- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Hani derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş benimkinde o misal ama yinede bildiklerimi paylaşıyorum fakat sizin durum bambaşka. Yerinde bile yok. Kaan hocaya msj attın mı ne diyor. Birde kesin sonuç negatif mi?Canım bizimkilerde de hiç hareket olmadı ya çıkan gen bozuklukları direkt hareketi engelleyen bozukluklar da değil, canlılık oranı düşük belki canlansalar hareket edecekler ( canlılık yüzde 10). Akşam biraz araştırdım ama canlılığı artıran çok bir şey bulamadım. Geçen yaz ilk öğrendiğimizde dr bize klomen vermişti, o zaman hemen etki etmemişti, 3 ay sonraki testte sayıöız 3 katına çıkmıştı. Ben sonradan düşününce bunu klomene bağladım, yeniden başlamak istiyorum ama yanına hangi takviyeyi alsam onu bilemedim. Çakşır suyu alsam mı ki?
Yok canım üzülmedim, durumun fazlasıyla farkındayım, ne yapsam hareket etmiyor sıpalar.-Pandora- CAnım sana cvp yazdım ama içim içimi yedi.. yerinde haraket dahi Yok dedim. Üzülme olur mu? bir nedeni olmalı ve buna dönük tedavi uygulanmalı diye öyle dedim. Ben iğne tedavinizin erken bittiğini düşünüyorum. Birşey muhakkak etki etmeli. Kaan hoca size kuyruk kırıklığından bahsetti mi? Bize böyle bir ihtimalden bahsetmişti.
Dediğim gibi kırdıysam affet lütfen. Hepimizin problemi aynı.
Maalesef Yok. Eğer negatif olursa. Sekreterini ara aranızda o bağlantı kursun. Burada bir bayanında hepsi haraketsizmiş sonra %5 haraketlenme olmuş sende görüşmüşsün onunla... o da Kaan hocanın hastası. Biz ne kadar adama kızsak da işini iyi yapıyor yaptığı zaman. Biz sayıyı yükselttik ama İnan iyi gelen şey ney bilmiyorum önümüzde ki ay test vereceğiz o zaman daha çok netleşir. Sayı yükselsede haraket aynı maalesef.Saklicennet kaan hoca son mesajında tüp bebek tutmazsa gelin tekrar görüşelim demiş, mesaj günü vermediği için mesaj da atamayacağım.Tekrar muayene parasını geçtim Kaan hoca ile iletişim çok zor.Bir de ankarada başka bir üroloji doktoru bulsam diyorum ama kaan hoca gibi başka biri yok.
Canım bizim sorun genetik olduğu için testisten sperm alsakta aynı durumda olur demişti kaan hoca. İğne tedavisini 6 ay falan alanlar var, belki o işe yarar. Ama iğne tedavisi bazen azospermi de yapabilirmiş ya da jinekomasti. O yüzden ondan da korkuyorum.Maalesef Yok. Eğer negatif olursa. Sekreterini ara aranızda o bağlantı kursun. Burada bir bayanında hepsi haraketsizmiş sonra %5 haraketlenme olmuş sende görüşmüşsün onunla... o da Kaan hocanın hastası. Biz ne kadar adama kızsak da işini iyi yapıyor yaptığı zaman. Biz sayıyı yükselttik ama İnan iyi gelen şey ney bilmiyorum önümüzde ki ay test vereceğiz o zaman daha çok netleşir. Sayı yükselsede haraket aynı maalesef.
Eğer negatif olursa umarım bir sürprizle olmaz Tahminimce size iğne tedavisine devam eder birde testistden alınacak spermden bahsedebilir diye düşünüyorum haraketlenme gerçekleşmezse.
Nasıl ? Azospermi mi jinekomasti ne? Biz şu an başladık canım iğneye çok korktum var mı öyle bir risk.Canım bizim sorun genetik olduğu için testisten sperm alsakta aynı durumda olur demişti kaan hoca. İğne tedavisini 6 ay falan alanlar var, belki o işe yarar. Ama iğne tedavisi bazen azospermi de yapabilirmiş ya da jinekomasti. O yüzden ondan da korkuyorum.
Jinekomasti erkekte meme büyümesi demek canım. 1 ay gibi kısa sürede olacak bir şey değil seni korkutmayayım. Bu verilen iğne aslında fsh hormonu, kanda fsh çok çok yükselirse kontrolsuz kullanılırsa azospermde yapabilir.Nasıl ? Azospermi mi jinekomasti ne? Biz şu an başladık canım iğneye çok korktum var mı öyle bir risk.
