- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
İnşallahDualarim seninle kardesim .. hadi bu kervana sende katil, Rabbim kucagini doldursun .. Cok mutlu ol
Şimdi aşılama yapiom ya kesin kullanırım ama tutmazsa sıkılıyorum :)Doktor iyi diyorsa kullan cnm. Aksatmadan kullan ama.
Ne yaptın doktor ne dedi merak ettim. Okudum ama yazdıysan da kusura bakma yine misafirim vardı bugün de anca fırsat buldum bakmaya seni merak ettim.Şimdi aşılama yapiom ya kesin kullanırım ama tutmazsa sıkılıyorum :)
CAnım dezenfekte olayını nasıl sağladın. Spermler çok hassas hava bile etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum. Bizim hergün yapmamız bile imkansız.Canım 11 12 günleri degerlendirdik 14.gun sabah akşam 15.gunde sabah akşam.hatta 15.gun rüyamda siringayla içime döktüğümü gördüm kaldırdım eşimi kalk öyle yapalım dedim15.sabah günü siringayla yaptım .bu arada preseed jel de kullandım ama azar azar.
Ben inofolic combi yıl günde bir tane aldim
Ben yabancı bir film izlemiştim kadın çocuk sahibi olmak istiyor ama baba adayı beğenmiyor bir pazarcı matematik dahisi onunla anlaşıyor evine çağırıp bir kaba boşaltıyor sonra şırıngayla içine aktarıp hamile kalıyor. Şırınga duyunca aklıma hep o geliyor.Canım 11 12 günleri degerlendirdik 14.gun sabah akşam 15.gunde sabah akşam.hatta 15.gun rüyamda siringayla içime döktüğümü gördüm kaldırdım eşimi kalk öyle yapalım dedim15.sabah günü siringayla yaptım .bu arada preseed jel de kullandım ama azar azar.
Canım FSH da sorun yok dedi Lh hormonu biraz düşük çıkmış ama bu her ay değişir dedi menopur iğne yazdı bunun içerisinde Lh var dediNe yaptın doktor ne dedi merak ettim. Okudum ama yazdıysan da kusura bakma yine misafirim vardı bugün de anca fırsat buldum bakmaya seni merak ettim.
Canım ben 3 hamilelğimdede yumurtlama takibi çok işe yaradı ovulasyon testleri pik yapip 12 saat kadar zaman geçince çalışmalar başlıyordu yeterli o yumurtanın orda olduğu zaman spermde bulunsun öenmli olan sağlam bir tane sonuçtaCAnım dezenfekte olayını nasıl sağladın. Spermler çok hassas hava bile etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum. Bizim hergün yapmamız bile imkansız.
Tamam canım çok sağol. Ben akıntıma göre takip ediyorum. Akıntım sıklaştırdı zamanlar daha sık oluyor ama bende testle takip edeceğim.Canım ben 3 hamilelğimdede yumurtlama takibi çok işe yaradı ovulasyon testleri pik yapip 12 saat kadar zaman geçince çalışmalar başlıyordu yeterli o yumurtanın orda olduğu zaman spermde bulunsun öenmli olan sağlam bir tane sonuçta
Evet canın az önce baktım hayatımda ilk defa öyle bi gecikme oldu üstelik 38. Günde geldi Reglim.Fsh lh çok iyi. Ama e2 düşük çıkmış ama her ay farklı olabiliyor. Bu tahlillerin yapıldıktan sonraki ay adet gecikmesi gibi bir durum oldu mu?
E2 30-50 arası ideal. 30 un altına düşünce yumurtlama tembelliği anlamına geliyor. Değişken bir değer yani bu değer çıkan ayda yumurta yavaş gelişiyor geç adet olman bundan diye düşünüyorum. Ama nadir bir durumsa sorun edecek bişey değil.Evet canın az önce baktım hayatımda ilk defa öyle bi gecikme oldu üstelik 38. Günde geldi Reglim.
Çok güzel ilerleme olmuş takviyelere devam değil mi. Olur Allahın izni ileEvet oldu canım ilk test 6 milyon daha sonraki 14 milyondu bu rakamla ameliyat oldu 3. Ay kontrol testi 35.800 6.ayda 50milyon bi hafta sonrası 24.700 aşılama denedim bu sayıyla tutmadı bu ay ilk test 20milyon 2. Test 14 milyon şuan yine aşılama denıyorum doktor rakamların 4 katı oynayabileceğini söyledi ve şuan varikosel yok iltihap yok sayı bi çıkıyor bi iniyor
Bende yalnıs oldugunu farkındaydım ama birsey denmiyor üste çıkıyorlar he he deyip çıktık yanından. İyiki sizler varsınız da birseyler öğrendim yoksa doktorların eline kalsak sadece yandık. Bize tüp bebek merkezi öneriyor özele gidin muhatap bulursunuz diyor kartlarını veriyor sen anla işteK Karabiberim123
Varikosel ameliyatından 1 ay sonra tüp bebek mi? Bunu diyen doktor kim ve gerekçesi nedir çok merak ettim. Bize tüp bebek merkezinin üroloğu da dahil 6 ay sonra dediler yaş faktörümüze rağmen. Sadece ameliyatımızı yapan 3 ay sonra kontrol için tahlil istedi.
Canım eşime uzun zaman önce aldirmistim siringayi ama senin gibi düşündügum için cesaret edemiyordum spermlerle bişey olur diye .zaten bir kez sabah yaptık ama anlattıkları gibiydi birden içine sıkınca hızlı gidiyorlar basınç oluyor.tabi ne kadar sağlıklı omu fayda etti bilmiyorum canım.sen olmadı eşinin olduğu günleri değerlendir insallah olur canım duarimdasinCAnım dezenfekte olayını nasıl sağladın. Spermler çok hassas hava bile etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum. Bizim hergün yapmamız bile imkansız.
Şırınga ne demekCanım 11 12 günleri degerlendirdik 14.gun sabah akşam 15.gunde sabah akşam.hatta 15.gun rüyamda siringayla içime döktüğümü gördüm kaldırdım eşimi kalk öyle yapalım dedim15.sabah günü siringayla yaptım .bu arada preseed jel de kullandım ama azar azar.
Canım eşin bir bardağa yapıyor test verir gibi sende çok bekletmeden hemen şırınga çekip içine hızlı bir şekilde enjekte ediyorsun tabi ignesi yok.bu sekildeŞırınga ne demek
Aaaa daha neler ögrenicem sizlerden acaba ilk defa duydumCanım eşin bir bardağa yapıyor test verir gibi sende çok bekletmeden hemen şırınga çekip içine hızlı bir şekilde enjekte ediyorsun tabi ignesi yok.bu sekilde
Bende kadınlar kulubunden öğrendim.Aaaa daha neler ögrenicem sizlerden acaba ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?