Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim çok sağol bana çok destek oluyorsun çok teşekkür ederim

@Erva_umut çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer. Hiç kalkma canım merak da etme dünyaya gelmesi gerekiyorsa muhakkak gelecek. Sen elinden geleni yap.
ayllllliiiin35 üzülme canım dr İnan böyle. Bende nelerle uğraşıyorum bilemezsin git gel yaptım heryere son çare ank yollarına düştüm ama empati yeteneklerini duyularını kaybetmiş gibi davranıyorlar. Kaan hocaya muhakkak maddi açıdan şuan yeterli değiliz. Riskede atamayız. En azından hasarı düşürmemiz gerek diye konuş. O zaman yardımcı oluyor. Sanki karşılıksız yapıyor. Bir de yalvartıyor.

@rvydmrt aman sen bıraksana drları. Böyle böyle hasta kaybederler. Umrunda bile olmasın. Sen işe iyi beslenmekle başla. Teatrio diye bir ilaç var antioksidan yumurtalara çok iyi geliyormuş. Yanına inofolik birde arı sütü bal polen. @Zeynep6302 zeynepcim insteg. Bir ad vermiştin bal karışımı satıyordu onu bir söylesene belki onu kullanmak ister. Birde eşinide ihmal etme takviyeleri alsın oda muhakkak. Sen de tüm tahlillerini tekrarla. Ben sana acele etme diyecektim tüp konusunda ama başlıyoruz deyince birşey diyemedim. Böyle şeylere hazırlanmak lazım. Hoş hazırlanmayanlarında oluyor ama dediğim gibi risk. Ben göze alamıyorum.

Bir melek gelsin melekkk yanlış mı gördüm bilmiyorum ama sayınız toplam 20 milyon mu oldu ve toplam ileri %60larda sanırım. Çakşır fayda etti o halde. Ay bende mi başlatsam acaba. Ama korkuyorum oda fayda etmezse tutunduğum her dal kırılıyor da.
Tedavi yöntemlerim bitecek kalacağım ortada.

Canın benim sen burda hepimizin destekçisisin. Yokluğun hemen farkediliyor. İnşallah rabbim muvaffak eylesin. Ne güzelsin ben de okudum ikinci ünv şimdi aslında yüksek lisans mı yapsam diyorum. Ama çalışmak ve aynı anda her şeyi götürmek biraz zor geliyor. Biraz da kafam dağınık insan bunlarla uğraşırken sanki odaklanamıyor.

P.tesi bismillah deyip arayacağız bakalım. İnşallah bir şekilde düşürmeye çalışır. Sizde son durum ne? Ne zaman test yaptıracaksınız?

Kesinlikle çok zor hele ki bizim gibi kafamızı kurcalayan ve dolduran bunca mesele varken. Hep diyorum düşüncesiz yaşamak meğer ne büyük bir nimetmiş. Ders çalışırken birşey okurken dinlerken hatta spor yaparken kendi kendime senin bebişin olmuyor olacak mı ... vs hep iç sesimle konuşuyorum. Öğrenim güzel fakat zor oluyor. İnşallah birgün bebeklerimize kavuşuruz da herşey hayatımız da daha berrak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…