canm bize emodex demişti hasar yükselmişti o dönem sonra ımprly e geçtik yanında trental endolde vardı o zamn düşmüştü saklıcennet arkadasımız içindeki bileşenleri araştırmış ımprly diğerinde olmayan bi bileşen vardı sanırım bize o fayda etmişti Rabbim hepimize şifa versin
Bende ovilasyon testi almıştım bir zamanlar. Hep silik çıkıyordu. Hiç çift çizgi net göremedim. Sonra bozuk olduğunu düşündüm. Nette de araştırdım. Cidden bozuk olabiliyormuş.Kızlar aşılamadan sonra yumurtlamada sorun oluyor mu? Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı. Ovülasyon testiyle 2-3 gündür bakıyorum çizgi çok silik. Bu aralar yumurtlama olması lazımdı. Neden acaba bir fikri olan var mı
Allah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Geçmiş olsun, sana ve eşine bol sabır diliyorumKızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Canım ben o acıyı bilirim ilk düştüğümde okadar ağladım ki beni görenler sen halamı ağlıyorsun demişlerdi kürtaja girdim ağlıyorum uyandım ağlıyorum çok zor .bizde böyle imtihan oluyoruz üzülme canım Allah büyük birgün o kapıyı açacak .birgün sende anne olacaksın.Allah yardımcın olsun dualarimdasin canimKızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Gecmis olsun canımKızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Çok üzgünüm. Çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin tekrar tüp bebeğe bile gerek kalmadan.Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Aylardır kullandığım ovülasyon testi aslında. Daha önce koyu çizgiyi yakalamıştım. İlk defa böyle bir şey oluyor. Spermlerle uğraşırken yumurtamı kaybettimBende ovilasyon testi almıştım bir zamanlar. Hep silik çıkıyordu. Hiç çift çizgi net göremedim. Sonra bozuk olduğunu düşündüm. Nette de araştırdım. Cidden bozuk olabiliyormuş.
Çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen Allah hayırlısını nasip edecek inşallah.Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?