Geçen ay doktor üstüne basa basa 48 saat arayla ilişki olacak dedi. Tabi biz uymadık. Bu ay uygulamaya çalışıyorum. Bakalım nasip. Takviyeler yüzünden adamların hali fenaAynı durum bizde de var eşim diyor ki bal karışımı mı yaptı böyle acaba diye ama gel görelim ki 3 gün evde Yok. :) bizde bu sefer 4 gün ara verip denedik bakalım şimdi 3 gün vereceğiz sonra 2 günde bir. Böyle plan yapmaktan nefret ediyorum. Bazen eski günleri özlüyorum.
Ay boyunca mı canım ?Geçen ay doktor üstüne basa basa 48 saat arayla ilişki olacak dedi. Tabi biz uymadık. Bu ay uygulamaya çalışıyorum. Bakalım nasip. Takviyeler yüzünden adamların hali fena
Evet canım özellikle yumurta çatlama haftası. Ama biz garanti olsun kaçırmayalım diye pek ara veremiyorduk.Ay boyunca mı canım ?
Gerçekten adamların hali çocuk k fena eşime de üzülüyorum adam artık görev belledi. Yumurtlama günümü takip ediyor süre koyuyor kendince falan. Belime yastık koyuyor kalkma şakın yat diyor. Kociş bebişini çok sevecek sanırım. :)Geçen ay doktor üstüne basa basa 48 saat arayla ilişki olacak dedi. Tabi biz uymadık. Bu ay uygulamaya çalışıyorum. Bakalım nasip. Takviyeler yüzünden adamların hali fena
Biz cemilefendi almistik.CAnım biz Aksu vital aldık piyasada ki en iyi çakşır hangisi acaba???
Alsu vital aldığımız yerde yoktu akzer ve mecit efendi vardı adam akzeri tavsiye etti diye onu aldık ama şişesi cam değil eve gelince gördük. Bir sonrakinde mecit efendi almayı düşünüyoruz çünkü cam şişe de. Aksu vital nasıl cam şişede mi?CAnım biz Aksu vital aldık piyasada ki en iyi çakşır hangisi acaba???
Aynı durum eşimdede var ilaçlardan demek. Vücudumdan ateş çıkıyor diyorAynı durum bizde de var eşim diyor ki bal karışımı mı yaptı böyle acaba diye ama gel görelim ki 3 gün evde Yok. :) bizde bu sefer 4 gün ara verip denedik bakalım şimdi 3 gün vereceğiz sonra 2 günde bir. Böyle plan yapmaktan nefret ediyorum. Bazen eski günleri özlüyorum.
Evt siyah 500 ml cam şişe biz onu almıştık şükür etki etti şimdilik cnm darısı sizeAlsu vital aldığımız yerde yoktu akzer ve mecit efendi vardı adam akzeri tavsiye etti diye onu aldık ama şişesi cam değil eve gelince gördük. Bir sonrakinde mecit efendi almayı düşünüyoruz çünkü cam şişe de. Aksu vital nasıl cam şişede mi?
Bizde bitince onu alalım o zaman canım. Sevindim etki etmesine peki sadece hıza mı etki etti yoksa diğerlerine de mi?Evt siyah 500 ml cam şişe biz onu almıştık şükür etki etti şimdilik cnm darısı size
Bizde sayı artışı da oldu ml de 1-3 milyon arasıydı hep şimdi ml de 10 milyon olmuş tabi bazılarına göre düşük bi sayı gelebilir ama biz bu sayıyı hiç görmemiştik o yüzden cok mutlu olduk.ileri hız%36 dan %60 a çıktı mikrogen lapda yaptırıyoruz testimizi hep ama morfoloji hala 1Bizde bitince onu alalım o zaman canım. Sevindim etki etmesine peki sadece hıza mı etki etti yoksa diğerlerine de mi?
Meleğin dediği gib CAnım ambalajı çok iyi dışarıdan kaliteli görünüyor eşim başladı içimide çok kolaymış dedi bitki çayı gibi beni etkilemedi diyor. Bitki çayını çok sever belki ondan. Şimdi 6 şişe sipariş verecek.Alsu vital aldığımız yerde yoktu akzer ve mecit efendi vardı adam akzeri tavsiye etti diye onu aldık ama şişesi cam değil eve gelince gördük. Bir sonrakinde mecit efendi almayı düşünüyoruz çünkü cam şişe de. Aksu vital nasıl cam şişede mi?
Çok güzel artmış canım inşallah bu artış güzel bir haberle taçlanır..inşallah bize de güzel etki eder...Bizde sayı artışı da oldu ml de 1-3 milyon arasıydı hep şimdi ml de 10 milyon olmuş tabi bazılarına göre düşük bi sayı gelebilir ama biz bu sayıyı hiç görmemiştik o yüzden cok mutlu olduk.ileri hız%36 dan %60 a çıktı mikrogen lapda yaptırıyoruz testimizi hep ama morfoloji hala 1ama buna şükür Rabbime şükürler olsun gebelik olmasa bile sayı artışı bile cok mutlu etti
Hmm bu bitince bizde aksu vital bulmaya çalışalım o zaman...inşallah güzel sonuçlarını görürüz bizde canım.Meleğin dediği gib CAnım ambalajı çok iyi dışarıdan kaliteli görünüyor eşim başladı içimide çok kolaymış dedi bitki çayı gibi beni etkilemedi diyor. Bitki çayını çok sever belki ondan. Şimdi 6 şişe sipariş verecek.
İnşallah cnm hepimize şifa olsun o yada bu ne bilmiyoruz ama Rabbim derdini verdi şifasınıda bişeyleri bahane edip verirÇok güzel artmış canım inşallah bu artış güzel bir haberle taçlanır..inşallah bize de güzel etki eder...
İnternetten aldık uygun oluyor n11 e bi bak bulamazsan cnmHmm bu bitince bizde aksu vital bulmaya çalışalım o zaman...inşallah güzel sonuçlarını görürüz bizde canım.
Tamam canım bakayım bir.İnternetten aldık uygun oluyor n11 e bi bak bulamazsan cnm
canim hatta seninle konusmustuk degil mi ikiz olabilir diyeZeynooo beta değerinden aslında şüphelenmiştim limonlununkine benziodu gözün aydın cnm benim cok sevindim
Evt limonlum zeynoda olabilr demedi hattacanim hatta seninle konusmustuk degil mi ikiz olabilir diyeAllah.in hikmeti.
Maşallahhhhh Allah tamamına erdirsin toplam sayı mı çoktukızlar merhaba , bu haberi size vermem gerektiğini düşündüm ki umut olsun. Ben hamileyim henüz çok yeni 4 haftalık. inşallah kalp atışını da duyar sağlıklı bir gebelik geçiririm. Öncelikle, şu kafandan at konusu kesinlikle doğru imiş. Bizim kafamızdan attığımız anda oldu. Kış başında aşılama yaptıralım,normal olmuyo artık derken geldi. Morfoloji %2 idi eşimin ileri hızda 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?