Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım. Birgün bu msj lara neler yaşamışım ama geçti gitti işte demeyi ne çok istiyorum. İnşallah hasarımız düşüp hamile olduğumuz dönemleri de konuşmak nasip olur...

İnşallah canım. Birgün bu msj lara neler yaşamışım ama geçti gitti işte demeyi ne çok istiyorum. İnşallah hasarımız düşüp hamile olduğumuz dönemleri de konuşmak nasip olur...
İnşallah canım emin olabilirsin ben de aynıyım. Bizim de o günleri gördüğümüz olur inşallah. Birbirimize sorduğumuz konuştuğumuz. Rabbim daha fazla zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım geçen ay rahim filminden önce iğne kullandım ama hicbir sekilde gebelik oluşmadı rahim filmi cekindim eşimde sperm testi v rdi anlayanlar bı bakabilir mi çok mu sıkıntılı durumumuz bende de hafif pko var

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-28-23-10-27-312_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2018-05-28-23-09-54-754_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
Sekreteri ile görüştüm yarın msj yazacak. Olmadı ya gidip görüşcem yada yeni bir doktorla tedavime devam edcm.
anladim canim. Icindeki ses naail soyluyor. Onu dinle. Ben boyle ikilemde kaldigim zamanlarda hep boyle yapiyorum

Benim 2 saate yakin surdu. Soyledi icimdekileri hep sordum ama iste erkekte sivi fazlaligi kizda da bir bobregi buyuk cikti. Bakalim amniuosentez yapabiliriz dedi ama onunda riskleri var dedi. Hic bisey yaptirmocam Allah.a birakiyorum. Ne verirse kabulum...
Kuzularım benim inşallah sağ sağlım alırsın kucağına canım tek yumurta ikizimi
Alla razi olsun sana da boule bidiklar nasip etsin insalalh. Yok canim iki embriyo kondu ya o yizden cift yumurta ikizi
Beth18 canım kuzularını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
amin canim Allah sizlere de nasip etsin insallah

Sadece hızda biraz düşüklük var sayınız iyi morfoloji degeriniz kabul edilir bi deger hızdaki düşüklük ise vitaminlerle düzeliyor

Sadece hızda biraz düşüklük var sayınız iyi morfoloji degeriniz kabul edilir bi deger hızdaki düşüklük ise vitaminlerle düzeliyor
Omurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime yeterli mi başka bir şey yapabilir miyim

Amin canım insaAllah sende sıkma canını Allah vereceği vakti biliyodur vardır bir zamanı demekten baska yapacağımız bişey yok. Allah hayırlısını nasip etsin cümlemiz için.

Kızlar merhaba yorumlayabilir mısınız rica etsem araniza yeni katıldım

Eklentiler

• Screenshot_20180528-193659.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
Omurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime yeterli mi başka bir şey yapabilir miyim
Evt bunlar özellikle q10 hıza faydalı biz cok şey denedik bu yazdıklarında dahil ama A-OXI ilkkez duydum inşallah fayda görürsünüz.bide çakşır suyunu araştır derim hız için biz ondan cok fayda gördük şükürler olsun Rabbime

Kızlar merhaba yorumlayabilir mısınız rica etsem araniza yeni katıldım
Soerm sayınız milimde 42 milyon sanırım bu gayet iyi.
Hızda da morfolojide de sorun yok. Bana sorunsuz geldi testiniz. Ama isterseniz q10 l karnitin bir de içeriğini beğendiğiniz multivitamin kullandırın eşinize yavaş haraketli spermleriniz biraz daha hızlanır.

Tabiki sen tevekkül et rabbıme bırak inşallah hiçbişeyck olmaz dua et sıvı almak daha riskli bildiğim kadarıyla içini ferah tut

Omurga-3 + CoQ-10 ve A-OXI FORMULA diye takviye verdi eşime d
Tamam canim bakacağım insallii Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder

Tamam canım çok tesekkur ederim inşallah Allah herkesin kucağını doldursunn

Sadece hız problemi var.sanırım %18 ileri hızlı bunun 32 ve üzeri olması gerekiyor. Ben size hıza iyi gelecekleri söyleyeyim. L carnitine l arjinin q10 çinko keçiboynuzu kürü çakşır otu suyununda faydalı olduğu kişiler var. Sağlıklı beslenme vitamin bal karışımları bunları araştırarak uygulamaya başlayın. Geçmiş olsun. Bu arada merak etmeyinndüzelir.

Suskun Ceylan canım inşallah bu kez herşey yokunda gider.

@Erse35 kuzum sen bana tefriciye okumuşsun ama daha başlayamadım. Evimle uğraşıyorum. Sınavlardan sonra kalan dağınıkları yeni yeni toparlıyorum. :) çok sağol rabbim sana hayırlı bebişler versin inşallah.

@Aybalam- aybalammmm seni bulamayacağımı mı sandın yoksa. yeni ismin hayırlı olsun. Bende diyorum neden etiketlenmiyor ban mı yedi bu kız halbüki çok da usluydu diyorum. Meğer bizim kız Aybala olmuş ama buldum seni.

Içimi rahatlattin canım bunun için ne yapmalıyım bi bilgin var mı bu ay catlatma iğnesi vuruldum inşallah tutar dua edinn
Q10 ,l karnitini ve çakşır suyu iyi geliyor die biliyorum burda benden daha fazla seni bilgilendirek arkadaslarımız var onlardan da fikir alabilirsin.tedaviniz şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…