- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
İnşallah canım. Birgün bu msj lara neler yaşamışım ama geçti gitti işte demeyi ne çok istiyorum. İnşallah hasarımız düşüp hamile olduğumuz dönemleri de konuşmak nasip olur...Canım bize de tüp bebek dedi zaten. Aradık sana söylediği gibi doktoru haklı çıkarır şekilde konuşmuş eşime. En son işte telefon isim almış. Sonra kendisi mesaj attı. İşte bi kür daha devam edelim yazmış iğne vermiş. Belki size de verecek. Ben de kızgınım ama deva olur diye bekliyorum. Üzülme lütfen.
İnşallah canım emin olabilirsin ben de aynıyım. Bizim de o günleri gördüğümüz olur inşallah. Birbirimize sorduğumuz konuştuğumuz. Rabbim daha fazla zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.İnşallah canım. Birgün bu msj lara neler yaşamışım ama geçti gitti işte demeyi ne çok istiyorum. İnşallah hasarımız düşüp hamile olduğumuz dönemleri de konuşmak nasip olur...
anladim canim. Icindeki ses naail soyluyor. Onu dinle. Ben boyle ikilemde kaldigim zamanlarda hep boyle yapiyorumSekreteri ile görüştüm yarın msj yazacak. Olmadı ya gidip görüşcem yada yeni bir doktorla tedavime devam edcm.
Benim 2 saate yakin surdu. Soyledi icimdekileri hep sordum ama iste erkekte sivi fazlaligi kizda da bir bobregi buyuk cikti. Bakalim amniuosentez yapabiliriz dedi ama onunda riskleri var dedi. Hic bisey yaptirmocam Allah.a birakiyorum. Ne verirse kabulum...Maşallah iki güzel meyve ne hoşlar Rabbim korusun ikisinide sağsalim kucağına almayı nasip etsn kaç dk sürdü kontrol canım benim doktor çok açıklayıcı konuşmadı ben sordukça söyledi senin doktor nasıldı tatmin oldunmu
Alla razi olsun sana da boule bidiklar nasip etsin insalalh. Yok canim iki embriyo kondu ya o yizden cift yumurta ikiziKuzularım benim inşallah sağ sağlım alırsın kucağına canım tek yumurta ikizimi
amin canim Allah sizlere de nasip etsin insallahBeth18 canım kuzularını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sadece hızda biraz düşüklük var sayınız iyi morfoloji degeriniz kabul edilir bi deger hızdaki düşüklük ise vitaminlerle düzeliyorMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım geçen ay rahim filminden önce iğne kullandım ama hicbir sekilde gebelik oluşmadı rahim filmi cekindim eşimde sperm testi v rdi anlayanlar bı bakabilir mi çok mu sıkıntılı durumumuz bende de hafif pko var
Omurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime yeterli mi başka bir şey yapabilir miyimSadece hızda biraz düşüklük var sayınız iyi morfoloji degeriniz kabul edilir bi deger hızdaki düşüklük ise vitaminlerle düzeliyor
Amin canım insaAllah sende sıkma canını Allah vereceği vakti biliyodur vardır bir zamanı demekten baska yapacağımız bişey yok. Allah hayırlısını nasip etsin cümlemiz için.Maalesef canım bizde bir değişme Yok ama bu sizdenolmayacağı anlamına gelmiyor. Kafana takma sakın. Sadece bizim sayımız 140 milyondu en son. Varikoselden varla yok arası biz belirsizlikler içerisindeyiz. Umarım sizde herşey berrak olur.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunsonican 100 tane okudum canım. @askininaskisi senin içinde 100 tane okudum canım. Allah dualarınızı kabul etsin.
Evt bunlar özellikle q10 hıza faydalı biz cok şey denedik bu yazdıklarında dahil ama A-OXI ilkkez duydum inşallah fayda görürsünüz.bide çakşır suyunu araştır derim hız için biz ondan cok fayda gördük şükürler olsun RabbimeOmurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime yeterli mi başka bir şey yapabilir miyim
Hersey iyi gözüküyor sizdede ileri hareket artarsa daha kolay olur işiniz inşallahKızlar merhaba yorumlayabilir mısınız rica etsem araniza yeni katıldım
Içimi rahatlattin canım bunun için ne yapmalıyım bi bilgin var mı bu ay catlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar dua edinnHersey iyi gözüküyor sizdede ileri hareket artarsa daha kolay olur işiniz inşallah
Soerm sayınız milimde 42 milyon sanırım bu gayet iyi.Kızlar merhaba yorumlayabilir mısınız rica etsem araniza yeni katıldım
Tabiki sen tevekkül et rabbıme bırak inşallah hiçbişeyck olmaz dua et sıvı almak daha riskli bildiğim kadarıyla içini ferah tutanladim canim. Icindeki ses naail soyluyor. Onu dinle. Ben boyle ikilemde kaldigim zamanlarda hep boyle yapiyorum
Benim 2 saate yakin surdu. Soyledi icimdekileri hep sordum ama iste erkekte sivi fazlaligi kizda da bir bobregi buyuk cikti. Bakalim amniuosentez yapabiliriz dedi ama onunda riskleri var dedi. Hic bisey yaptirmocam Allah.a birakiyorum. Ne verirse kabulum...
Alla razi olsun sana da boule bidiklar nasip etsin insalalh. Yok canim iki embriyo kondu ya o yizden cift yumurta ikizi
amin canim Allah sizlere de nasip etsin insallah
Omurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime dSadece hızda biraz düşüklük var sayınız iyi morfoloji degeriniz kabul edilir bi deger hızdaki düşüklük ise vitaminlerle düzeliyor
Tamam canim bakacağım insallii Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip ederEvt bunlar özellikle q10 hıza faydalı biz cok şey denedik bu yazdıklarında dahil ama A-OXI ilkkez duydum inşallah fayda görürsünüz.bide çakşır suyunu araştır derim hız için biz ondan cok fayda gördük şükürler olsun Rabbime
Soerm sayınız milimde 42 milyon sanırım bu gayet iyi.
Hızda da morfolojide de sorun yok. Bana sorunsuz geldi testiniz. Ama isterseniz q10 l karnitin bir de içeriğini beğendiğiniz multivitamin kullandırın eşinize yavaş haraketli spermleriniz biraz daha hızlanır.
Sadece hız problemi var.sanırım %18 ileri hızlı bunun 32 ve üzeri olması gerekiyor. Ben size hıza iyi gelecekleri söyleyeyim. L carnitine l arjinin q10 çinko keçiboynuzu kürü çakşır otu suyununda faydalı olduğu kişiler var. Sağlıklı beslenme vitamin bal karışımları bunları araştırarak uygulamaya başlayın. Geçmiş olsun. Bu arada merak etmeyinndüzelir.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım geçen ay rahim filminden önce iğne kullandım ama hicbir sekilde gebelik oluşmadı rahim filmi cekindim eşimde sperm testi v rdi anlayanlar bı bakabilir mi çok mu sıkıntılı durumumuz bende de hafif pko var
Q10 ,l karnitini ve çakşır suyu iyi geliyor die biliyorum burda benden daha fazla seni bilgilendirek arkadaslarımız var onlardan da fikir alabilirsin.tedaviniz şimdiden hayırlı olsunIçimi rahatlattin canım bunun için ne yapmalıyım bi bilgin var mı bu ay catlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar dua edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?