- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm sirkeleme yapmadık. Aslında biz bu ay ilişkileri hiç görev gibi görmedik. Afedersiniz söylemek doğrumu bilmiyorum ama eşim o ilaçları kullandığından mıdır yoksa emodexin de etkisi olabilir çok istekliydi. Onu dinlesem her gece yapıcaktık ama yok dedimBende eşimi kızdırmayı çok seviyorum o yüzde söyleyeceğim.
CAnım sen silkelemeyi yaptırdın mı son denemelerde. Birde ay boyunca ilişkşyi devam ettirdiniz mi? Biz de 2 günde bir oluyor çok mu sık bilemedim.
Öyle artık elimden geleni yapacağım. Üzüldüm tabi ama toparlayacağım kendimi. Bugün akzerin çakşır suyunu aldık. Birde salatalara koymak için çörekotu yağı aldım. Birde aktar başka bir aktarı tavsiye etti macun hazırlanır 2 ayda yüzde 70 düzelir hasar dedi. Birde mersin yada manisada çok ünlü bir aktar varmış onu da araştırıcaz. Bir umut işte elden ne geliyorsa onu yapcaz. İnşallah tez vakitte Allah hayırlı sağlıklı bir evlatla müjdeler hepimizi...CAnım benim lütfen üzülme kendini çok olumsuz etkiliyorsun. Vardır bunda da bir hayır böyle düşün. Bir dra gittik varikoselden 2. Ameliyatı olacağız gün alalım diye demesin mi bize sizde varikosel yok diye. Başımdan aşağıya kaynar su döküldü şok oldum. İlk gittiğimizde var demişti sonranyok dedi. Bizimki ilaçla tedavi edilir birşeyde değil. Beterin beteri var anlayacağın. Kaan hocanın ihmali var ama ahirete kaldı artık ona takılma ben sana söylüyorum size arş med ve emodex verecekti 1.5 2 ay kullanın diyecekti o da olmadı iğneye geçirecekti. Sende bu şekilde ilerleye bilirsin.
Bize de iğne verir umuduyla gittim klomen bile vermedi. Maalesef herkes umduğunu bulamıyor. Allah büyük. Bu iş bizlere kaldı.
Canım çok üzüldüm umudunu kesme sakın elbet bir gün olacak öyle düşün.bu ikinci deneme sanırım dualarım seninleKızlar bugün test günümdü, akşam işten çıkınca kan verdim. Negatif olduğu kesinleşti. Durumu önceden öngördüğümüz için üzülmedim ama ileride de hiç olmayacakmış fikri beni çok üzüyor. Elden bir şey gelmiyor.Ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Evet ikinci denemeydiCanım çok üzüldüm umudunu kesme sakın elbet bir gün olacak öyle düşün.bu ikinci deneme sanırım dualarım seninle
Vakti zamanı gelmemiş demek ki. Rabbim hayırlı zamanda versin.Kızlar bugün test günümdü, akşam işten çıkınca kan verdim. Negatif olduğu kesinleşti. Durumu önceden öngördüğümüz için üzülmedim ama ileride de hiç olmayacakmış fikri beni çok üzüyor. Elden bir şey gelmiyor.Ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende ısrar etmedim. Ugrasamam tantanasıylaBenimki geçen ay diyordu ki beni denek hayvanına çevirdin herşeyi üstümde deniyorsun. çok gülmüştüm ama ben güldükçe o sinirlenmişti :) bu şırınga meselesini ilk duyduğumda söylemiştim daha neler dedi çok kızdı. Asla öyle birşey yapmam demişti zaten bende çok mantıklı bulmadığım için ısrar etmemiştim
O hisse zaman zaman ben de kapildim ama bosuna üzülmüşüm. Her nasip vaktini bekliyor.Insan olacağını bilse onemsemez ama acaba mi sorusu yıpratıyor. Umudunu yitirme canim belki bu sefer degil ama illa ki olacak Allah nasip edecek buna inanKızlar bugün test günümdü, akşam işten çıkınca kan verdim. Negatif olduğu kesinleşti. Durumu önceden öngördüğümüz için üzülmedim ama ileride de hiç olmayacakmış fikri beni çok üzüyor. Elden bir şey gelmiyor.Ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Dayimla yengemin hikayesine cok benziyor .3 4 kere düşük yapiyor .Ama o zamanlar tup bebek filan yaygin degil .Kaderlerine razi olup kabulleniyorlar .Cocuklari olsa simdi 24 yasinda filan olcak düşün. . .Kızlar dün annem bir hikaye anlattı çok etkilendim kadın defalarca tüp bebek yapıyor tutmuyor artık umudu kesiyorlar aradan yıllar geçiyor kadın rahatsizlaniyor doktora gidiyor doktor gebelikten şüpheleniyor tahlil yapıyor kadın hamile.Rabbim yeterki dilesin eğer olacaksa hiç birşey engel olmaz.
