Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Omega 3 de efa 1200 kullandım ben bir kutu degerlerim bi anda uçmuştu kesinlikle efa 1200 süper bi bakın kızlar

Şeyi kuzum impryl bıraktırsam mı senin dediğin gibi teatrio veya art med e mi geçsem eşim için. Ben gün de bir içiyorum pco yok kimse öyle bir şey demedi tabi ama belli olmuyor bu işler. Ya kuzu ben taa kasım da bir tahlil yaptırmıştım e2 12, fsh 5.50, lh 5.46 çıkmış. Sence nasıl ?

Ben olsam buçıraktırırdım imprlde olan nacda da var gün aşırı onu ver. Sadece bir etken madde Yok ama kullandığınız kadarı yeter. Yine de siz bilirsiniz. CAnım kadın faktörünü çok yorumlayamıyorum fakat lh fsh iyi. E2 ye herkes birşey diyor kimi 40\50 arası iyi kimi 50 üstü iyi falan filan kimi düşük iyi diyor onu bende bilmiyorum.

Hımm bıraktırıp o zaman art med mi alsam teatrio mu. Bu kalan impryl ben mi kullansam o e2 benim kafama çok takılıyor. Bi türlü anlayamadım.

CAnım birde lh fshdan biraz düşük olması bekleniliyor yoksa yumurta çatlaması veya olgunlaşmasında kısmen problemler oluyormuş. İnofolik kullan muhakkak. Benimde fsh 7 lh 8 drlar çok önemsemedi hatta kimse pcosun da demedi ama olma ihtimalim var gibi nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Her dr farklı şey diyor.

Hımm bıraktırıp o zaman art med mi alsam teatrio mu. Bu kalan impryl ben mi kullansam o e2 benim kafama çok takılıyor. Bi türlü anlayamadım.
Karar senin :) drlardan daha çok bilgili olduğumuzu düşünür oldum. doktorların düşürmem için uğraşmadığı düşmez dediği viskoziteyi düşürdüm

Yaa 0.04 düşük ama ya bi daha mı gitsem bi doktora. Bide ben solgar ın female takviye kullanmıştım. O ara işte bi progesteron tahlili vermiştim 17 çıkmıştı

Yaa 0.04 düşük ama ya bi daha mı gitsem bi doktora. Bide ben solgar ın female takviye kullanmıştım. O ara işte bi progesteron tahlili vermiştim 17 çıkmıştı
Bir git tüm tahlillerini yine yaptır tüp bebeğe geçeceğim de amhye de baktır hatta pıhtılaşmayacak baktır bende istiyorum ama ne deyip baktıracağım dr kovmasın beni. Nasıl yapsam bilemedim.

Ben çok kahve tüketiyorum. Bununda Emin’im yumurtalarıma zararı vardır. Şekersiz ve sütsüz.

Canim bu bitince omepa alayim cok saol bilgiler için caksir suyu nerden bulabilirim kokunu aldim kaynattim ama icemedi esim tadi çok kötüydü

Canim bu bitince omepa alayim cok saol bilgiler için caksir suyu nerden bulabilirim kokunu aldim kaynattim ama icemedi esim tadi çok kötüydü
N1. gibi sitelere bak gittigi... gibi sitelere bir bak uygun olan yerde hazır su şeklinde var biraz içme suyuyla karıştırıp içiyor. İçsin ama yapacak birşey Yok gülü seven dikenine katlanır. Arkadaşımız aksu vital kullanmış bilgin olsun.

Saklicennet kesin doktor beni de kovar. Bide nereye gideceğimi bilemiyorum bazen. Böyle doktor konusunda infertilite de uzman birisi istiyorum ama biraz tuzlular. Bide ben de senin 29 30 yaşlarında anne olmak istiyordum hep. Yaş 29 u ortaladı 30 a yuvarlanıyoruz. Tam hazır hissedip heveslendiğimden beri 1 yıldan fazladır uğraşıyoruz. Basibim böyleymiş eşim tüp deneyelim beklemeyelim istiyor. Ama hasar düşmeden tabi ki bana çok riskli geliyor. O yüzden yaza düşünüyorum. Ama tabi nasip bu işler.

Tamam canim cok saol takipteyim sizleri

Tadı cok güzel aksunun kızlar anasonlu gibi kafayı bile bulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…