Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok Allah razi olsun senden. Esim keciboynuzu özü ve fertilex kullaniyor doktor birde trental cr diye bir ilac verdi bunlari kullaniyor. Bende inofolic te 2. Ci kutuya gectim klomen verdi doktor bu ay 3. Gunumdeyim ayin 4.unde takibe gideceğim pko ileri duzeydeymis kendi testlerimi de yukleyecegim simdi

Buda benim hormon tahlilim

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-26-22-44-25.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 116
Canim buda fertilex in icerigi yeterli mi bunlar ekstra alsin mi cok soru sordum k.bakma Saklicennet

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-26-22-47-00-1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 121
Canm aynı yerde yaptırdık testleri mart 12 de yaptırdık bi öncekini özelden attım sana

Sadece çakşır farklı bi önceki testle kullandıklarımız içinde.uzun zamandır solgar arginine e vitamini falan kullanıyoruz ama bu testte ekstra çakşır suyu kullandık

L Longway2015 siz şimdi ne kadar zamandır iğne kullanıyorsunuz? Ne zaman test yaptıracaksınız?
Canım şimdi 3.kez iğneyi vurduk.işte başladık bir ay sonrasına tahlil vermiş o tarihte bayramın 1. Gününe geliyor. Bakalım napcaz.İğne verir bence ama niye böyle yapıyor onu anlamadım. Söyleyerek tedavi bi tuhaf.

Canim buda fertilex in icerigi yeterli mi bunlar ekstra alsin mi cok soru sordum k.bakma Saklicennet
İçerik güzel istersen omepa al eşinde sende kullanabilirsin içinde omega ve q 10 var yumurta gelişimi için ve sperm için çok faydalı. Çakşır suyu dene burada arkadaşımızın eşi kullandı hız arttı Aksu vital araştır istersen bunlardan fayda görmezsen başka takviyelere geçersin. Burayı takip et faydalı bilgiler edinirsin. Senin testlerine baktım pco ileri düzeyde lh çok yüksek muhakkak tedavi ol birde tek dra güvenme araştır ilk önce muhakkak pcoluların topiği vardır oraları oku. Bilimsel yazıları falan oku. Bazen hekimlerde son yapılacak tedaviyi ilk yapıyorlar bir hiyerarşileri olmayabiliyor. Temkinli ol. Eşinin hormonlarında önemli olan fsh lh testosteron onlara bir baktırın. Ürologdan Yada dahiliye uzmanından isteyin yapsınlar. Tekrar geçmiş olsun.

Ya ben de mi bıraktırsam bize şimdi iğnenin yanında devam edin diyor. Ya da yanında mı içse napsam. Kendimde yazın artık tüpe geçeyim diyordum DNA hasarı düşerse diye ne kullansam şuan inofolic kullanmaya başladım 10 gündür

CAnım test verirken hormon testini de ihmal etmeyin olur mu? Hatta testden1/2 gün önce yaptırın sonuç çıksın hocaya ikisini bir gönderin.

Ya bizim de en son testte yavaş hareketliler hareketlenmiş ama yerinde hareketliler ve hareketsiz %73 hala yatıyor

Neyi bıraktırsan canım anlamadım. Muhakkak omega 3 takviyesi al hatta solgarın 150likleri var ondan al bir eşin bir sen hergün için. İnofoliği iç ama ben günlük tek taraftarıyım çift yüksek gelir mi bilemedim. Birde gün aşırı teatrio alabilirsin ben önümüzdeki ay bu döngüye başlayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…