Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm 100 tane alıyorum. Allah kolaylık versin :)

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. Moral oldu cidden. Dobbler çekildi çıkmadı onda. Elle muayenede bir çok doktor çok kararsız kaldı. Bazıları yok dedi. Bazıları hafif var dedi ama ameliyatlık bir durum yok dedi. Ben şöyle düşünüyorum arkadaşlar ikinci bir aşılama olana kadar(şimdilik aklımdaki bu) bu değerlerle doğal yollarla değerleri arttıracak takviyeler deneyelim, sonrasında aşılama sonrası Allah kerim...

Benimde negatif asilamam var hiç öle sorun yaşamadım canım mevsim geçişi stres gibi şeylerden olabilir

İnşallah benimde oluurr

Doplerde varsa bile elle muayenede çıkmayanı önemsemiyorlar. Doplerde yoksa zaten yok demektir o konuda şüpheniz olmasın. Eşimde de muayene eden doktorlardan biri sağda da var gibi demişti tekrar dopler istedi sağda çıkmadı.
Yani muayenede tereddütte kalınan durumlarda dopler önemli oluyor. Farklı bir zararsiz kitle de olabiliyor ele gelen.
Hayırlısı olsun.

Pazartesi arayacağız bakalım ne diyecek. Israrla tedaviyi bitirirse de bende artık kendi belirleyeceğim şeyleri uygulayacağım. Doktorlara artık güvenim kalmadı.

Bende ovilasyon testi almıştım bir zamanlar. Hep silik çıkıyordu. Hiç çift çizgi net göremedim. Sonra bozuk olduğunu düşündüm. Nette de araştırdım. Cidden bozuk olabiliyormuş.

Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Geçmiş olsun, sana ve eşine bol sabır diliyorum inşallah geçecek, bu günleri unutacağımız günler de gelecek.

Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Canım ben o acıyı bilirim ilk düştüğümde okadar ağladım ki beni görenler sen halamı ağlıyorsun demişlerdi kürtaja girdim ağlıyorum uyandım ağlıyorum çok zor .bizde böyle imtihan oluyoruz üzülme canım Allah büyük birgün o kapıyı açacak .birgün sende anne olacaksın.Allah yardımcın olsun dualarimdasin canim

Çok üzgünüm. Çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin tekrar tüp bebeğe bile gerek kalmadan.

Bende ovilasyon testi almıştım bir zamanlar. Hep silik çıkıyordu. Hiç çift çizgi net göremedim. Sonra bozuk olduğunu düşündüm. Nette de araştırdım. Cidden bozuk olabiliyormuş.
Aylardır kullandığım ovülasyon testi aslında. Daha önce koyu çizgiyi yakalamıştım. İlk defa böyle bir şey oluyor. Spermlerle uğraşırken yumurtamı kaybettim

Çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen Allah hayırlısını nasip edecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…