Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Canım rabbim sabır versin. Allahım cektiğin acıları, sürpriz yapıp gelecek olan evladınla unutturur inşallah..

Allah razı olsun degeirm 256 ya yükseldi ama kanamadan ölcektm düşük yaptım hastanede yatıorum degerim 100 e düştü Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok acıı
Ah canım benim çok geçmiş olsun. Eskiler derler düşüğün bir bacağı içerde kalırmış yani hemen arkası yakında gelirmiş. Rabbim bu acını acılarını unutturacak hayırlı bir evlat en yakın zamanda nasip etsin sana amin

Canim cok üzüldüm gecmis olsun .Insallah yeniden saglikli bir gebelik yaşarsın.

Hayirli olsun .Oyle diyenlerin 3 oğlu oluyor
Gelsin maviler

Kızlar Allah hepinizden razı olsun biliyosunuz bnm yaşın 26 yumurta rezervim ve kalitem çok düşük sadece 7 folikülüm vardı tüp bebek bunun için ne kullanmam lazım tüp bbeek denemeyecegim artk belki kendiliginden olur bulundugum ilde tüp bebek yok ve çok zor dönem geçirdim milletin kapısında o yüzden kendiliğinden olursa olur yoksa zaten eşim evlatlık istiyordu bu zamana kadar evlatlık alırız

Kızlar idrar testim negatif çıktı, bu sefer de olmadı, nasip kısmet artık...

Arkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
Gevmis olsun canim. Yat dinlen tuvalet disinda kalkma. Insallah gececektir kanaman
canim moralini yuksek tut. Belki dogal yolla verecek sana Rabbim

Test günü gelince gidip kan vereceğim ama bir şey olsa bugün silikte olsa çıkardı, erken gebelik testlerinden yaptım.
bi kan versen pandora belki kanda cikar. Idrarda cikmayabiliyor bazen
En azindan netlesmis olur

Hmmm o konuda bişe diemicem cnm daha vaktim var ama zeynepppppppp bu konuda bişe diebilir o 2.ayında hamile kaldı cnm
Cnm ben iki ay kullandım mavi kutu ama ilacın rengi kahve rengi. Günde iki tane kullandım. Bu ilaç yumurtlamayı ve yumurtayı çatlatmayı sağlıyor. En az üç ay kullanın deniliyor. Kullanın bence birşey kaybetmezsiniz.

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Yahu bu adam şaşırmış olmalı. Para kazanmanın kolay olduğunu sanıyor galiba. Biz oturduğumuz yerden para mı kazanıyoruz. Hastası arttıkça böyle yapmaya başladı sanırım. Bence siz ona deyin ki maddi anlamda riske atacağımız bir bütçemiz yok. Bu kadar çaba harcamış masraaf yapmışken devam etmek istiyorum. BU şekilde konuşun. İnsanlar ona umut ediyorlar böyle mi olur ayıp. Size birşey söyliyeyim mi kesin bize sen sizin hız yükselmiyor hadi tüp bebeğe diyecek. Baştan beri öyle hissediyorum.

Arkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
Canim Allah sifa versin kac haftalik oldunuz ?
Canim bunlari dusunmen icin biraz erken degil mi ?Hemen umutsuzluga kapilma .Belki doğal yoldan anne olacaksin Rabbim cok büyük.
Kızlar idrar testim negatif çıktı, bu sefer de olmadı, nasip kısmet artık...
Canim çıkmayabilir. Benim degerim 86 iken erken gebelikte cok cok silik cikmisti .Eger snein degerin de 20 30 larda ise cikmamasi cok normal .Kan vermeden umut kesme insallah vardir .

İl öncelikle R rvydmrt canım benim geçmiş olsun demiyorum biliyorum ki geçmiş olsun demekle geçmiş olmayacak. Allah sabırınıda verecek hiç unutma. Zaman bazen bize aklımızın almayacağı hediyelerle geliyor olabiliyor. Senin hediyende minik bir kalp olur inşallah. Aslı da hepimizin istediği kalbimizin içinde atan minik bir kalp değil mi? İşte bazen olmuyor veya zor oluyor. Azmet ve sabret lütfen. Bir daha yapamam yahut evlat edineyim olmuyor gibi şeyler düşünme. Tabiki koruyucu annelik yap. Ben çocuğum olsun veya olmasın bunu yapmayı düşünüyorum. Biz nasıl minik kalpler istiyorsak çanımızdan kanımızdan onlarda hiç bir gen bağı olmayan kocaman bir kalp istiyorlar sadece sahiplenilelim sevilelim diye..
ama kendi evladından da vazgeçme yaşın genç bir iki dr yumurtalarınla ilgili kötü şeyler dedi diye dünyanın sonu değil. Mentoropol de oturmamanız da sorun değil. İnsan yeterki bilinçli bilgili ve Azimli olsun.
Belki biraz erken olacak şuan duyguların çok yeni ama yine de söylemek istiyorum. Yumurta kalitesi artabilir hatta menopoza girmeye ramak kalan insanlar yumurta donörü önerilen insanlar kendi yumurtalarıyla evlat sahibi olabiliyorlar. Önemli olan iyi hazırlanmak sanırım. Edinmiş olduğum bilgiler bunu gösteriyor. Umarım ki gerek kalmaz ve kendiliğinden tekrar hamile kalırsın ama olmadı bebişiniz için bütçe ayırın. Olmadı İstanbul’a gelirsiniz. Burada kalırsınız. bu duyguyu azda olsa tattın bence vazgeçmeyeceksin. İnşallah herşey gönlüne göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…