Böyle hikayeleri duyunca gözlerim doluyor hemen .birde bizimde yaşanmışligimiz olunca hemen etkileniyorum.annemde gözleri dolu dolu anlattı kadında yıllardır benimle birlikte yasiyor bu acıyı.gecende leke gibi geldi şansım anlamadım anneme söyledim okadar kötü olmuş ki tansiyonu düşmüş oda benimle birlikte yipraniyor.Allah annecigime torun sevmeyi nasip etsin çok istiyor .Dayimla yengemin hikayesine cok benziyor .3 4 kere düşük yapiyor .Ama o zamanlar tup bebek filan yaygin degil .Kaderlerine razi olup kabulleniyorlar .Cocuklari olsa simdi 24 yasinda filan olcak düşün. . .
Bir gun rahatsızlanıyor saglik ocagina tansiyon olcturmeye gidiyor .Kan filan da aliyorlar .Hemsire diyor ki hamilesin .Kadin orda şoka giriyor .Adetleri duzensiz olunca anlayamamis .Kuzenim su an okula basladi .Sulalemizin mucize bebegi :)
Amin inşallah. Bizimkiler de çok istiyor iki tarafta da ilk torun olacak. Ama vakti var demekkiBöyle hikayeleri duyunca gözlerim doluyor hemen .birde bizimde yaşanmışligimiz olunca hemen etkileniyorum.annemde gözleri dolu dolu anlattı kadında yıllardır benimle birlikte yasiyor bu acıyı.gecende leke gibi geldi şansım anlamadım anneme söyledim okadar kötü olmuş ki tansiyonu düşmüş oda benimle birlikte yipraniyor.Allah annecigime torun sevmeyi nasip etsin çok istiyor .
HHepimzin annesi yaşatsın torun sevgisini inşallah
İnşallah canım hem duamdasinizAmin inşallah. Bizimkiler de çok istiyor iki tarafta da ilk torun olacak. Ama vakti var demekki
Allah razı olsun şu mübarek günlerde Rabbim gönlümüzdekini nasip etsinİnşallah canım hem duamdasiniz
biz bir kere yaptık bu şırınga olayını. Ama eşim dediki normal yolla daha tazyikli çıkıyor boş yere yaptırdın bunu dediHahaaa bende bir teklif edeyim bakalım ne diyecek.
Aynı durum bizde de var eşim diyor ki bal karışımı mı yaptı böyle acaba diye ama gel görelim ki 3 gün evde Yok. :) bizde bu sefer 4 gün ara verip denedik bakalım şimdi 3 gün vereceğiz sonra 2 günde bir. Böyle plan yapmaktan nefret ediyorum. Bazen eski günleri özlüyorum.Cnm sirkeleme yapmadık. Aslında biz bu ay ilişkileri hiç görev gibi görmedik. Afedersiniz söylemek doğrumu bilmiyorum ama eşim o ilaçları kullandığından mıdır yoksa emodexin de etkisi olabilir çok istekliydi. Onu dinlesem her gece yapıcaktık ama yok dedimBizde bir dolu bir boş geçirdik devam edin bence. İnşşş dizinde olacak buna çok inanıyorum. :)
CAnım biz Aksu vital aldık piyasada ki en iyi çakşır hangisi acaba???Öyle artık elimden geleni yapacağım. Üzüldüm tabi ama toparlayacağım kendimi. Bugün akzerin çakşır suyunu aldık. Birde salatalara koymak için çörekotu yağı aldım. Birde aktar başka bir aktarı tavsiye etti macun hazırlanır 2 ayda yüzde 70 düzelir hasar dedi. Birde mersin yada manisada çok ünlü bir aktar varmış onu da araştırıcaz. Bir umut işte elden ne geliyorsa onu yapcaz. İnşallah tez vakitte Allah hayırlı sağlıklı bir evlatla müjdeler hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?