Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok yok ben zaten hemen başlamıyorum sadece Meral ettim süreç nasıl işliyor. Yazın ona göre zaman bırakmam lazım önce araştırma için. Peki iğnelere regl in kaçıncı günü başlıyorsun ve sürekli takip mi oluyor sonra ?

Baslatmazlar canım oraya gitmeden önce tahlil istiyorlar sana mesajla yolluyorlar örneğin memorial ara randevu al tüp bebek için gelmeden hangi testleri yapmam gerekiyor de sana mesajla yolluyorlar.sobra arar rabdevu iptal edersin.yada şişli memMemorialda tüp bebek bölümüne yaz orda yazarlar sana şu testler die

Kızlar bir şey soracağım DNA hasarı olup doğal yolla hamile kalan var mı ? Hiç böyle örnekler gördünüz mü?
Ben kaldım ama o zaman hasar var mıydı bilmiyorum bebegimdefarkli skntilar çıktı ayrıntılı yazmak istemiyorum sonra kalbi durdu bebeğin.gerci semra hoca sperm DNA hasarına inanmıyor 25yildir bu işi yapıyorum diyor.ama Kaan hocada DNA hasarına bağladı bebeğim ölmesini.
Ama garip şu ki ben hasartedavisinden onceyaptirdigim tüp bebekten dondurulmuslarim var koydurayimmi diye sordum belki onlarda da hasar vardır dedim Kaan hoca embryolar kalitelyse koyun dedi

2-3 ya da 4. gün başlanabiliyor. Başladıktan 3-4 gün sonra kontrole çağırıyor, sonra 2 güne 1 kontrol devam ediyor. Yumurtaların durumuna göre önden gidenler çatlamasın diye çatlamayı önleyici iğne veriliyor. Sonra hepsi aynı boyuta gelince ve tam geliştiğinde çatlatma iğnesi veriliyor ve iğneler bitmiş oluyor. Bu çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da yumurtalar toplanıyor, bu işlemin adı da opu.

Anladım canım o testleri yaptırmak için acaba bi regl dönemine ihtiyaç daha var mı? Ya sormak istediğim şu hani bana bi sonraki aya kal bu ay regl gününde test yapalım gibi bir şey?

Anladım canım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. Kafamda oturdu biraz daha

Anladım canım. Sıkıntı verdiysem sorarak affola. Semra hoca hangi hastanede cankm. Şuan doğal yolla hamilesn değil ? Maşallah sana ya . Embriyoları koy demesi daha çok kafamı karıştırdı allah allah.

Anladım canım. Sıkıntı verdiysem sorarak affola. Semra hoca hangi hastanede cankm. Şuan doğal yolla hamilesn değil ? Maşallah sana ya . Embriyoları koy demesi daha çok kafamı karıştırdı allah allah.
Bende şaşırdım hasar düşüne kadar korunun dedi hem bize hemde dondrulmuslari koymakta fayda var dedi embryolar iyiyse.bizde şaşırdık ama normal hamile kalmasaydim dondurulmuşlari kullanacaktim.
Sen tüp bebek bölümünde şişli Memorial da tüp Bebek yaptıranlar topigi var oraya yaz sana söylerler tahlilleri.mesela rahim filmi isterler ve onu cektirecegin ay tüp bebeğe başlayamadı çünkü adetin 11 gününde falan çekiliyorsun.
Semra hanım profesör tüp bebek merkezinde Memorialda

Saklicennet hayırlara çıksın rüyan kuzum. İnşallah sonu dutlar kadar tatlı olurÇakşıra başlayacaksınız galiba inşallah şifa olur. Ben aktardakinden aldım hiç içilesi bir hali yok Adamı zorlamak istemediğimden bir bardak ancak içiriyorum. O markanın içimi daha rahatmış deneyin bakalım.

ben gittigimde muayene etti fahim filmis istedi sag tupum tikali oldugu icin tup bebege karar verdi. Tabi esimin degerlerini de istemisti

Hanımlar merhaba hayırlı ramazanlar. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Eşim spermiogram yaptırdı D.r A göstermedik daha kafayı yemek üzereyim ağlamaktan helak oldum. Sizlerden ricam bu testi yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• _20180528_161431.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 82

Cnm sayınız 1 milyonun altında gibi ben öyle anladım yani. Hareketsiz sayınız da çok yüksek yüzde 93 tü galiba. Ama panik yapma yükselir desteklerle ilaçlarla. Bak hız hareket için çakırı suyu kullanabilirsin. Sayı içinde emodex kullan doğal beslenin. Her yemekte bol yeşillikle salatanız olsun. Günde üç tane ceviz yedir. Marketten hiçbirşey almayın. Umutsuzluğa kapılma cnm. Herşey düzelir inş. Bak biz ilk sayfalarda neler yaptığımızı yazmıştık oraya bak daha detaylı bilgi edinirsin cnm. Allah şifa versin inş

İYi şeyle söylemeyi çok isterdim ama bir problem olduğu çok açık maalesef.
Birde bizim durumumuza o kadar çok benziyor ki varikosel kontrolü yaptırın eşinize.
Spermlerin %93ü ölü. Toplam sperm sayınızda 3.5 milyon. Çok geçmiş olsun. Hırpalamayın kendinizi eğer sperm varsa düzelme ihtimali her zaman vardır. Nedenine odaklanarak haraket edin.

