amin canim pazarteai insallahBeth18 canım ben detaylı ultrason u yaptırdım çok şükür bir problemimiz yok darısı basına ne zamndı senin
Saol canm aksu vital 500ml olandanCok iyi olmus masaallah. Hangi marka kulnyrdn mecit efediydi sanki
Afilim çok sağol bana çok destek oluyorsun çok teşekkür ederimSoylersiniz fayda etmedigini mutlaka ikinci bir alternatifi vardir .Tupte de kayip yasamamak icin hasar onemli .Kızılay tüpte Burak Bey diye biriyle görüşmüştük uzun uzun anlatmisti her seyi .Oraya gidince sor onu eger o varsa onla görüşürsünüz. Igne verebilir Isa hoca bize dusmezse baska bir yol deneriz demisti çünkü.
Acaba çakşır suyunda marka farkeder mi.biz aktarda cemilefendi vardı ondan aldik ama aksu vital daha mi iyi.Saol canm aksu vital 500ml olandan
İnşallahh cnmCanım ya daha yasın cok genc hiç öyle düşünme ben inanıyorum kendi evladınız olacak
CAnım benimYokluğun hemen belli oluyorGözlerim seni aradı ama tahmin ettim yoğun tempoda olduğunu. İnşallah her iki konudada alırsın emeğinin karşılığını
Keske daha fazlasini yapabilsem kuzum Rabbim tez zamanda sifa versin Ya Şafi c.c esmasini bol bol oku esine yedirdigin seylerin ustune ve dua etAfilim çok sağol bana çok destek oluyorsun çok teşekkür ederim
canim net olmamakla birlikte biri kiz biri erkek Allah nasip ederse ama pzt kesinlesir hemen gelinc eyazarim burayaBeth18 limancummm 2. Bebişin cinsiyeti kesinleşti mi? Tipiğimize bir tane prenses lazım. :)
Tabi bizlerin dışında.
Ayyy ne güzel ne mutlu sana ikisi birden maaşallah. Darısı bizlere inşallah.canim net olmamakla birlikte biri kiz biri erkek Allah nasip ederse ama pzt kesinlesir hemen gelinc eyazarim buraya
Canın benim sen burda hepimizin destekçisisin. Yokluğun hemen farkediliyor. İnşallah rabbim muvaffak eylesin. Ne güzelsin ben de okudum ikinci ünv şimdi aslında yüksek lisans mı yapsam diyorum. Ama çalışmak ve aynı anda her şeyi götürmek biraz zor geliyor. Biraz da kafam dağınık insan bunlarla uğraşırken sanki odaklanamıyor.L Longway2015 merak edilmek ne güzel bir şeymiş.Sınavlarda son bir düzlük vardı canım onları verdim. O yüzden çok aktif olamadım. Bazen bu işe hiç kalkışmasaydım tekrar bir öğrenim hayatı zorluyor beni. Sırf çocuğuma daha çok birşeyler katabilmek onu dünya ile eşdeğer büyütmek için katlanıyorum bu tempoya... umarım miniğimde gelir de çabalarım havada kalmaz.
P.tesi bismillah deyip arayacağız bakalım. İnşallah bir şekilde düşürmeye çalışır. Sizde son durum ne? Ne zaman test yaptıracaksınız?@Erva_umut çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer. Hiç kalkma canım merak da etme dünyaya gelmesi gerekiyorsa muhakkak gelecek. Sen elinden geleni yap.
ayllllliiiin35 üzülme canım dr İnan böyle. Bende nelerle uğraşıyorum bilemezsin git gel yaptım heryere son çare ank yollarına düştüm ama empati yeteneklerini duyularını kaybetmiş gibi davranıyorlar. Kaan hocaya muhakkak maddi açıdan şuan yeterli değiliz. Riskede atamayız. En azından hasarı düşürmemiz gerek diye konuş. O zaman yardımcı oluyor. Sanki karşılıksız yapıyor. Bir de yalvartıyor.
@rvydmrt aman sen bıraksana drları. Böyle böyle hasta kaybederler. Umrunda bile olmasın. Sen işe iyi beslenmekle başla. Teatrio diye bir ilaç var antioksidan yumurtalara çok iyi geliyormuş. Yanına inofolik birde arı sütü bal polen. @Zeynep6302 zeynepcim insteg. Bir ad vermiştin bal karışımı satıyordu onu bir söylesene belki onu kullanmak ister. Birde eşinide ihmal etme takviyeleri alsın oda muhakkak. Sen de tüm tahlillerini tekrarla. Ben sana acele etme diyecektim tüp konusunda ama başlıyoruz deyince birşey diyemedim. Böyle şeylere hazırlanmak lazım. Hoş hazırlanmayanlarında oluyor ama dediğim gibi risk. Ben göze alamıyorum.
@Erva_umut cnm benim dualrm sennle rabbim sana evladini bagislasin bi an once iyiles cnmCanım
Canım dualarım seninle
Hiç bi fikrim yok o konuda cnm biz internetten 6 lı alıyoruz uygun oluyorAcaba çakşır suyunda marka farkeder mi.biz aktarda cemilefendi vardı ondan aldik ama aksu vital daha mi iyi.
Netten nerden alyrsnz ben artk netten alma taraftari degldm enn azndan vitaminleri eczaci kiz pek dogru olamdgini soyledi ama guvenilr yerlr de vardr illa sen nerden vergrsn canm bu suyuHiç bi fikrim yok o konuda cnm biz internetten 6 lı alıyoruz uygun oluyor
Kesinlikle çok zor hele ki bizim gibi kafamızı kurcalayan ve dolduran bunca mesele varken. Hep diyorum düşüncesiz yaşamak meğer ne büyük bir nimetmiş. Ders çalışırken birşey okurken dinlerken hatta spor yaparken kendi kendime senin bebişin olmuyor olacak mı ... vs hep iç sesimle konuşuyorum. Öğrenim güzel fakat zor oluyor. İnşallah birgün bebeklerimize kavuşuruz da herşey hayatımız da daha berrak olur.Canın benim sen burda hepimizin destekçisisin. Yokluğun hemen farkediliyor. İnşallah rabbim muvaffak eylesin. Ne güzelsin ben de okudum ikinci ünv şimdi aslında yüksek lisans mı yapsam diyorum. Ama çalışmak ve aynı anda her şeyi götürmek biraz zor geliyor. Biraz da kafam dağınık insan bunlarla uğraşırken sanki odaklanamıyor.
canim hep duamdasiniz. Saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmez hayirli evlatlar olsunlar.Ayyy ne güzel ne mutlu sana ikisi birden maaşallah. Darısı bizlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?