- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Beyza sen bu gebeliğinde bu şırınga olayını denedin mi ???Bende kadınlar kulubunden öğrendim.
Çok şey kattı burası bana
Canım denedim bir kere sabah ama onu denk geldi yoksa normal ilişkimi bilmiyorum.Beyza sen bu gebeliğinde bu şırınga olayını denedin mi ???
Şaka gibi yaCanım denedim bir kere sabah ama onu denk geldi yoksa normal ilişkimi bilmiyorum.
Gece rüyamda gördüm eşimi kaldırdım rüyamda böyle gördüm hadi onuda deneyelim dedim denedik
Canım cumartesi insallah 6+5 oluyorum insallah bir aksilik olmaz duyarız kalp atisini.midem çok kötü ama yiyemiyorum hiç bişey saatlerce aç kalıyorum ne olacak bilmiyorumŞaka gibi yaneyse sonuç güzel oldu ya çok şükür. Sen doktora ne zaman gidiyorsun bakalım ??? Seninde ekstradan bi kese oluşursa şaşırmam valla. İnş seninde ikiz olur :)
Bilmiyorum ki canım benimde moralim bozuldu ümidim kırıldı. Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum ama sırf eşimin hatırına olmayacağını bile bile. Konyadaki doktorda Kaan hoca nın öğrencisi. İlaç kullanmak hasarın düşeceğini düşünmek bile bir umuttu Kaan hocanın böyle kestirip atması çok kötü hissettirdi. Allah razı olsun senayllllliiiin35 ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Moralim bozuldu şu an ama başka bir doktora daha mı görünsen ki.. Konya da var sanki bir doktor öyle diyorlardı kızlar.
Bende bol bol yiyorum. Benimde hafiften midem bulanıyor ama çok sıkıntılı değil çok şükür. Ben de çok uyuyorum. Hep uyuyorum :)Canım cumartesi insallah 6+5 oluyorum insallah bir aksilik olmaz duyarız kalp atisini.midem çok kötü ama yiyemiyorum hiç bişey saatlerce aç kalıyorum ne olacak bilmiyorum
3.ayi atlatsam rahatlayacagim insallah.Bende bol bol yiyorum. Benimde hafiften midem bulanıyor ama çok sıkıntılı değil çok şükür. Ben de çok uyuyorum. Hep uyuyorum :)
Canım üzülme bizimde hasar ilk 6 ayda düşer dedi çok düşüş olmadı sonrasında hoca mail attı 6 aylık tedaviye rağmen hasarınız düşmedi vakit kaybetmeden gelin görüşelim gelemezseniz tüp bebek önericem dedi biz tekrar muayeneye gittik eşim ikinci muayenenin kontrol olacağını ödeme yapmayacağımızı sanıyordu ama tekrar muayene ücreti ödedik hoca bize tüp bebek diyecek hasar da düşmedi yine tutmaz derken muayeneye gitmeden hasar testi vermiştik Ona baktı ve gözünüz aydın hasar düşmüş daha da düşer doğal yolla olur dedi 6 aydan çok bekledik doğal olur diye olmadı sonra tüpe geçtik.Bu işlerin gidişatı hiç belli olmuyor ummadığın anda düzelebiliyor ki ben hiç düzelmeyen hasar görmedim inşallah sizinki de düzelir düzelmesi için en etkili tedavi bizde iğne oldu Allahtan eşim zayıf olduğu için meme büyümesi vs gibi yan etkileri fazla olmadıKaan hocanın hemşiresi ile konuştum. Hoca 6 ay tedavi demişti neden birden tüp dedi dedim. Şuanda tüp yapacak imkanımızın olmadığını söyledim. Hoca demekki hasarın daha fazla düşmeyeceğine karar vermiş dedi. Ama hani düşerdi okuduğum örneklerde tedavi yolunu değiştirip bir şekilde düşürmüş hep dedim. Demekki sizde ros yüksek o yüzden düşmeyeceğini anlamıştır hoca dedi. Ama biz ros testi yaptırmadık ki dedim. Hoca birşey görmese öyle demezdi sonuçta bizde kendi başarımızı düşünürüz dedi peki tüp olumsuz olursa görüşelim demiş yapılabilecek başka birşey varsa neden tüpün negatif olmasını bekliyoruz ki dedim. Sustu birşey demedi hoca bişey görmese öyle demez siz vakit kaybetmeden tüp yapın dedi. Hoca hasar düşmezse tüpün başarı oranı düşük demişti ve şuan yapacak imkanımız yok dedim. O ara nasıl içimde biriktirdiysem tutmadım kendimi ağlamaya başladım hoca bize düşeceğini söylemişti şimdi ne yapcaz biz dedim sonra epey bekletti beni telefonda. Sonra hocayla bi konuşsanız dedim. O da artık eşimin numarasını aldı. Hoca size tekrar açıklamalı cevap yazsın dedi. Bilmiyorum yazacak mı? Yada ne yazacak. Yoruldum usandım artık....
