Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm sirkeleme yapmadık. Aslında biz bu ay ilişkileri hiç görev gibi görmedik. Afedersiniz söylemek doğrumu bilmiyorum ama eşim o ilaçları kullandığından mıdır yoksa emodexin de etkisi olabilir çok istekliydi. Onu dinlesem her gece yapıcaktık ama yok dedim Bizde bir dolu bir boş geçirdik devam edin bence. İnşşş dizinde olacak buna çok inanıyorum. :)

Öyle artık elimden geleni yapacağım. Üzüldüm tabi ama toparlayacağım kendimi. Bugün akzerin çakşır suyunu aldık. Birde salatalara koymak için çörekotu yağı aldım. Birde aktar başka bir aktarı tavsiye etti macun hazırlanır 2 ayda yüzde 70 düzelir hasar dedi. Birde mersin yada manisada çok ünlü bir aktar varmış onu da araştırıcaz. Bir umut işte elden ne geliyorsa onu yapcaz. İnşallah tez vakitte Allah hayırlı sağlıklı bir evlatla müjdeler hepimizi...

Kızlar bugün test günümdü, akşam işten çıkınca kan verdim. Negatif olduğu kesinleşti. Durumu önceden öngördüğümüz için üzülmedim ama ileride de hiç olmayacakmış fikri beni çok üzüyor. Elden bir şey gelmiyor.Ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım çok üzüldüm umudunu kesme sakın elbet bir gün olacak öyle düşün.bu ikinci deneme sanırım dualarım seninle

-Pandora- azolularin oluyor bir sperm buluyorlar kalitelisi ona bile bakmadan dolleyip koyuyorlar tutuyor.hasari mi var genetik sorunu mu var bakmadan.ben çocuk oluyor seninde olur ben inanıyorum belki bu sefer değil ama olacak

Vakti zamanı gelmemiş demek ki. Rabbim hayırlı zamanda versin.

Bende ısrar etmedim. Ugrasamam tantanasıyla

O hisse zaman zaman ben de kapildim ama bosuna üzülmüşüm. Her nasip vaktini bekliyor.Insan olacağını bilse onemsemez ama acaba mi sorusu yıpratıyor. Umudunu yitirme canim belki bu sefer degil ama illa ki olacak Allah nasip edecek buna inan

Kızlar dün annem bir hikaye anlattı çok etkilendim kadın defalarca tüp bebek yapıyor tutmuyor artık umudu kesiyorlar aradan yıllar geçiyor kadın rahatsizlaniyor doktora gidiyor doktor gebelikten şüpheleniyor tahlil yapıyor kadın hamile.Rabbim yeterki dilesin eğer olacaksa hiç birşey engel olmaz.

Dayimla yengemin hikayesine cok benziyor .3 4 kere düşük yapiyor .Ama o zamanlar tup bebek filan yaygin degil .Kaderlerine razi olup kabulleniyorlar .Cocuklari olsa simdi 24 yasinda filan olcak düşün. . .
Bir gun rahatsızlanıyor saglik ocagina tansiyon olcturmeye gidiyor .Kan filan da aliyorlar .Hemsire diyor ki hamilesin .Kadin orda şoka giriyor .Adetleri duzensiz olunca anlayamamis .Kuzenim su an okula basladi .Sulalemizin mucize bebegi :)

Böyle hikayeleri duyunca gözlerim doluyor hemen .birde bizimde yaşanmışligimiz olunca hemen etkileniyorum.annemde gözleri dolu dolu anlattı kadında yıllardır benimle birlikte yasiyor bu acıyı.gecende leke gibi geldi şansım anlamadım anneme söyledim okadar kötü olmuş ki tansiyonu düşmüş oda benimle birlikte yipraniyor.Allah annecigime torun sevmeyi nasip etsin çok istiyor .
HHepimzin annesi yaşatsın torun sevgisini inşallah

Amin inşallah. Bizimkiler de çok istiyor iki tarafta da ilk torun olacak. Ama vakti var demekki

Aynı durum bizde de var eşim diyor ki bal karışımı mı yaptı böyle acaba diye ama gel görelim ki 3 gün evde Yok. :) bizde bu sefer 4 gün ara verip denedik bakalım şimdi 3 gün vereceğiz sonra 2 günde bir. Böyle plan yapmaktan nefret ediyorum. Bazen eski günleri özlüyorum.

-Pandora- canım benim hiçbirşey söyleyemiyorum. Gerçekten bazen kelimeler de yetmiyor. PembeHelvam diye bir arkadaşı buldum ama henüz yanıt alamadım. %100ü haraketsizmiş şuan sanırım Doğum yaptı gördüğüm kadarıyla. Hemde ikizler. 2014de tedaviye başlamışlar 2018 annesi olmuş sanırım. İçini ferah tut lütfen. Bende böyle hikayeler duydukça ayakta daha azimle durabiliyorum. Kalbim seninle.

CAnım biz Aksu vital aldık piyasada ki en iyi çakşır hangisi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…