Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnanmıyorumm doğal yoldan ikiz mi olduu allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Varikosel ameliyatı öncesi dna hasar testi yaptırsak mı eşimi ikna etmeye çalışıyorum zaman aleyhimize işliyor ağlamak istiyorum. Tüp bebek yapn diyo doktor yasın geciyor diyor
Cnm varikoseliniz varsa o ameliyatı yapın önce ama önce iki üç doktora görünün Ve bekleyin cnm 6-8 ay falan inş şifa bulursunuz.

Tabi tabi .. hamilelik boyunca sakatat yasak. Ilk trimesterde folik asit cok onemli uc ay yesillik yonunden zengin seyler ye

Yaaa cok sevindim .Hayirli olsun kuzum.Insallah hayirlisi olur. Tek cift diye kendini odaklama .Allah saglikla nasip etsin .Kalbini duydun cok şükür

Canım ne güzel bir süpriz olmuş. Çok sevindim.

Canim çiğ ete dokunma ve dışarda yemek yeme.Tam pismemis et ve iyi yikanmamis yesillik cok tehlikeli.Her gun sut ,peynir, yumurta ve ceviz tuketmeye calis.Ayrica muz yersen rahmin genislerken yaşayacağın kasilmalar azalir.Cok su icerek ağrılarını hafifletebilirsin .
Cay içmemeye calis iciyorsan da açık iç. Ilerde vitamin açığın olmasin.

DNA hasarı yok. Sperm testinde de herşey normal. Testi ank ist da mı yaptırdınız?

Aaaaaaaa bu ne büyük bir sürpriz böyle. Senin adına çok sevindim canım. İnofolik baya bir etki yapmış. Yumurta güçlendirip olgunlaştırıyor. Seninde fazla yumurtan oluyordu zaten. Acaba tek yumurta mı çift yumurta ikizi mi? Bence gelişecek.

Varikosel ameliyatı öncesi dna hasar testi yaptırsak mı eşimi ikna etmeye çalışıyorum zaman aleyhimize işliyor ağlamak istiyorum. Tüp bebek yapn diyo doktor yasın geciyor diyor
CAnım bir dra danışın liste var yazıyor onu bir sorun. Sağ temiz solda 2. Derece varikosel var. Varikosel ameliyatı sonrası hemen tüp bebek yaptıracaksan ameliyat olmadan DNA hasarı testi yaptırın hasar yoksa tüp bebek yaptırın. Dr un açıklaması benim düşüncelerimle çelişti.
Ameliyat olacaksan da 6 ayı göze almalısın en düşük 3 ay.

Canım ameliyat ol 1 ay sonra hemen tüp bebek yapın dedi. Gittiğimiz hastanenin çok yakınında ege lab vardı. Eşimi ikna ettim hasar testi için örnek verdi. Bu arada ameliyat için de gün aldık. Salı günü olacak
Ameliyattan sonra da kendimize zaman vericez. 1 yıl bekleyelim doğal yoldan olması için. Takviyelere devam edelim diyoruz. Birde tabi bol dua. Rabbim inşallah normal yoldan nasip eder. Bugün İbrahim saraçoğlunun bir yazısını okudum. Tüp bebeğe kesinlikle karşıyım diyor. Kadının hormonları ile oynanıyor ve erken menepoza Bike girebiliyor kadın diyor. Ayrıca kanser vakaları da arttı. Bu kadar kolay tüp bebek yapılmamalı diyor. Aklıma yattı ama tabi son çare yine tüp bebek olur. 1 yıl sonunda da olmazsa

İki ayrı kese cnm. Tek değil bence. Çift yumurta ikizi demeliyiz galiba ama bilmiyorum. Çok güzel bi duyguydu bunu herkes Yaşar inşşşş

Hayırlısı olsun canım. Ameliyattan sonra beklemeniz mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…