Ben de 3 ay ac gezdim .Krakerle ve yağsız tostla beslendim resmen. Ac kalmak mide bulantini artirir .Surekli çubuk kraker bulundur yaninda canim .Su an bebek senden beslenmiyor ac kaldi diye strese girme .Bu donemde genelde kilo veriliyor sonra bol bol aliniyor .Beni bir gorsenCanım cumartesi insallah 6+5 oluyorum insallah bir aksilik olmaz duyarız kalp atisini.midem çok kötü ama yiyemiyorum hiç bişey saatlerce aç kalıyorum ne olacak bilmiyorum
Öncelikle bana umut olmak adına yazdın çok teşekkür ederim. Ama hoca bizde tedaviyi kesin olarak bitirdi. İğne yada ilaç değişikliğine gitmedi. Yanına da çağırmadı. Direk tüp dedi. Yapacak konuşacak hiçbirşey bırakmadı. Üzüntüm bundan.Canım üzülme bizimde hasar ilk 6 ayda düşer dedi çok düşüş olmadı sonrasında hoca mail attı 6 aylık tedaviye rağmen hasarınız düşmedi vakit kaybetmeden gelin görüşelim gelemezseniz tüp bebek önericem dedi biz tekrar muayeneye gittik eşim ikinci muayenenin kontrol olacağını ödeme yapmayacağımızı sanıyordu ama tekrar muayene ücreti ödedik hoca bize tüp bebek diyecek hasar da düşmedi yine tutmaz derken muayeneye gitmeden hasar testi vermiştik Ona baktı ve gözünüz aydın hasar düşmüş daha da düşer doğal yolla olur dedi 6 aydan çok bekledik doğal olur diye olmadı sonra tüpe geçtik.Bu işlerin gidişatı hiç belli olmuyor ummadığın anda düzelebiliyor ki ben hiç düzelmeyen hasar görmedim inşallah sizinki de düzelir düzelmesi için en etkili tedavi bizde iğne oldu Allahtan eşim zayıf olduğu için meme büyümesi vs gibi yan etkileri fazla olmadı
Allahım daha neler duycaz denemekten ne zarar gelir kiCanım eşime uzun zaman önce aldirmistim siringayi ama senin gibi düşündügum için cesaret edemiyordum spermlerle bişey olur diye .zaten bir kez sabah yaptık ama anlattıkları gibiydi birden içine sıkınca hızlı gidiyorlar basınç oluyor.tabi ne kadar sağlıklı omu fayda etti bilmiyorum canım.sen olmadı eşinin olduğu günleri değerlendir insallah olur canım duarimdasin
Proxeed verdi canım aşılama yapıyorum bu ay olmazsa alicaz insallahÇok güzel ilerleme olmuş takviyelere devam değil mi. Olur Allahın izni ile
CAnım benim lütfen üzülme kendini çok olumsuz etkiliyorsun. Vardır bunda da bir hayır böyle düşün. Bir dra gittik varikoselden 2. Ameliyatı olacağız gün alalım diye demesin mi bize sizde varikosel yok diye. Başımdan aşağıya kaynar su döküldü şok oldum. İlk gittiğimizde var demişti sonranyok dedi. Bizimki ilaçla tedavi edilir birşeyde değil. Beterin beteri var anlayacağın. Kaan hocanın ihmali var ama ahirete kaldı artık ona takılma ben sana söylüyorum size arş med ve emodex verecekti 1.5 2 ay kullanın