- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Omega 3 de efa 1200 kullandım ben bir kutu degerlerim bi anda uçmuştu kesinlikle efa 1200 süper bi bakın kızlarNeyi bıraktırsan canım anlamadım. Muhakkak omega 3 takviyesi al hatta solgarın 150likleri var ondan al bir eşin bir sen hergün için. İnofoliği iç ama ben günlük tek taraftarıyım çift yüksek gelir mi bilemedim. Birde gün aşırı teatrio alabilirsin ben önümüzdeki ay bu döngüye başlayacağım inşallah.
İnşallah cnmEstağfurullah olur mu öyle şey. Benimde bugün iftara misafirim vardı daha yeni bakabildim buraya. Alıcam ilaçtan inşallah banada güzel etki eder.
Şeyi kuzum impryl bıraktırsam mı senin dediğin gibi teatrio veya art med e mi geçsem eşim için. Ben gün de bir içiyorum pco yok kimse öyle bir şey demedi tabi ama belli olmuyor bu işler. Ya kuzu ben taa kasım da bir tahlil yaptırmıştım e2 12, fsh 5.50, lh 5.46 çıkmış. Sence nasıl ?Neyi bıraktırsan canım anlamadım. Muhakkak omega 3 takviyesi al hatta solgarın 150likleri var ondan al bir eşin bir sen hergün için. İnofoliği iç ama ben günlük tek taraftarıyım çift yüksek gelir mi bilemedim. Birde gün aşırı teatrio alabilirsin ben önümüzdeki ay bu döngüye başlayacağım inşallah.
Evet canım fırlatabiliyor. Ama korkma bırakınca düzene girer sadece kontrolde tutun diye dedim. Hatta hızı bile arttırıyor Buda güzel yanı. :) keşke bize de verseydi ama gerek Yok dedilerAaa ciddi misin ? Fsh ve total testesteron mu ?
Ben olsam buçıraktırırdım imprlde olan nacda da var gün aşırı onu ver. Sadece bir etken madde Yok ama kullandığınız kadarı yeter. Yine de siz bilirsiniz. CAnım kadın faktörünü çok yorumlayamıyorum fakat lh fsh iyi. E2 ye herkes birşey diyor kimi 40\50 arası iyi kimi 50 üstü iyi falan filan kimi düşük iyi diyor onu bende bilmiyorum.Şeyi kuzum impryl bıraktırsam mı senin dediğin gibi teatrio veya art med e mi geçsem eşim için. Ben gün de bir içiyorum pco yok kimse öyle bir şey demedi tabi ama belli olmuyor bu işler. Ya kuzu ben taa kasım da bir tahlil yaptırmıştım e2 12, fsh 5.50, lh 5.46 çıkmış. Sence nasıl ?
Hımm bıraktırıp o zaman art med mi alsam teatrio mu. Bu kalan impryl ben mi kullansamBen olsam buçıraktırırdım imprlde olan nacda da var gün aşırı onu ver. Sadece bir etken madde Yok ama kullandığınız kadarı yeter. Yine de siz bilirsiniz. CAnım kadın faktörünü çok yorumlayamıyorum fakat lh fsh iyi. E2 ye herkes birşey diyor kimi 40\50 arası iyi kimi 50 üstü iyi falan filan kimi düşük iyi diyor onu bende bilmiyorum.
CAnım birde lh fshdan biraz düşük olması bekleniliyor yoksa yumurta çatlaması veya olgunlaşmasında kısmen problemler oluyormuş. İnofolik kullan muhakkak. Benimde fsh 7 lh 8 drlar çok önemsemedi hatta kimse pcosun da demedi ama olma ihtimalim var gibi nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Her dr farklı şey diyor.Şeyi kuzum impryl bıraktırsam mı senin dediğin gibi teatrio veya art med e mi geçsem eşim için. Ben gün de bir içiyorum pco yok kimse öyle bir şey demedi tabi ama belli olmuyor bu işler. Ya kuzu ben taa kasım da bir tahlil yaptırmıştım e2 12, fsh 5.50, lh 5.46 çıkmış. Sence nasıl ?
