- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
ekrar teşekkür ediyorum İstanbul’da yaptımDNA hasarı yok. Sperm testinde de herşey normal. Testi ank ist da mı yaptırdınız?
Tamam canim yeni nickin ugur getirsinErse35 olanı değiştirdim canım. Kızlar sizinde haberiniz olsun
Haberin güzelliğine bakKızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim
Darısı senin başına cnm inşşş en tez zamanda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşş.Haberin güzelliğine bakRabbim sen büyüksün çok sevindim. İnşallah çok sağlıklı ilerler ikisini birden alırsın kucağına
Varikosel ameliyatından nasıl 1 ay sonra tüp bebek yapın diyor bu ne saçmalık spermlerin kendine gelmesi 3 ayı buluyor kaldık burada ameliyatın 3. Ayında kendiliğinden hamile kalanlar oldu fakat düşükle sonuçlandı çünkü spermler henuz kendine gelmemişti bence 1 yıl beklemesen bile en az 6 ay bekle tüp bebek için çok geçmiş olsun bu arada benim eşimde ameliyat oldu 9 ay oldu bende hiç hamile kalmadım doktor 1 yılını doldurun tüp bebek için dedi sen doğru karar vermişsin canımCanım ameliyat ol 1 ay sonra hemen tüp bebek yapın dedi. Gittiğimiz hastanenin çok yakınında ege lab vardı. Eşimi ikna ettim hasar testi için örnek verdi. Bu arada ameliyat için de gün aldık. Salı günü olacak
Ameliyattan sonra da kendimize zaman vericez. 1 yıl bekleyelim doğal yoldan olması için. Takviyelere devam edelim diyoruz. Birde tabi bol dua. Rabbim inşallah normal yoldan nasip eder. Bugün İbrahim saraçoğlunun bir yazısını okudum. Tüp bebeğe kesinlikle karşıyım diyor. Kadının hormonları ile oynanıyor ve erken menepoza Bike girebiliyor kadın diyor. Ayrıca kanser vakaları da arttı. Bu kadar kolay tüp bebek yapılmamalı diyor. Aklıma yattı ama tabi son çare yine tüp bebek olur. 1 yıl sonunda da olmazsa
Canım ben bugün doktora gittim bendede var evde sıkılıp bırakmıştım doktor gerek yok dedi ona dedi onun yerine bunu yazdı banaKızlar son iki ay inafolic combi kullanmıştım bakın ne çok işe yaramış. Kullanın sizde. Eğer pahalı geliyorsa günde bi tane alın ama kullanın. Rabbimin güzelliği işte. Allah hepimizi doğru yollara yöneltsin inşşşş
Artık kime güvenip inanacağımızı şaşırdık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Her sey Allahtan bekleyip görücez. Peki ameliyattan sonra sayı hızda artış oldu muVarikosel ameliyatından nasıl 1 ay sonra tüp bebek yapın diyor bu ne saçmalık spermlerin kendine gelmesi 3 ayı buluyor kaldık burada ameliyatın 3. Ayında kendiliğinden hamile kalanlar oldu fakat düşükle sonuçlandı çünkü spermler henuz kendine gelmemişti bence 1 yıl beklemesen bile en az 6 ay bekle tüp bebek için çok geçmiş olsun bu arada benim eşimde ameliyat oldu 9 ay oldu bende hiç hamile kalmadım doktor 1 yılını doldurun tüp bebek için dedi sen doğru karar vermişsin canım
Zeynooo beta değerinden aslında şüphelenmiştim limonlununkine benziodu gözün aydın cnm benim cok sevindimAnnemin ikizleri varinş buradaki çocuk isteyen herkese nasip eder. İnşşşş
Evet oldu canım ilk test 6 milyon daha sonraki 14 milyondu bu rakamla ameliyat oldu 3. Ay kontrol testi 35.800 6.ayda 50milyon bi hafta sonrası 24.700 aşılama denedim bu sayıyla tutmadı bu ay ilk test 20milyon 2. Test 14 milyon şuan yine aşılama denıyorum doktor rakamların 4 katı oynayabileceğini söyledi ve şuan varikosel yok iltihap yok sayı bi çıkıyor bi iniyorArtık kime güvenip inanacağımızı şaşırdık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Her sey Allahtan bekleyip görücez. Peki ameliyattan sonra sayı hızda artış oldu mu
Cnm çok teşekkürler darısı sana olsun inşşşZeynooo beta değerinden aslında şüphelenmiştim limonlununkine benziodu gözün aydın cnm benim cok sevindim
Doktor iyi diyorsa kullan cnm. Aksatmadan kullan ama.Eki Görüntüle 2151617
Canım ben bugün doktora gittim bendede var evde sıkılıp bırakmıştım doktor gerek yok dedi ona dedi onun yerine bunu yazdı bana
Cnm doktor bir hafta sonra döllenmiş dedi. İki yumurtam da ayrı zamanda oluşmuş ve ayrı zamanlarda döllenmiş. Çünkü geçen hafta gittiğimizde 2. Kese yoktu. Bu hafta gözüktü. Arada 1 hafta var. Gelişimi de iyi gibi dedi. 10 gün sonra anlıycaz inşşşzeynepppppppp canım senin ikinci kese diğerinden bir hafta geri ya şimdi ikinci bebek bir hafta sonra mı döllenmiş yoksa gelişimi mi yavaş?
Yani sormak istediğim şu aslında bir ayda farklı zamanlarda yumurtlama oluyor mu? Doktor bir şey dedi mi bu konuda
Anladım canım. Demekki sadece yumurtlama dönemine yoğunlaşmak yanlış tüm ay iyi çalışmak lazımCnm doktor bir hafta sonra döllenmiş dedi. İki yumurtam da ayrı zamanda oluşmuş ve ayrı zamanlarda döllenmiş. Çünkü geçen hafta gittiğimizde 2. Kese yoktu. Bu hafta gözüktü. Arada 1 hafta var. Gelişimi de iyi gibi dedi. 10 gün sonra anlıycaz inşşş
Dualarim seninle kardesim .. hadi bu kervana sende katil, Rabbim kucagini doldursun .. Cok mutlu ol:) İnşallah canım :) hastanedeyim şuan aşılama için uğraşıyorum banada dua edin
Canım 11 12 günleri degerlendirdik 14.gun sabah akşam 15.gunde sabah akşam.hatta 15.gun rüyamda siringayla içime döktüğümü gördüm kaldırdım eşimi kalk öyle yapalım dedimzeynepppppppp B Beyza_2018 kızlar ilişki durumunuzu nasıl ayarladınız. Ben hergün yapamıyorum maalesef eşim bir gün evde olmuyor.
İnşallah canım bu sefer kavuşursun yavruna dualarım seninle:) İnşallah canım :) hastanedeyim şuan aşılama için uğraşıyorum banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?