diyecekti o da olmadı iğneye geçirecekti. Sende bu şekilde ilerleye bilirsin.Bilmiyorum ki canım benimde moralim bozuldu ümidim kırıldı. Şuan yumurta geliştirici iğne kullanıyorum ama sırf eşimin hatırına olmayacağını bile bile. Konyadaki doktorda Kaan hoca nın öğrencisi. İlaç kullanmak hasarın düşeceğini düşünmek bile bir umuttu Kaan hocanın böyle kestirip atması çok kötü hissettirdi. Allah razı olsun senSaklicennet @Afilim92 ve diğer arkadaşlar destek oldunuz elinizden gelen tavsiyelerde bulundunuz bu doğrultuda bende elimden geleni yapacağım gerek doktor gerek beslenme noktasında. Ama içime bir ümitsizlik oturdu çıkarıp atamıyorum içimden eşimi de üzmek istemiyorum düşünmekten gözüme uyku girmiyor çıkar yolda bulamıyorum. Böyle işte karşık. Kaan hocanın burada bir ihmali varsa ASLA hakkımı helal etmiyorum. Kendimden başka hasarı düşmeyen bir örnekte hiç görmedim bu da sıkıyor canımı ama Allah büyük. İnşallah sizin hasarınız iğne ile düşer canım bana dua et.
İnşallah canım sağlıklı olsun hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğsunda bugünlerde gecerBen de 3 ay ac gezdim .Krakerle ve yağsız tostla beslendim resmen. Ac kalmak mide bulantini artirir .Surekli çubuk kraker bulundur yaninda canim .Su an bebek senden beslenmiyor ac kaldi diye strese girme .Bu donemde genelde kilo veriliyor sonra bol bol aliniyor .Beni bir gorsen
Zaten bir kere yaptıktan sonra eşimin hiç işine gelmediB Beyza_2018aklımda bulunsun bakarsın birgün bende yaparım ama eşim Emin’im karşı çıkar yanında ben varken şırınga niye der.
Ben söyledim de bi dövmediği kaldı Benim kocanın çok kızdıB Beyza_2018aklımda bulunsun bakarsın birgün bende yaparım ama eşim Emin’im karşı çıkar yanında ben varken şırınga niye der.
Hahaaa bende bir teklif edeyim bakalım ne diyecek.Ben söyledim de bi dövmediği kaldı Benim kocanın çok kızdı
:)
Benimki geçen ay diyordu ki beni denek hayvanına çevirdin herşeyi üstümde deniyorsun. çok gülmüştüm ama ben güldükçe o sinirlenmişti :) bu şırınga meselesini ilk duyduğumda söylemiştim daha neler dedi çok kızdı. Asla öyle birşey yapmam demişti zaten bende çok mantıklı bulmadığım için ısrar etmemiştimHahaaa bende bir teklif edeyim bakalım ne diyecek.
Bende eşimi kızdırmayı çok seviyorum o yüzde söyleyeceğim.Benimki geçen ay diyordu ki beni denek hayvanına çevirdin herşeyi üstümde deniyorsun. çok gülmüştüm ama ben güldükçe o sinirlenmişti :) bu şırınga meselesini ilk duyduğumda söylemiştim daha neler dedi çok kızdı. Asla öyle birşey yapmam demişti zaten bende çok mantıklı bulmadığım için ısrar etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?