Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sevindim canım. Ne mutlu sana. Gözün aydın.
Sağol canım tek duam böyle sağlıklı devam etmesi.bu benim üçüncü kalp atışı duyuşum insallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin insallah

Jalapenoo canım sana birşey sormak istiyorum. Kadın faktöründe bileğimi olduğunu düşünüyorum.
Benim döngüm 30/34 arası değişiyor. 2016da 30/31 günde hep adet olmuşum. Tabi eşimin sorunlarından sonra çok şaştı günlerim. Şimdi 32. Gün 40. Gün arası değişiyor çok nadir 50. Güne çıkıyor.
Sormak istediğim. Adetimin 1. Gününden itibaren kendimi kontrol ederim. Ayın ortası akıntım başlar 1 hafta sürer sürekli ıslanırım aktığını hissederim. Ovülasyon dönemim olduğunu anlarım. Bu yumurtladığım anlamına gelir mi?
Neden adet gecikmelerim oluyor olabilir? Her ay ovülasyon dönemimde belirtilerim oluyor ama adet gecikmelerimde oluyor. Anlamıyorum.
Birde 1 ay göğüslerim şişiyor hassaslaşıyor diğer ay hiçbirşey olmuyor.ayım ayıma uymuyor.

Sağol canım tek duam böyle sağlıklı devam etmesi.bu benim üçüncü kalp atışı duyuşum insallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin insallah
Amin canım inşallah bizlerde bir gün duyarız. Ben hiç hamile kalamadım. 2 sene olacak. Bu beni çok üzüyor.
İnşallah bu kez kucağına aldığın günüde göreceksin.

Amin canım inşallah bizlerde bir gün duyarız. Ben hiç hamile kalamadım. 2 sene olacak. Bu beni çok üzüyor.
İnşallah bu kez kucağına aldığın günüde göreceksin.
İnsallah canım okadar çok istiyorum ki Allah biliyor sizde hamile kalmanizi dualarimdasiniz canim

Suskun Ceylan ceylancım sen nerelerdesin başladın mı tedaviye??? Bizleride bilhilendir.
Ben Ramazan ayında yoğun oluyorum. Fazla aktif olamıyorum. Davetler hazırlıklar vs. Zaman bulamıyorum. Ama sana hiç denk gelmedim. Merak ettim!

İğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)
Keşke sürpriz olsa ama işte.. hüzünlüyüm yine hormonlar alt üst etti. İnşallah ikimiz de görürüz o güzel günleri nasıl bir duygu çok merak ediyorum

Canimsin bugün 4. İğnemi vurcam insallah sessiz sedasız takip ediyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…