Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CAnım dezenfekte olayını nasıl sağladın. Spermler çok hassas hava bile etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum. Bizim hergün yapmamız bile imkansız.

Ben yabancı bir film izlemiştim kadın çocuk sahibi olmak istiyor ama baba adayı beğenmiyor bir pazarcı matematik dahisi onunla anlaşıyor evine çağırıp bir kaba boşaltıyor sonra şırıngayla içine aktarıp hamile kalıyor. Şırınga duyunca aklıma hep o geliyor.

Ne yaptın doktor ne dedi merak ettim. Okudum ama yazdıysan da kusura bakma yine misafirim vardı bugün de anca fırsat buldum bakmaya seni merak ettim.
Canım FSH da sorun yok dedi Lh hormonu biraz düşük çıkmış ama bu her ay değişir dedi menopur iğne yazdı bunun içerisinde Lh var dedi

CAnım dezenfekte olayını nasıl sağladın. Spermler çok hassas hava bile etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum. Bizim hergün yapmamız bile imkansız.
Canım ben 3 hamilelğimdede yumurtlama takibi çok işe yaradı ovulasyon testleri pik yapip 12 saat kadar zaman geçince çalışmalar başlıyordu yeterli o yumurtanın orda olduğu zaman spermde bulunsun öenmli olan sağlam bir tane sonuçta

Tamam canım çok sağol. Ben akıntıma göre takip ediyorum. Akıntım sıklaştırdı zamanlar daha sık oluyor ama bende testle takip edeceğim.

Evet canın az önce baktım hayatımda ilk defa öyle bi gecikme oldu üstelik 38. Günde geldi Reglim.
E2 30-50 arası ideal. 30 un altına düşünce yumurtlama tembelliği anlamına geliyor. Değişken bir değer yani bu değer çıkan ayda yumurta yavaş gelişiyor geç adet olman bundan diye düşünüyorum. Ama nadir bir durumsa sorun edecek bişey değil.

Çok güzel ilerleme olmuş takviyelere devam değil mi. Olur Allahın izni ile

Bende yalnıs oldugunu farkındaydım ama birsey denmiyor üste çıkıyorlar he he deyip çıktık yanından. İyiki sizler varsınız da birseyler öğrendim yoksa doktorların eline kalsak sadece yandık. Bize tüp bebek merkezi öneriyor özele gidin muhatap bulursunuz diyor kartlarını veriyor sen anla işte

Canım eşime uzun zaman önce aldirmistim siringayi ama senin gibi düşündügum için cesaret edemiyordum spermlerle bişey olur diye .zaten bir kez sabah yaptık ama anlattıkları gibiydi birden içine sıkınca hızlı gidiyorlar basınç oluyor.tabi ne kadar sağlıklı omu fayda etti bilmiyorum canım.sen olmadı eşinin olduğu günleri değerlendir insallah olur canım duarimdasin

Şırınga ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…