Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
L Longway2015 merak edilmek ne güzel bir şeymiş. Sınavlarda son bir düzlük vardı canım onları verdim. O yüzden çok aktif olamadım. Bazen bu işe hiç kalkışmasaydım tekrar bir öğrenim hayatı zorluyor beni. Sırf çocuğuma daha çok birşeyler katabilmek onu dünya ile eşdeğer büyütmek için katlanıyorum bu tempoya... umarım miniğimde gelir de çabalarım havada kalmaz.

Amin inşallah sağol 10. Haftaya yeni girdi

Gerçekten o cevap geldiğinden bu yana canım çok sıkkın. İnsanların hayatıyla oynamak bu kadar kolay mı? Biz ocak sonunda gittik.ilaçları şubatta kullanmaya başladık. Bize tedavi 6 ay sürebilir bazen 3 ayda düşmüyor 6 ayı alabilir düşmesi dedi. Peki neden şimdi sanki bunu diyen kendisi değilmiş gibi hiç düşürmeye de çalışmadan tüp diyor. Aklım almıyor gerçekten. Pazartesi arayacağız inşallah olumlu bir tepki alabiliriz. İnşallah doktor bu tavrını değiştirir. Yoksa gerçekten birçok hastanın bu şekilde hakkına girebilir.

Amin inşallah sağol 10. Haftaya yeni girdi
12 den sonrasi daha sorunsuz gecer canim genelse oyle oluyor 12 ve 26 arasi rahat sonra karin büyüdüğü icin sikayetler de artiyor .Ben su an egilip doğrulamıyorum. Bacaklarim cok agriyor yalanci dogum sancılarım oluyo
Bana bu dr un bazi mesajlari kopyala yapistir gibi geliyor .Bir de baska dr a gitseniz hasar icin .Cunku igneyle de düşürüyorlar.

Hasarı tedavi edebilen başka bir doktor var mı ki? Canımız çok sıkkın dün Ali Acar a gittik iğne ile tekrar denemek için. Sonraki ay aşılama olacaktı. Hasar vardı ama tam düşmedi dedik ankarada bir doktora gidiyoruz hasar için dedik. Siz ne tavsiye edersiniz dedik. Ankara daki doktor ne diyor diyo bize. Ya sen fikrini söylesene sanane ondan. O tüp demişti dedik. O zaman tüp deneyin aşılama ile vakit kaybetmeyin. Hasar da tüp öneriyoruz diyor. Gerçekten bize insan olarak değil para olarak bakıyorlar. Bunu net anladım.

Ben sevmiyorum Ali Acar ı .Hic net bir dr degil .Hep açık uçlu konuşuyor ne anlarsan artık. Bizim hasari Isa Bey tedavi etti .Baska dr olarak Kizilay da Alaaddin Bey i duymustum .

Yokluğun hemen belli oluyorGözlerim seni aradı ama tahmin ettim yoğun tempoda olduğunu. İnşallah her iki konudada alırsın emeğinin karşılığını

Ben sevmiyorum Ali Acar ı .Hic net bir dr degil .Hep açık uçlu konuşuyor ne anlarsan artık. Bizim hasari Isa Bey tedavi etti .Baska dr olarak Kizilay da Alaaddin Bey i duymustum .
İsa hoca o zaman emodex ve nac 600 ü vermişti ama tek onlar yeterli olmadı. Bende Ali Acar ın hastaya yaklaşımını sevmiyorum. Ama teknik bilgisi iyi diye düşünüyorum. Tüp bebekte açıkçası ona sıcak bakmıyorum. Kızılay tüp bayram sonu medova ya taşınacakmış taşınınca orayla konuşmayı düşünüyorum. P.tesi Kaan hocadan iyi bir cevap alamazsak bir kez daha İsa hocayla görüşeyim diyorum. Çaresizlik böyle düşündürüyor insanı

Soylersiniz fayda etmedigini mutlaka ikinci bir alternatifi vardir .Tupte de kayip yasamamak icin hasar onemli .Kızılay tüpte Burak Bey diye biriyle görüşmüştük uzun uzun anlatmisti her seyi .Oraya gidince sor onu eger o varsa onla görüşürsünüz. Igne verebilir Isa hoca bize dusmezse baska bir yol deneriz demisti çünkü.

