- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Dediğimden aldıysan kötü kokmuyor anasonlu gibi cnm zorla biraz olsun deneyin.içebilirse devam ederse netten al daha uygun aktarlardan kuzum.hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah sizede bitanemBir melek gelsin canım çakşır aldık. İnşallah içebilir. İçemezse çokmüzülürüm. Kendileri biraz takıntılıdırda. Kötü kokuya da çok hassas. Birşey kötü koksun asla yanında duramaz.
İnternetten aldık 23 tl vermiş eşim. Dedim ki arkadaşımın eşinin haraketsizliği 60dan 30a düşmüş. 5 dk sonra dedi ki sipariş verdim. :) çok istiyor kocişim hemen hamile kalayım ama korkuyorum açıkcası Buda işe yaramayacak diye..Dediğimden aldıysan kötü kokmuyor anasonlu gibi cnm zorla biraz olsun deneyin.içebilirse devam ederse netten al daha uygun aktarlardan kuzum.hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah sizede bitanem
Hangi marka hangi site bende aliyimİnternetten aldık 23 tl vermiş eşim. Dedim ki arkadaşımın eşinin haraketsizliği 60dan 30a düşmüş. 5 dk sonra dedi ki sipariş verdim. :) çok istiyor kocişim hemen hamile kalayım ama korkuyorum açıkcası Buda işe yaramayacak diye..
Özünü niyetini bozma cnm bu da Allah korusun olmazsa bi sonrakine geçersin benim aklımda zeynep in macunu vardı mesela.Deneye yanıla hangimize ne iyi gelicek böyle bulucaz derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah hepimizeİnternetten aldık 23 tl vermiş eşim. Dedim ki arkadaşımın eşinin haraketsizliği 60dan 30a düşmüş. 5 dk sonra dedi ki sipariş verdim. :) çok istiyor kocişim hemen hamile kalayım ama korkuyorum açıkcası Buda işe yaramayacak diye..
Aksu vital çaksır otu suyu n11 den aldık cnmHangi marka hangi site bende aliyim
Meleğin önerdikleri canım. İnşallah faydalı olur.Hangi marka hangi site bende aliyim
Tmm cnm tşklerAksu vital çaksır otu suyu n11 den aldık cnm
İnşallah o dut taneleri kadar bebeğin olur :)Kızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Biraz baktımda bir sürü yorumu var ama çocuk sahibi olmaya işaret olduğuna yönelikte yorum var. Bu bile beni heyecanlandırıyor.Bende artık bu işaretlerin ismimle geçmesini istiyorum. Rüya yorumlayabilen varsa bana açıklama yapabilir mi? Heyecanlandım biraz sanki.
Aaa aman allahım kalabalık bir aile. Hiç kalabalık bir ailem olmamıştı. :)İnşallah o dut taneleri kadar bebeğin olur :)
İnofolik kullanmaya başladım canım birazdan gidicem yazdığı ilaçları yazarimAaa aman allahım kalabalık bir aile. Hiç kalabalık bir ailem olmamıştı. :)
İnşallah seninde olur canım. Aşılama için birşeyler kullanıyor musun?
Kimyasal gebelikten sonra benim 10 gün falan sürmüştü az az geliyordu. Tekrar kan verip betanın kanda 0 landığını görmek lazım adetin bitimine doğru bir daha kan ver. Sonra da yeni umutlar için hazırlanmaya başla canım. O doktorun laflarına da takılma. Kızların dediği kan testlerini yaptır, sağlıklı beslen, yumurta var, sperm de var olacak inşallah öyle düşün.Bana düşünki 262.5 verdi gonal f ve günlük merional 75 vuruldum en yüksek dozda vuruluyordum yani 3 tane 900 lük gonal f bitirdim nerdeyse annem 45 yaşında henüz menepoza faln girmedi cnm vallahi hoca ruhuma fatiha okuyacaktı o yüzden çok ümitsizlige kapıldım 11 yumurtadan 6 sı döllenmişti bnmde sonra 3. Aradılar ölmeye başladı dddiler transfer iptal olabilir dddiler son anda biri canlanmış onları koydular igrenç bi dönem geçirdim çok fena kanamam var kaç gün sürer bilmiyorm
Ben de heyecanlandım senin adına Merve ya inşallah. Çok güzel bir rüya gibi hissettim. İnşallah hayırlı sağlık evlatlar versin rabbbim tez zamanda.Kızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Biraz baktımda bir sürü yorumu var ama çocuk sahibi olmaya işaret olduğuna yönelikte yorum var. Bu bile beni heyecanlandırıyor.Bende artık bu işaretlerin ismimle geçmesini istiyorum. Rüya yorumlayabilen varsa bana açıklama yapabilir mi? Heyecanlandım biraz sanki.
Canım Allah hayra çıkarsın çok guzrl bir rüya inşallah tez vakitte bebeğin olur ona işarettir. attigin dutlarda insanlara yardım ediyorsun ya o geldi aklıma onlar olabilirKızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Gittiğin ay yumurtalıkta kist falan varsa başlatmıyorlar.Yoksa hemen o gün kan veriyorsun, o değerlere ve ultrason kontrolüne göre iğnelere başlıyorsun. Önce bir gidip ön görüşme yapsan canım, hem doktorla tanışmış olursunuz, içine sinerse oraya gidersin, hem hangi yöntemle sperm seçilecek onu falan konuşurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?