Çok teşekkürler. Eşim çok kötü durumda psikolojik olarak çöktü adam resmen onun üzülmesi beni daha çok üzüyor onun için bişey yapamıyorum mutlu etmek için herseyi yapıyorum ama bu durumdan dolayı moralı cok bozuk. Sizede çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir

Çok çok çok teşekkür ederim yorumun için. Dediklerini mutlaka uygulayacağım. Bi nebze de olsa moralim düzeldi.Allah razı olsun.Allah tüm isteyenlere evlat nasip etsin

L Longway2015 B Beyza_2018 B Birmucize zeynepppppppp
Kızlarrrrr ben rüyamda minnak bir kız çocuğu gördüm ve benimmiş inanamadım.
Kucağıma almaya çalışıyorum biraz zorlanıyorum ama alabiliyorum sonra gel annene diyorum gülüyor bana ve hareketleniyor eşimden sonra bu kadar bana ait hiç birşey hissetmemiştim. Kucağıma alıyorum birde ne göreyim altını pisletmiş kızım. ( çıtıpıtı bembeyaz zayıf bir bebiş.) annemde diyor ki bak bakamam bakamam diyordun ne güzelde bakıyorsun diyor. Altını değiştirmeye gidiyorum yengem bana birşey yemek istermişim diyor tabakta fasülye var ama alamıyorum sen getirirsin diyorum tamam diyor.
Sonra bir kadın önümüzde gelinlik deniyor. Birini çıkarıyor birini giyiyor. Bende içimden benim gelinliğimde de güzel bende mi giysem diyorum.
Sonra tamamen başka bir rüyaya geçiyor gibi bir kuyu var kanalizasyon içinde birsürü çocuklar kimse onları çıkarmıyor kötü kokuyorlar diye ben tutuyorum tek tek çıkarıyorum. Bir kız çocuğu çıplak gelip benim eteğime sarılıyor ama ben vermiyorum ben çıplak kalırım diye sonra biryerden bulmuş bir etek kendine elbise yapmış. Sonra adet olduğumu görüyorum ama kırmızı değil hani yoğun bir sıvı geliyor ya uzayan ondan geliyor yoğun bir şekilde.
Uzun oldu ama rüyalarımı bu kadar net hatırlayamam genelde. Bebiş kısmı beni çok etkiledi ama sonradan gördüklerim çok karışıktı. Alkahım bilinç altım bana bir oyunnoynuyor sanki. hatta kızıma koymak istediğim isimle seslendim. Çok güzeldi içimdende eşimin ilaçlarıda duruyor bitmemişti ama çok çabuk bebeğim oldu 2. İçin kullanırız falan diyorum. Dinimizde rüyaların önemi büyükmüş ama neye çağrışım yapıyor anlayamadım. Afilim92 sen biliyor musun bu konuda birşeyler.

Varikoseli söylemeyi unutmayın. Üzülmesin bunun nedeni vardır. Onu çözmeye çalışın bizde de %93 haraketsizlik var hala uğraşıyoruz. Umarım bu günler çok çabuk geride kalır.

Saklicennet cok karmaşık seyler görmüşsün hayir olsun canim .Ben hamile kalmadan bir kac kez ayni bebegi gördüm. Ilk basta yüzünu gormedim emziriyordum.Sonra yüzünü de gördüm. Hatta ismiyle hitap ediyordum .Bu hamile kalmadan 3 4 ay once cok yoğun gördüm. En son da hamile kalmama cok yakin zamanda salkim salkim üzümler görmüştüm ve kipkirmizi nar .Bebege yorumlanmisti .Ben de düşününce mantikli gelmisti tek zerrede cogalmak diye .Insallah senin de ruyan gercek olur .
Hamile kalmadan hep erkek bebek gördüm. Hamileyken cinsiyet ogrenmeden kiz .Ama ben biliyordum oğlum olacağını.Karnimdakinin ruyamdaki bebek olduğuna eminim .

Hayırdır inşşşş. Güzel düşün güzel olsun inş. Çabalarının karşılığını alırsın inş cnm. Çok dua et cnm. Rabbim belki Bebişinden önce rüyasını göstererek müjdeliyordur. Rabbim inşşş nasip eder sana da burada çocuk isteyen herkese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…