Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Geçmiş olsun cnm . Üzme kendini. Demesi kolay diyeceksin belki ama. Neler neler okuyoruz burda bak. Demekki bazı şeylerin vakti var daha...

Kızlar düşük yaptımm kanamadan ölcektm nerdeyse agrıdan kıvranıyorum sabah beri akşam degeerim 100 e düştü rabbim sabır versn çok zor
Allah sabır versin güç versin canım benim. İnşallah Allah bugünleri unutturacak günler yaşamayı nasip etsin.

canim Allah yardimcin olsun inanki cok uzuldum. Allah sabir versin cok zor. Dusuk acisi agrisi da cok zor. Ne denir ki... hic bir kelime acini dindirmeye yaramayacak...

R rvydmrt kardesimiz uzulmusken cok birsey yazmak istemedim ama ... hakkini helal etsin lutfen cnm benim

Cok saglikli bir oglum oluyor kizlar fetal dna testimiz cikti masallah suphanallah ..

Buda demek oluyor ki hemen ikinciyi yapacagim Rabbim bide kiz nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum dualarim da hepimiz icin
Yuce Mevlam herkese nasip etsin ..

R rvydmrt cnm çok geçmiş olsun. Ne desekte üzüleceksin biliyorum iki kayıp yaşadım insanın hevesi kursağında kalıyor ama vakti gelince inş kendiliğinden olacak. Üzül ağla içini boşalt ve çabuk toparlan cnm. Rabbim inş nasip edecek.

Bugün yarın yumurtlama olması lazım. Her ay takip ettiğim için biliyorum. Çizgi koyu kırmızı değilsede belli olmalı ama yok. Belkide geç yumurtlama olacak
BEnimde adet sorunu yaşadığım yani geç kaldığı aylarda aynı renk hiç yakalayamadım cizgi cıkıo ama koyu olmuyordu demekki yumurtam yeteri olgunlukta değil die düşündüm o aylar cidden geç adet oldum

Canim bsy soracktm sen sanrm infolik kullnrydn degl mi? Herhangi bir yan etksi erken adet olma yada erken yumurtlama gibi bisey yasadn mi yada his ettn mi

Canim bsy soracktm sen sanrm infolik kullnrydn degl mi? Herhangi bir yan etksi erken adet olma yada erken yumurtlama gibi bisey yasadn mi yada his ettn mi
Canım bu ay ilkkez kullandım aksine bu ay olması gereken tarihten 1-2 gün sonra yumurtladım hatta yumurtlama oldugunu ben kıvamlı bi sıvı gelerek ve yumurtalıgım şişerek anladım yani cok memnun kaldım 3 ay kullanmayı düşünüyorum cnm benim

Gözünüz aydın perican cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese inşallah

Ben de bi kutu bitrdm smdi adet oldm ama adetm biraz az geldi afedrsn . Bi yan etksi mi oldu mu dedm acaba ama bende kullnmya devm edecgm

İnofolic combinin mavi olanını mı kullanıyosun galiba birkaç çeşidi var. Hangisi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…