Korktum inanılmaz aslında. Hormon tedavileri korkutuyor beni aslında ama mecburuz şu an. 1 ay 1.5 ay kullanımda inşallah düşer DNA hasarımız yaJinekomasti erkekte meme büyümesi demek canım. 1 ay gibi kısa sürede olacak bir şey değil seni korkutmayayım. Bu verilen iğne aslında fsh hormonu, kanda fsh çok çok yükselirse kontrolsuz kullanılırsa azospermde yapabilir.
Bizde hasar yüzde 7 ama bu fshyı alıp işleyen hücreler genetik olarak bozukKorktum inanılmaz aslında. Hormon tedavileri korkutuyor beni aslında ama mecburuz şu an. 1 ay 1.5 ay kullanımda inşallah düşer DNA hasarımız yasiz de hasar var mıydı canım ?
Anladım canım. Dışarıya çıkana kadar biraz yıpranıyorlarmış o yüzden dedim. Spermlerle gerçekten yıpratıcı bizleride yıpratıyorlar.Canım bizim sorun genetik olduğu için testisten sperm alsakta aynı durumda olur demişti kaan hoca. İğne tedavisini 6 ay falan alanlar var, belki o işe yarar. Ama iğne tedavisi bazen azospermi de yapabilirmiş ya da jinekomasti. O yüzden ondan da korkuyorum.
Aç tok fark ediyor mu ? Hakkını helal et canım çok soru sordum kusura bakma..Evet yeterli tablet balgam sökücü diye geçiyor zaten ama spermede faydalı.
Ne demek.. ben akşam yemeğinden sonra 2 saat sonra falan veriyorum ama tabi aralarda atıştırıyor.Aç tok fark ediyor mu ? Hakkını helal et canım çok soru sordum kusura bakma..
Anladım canım benim. Tedavi olarak ne uyguladı Kaan hoca size canım bu durumda ?Bizde hasar yüzde 7 ama bu fshyı alıp işleyen hücreler genetik olarak bozuk
Tamamdır canım. Çok teşekkür ederim..Ne demek.. ben akşam yemeğinden sonra 2 saat sonra falan veriyorum ama tabi aralarda atıştırıyor.
Merional 150 ünite haftada 2 günAnladım canım benim. Tedavi olarak ne uyguladı Kaan hoca size canım bu durumda ?
Bana düşünki 262.5 verdi gonal f ve günlük merional 75 vuruldum en yüksek dozda vuruluyordum yani 3 tane 900 lük gonal f bitirdim nerdeyse annem 45 yaşında henüz menepoza faln girmedi cnm vallahi hoca ruhuma fatiha okuyacaktı o yüzden çok ümitsizlige kapıldım 11 yumurtadan 6 sı döllenmişti bnmde sonra 3. Aradılar ölmeye başladı dddiler transfer iptal olabilir dddiler son anda biri canlanmış onları koydular igrenç bi dönem geçirdim çok fena kanamam var kaç gün sürer bilmiyormO ne biçim bir doktor yabenim bildiğim yumurtalar olgunsa döllenme sayısı spermin kalitesi ile ilgili, ayrıca döllenmeden sonra ilk 3 gün yumurtanın kalitesi 4 ve 5.gün spermin kalitesi ile ilgili. Senin yumurta ile ilgili durum bence normal. Annen kaç yaşında menopoza girmişti? Bir de amh falan çok kafana takma canım benim 1.7 çıktı, yumurtalar çok kötü olur az doz ilaç verelim sağlam yumurta alalım dediler amh düşük olmasına rağmen 15 yumurta 12si olgun çıktı. Ben sen hemen evlatlık falan deyince bir çok tüp yaptın sanıyordum, hemen vazgeçme.
Çok haklısın cnm diyorum ya kötü bir tecrübe oldu bnm için amh testinide yakın zamanda yaptıracagım psikolojikmen toparlanıp gideyim rabbim ne derse o olur hayırlısı cnmSalak doktorun da abarttıkça abartmış. Böyle sizi olumsuz etkileyen, negatiflik aşılayan insanlardan uzak durun gitmeyin sakın. Cnm amh testi çok basit istediğin gün gidip kan verebilirsin sonuçta 4-5 güne çıkar zaten. O doktorlar boş insanlar Allah ol derse olur unutma. Çok dua et. Dualar her kapıyı açar inşşş. Umudunu yitirme. Birşey olmuyorsa daha hayırlısı olacağı için olmuyordur. Bunu da unutma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?