Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dediğimden aldıysan kötü kokmuyor anasonlu gibi cnm zorla biraz olsun deneyin.içebilirse devam ederse netten al daha uygun aktarlardan kuzum.hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah sizede bitanem

Dediğimden aldıysan kötü kokmuyor anasonlu gibi cnm zorla biraz olsun deneyin.içebilirse devam ederse netten al daha uygun aktarlardan kuzum.hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah sizede bitanem
İnternetten aldık 23 tl vermiş eşim. Dedim ki arkadaşımın eşinin haraketsizliği 60dan 30a düşmüş. 5 dk sonra dedi ki sipariş verdim. :) çok istiyor kocişim hemen hamile kalayım ama korkuyorum açıkcası Buda işe yaramayacak diye..

Hangi marka hangi site bende aliyim

Özünü niyetini bozma cnm bu da Allah korusun olmazsa bi sonrakine geçersin benim aklımda zeynep in macunu vardı mesela.Deneye yanıla hangimize ne iyi gelicek böyle bulucaz derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah hepimize

Kızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Biraz baktımda bir sürü yorumu var ama çocuk sahibi olmaya işaret olduğuna yönelikte yorum var. Bu bile beni heyecanlandırıyor. Bende artık bu işaretlerin ismimle geçmesini istiyorum. Rüya yorumlayabilen varsa bana açıklama yapabilir mi? Heyecanlandım biraz sanki.

İnşallah o dut taneleri kadar bebeğin olur :)

Kimyasal gebelikten sonra benim 10 gün falan sürmüştü az az geliyordu. Tekrar kan verip betanın kanda 0 landığını görmek lazım adetin bitimine doğru bir daha kan ver. Sonra da yeni umutlar için hazırlanmaya başla canım. O doktorun laflarına da takılma. Kızların dediği kan testlerini yaptır, sağlıklı beslen, yumurta var, sperm de var olacak inşallah öyle düşün.

Ben de heyecanlandım senin adına Merve ya inşallah. Çok güzel bir rüya gibi hissettim. İnşallah hayırlı sağlık evlatlar versin rabbbim tez zamanda.

R rvydmrt şu acayip doktorunu unut canım. Yaşın çok genç ve bu kadar yumurtası olan birinin bu kadar kalitesiz olamaz. Şu kanamaların ve ağrıların geçsin. Toparlan kendini iyi hissettiğinde tekrar vira bismillah de başla. Takviye kullan. Bak göreceksin ki çok faydası olacak.
Acını anlamam belki mümkün değil hiç kayıp yaşamadım ama derinden hissettim. Seni her okuduğumda içimden dua ettim. Rabbim bağışla diye ama demek ki zamanı değilmiş. Sen de bi gün müjdeleneceksin inşallah. Hepimiz bu yolda çok sancı çekiyoruz. Bizi de feraha ulaştırsın inşallah rabbim..

Canım Allah hayra çıkarsın çok guzrl bir rüya inşallah tez vakitte bebeğin olur ona işarettir. attigin dutlarda insanlara yardım ediyorsun ya o geldi aklıma onlar olabilir

Saklicennet cnm bende geçen ay rüya görmüştüm ve çıktı. İnş seninde aynısı olur. Çok sevinirdik valla :) muhteşem olurdu. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşşş

Beth18 P Perican01 ve diğer tüp bebek sürecinden geçmiş arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. Diyelim ben bşr merkeze karar verdim direk o ay başlayabiliyor muyum? Yani öncesinde istedikleri bir şey var mk ? Atıyorum 25 haziran regl günüm gidip başlayabilir miyim?

Gittiğin ay yumurtalıkta kist falan varsa başlatmıyorlar.Yoksa hemen o gün kan veriyorsun, o değerlere ve ultrason kontrolüne göre iğnelere başlıyorsun. Önce bir gidip ön görüşme yapsan canım, hem doktorla tanışmış olursunuz, içine sinerse oraya gidersin, hem hangi yöntemle sperm seçilecek onu falan konuşurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…