Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım diğer aşılamadan farkı rapor çıkarıyorum ilaç için doktor söyledi sanırım baya ucuza yapilcak

Aminnn insallahh rabbim kucağımizi boş bırakmasın inşallah :) ozman çok benzemicekler birbirlerine kuzular

Jalapenoo canım arkadaşımıza yardımcı olabilir misin? Ben bu konuda çok fazla bilgili değilim. Lh fsh düşükse ne anlama geliyor bilmiyorum.
Fsh ın yüksekliği sıkıntı ama bu değer de alt referans değerine yakın. Lh referans değerinin altında çok düşük çıkmış. Suskun Ceylan sen muayene olmadin mı bugün? Adetin 2.3. Günü muayenede görülen artral folikül(aday yumurta) sayısı önemli rezerv değerlendirmede. Bunlara dikkat etmek gerekiyor doktor hemşireye not ettirir dosyaya.
Normal şartlarda bu değerler sıkıntılı ama ilaç kullanacaksın ya sorun olmaz. Mesela aşılama için gonal f gibi iğneler klomen fln fsh hormonu içeriyor ya sana bunun yerine menogon gibi hem fsh hem lh içeren iğne verebilir bilemiyorum. Hayırlısı olsun bu sefer olur inşallah.
(Misafirim vardı kusura bakmayın yazamadım anca okudum. Bi kaç konuda daha yazmak istediklerim var ama bakalım firsat bulunca)

Çok teşekkür ederim Q10 çinko ve bı vitamin var ikisini içiyor ve keçiboynuzu pekmezi çok düzenli olmasa da ramazan dan dolayı tüketiyor arada bal karisim var kutu yemişli onu da tuketiyir çakşır otu suyunu da degerlendirecegim insallih duzelir ama eşim olayın cok farkında degil doktor hep bazı şeyleri moral bozukluğu olmasin diye guzel bir şey mis gibi anlattigi icin takviye gibi enerji için kullaniuor

Bugün adetin 3.gunu canım aşılama yapıcaz bu sonuca göre iğne yazıcak alttan baktı ama herhangi bi açıklama yapmadı belkide bu yüzden normal yolla hamile kalamıyorum bu rakamlar engel olabilirmi

Geçmişte yapılan bütün hormon testilerine baktım fsh hepsi bu Aralık’ta ve hiçbiri sıkıntı olduğunu söylemedi yarın tekrar gidicem bakalım bu ne dicek :/

Geçmişte yapılan bütün hormon testilerine baktım fsh hepsi bu Aralık’ta ve hiçbiri sıkıntı olduğunu söylemedi yarın tekrar gidicem bakalım bu ne dicek :/
Fsh tan ziyade lh düşük. Öncekilerde lh nasıl?
Sorun tam bu denilebilir mi bilemiyorum. Ovulasyon testi kullanıyor musun piki yakalayabiliyor musun? Lh döngünün başlangıcında ne ifade ediyor tam bilemiyorum. Ama önemli ki mutlaka bakıyorlar tedavi başlangıcında. Fsh ın üstünde bir değer olduğunda lh/fsh oranı arttıkça yumurta çatlaması ile ilgili sorunlar olduğu izlenimi oluşuyor pco da bu oran artıyor.

Evet sor mutlaka ve buraya da yaz. Kaç folikül göründüğünü de sor mutlaka. Lh ile ilgili çok bilgi yok. Benim bazen lh 5 fsh 6 civarı çıkıyor. Bazen fsh 8 lh 4 gibi çıkıyor. İlk durumda e2 normal ikinci durumda e2 biraz düşük oluyor. Son tedavimde gonal f ile beraber menogon da verdiler bana. Bu hormonlar hepsi birbiri ile bağlantılı ama stabil degil aydan aya değişiyor.

Memorial ın ön görüşme randevusuna gelirken istediği tetkiklerin mesajini kopyalıyorum bahsi gecmis B Beyza_2018 in bahsettiği
"Merhaba. İstenen Tetkikler Kadın:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.
Erkek ve Kadın: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir). EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimlik fotokopilerinizi getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu"

Benim FSH hiç 6larda çıkmadı hep 3lerde

Diger yaptırdıklarımda bukadar dusuk degil canim Her ay kullaniyorum ovilasyon testi hepde yakalarim çift çizgiyi geçen ay progesteron testi yaptırdım 10.30 çıktı

Diger yaptırdıklarımda bukadar dusuk degil canim Her ay kullaniyorum ovilasyon testi hepde yakalarim çift çizgiyi geçen ay progesteron testi yaptırdım 10.30 çıktı
Yumurtalamada sıkıntı olmadıktan sonra olumsuz bir etkisi olmayacaktır. E2 de normal yumurtlama tembelliği gibi bir durum görünmüyor. Fsh konusunda asıl sıkıntı yükselmesi. 1 kerelik bile yüksek çıkmışsa olsa sıkıntı.

Kuzum bende yarın ekleyip söylerim diyordum Benden önce bulmuş beni arkadaşım

Teşekkür ederim canım. O zaman sana bir şey sorayım canım daha önce ben de bir test yaptırmıştım fsh 5.5 lh 5.46 ve e2 12 idi hormonlarım. Nasıl sence ? Bu konuda konuştuğunuzı farkettim de

Teşekkür ederim canım. O zaman sana bir şey sorayım canım daha önce ben de bir test yaptırmıştım fsh 5.5 lh 5.46 ve e2 12 idi hormonlarım. Nasıl sence ? Bu konuda konuştuğunuzı farkettim de
Fsh lh çok iyi. Ama e2 düşük çıkmış ama her ay farklı olabiliyor. Bu tahlillerin yapıldıktan sonraki ay adet gecikmesi gibi bir durum oldu mu?

Allah razı olsn vnm bugün gitcem amh için tahlil verecegim bakalım ne çıkacak bu kabustan uyanırım yakın zamanda inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah cnm gerçekten pozitifi gördükten sonra yıkışmak çok kötüymüş

Arkadaşlar sebebsiz infertilite var bizde ama bir çok kezd tane o bebek başarısızlığı doktorlar istemedi ona rağmen hasar testi yaptırdık şimdi yorumlama konusun da size ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• 988A1D2D-BF04-48A8-98AD-208B7CA1BC8E.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 966658D7-FCFA-482E-B4F6-B1C1FA32A62D.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 73
Oncesinde elinde yakin zamanda yapilmis kan hormon amh gibi testlerin varsa bence hemen baslarsin cnm cunku ben oyle yaptim. Dr umla bir ay bu durumu istisare ettim o bana bir yol haritasi cizdi atiyorum yumurtalik takibi, asilama, tup .. esimin degerleride verecegimiz kararda onemliydi onunda yakin zamanda spermiyogramini goturduk. Adetinden bir kac gun once gitmelisin ilaclarini duzenliycek cunku onlara adet doneminde basliyorsun. Benim b ilacim depolarda yokdu sehir disindandan geldi .. o yuzden b hafta once gitmeni muayene olup bir plan yapmani tavsiye ederim cnm. Hayirli guzel sonuclar alman dilegiyle

Anladım canım o testleri yaptırmak için acaba bi regl dönemine ihtiyaç daha var mı? Ya sormak istediğim şu hani bana bi sonraki aya kal bu ay regl gününde test yapalım gibi bir şey?
Tabi tabi .. esinle senden detayli bazi tahliller istiyorlar ayni nikah basvurusunda verdigimiz gibi hiv kan uyusmazligi vb. Evlilik cuzdani 2 adet resim .. bazi detaylari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…