- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım hayır olsun insallah çok dua ediyorum senin ve diğer arkadaşlar icin.tez vakitte bebeklerinize hayırlı birsekilde kavuşun diye .Vardır bir hikmeti böyle görmenin .L Longway2015 B Beyza_2018 B Birmucize @Zeynep6302
Kızlarrrrr ben rüyamda minnak bir kız çocuğu gördüm ve benimmiş inanamadım.
Kucağıma almaya çalışıyorum biraz zorlanıyorum ama alabiliyorum sonra gel annene diyorum gülüyor bana ve hareketleniyor eşimden sonra bu kadar bana ait hiç birşey hissetmemiştim. Kucağıma alıyorum birde ne göreyim altını pisletmiş kızım.( çıtıpıtı bembeyaz zayıf bir bebiş.) annemde diyor ki bak bakamam bakamam diyordun ne güzelde bakıyorsun diyor. Altını değiştirmeye gidiyorum yengem bana birşey yemek istermişim diyor tabakta fasülye var ama alamıyorum sen getirirsin diyorum tamam diyor.
Sonra bir kadın önümüzde gelinlik deniyor. Birini çıkarıyor birini giyiyor. Bende içimden benim gelinliğimde de güzel bende mi giysem diyorum.
Sonra tamamen başka bir rüyaya geçiyor gibi bir kuyu var kanalizasyon içinde birsürü çocuklar kimse onları çıkarmıyor kötü kokuyorlar diye ben tutuyorum tek tek çıkarıyorum. Bir kız çocuğu çıplak gelip benim eteğime sarılıyor ama ben vermiyorum ben çıplak kalırım diye sonra biryerden bulmuş bir etek kendine elbise yapmış. Sonra adet olduğumu görüyorum ama kırmızı değil hani yoğun bir sıvı geliyor ya uzayan ondan geliyor yoğun bir şekilde.
Uzun oldu ama rüyalarımı bu kadar net hatırlayamam genelde. Bebiş kısmı beni çok etkiledi ama sonradan gördüklerim çok karışıktı. Alkahım bilinç altım bana bir oyunnoynuyor sanki.hatta kızıma koymak istediğim isimle seslendim. Çok güzeldi içimdende eşimin ilaçlarıda duruyor bitmemişti ama çok çabuk bebeğim oldu 2. İçin kullanırız falan diyorum. Dinimizde rüyaların önemi büyükmüş ama neye çağrışım yapıyor anlayamadım. Afilim92 sen biliyor musun bu konuda birşeyler.
Çarşamba günü randevumuz var bakalım doktor neler söyleyecek. Varikosel i söylücem mutlaka. Peki sizde düzelme oldu mu hiç?Varikoseli söylemeyi unutmayın. Üzülmesin bunun nedeni vardır. Onu çözmeye çalışın bizde de %93 haraketsizlik var hala uğraşıyoruz. Umarım bu günler çok çabuk geride kalır.
Allah razı olsun canım. Rabbim seninde muradını versin hayırlısıyla inşallah..@sonican 100 tane okudum canım.askininaskisi senin içinde 100 tane okudum canım. Allah dualarınızı kabul etsin.
Ya çakşır işe yarıcak sanırım ona başladınız ya kısa sürede rüyan gerçek olucak inşallah rüyaların bile değiştiL Longway2015 B Beyza_2018 B Birmucize @Zeynep6302
Kucağıma almaya çalışıyorum biraz zorlanıyorum ama alabiliyorum sonra gel annene diyorum gülüyor bana ve hareketleniyor eşimden sonra bu kadar bana ait hiç birşey hissetmemiştim. Kucağıma alıyorum birde ne göreyim altını pisletmiş kızım.( çıtıpıtı bembeyaz zayıf bir bebiş.) annemde diyor ki bak bakamam bakamam diyordun ne güzelde bakıyorsun diyor. Altını değiştirmeye gidiyorum yengem bana birşey yemek istermişim diyor tabakta fasülye var ama alamıyorum sen getirirsin diyorum tamam diyor.
Sonra bir kadın önümüzde gelinlik deniyor. Birini çıkarıyor birini giyiyor. Bende içimden benim gelinliğimde de güzel bende mi giysem diyorum.
Sonra tamamen başka bir rüyaya geçiyor gibi bir kuyu var kanalizasyon içinde birsürü çocuklar kimse onları çıkarmıyor kötü kokuyorlar diye ben tutuyorum tek tek çıkarıyorum. Bir kız çocuğu çıplak gelip benim eteğime sarılıyor ama ben vermiyorum ben çıplak kalırım diye sonra biryerden bulmuş bir etek kendine elbise yapmış. Sonra adet olduğumu görüyorum ama kırmızı değil hani yoğun bir sıvı geliyor ya uzayan ondan geliyor yoğun bir şekilde.
