Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçen ay doktor üstüne basa basa 48 saat arayla ilişki olacak dedi. Tabi biz uymadık. Bu ay uygulamaya çalışıyorum. Bakalım nasip. Takviyeler yüzünden adamların hali fena

Geçen ay doktor üstüne basa basa 48 saat arayla ilişki olacak dedi. Tabi biz uymadık. Bu ay uygulamaya çalışıyorum. Bakalım nasip. Takviyeler yüzünden adamların hali fena
Gerçekten adamların hali çocuk k fena eşime de üzülüyorum adam artık görev belledi. Yumurtlama günümü takip ediyor süre koyuyor kendince falan. Belime yastık koyuyor kalkma şakın yat diyor. Kociş bebişini çok sevecek sanırım. :)

CAnım biz Aksu vital aldık piyasada ki en iyi çakşır hangisi acaba???
Alsu vital aldığımız yerde yoktu akzer ve mecit efendi vardı adam akzeri tavsiye etti diye onu aldık ama şişesi cam değil eve gelince gördük. Bir sonrakinde mecit efendi almayı düşünüyoruz çünkü cam şişe de. Aksu vital nasıl cam şişede mi?

Aynı durum eşimdede var ilaçlardan demek. Vücudumdan ateş çıkıyor diyor ahh ahh inşallah bu enerji spermlere de gidiyordur azcık ta onlar hareketlense fena olmaz.

Evt siyah 500 ml cam şişe biz onu almıştık şükür etki etti şimdilik cnm darısı size

Bizde bitince onu alalım o zaman canım. Sevindim etki etmesine peki sadece hıza mı etki etti yoksa diğerlerine de mi?
Bizde sayı artışı da oldu ml de 1-3 milyon arasıydı hep şimdi ml de 10 milyon olmuş tabi bazılarına göre düşük bi sayı gelebilir ama biz bu sayıyı hiç görmemiştik o yüzden cok mutlu olduk.ileri hız%36 dan %60 a çıktı mikrogen lapda yaptırıyoruz testimizi hep ama morfoloji hala 1 ama buna şükür Rabbime şükürler olsun gebelik olmasa bile sayı artışı bile cok mutlu etti

Meleğin dediği gib CAnım ambalajı çok iyi dışarıdan kaliteli görünüyor eşim başladı içimide çok kolaymış dedi bitki çayı gibi beni etkilemedi diyor. Bitki çayını çok sever belki ondan. Şimdi 6 şişe sipariş verecek.

Çok güzel artmış canım inşallah bu artış güzel bir haberle taçlanır..inşallah bize de güzel etki eder...

Hmm bu bitince bizde aksu vital bulmaya çalışalım o zaman...inşallah güzel sonuçlarını görürüz bizde canım.

kızlar merhaba , bu haberi size vermem gerektiğini düşündüm ki umut olsun. Ben hamileyim henüz çok yeni 4 haftalık. inşallah kalp atışını da duyar sağlıklı bir gebelik geçiririm. Öncelikle, şu kafandan at konusu kesinlikle doğru imiş. Bizim kafamızdan attığımız anda oldu. Kış başında aşılama yaptıralım,normal olmuyo artık derken geldi. Morfoloji %2 idi eşimin ileri hızda 0

Maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin toplam sayı mı çoktu
Bu süreçte neler kullandınız?
Saklicennet ilgini çekebilir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…