O hareketsizler devamlı yatıyorlar napsam bilemedim iğnelere hayırlısı bakalım.Offfff deme deme çok üzülüyorum. Bizde de 1 senedir haraketlenme yok olmayacak herhalde.
Karar senin :) drlardan daha çok bilgili olduğumuzu düşünür oldum.Hımm bıraktırıp o zaman art med mi alsam teatrio mu. Bu kalan impryl ben mi kullansamo e2 benim kafama çok takılıyor. Bi türlü anlayamadım.
Yaa 0.04 düşük amaCAnım birde lh fshdan biraz düşük olması bekleniliyor yoksa yumurta çatlaması veya olgunlaşmasında kısmen problemler oluyormuş. İnofolik kullan muhakkak. Benimde fsh 7 lh 8 drlar çok önemsemedi hatta kimse pcosun da demedi ama olma ihtimalim var gibi nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Her dr farklı şey diyor.
Melek bana testlerini attı %60 olan haraketsizliği 30a düşmüş çakşır sayesinde bilgin olsun ;-)O hareketsizler devamlı yatıyorlar napsam bilemedim iğnelere hayırlısı bakalım.
Bir git tüm tahlillerini yine yaptır tüp bebeğe geçeceğim de amhye de baktır hatta pıhtılaşmayacak baktır bende istiyorum ama ne deyip baktıracağım dr kovmasın beni. Nasıl yapsam bilemedim.Yaa 0.04 düşük amaya bi daha mı gitsem bi doktora. Bide ben solgar ın female takviye kullanmıştım. O ara işte bi progesteron tahlili vermiştim 17 çıkmıştı
Canim bu bitince omepa alayim cok saol bilgiler için caksir suyu nerden bulabilirim kokunu aldim kaynattim ama icemedi esim tadi çok kötüydüİçerik güzel istersen omepa al eşinde sende kullanabilirsin içinde omega ve q 10 var yumurta gelişimi için ve sperm için çok faydalı. Çakşır suyu dene burada arkadaşımızın eşi kullandı hız arttı Aksu vital araştır istersen bunlardan fayda görmezsen başka takviyelere geçersin. Burayı takip et faydalı bilgiler edinirsin. Senin testlerine baktım pco ileri düzeyde lh çok yüksek muhakkak tedavi ol birde tek dra güvenme araştır ilk önce muhakkak pcoluların topiği vardır oraları oku. Bilimsel yazıları falan oku. Bazen hekimlerde son yapılacak tedaviyi ilk yapıyorlar bir hiyerarşileri olmayabiliyor. Temkinli ol. Eşinin hormonlarında önemli olan fsh lh testosteron onlara bir baktırın. Ürologdan Yada dahiliye uzmanından isteyin yapsınlar. Tekrar geçmiş olsun.
N1. gibi sitelere bak gittigi... gibi sitelere bir bak uygun olan yerde hazır su şeklinde var biraz içme suyuyla karıştırıp içiyor. İçsin ama yapacak birşey Yok gülü seven dikenine katlanır. Arkadaşımız aksu vital kullanmış bilgin olsun.Canim bu bitince omepa alayim cok saol bilgiler için caksir suyu nerden bulabilirim kokunu aldim kaynattim ama icemedi esim tadi çok kötüydü
Tamam canim cok saol takipteyim sizleriN1. gibi sitelere bak gittigi... gibi sitelere bir bak uygun olan yerde hazır su şeklinde var biraz içme suyuyla karıştırıp içiyor. İçsin ama yapacak birşey Yok gülü seven dikenine katlanır. Arkadaşımız aksu vital kullanmış bilgin olsun.
Tadı cok güzel aksunun kızlar anasonlu gibi kafayı bile bulabilirN1. gibi sitelere bak gittigi... gibi sitelere bir bak uygun olan yerde hazır su şeklinde var biraz içme suyuyla karıştırıp içiyor. İçsin ama yapacak birşey Yok gülü seven dikenine katlanır. Arkadaşımız aksu vital kullanmış bilgin olsun.
Canim sabah aksam bir bardak mi icecek. Baktim simdi 500 ml lik sisesi varTadı cok güzel aksunun kızlar anasonlu gibi kafayı nile bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?