Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P.tesi bismillah deyip arayacağız bakalım. İnşallah bir şekilde düşürmeye çalışır. Sizde son durum ne? Ne zaman test yaptıracaksınız?
Ben hasarı olan arkadaşların hasarı düşeceğine inanıyorum. Sen de bir teatrioyu araştır içinde güçlü bir antioksidan var Yada art med onun içinde de aynı bileşen var. Siz ımprylyi bırakıp ona geçin. Kaan hoca da tedaviye devam edecek bence...
Bizde %90 haraketsizlik var. Varikosel ameliyatı olduk ama aynı değişmedi. Hala varikosel var görünüyor oda bir muallak. Sayımız hep maksimum 40 milyondu. Geçen ay 140 milyonu gördük ama ileri haraket hep %7 bizde... tedavi oluyoruz Kaan hoca eğer hız artmazsa sperm kuyruğu kırıktır ona da yapacağımız birşey olmaz. Tüp bebek de şansınız çok yüksek spermler çok sağlam dedi. Nedeni ise DNA hasarımız %18 çıkmıştı ama ros %58 gibi bir rakam çıktı onu da düşürmeye çalışıyoruz. Önümüzde ki ay test vereceğiz.

Aynı tarihlerde aşağı yukarı canım başlamışız tedaviye ve dediğin her şeye katılıyorum. Çok tuhaf mesajları. Ne desem bilemiyorum. Ben de çok kızgındım.

Canm geçenkinde hacim 5,5 gelmişti bunda 2 ml geldi ona şaşırdık belki bi yanlışlık vardır dedik ama bizim için önemli olan ml de ki sayıydı o da şükürler olsun arttı biz ilkkez bişeyden fayda gördük hızımızda artmış cnm doğru görmüssün hız 60 sayı mlde 10 milyon oldu cok şükür

Netten nerden alyrsnz ben artk netten alma taraftari degldm enn azndan vitaminleri eczaci kiz pek dogru olamdgini soyledi ama guvenilr yerlr de vardr illa sen nerden vergrsn canm bu suyu
Vitaminlerimizi eczaneden alıyoruz aynı şeyi düşünüyorum ama suyu n11 den alıyorum aktarlardan canm ankaradan gelio

Çok şükür canım. Çok sevindim sizin adınıza. Aynı yerde mi yaptırdın testi. Birde bir öncekinde hız ne kadardı??? Çok iyi bir yükselme olmuş bende denemek istiyorum. :) haraketsiz olan sayınız düştü mü? Yada bana bir önceki ve şimdiki sonuçlarını atabilir misin? Bana ışık oldun çık sağol. Bende hızı bir %20lere çıkarabilsem çok sevineceğim. %4 yerinde haraketimiz çıktı ona bile sevinir oldum.

Testi görmeden cvp vermek zor olur ama çok mühim bir bozukluk yoksa düzelir inşallah. Çok iyi araştırma yap drlara pek güvenme. Kaliteli yaşam bu işin felsefesi. İlaçlar falan sonraki aşama. Çok geçmiş olsun bu arada 3 yıl sonra gelen mutluluk umarım bebeğinle taçlanır.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Testler şu şekilde. content://media/external/file/78597

İnşallah dediğin gibi olur da düşer canım. Valla insan ne yapacağını şaşırıyor artık. İnşallah verdiğimiz emeklerin karşılığında birgün evlatlarımızdan konuşmakta nasip olur.

Cnm o ballı karışım genelde pko hastalığına iyi geliyor. Clif ballı macun ismi. Ama bunun yerine arı sütü bal polen kullansın. Hayıt otu çayı, Aslan pençesi, civan perçemi çaylarını içsin.
Çörek otu+bal+tarçın karışımı yapsın yesin bunlar yumurtaya çok iyi geliyor. Bide inafolic kombi kullan üç ay günde iki tane düzenli bi şekilde cnm. R rvydmrt

Arkadaşlar benim için dua edin lütfen 1 haftadır kanamam var hastanede yatıyorum kesenin yanında 2 cm’lik bir kanama alanı
Canım geçmiş olsun insallah durur kanamam dikkat et kendine .dualarım seninle.
P Perican01 ablacim oğlusun hayırla sağlıkla gelsin inşallah.darisi bizlere insallah.

Kizlar merhaba esimin sonuçları bu sekilde bendede pko var ne diyorsunuz yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• 20180526_004044-1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben instegr. Bakmıştı kisti olan fsh yüksek olan falan fayda görmüş hatta birsürü hamile haberleri vardı. O sayfanın adını unuttum. Takipte etmiyorum. Sen takipteysen söyler misin?

Kizlar merhaba esimin sonuçları bu sekilde bendede pko var ne diyorsunuz yorumlarsaniz sevinirim
Morfoloji gayet iyi merak etme onu kafana takma tek sorum lökosit var. Enfeksiyon diyebiliriz. Tedavisini olsun. Haraketlilşk iyi sadece ileri haraket biraz düşük. Keçiboynuzu kürü veya çakşır suyu kullanabilir. L carnitine, l arjinin, Q10 kullansın muhakkak hızda yükselecektir. Stres yapma. Bence doğal yolla kalma şansın çok Yüksek. Sende inofolik kullan pco çok ileri düzeydeyse dr kontrolünde ilerle muhakkak insülin direncine baktır kontrol altında tut. Ben olumlu görüyorum durumunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…