Uzun oldu ama rüyalarımı bu kadar net hatırlayamam genelde. Bebiş kısmı beni çok etkiledi ama sonradan gördüklerim çok karışıktı. Alkahım bilinç altım bana bir oyunnoynuyor sanki.hatta kızıma koymak istediğim isimle seslendim. Çok güzeldi içimdende eşimin ilaçlarıda duruyor bitmemişti ama çok çabuk bebeğim oldu 2. İçin kullanırız falan diyorum. Dinimizde rüyaların önemi büyükmüş ama neye çağrışım yapıyor anlayamadım. Afilim92 sen biliyor musun bu konuda birşeyler.
Hahaaa doğrudur kuzum bunuda öğlen ikindi arası gördüm.Ya çakşır işe yarıcak sanırım ona başladınız ya kısa sürede rüyan gerçek olucak inşallah rüyaların bile değişti
Bu arada dün gece dut gördün bunu hangi ara gördün canımmm aklıma takıldı buna takıldım
Maalesef canım bizde bir değişme Yok ama bu sizdenolmayacağı anlamına gelmiyor. Kafana takma sakın. Sadece bizim sayımız 140 milyondu en son. Varikoselden varla yok arası biz belirsizlikler içerisindeyiz. Umarım sizde herşey berrak olur.Çarşamba günü randevumuz var bakalım doktor neler söyleyecek. Varikosel i söylücem mutlaka. Peki sizde düzelme oldu mu hiç?
Bir soz var ya Allah yaşatmayacağı seyi hayal ettirmezmis ben buna cok inaniyorum .Belki hemen belki bir zaman sonra.Insallah kisa zamanda ruyan gerçeğin olur canim .Mubarek gunler hatrina Rabbim senin ve diger arkadaşlarımızın muradini verir insallah .Kızlar güzel sözleriniz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Normalde heyecanlanmamam gerek maalesef ki hızımız çok düşük ama allah ol derse olacağı için biraz heyecanlandım. Biraz da bilinç altı oyunu olabilir mi diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ki bizler çok istediğimiz için sürekli böyle rüyalar görüyoruz. Görmeyenimiz yoktur sanırım.Afilim92 inşallah benim gördüğüm kız bebekte bana nasip olur. Allah hayırlara çıkarsın diyelim.
Ne güzel bende 2 de yattım 7 de uyandım sersem gibiyim okul nöbet Ramazan ağır geldi ama bugünüme şükür sağlığım yerinde tutabiliyorumHahaaa doğrudur kuzum bunuda öğlen ikindi arası gördüm.Sonra hemen size yazdım.
Benim uyku düzenim çok bozuldu hem sınavlar hem Ramazan bazı günler 3 saat uyuyorum sonra dayanamıyorum tekrar uyuyorum. Düzenim değişti dengem bozuldu. :)
Kaan hocanın hemşiresi ile konuştum. Hoca 6 ay tedavi demişti neden birden tüp dedi dedim. Şuanda tüp yapacak imkanımızın olmadığını söyledim. Hoca demekki hasarın daha fazla düşmeyeceğine karar vermiş dedi. Ama hani düşerdi okuduğum örneklerde tedavi yolunu değiştirip bir şekilde düşürmüş hep dedim. Demekki sizde ros yüksek o yüzden düşmeyeceğini anlamıştır hoca dedi. Ama biz ros testi yaptırmadık ki dedim. Hoca birşey görmese öyle demezdi sonuçta bizde kendi başarımızı düşünürüz dedi peki tüp olumsuz olursa görüşelim demiş yapılabilecek başka birşey varsa neden tüpün negatif olmasını bekliyoruz ki dedim. Sustu birşey demedi hoca bişey görmese öyle demez siz vakit kaybetmeden tüp yapın dedi. Hoca hasar düşmezse tüpün başarı oranı düşük demişti ve şuan yapacak imkanımız yok dedim. O ara nasıl içimde biriktirdiysem tutmadım kendimi ağlamaya başladım hoca bize düşeceğini söylemişti şimdi ne yapcaz biz dedim sonra epey bekletti beni telefonda. Sonra hocayla bi konuşsanız dedim. O da artık eşimin numarasını aldı. Hoca size tekrar açıklamalı cevap yazsın dedi. Bilmiyorum yazacak mı? Yada ne yazacak. Yoruldum usandım artık....ayllllliiiin35 kaan hocayı aradıktan sonra bizi bilgilendir. Merak ediyorum?
