Yine kaçırdım nick degisimlerini takip edemiyorum .KimsinizKuzum bende yarın ekleyip söylerim diyordumBenden önce bulmuş beni arkadaşım
Harika cok guzel bir ruya Rabbim hayra cikartsinKızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Biraz baktımda bir sürü yorumu var ama çocuk sahibi olmaya işaret olduğuna yönelikte yorum var. Bu bile beni heyecanlandırıyor.Bende artık bu işaretlerin ismimle geçmesini istiyorum. Rüya yorumlayabilen varsa bana açıklama yapabilir mi? Heyecanlandım biraz sanki.
rabbim tamamını erdirsinKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Ayyy canım inanmıyorım. Bu süper bir haber. Ailede ikiz var mıydı..bana çok ümit oluyorsunuz inşallah bizim de normal yoldan olur. Sizin öyle oldu hatırlıyorumKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Arkadaşlar Kaan hocanın hastası değiliz mail atsak yine de yorumlarmı ki acaba sizde bir bakın lütfenArkadaşlar sebebsiz infertilite var bizde ama bir çok kezd tane o bebek başarısızlığı doktorlar istemedi ona rağmen hasar testi yaptırdık şimdi yorumlama konusun da size ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen
Evet yorumluyorArkadaşlar Kaan hocanın hastası değiliz mail atsak yine de yorumlarmı ki acaba sizde bir bakın lütfen
Ay inanmıyorum Zeynep hadi hayırlı olsunlar canım sağlıkla doğsunlar şok oldum masallahKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Cok sukur canim Rabbim mutlulugunu kat kat arttirsin hersey guzel olacak hamdolsunKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Aaaaaaaa bak işte bu süper haberKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Annemin ikizleri varAyyy canım inanmıyorım. Bu süper bir haber. Ailede ikiz var mıydı..bana çok ümit oluyorsunuz inşallah bizim de normal yoldan olur. Sizin öyle oldu hatırlıyorum
Suskun ceylan seni hep bu emoji ile hatırlayacağım çok kullaniyorsunAaaaaaaa bak işte bu süper haberinsallahh sağlıkla buyur oda insallahhhhhh
Çiğ köfte kullanma dedi hatta dokunma bile dedi. Ciğer dalak vs yeme dedi. Yeşillikleri de sirkeli suda beklet öyle tüket dedi. Oruç tutma dedi bol su iç dedi. Böyle genel olarak cnm. İnşşş sağlıkla ilerlerler cnm duanızı eksik etmeyin inşşşzeynepppppppp cok guzel beslen tamammi? 3 ogunu atlamadan yesillik agirlikli sabah hergun mutlaka yumurta peynir .. minnaklara yarasin insallah
Canım sizin yaşlar kaçtı 30 yas üstü hatırlıyorum. Eşime varikosel ameliyatı ol sonra 1 ay sonra da tüp bebeğe gidin dedi doktor. Yaşım 32 eşimin 31Çiğ köfte kullanma dedi hatta dokunma bile dedi. Ciğer dalak vs yeme dedi. Yeşillikleri de sirkeli suda beklet öyle tüket dedi. Oruç tutma dedi bol su iç dedi. Böyle genel olarak cnm. İnşşş sağlıkla ilerlerler cnm duanızı eksik etmeyin inşşş
Ben 32 yaşındayım eşim de 38 yaşında cnmCanım sizin yaşlar kaçtı 30 yas üstü hatırlıyorum. Eşime varikosel ameliyatı ol sonra 1 ay sonra da tüp bebeğe gidin dedi doktor. Yaşım 32 eşimin 31
masallah zeynep cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallahKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?