- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Canım rabbim sabır versin. Allahım cektiğin acıları, sürpriz yapıp gelecek olan evladınla unutturur inşallah..Allah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Ah canım benim çok geçmiş olsun. Eskiler derler düşüğün bir bacağı içerde kalırmış yani hemen arkası yakında gelirmiş. Rabbim bu acını acılarını unutturacak hayırlı bir evlat en yakın zamanda nasip etsin sana aminAllah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Canim cok üzüldüm gecmis olsun .Insallah yeniden saglikli bir gebelik yaşarsın.Allah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Hayirli olsun .Oyle diyenlerin 3 oğlu oluyorR rvydmrt kardesimiz uzulmusken cok birsey yazmak istemedim ama ... hakkini helal etsin lutfen cnm benim
Cok saglikli bir oglum oluyor kizlar fetal dna testimiz cikti masallah suphanallah ..
Buda demek oluyor ki hemen ikinciyi yapacagimRabbim bide kiz nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum dualarim da hepimiz icin
Yuce Mevlam herkese nasip etsin ..
Çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsunArkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
Canım belki kanda çıkar.Kızlar idrar testim negatif çıktı, bu sefer de olmadı, nasip kısmet artık...
Test günü gelince gidip kan vereceğim ama bir şey olsa bugün silikte olsa çıkardı, erken gebelik testlerinden yaptım.Canı
Canım belki kanda çıkar.
Gevmis olsun canim. Yat dinlen tuvalet disinda kalkma. Insallah gececektir kanamanArkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
canim moralini yuksek tut. Belki dogal yolla verecek sana RabbimKızlar Allah hepinizden razı olsun biliyosunuz bnm yaşın 26 yumurta rezervim ve kalitem çok düşük sadece 7 folikülüm vardı tüp bebek bunun için ne kullanmam lazım tüp bbeek denemeyecegim artk belki kendiliginden olur bulundugum ilde tüp bebek yok ve çok zor dönem geçirdim milletin kapısında o yüzden kendiliğinden olursa olur yoksa zaten eşim evlatlık istiyordu bu zamana kadar evlatlık alırız
bi kan versen pandora belki kanda cikar. Idrarda cikmayabiliyor bazenTest günü gelince gidip kan vereceğim ama bir şey olsa bugün silikte olsa çıkardı, erken gebelik testlerinden yaptım.
Cnm ben iki ay kullandım mavi kutu ama ilacın rengi kahve rengi. Günde iki tane kullandım. Bu ilaç yumurtlamayı ve yumurtayı çatlatmayı sağlıyor. En az üç ay kullanın deniliyor. Kullanın bence birşey kaybetmezsiniz.Hmmm o konuda bişe diemicem cnm daha vaktim var amazeynepppppppp bu konuda bişe diebilir o 2.ayında hamile kaldı cnm
Ben de aynini kullndm. Devm edym o zmn.sağolCnm ben iki ay kullandım mavi kutu ama ilacın rengi kahve rengi. Günde iki tane kullandım. Bu ilaç yumurtlamayı ve yumurtayı çatlatmayı sağlıyor. En az üç ay kullanın deniliyor. Kullanın bence birşey kaybetmezsiniz.
Yahu bu adam şaşırmış olmalı. Para kazanmanın kolay olduğunu sanıyor galiba. Biz oturduğumuz yerden para mı kazanıyoruz. Hastası arttıkça böyle yapmaya başladı sanırım. Bence siz ona deyin ki maddi anlamda riske atacağımız bir bütçemiz yok. Bu kadar çaba harcamış masraaf yapmışken devam etmek istiyorum. BU şekilde konuşun. İnsanlar ona umut ediyorlar böyle mi olur ayıp. Size birşey söyliyeyim mi kesin bize sen sizin hız yükselmiyor hadi tüp bebeğe diyecek. Baştan beri öyle hissediyorum.Saklicennet ve L Longway2015 kaan hocadan cevap geldi. Tam da korktuğum gibi hasar tedaviye rağmen düşmemiş tüp e geçebilirsiniz demiş. Çok üzgünüm. Tüp deneyin tutmazsa tekrar görüşelim demiş. Hayır uygulayabileceğin bir tedavi varsa niye tüpten negatifi görmeyi bekliyoruz. Longway biz de siz gibi iğne istemeyi düşünüyoruz. Sekreterle nasıl konuştunuz? Nasıl davrandı? Gerçekten canım çok sıkkın.
Canim Allah sifa versin kac haftalik oldunuz ?Arkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
Canim bunlari dusunmen icin biraz erken degil mi ?Hemen umutsuzluga kapilma .Belki doğal yoldan anne olacaksin Rabbim cok büyük.Kızlar Allah hepinizden razı olsun biliyosunuz bnm yaşın 26 yumurta rezervim ve kalitem çok düşük sadece 7 folikülüm vardı tüp bebek bunun için ne kullanmam lazım tüp bbeek denemeyecegim artk belki kendiliginden olur bulundugum ilde tüp bebek yok ve çok zor dönem geçirdim milletin kapısında o yüzden kendiliğinden olursa olur yoksa zaten eşim evlatlık istiyordu bu zamana kadar evlatlık alırız
Canim çıkmayabilir. Benim degerim 86 iken erken gebelikte cok cok silik cikmisti .Eger snein degerin de 20 30 larda ise cikmamasi cok normal .Kan vermeden umut kesme insallah vardir .Kızlar idrar testim negatif çıktı, bu sefer de olmadı, nasip kısmet artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?