Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahhh ahh ne diyeyim bir de kendimi tutamayıp ağladım yaaa kadınla konuşurken ona üzülüyorum.

Canim su anda hayal kırıklığın çok taze olduğu için daha da karamsarsin .Onlarin dudağından cikacak iki olumlu cümleye muhtac hissediyorsun kendini .Ama bu yükün de hafifleyecek .O da insan ve mükemmel degil.Belki gittiginiz normal siradan bir üroloji uzmani deva olacak bilemezsin .Yeter ki Allah o doktoru vesile kilsin.Bak bize normal sıradan bir hastanenin uroloji uzmani tedavi etti .Baskalarina da gittik ama deva ondaymis .Allah bir sekilde yolumuzu oraya düşürdü. Ama insan hep bir arayis içinde. Isa Bey e devam ederken arada farkli doktorlar da gezdik .Insan yetinmiyor çünkü zaman cok uzun geliyor .Lutfen kendini yıpratma hasari düşüren bir cok destek var. Belki igne ile dusecek.Cok sukur ki esin azosperm degil (ki oyle olanlar bile cocuk sahibi oluyor ) O sağlıklı sperm bir sekilde denk gelecek .Buna mucize diyoruz .Sakın pes etme olur mu

Size en azından iğne vermiş. İnşallah düşer. Bizimkini düşürmeye çalışmadan tutturmuş tüp bebek diyor tutmazsa görüşelim ne demek biz deneme tahtasımıyız..

Haklısın olay taze olunca bir de kendimi tutamayıp ağladım. Ki çok kolay ağlayan biri değilimdir. Neyse inşallah yarın bir cevap atar. Olmadı biz de gezmeye çalışcaz zaten doktor doktor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Çok şükür tabi bu halimize çok şükür . Allah ol desin yeter ki aslında gerisi boş.

Insallah hersey yolunda gider ve ikisi saglikli dogar.dua edicem sizin icin
tesekkur ederim

Allah yardimcin olsun canim. Ama umudunu kaybetme dr.u dinle belki tup bebk sonucunda bebegine kavusursun

ayllllliiiin35 üzülme canım el birliğiyle düşürüz hasarı. Sen afilimin dediği drda git. Sanırım konyadasın sende.
Bu hasar sonuçta antioksidan tedavilerle düşüyor. Ard med kullanmaya başla elindeki vitamin bitince. İğne tedavisinide herkese aynı uyguluyor longwaye ne verdiyse Sizede onu verecek. Kaan hocanın tedavilerini ezbere biliyorum.

Adamin gel gitleri var ben boyle anladim ya da otomatige baglamis kafa yormuyor .Hasar dusmeyecek bisey degil dusmese bizim ki dusmezdi .Antioksidan olan meyveleri araştırıp yedirmeye calis esine .Uzun vadede ise yariyor .

Ayy canım benim nasıl iyisin. Allah razı olsun. Tamam inşallah emodex ve sperra bitmedi henüz bitince onu alalım. Birde nohut u düzrnli yapamıyordum onu da sıklaştırayım.

Adamin gel gitleri var ben boyle anladim ya da otomatige baglamis kafa yormuyor .Hasar dusmeyecek bisey degil dusmese bizim ki dusmezdi .Antioksidan olan meyveleri araştırıp yedirmeye calis esine .Uzun vadede ise yariyor .
Bence de. Nohut u sık yapayım diyorum. Isırgan otu çayını düzenli içmiyordu onu düzenli içireyim kuruyemiş ve meyveye de dikkat edeyim.

Suskun Ceylan canim hayirli olsun insallah

Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse

Yalniz erkek bebegin suyu fazlaymis dr takip edicez dedi
Dua edin insallah sorun olmaz...
Maşallah iki güzel meyve ne hoşlar Rabbim korusun ikisinide sağsalim kucağına almayı nasip etsn kaç dk sürdü kontrol canım benim doktor çok açıklayıcı konuşmadı ben sordukça söyledi senin doktor nasıldı tatmin oldunmu

Suskun Ceylan canim hayirli olsun insallah

Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse

Yalniz erkek bebegin suyu fazlaymis dr takip edicez dedi
Dua edin insallah sorun olmaz...
Kuzularım benim inşallah sağ sağlım alırsın kucağına canım tek yumurta ikizimi

Size en azından iğne vermiş. İnşallah düşer. Bizimkini düşürmeye çalışmadan tutturmuş tüp bebek diyor tutmazsa görüşelim ne demek biz deneme tahtasımıyız..
Canım bize de tüp bebek dedi zaten. Aradık sana söylediği gibi doktoru haklı çıkarır şekilde konuşmuş eşime. En son işte telefon isim almış. Sonra kendisi mesaj attı. İşte bi kür daha devam edelim yazmış iğne vermiş. Belki size de verecek. Ben de kızgınım ama deva olur diye bekliyorum. Üzülme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…