Canım üzülme kaç aydır tedavidesiniz şuan kaç hasar.aslinda tüp bebek merkezleri hasara hiç bakmıyor çünkü kaç bin kat büyütüp spermi inceliyorlar en iyisini koyuyorlar.bence Kaan hocaninda bazı noktalarda yetersiz kaldığı oluyor bence daha fazla bişey yapamıyor üzülme canım nasipte varsa o çocuk gelecek ya tüp bebek yada normalKaan hocanın hemşiresi ile konuştum. Hoca 6 ay tedavi demişti neden birden tüp dedi dedim. Şuanda tüp yapacak imkanımızın olmadığını söyledim. Hoca demekki hasarın daha fazla düşmeyeceğine karar vermiş dedi. Ama hani düşerdi okuduğum örneklerde tedavi yolunu değiştirip bir şekilde düşürmüş hep dedim. Demekki sizde ros yüksek o yüzden düşmeyeceğini anlamıştır hoca dedi. Ama biz ros testi yaptırmadık ki dedim. Hoca birşey görmese öyle demezdi sonuçta bizde kendi başarımızı düşünürüz dedi peki tüp olumsuz olursa görüşelim demiş yapılabilecek başka birşey varsa neden tüpün negatif olmasını bekliyoruz ki dedim. Sustu birşey demedi hoca bişey görmese öyle demez siz vakit kaybetmeden tüp yapın dedi. Hoca hasar düşmezse tüpün başarı oranı düşük demişti ve şuan yapacak imkanımız yok dedim. O ara nasıl içimde biriktirdiysem tutmadım kendimi ağlamaya başladım hoca bize düşeceğini söylemişti şimdi ne yapcaz biz dedim sonra epey bekletti beni telefonda. Sonra hocayla bi konuşsanız dedim. O da artık eşimin numarasını aldı. Hoca size tekrar açıklamalı cevap yazsın dedi. Bilmiyorum yazacak mı? Yada ne yazacak. Yoruldum usandım artık....
Kaan hocada 1 şubattan bu yana yedavi görüyoruz. Ben inanmıyorum elinden birşey gelmediği için böyle dediğine. Üzülmemek elde mi? Spermi bin katta büyütseler şeklini hızını ve canlılığını görebilirler hasarı göremezler ki. Peki tüpün tutma ihtimali ne diyorum şimdi spermin dna sında sorun olunca bişey diyemem diyor. Nasıl birşey bu. Bize Allah yardım etsin insanların merhametine bırakmasın inşallah.Canım üzülme kaç aydır tedavidesiniz şuan kaç hasar.aslinda tüp bebek merkezleri hasara hiç bakmıyor çünkü kaç bin kat büyütüp spermi inceliyorlar en iyisini koyuyorlar.bence Kaan hocaninda bazı noktalarda yetersiz kaldığı oluyor bence daha fazla bişey yapamıyor üzülme canım nasipte varsa o çocuk gelecek ya tüp bebek yada normal
Canımmm inşallah hayırlara çıksın. Çok güzel çok içten bir rüya görmüşsün. İnşallah rabbim kalbimizdeki muradı versin bize.L Longway2015 B Beyza_2018 B Birmucize @Zeynep6302
Çok erken söylemiş tüp bebeğe geçin diyeKaan hocada 1 şubattan bu yana yedavi görüyoruz. Ben inanmıyorum elinden birşey gelmediği için böyle dediğine. Üzülmemek elde mi? Spermi bin katta büyütseler şeklini hızını ve canlılığını görebilirler hasarı göremezler ki. Peki tüpün tutma ihtimali ne diyorum şimdi spermin dna sında sorun olunca bişey diyemem diyor. Nasıl birşey bu. Bize Allah yardım etsin insanların merhametine bırakmasın inşallah.
Canım ikilemde ben de çok kaldım. Aynı tarihte başlamıştık bize de direk tüp dedi geçti biliyorsun. Eşime de aynı şeyleri söylemiş canını sıkma. Cevap yazıyor. İğne mi verir napar bilmiyorum. Ama yazar cevap. Fakat gerçekten benim de hala içimdeki o şey geçmedi. Güvenimi çok sarstı. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.Kaan hocada 1 şubattan bu yana yedavi görüyoruz. Ben inanmıyorum elinden birşey gelmediği için böyle dediğine. Üzülmemek elde mi? Spermi bin katta büyütseler şeklini hızını ve canlılığını görebilirler hasarı göremezler ki. Peki tüpün tutma ihtimali ne diyorum şimdi spermin dna sında sorun olunca bişey diyemem diyor. Nasıl birşey bu. Bize Allah yardım etsin insanların merhametine bırakmasın inşallah.
Kızlar aşılamaya tedavisine başlıyorum tekrardan bu benim hormon testim buna bakıp yarın iğne yazıcak sanırım lh hormonum düşük bu yumurta olmadığı anlamındaki gelıyor bide folik asit için iMom omega bi vitamin yazdı bütün vitaminler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?