Saol cnm Allah razı olsun şuan için düşüncelerimiz bu yönde en çokta canım şuna sıkılıyor keşke kendime yönelik tedaviye başlayıp öyle tüp bebege geçseydim ama saolsun doktorlar bana hiç bişey söylemedi böyle olsun istemezdim gerçekten inşallah rabbim dogal yoldan nasip eder tüp bebek doktorumada dün sordum dedim hocam takviye olarak ne kullanayım hani sonuçta yumurtalıklarımın durumunun iyi olmadıgını söylediniz rezevim az hangi takviyeyi kullanayım belki normal yoldan olur dedim ama görüp bana cvp vermedi kalbim gerçekten çok kırıldı kendimi boşuna boşuna tip bebek yaptırmış boşa ümit baglamışım gibi gelio en azından bana bir cvp yazabilirdi ama malesef

Canım bu tedavi sana acı ve kotu bir tecrübe oldu.bence ari sütü polen balik yagi bunlar yumurtaya çok iyi geliyor en az 3ay bunları kullan.
Aklıma bizim gibi bir hasta geldi ona da doktorlar esinde de sende de sorun var çocuğun olmaz demişler yumurta rezervi az esinde sorun var.2milyondan 80milyona yolculuğumuz adlı topikte kirstizm miydi neydiadi hatırlayamadım.ama kadının 3tane normal yolla çocuğu oldu.insan üstü çaba harcadık yazmıştı forumda onu bir oku istersen onun olduysa Allah'ın izniyle seninde olur.hatirrladigim kadarıyla çokta az değildi yumurta rezervin 1kusurdu demi.sifir kusurlerle anne olanlar var ümidini kaybetme

Canım ya daha yasın cok genc hiç öyle düşünme ben inanıyorum kendi evladınız olacak

Bak simdi benimde icimden sana yazmak geldi , insan boyle boyle baglaniyor kenetleniyor iste :)
okuduysan benim yasadiklarimi biliyorsun dur ben umutsuz vakaydim kari koca sorunluyduk ve doktorlar tarafindan degil tup bebek evlatlik almaya yonlendirilmistik ama once Rabbimin izni bizimde mucadelemizde normal yoldan 2 bebegim oldu
mucadelemiz kolay degildi insan ustu gayret gosterdik cogu kisinin 6 yilda yapacagini biz 6 aya sigdirdik ama basardik

benim bir sloganim vardi buraya cok yazdim ------ bizim olduysa herkesin olur !!!! ------

o yuzden asla mucadeleyi birakmayacaksiniz , oturup beklemeyeceksiniz
umuda sarilip bekleyenlerdenim lafini kabul etmiyorum mucadele edeceksin

Bu arada ilk buraya ve sana yaziyorum , ailelerimizin bile bilmedigi birsey bu :) esim in istegi bu, Biz 3 cocuga karar verdik ama onu ben dogurmayacagim :) cocuk esirgemeden gonullu aile olacagiz kizlarima bir abla bulup onun da ailesi olacagiz insallah

Rabbim kimseyi evlatsiz , hicbir cocuguda ailesiz birakmasin
Adı da krishazel ben senin durumuna benzettim

Arkadaslar 9.şişe çakşır suyu ile degerimiz ml de 1 milyon hız ileri hız hareket%10 yavaş ileri %26 dan bu değerlere çıktı 70 günde cok sevindik sizinle paylaştım ki sizede fikir olsun şükür biz ml de %10 milyonu hiç bi takviye ile göremedik 1,5 senedir. Morfoloji hala 1 ama

Eklentiler

• IMG_5364.webp
    28 KB · Görüntüleme: 90
Gevmis olsun canim. Yat dinlen tuvalet disinda kalkma. Insallah gececektir kanaman
canim moralini yuksek tut. Belki dogal yolla verecek sana Rabbim

bi kan versen pandora belki kanda cikar. Idrarda cikmayabiliyor bazen
En azindan netlesmis olur
Beth18 canım ben detaylı ultrason u yaptırdım çok şükür bir problemimiz yok darısı basına ne zamndı senin

Cok iyi olmus masaallah. Hangi marka kulnyrdn mecit efediydi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…