- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Sağol canım tek duam böyle sağlıklı devam etmesi.bu benim üçüncü kalp atışı duyuşum insallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin insallahÇok sevindim canım. Ne mutlu sana. Gözün aydın.
İnşaallah canım darısı hepinize insallahGözün aydın. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
Amin canım inşallah bizlerde bir gün duyarız. Ben hiç hamile kalamadım. 2 sene olacak. Bu beni çok üzüyor.Sağol canım tek duam böyle sağlıklı devam etmesi.bu benim üçüncü kalp atışı duyuşum insallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin insallah
İnsallah canım okadar çok istiyorum ki Allah biliyor sizde hamile kalmanizi dualarimdasiniz canimAmin canım inşallah bizlerde bir gün duyarız. Ben hiç hamile kalamadım. 2 sene olacak. Bu beni çok üzüyor.
İnşallah bu kez kucağına aldığın günüde göreceksin.
Kız niye bu kadar geç cvp verdin meraktan öldük. Kötü bişey mi oldu diye korktum valla. Ben doktordan çıkar çıkmaz yazıyorum hemenKizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
Aferin Zeyno.. gerçekten bende yolunda gitmeyen birşey oldu sandım. Endişelendim.Kız niye bu kadar geç cvp verdin meraktan öldük. Kötü bişey mi oldu diye korktum valla. Ben doktordan çıkar çıkmaz yazıyorum hemen
Keşke sürpriz olsa ama işte.. hüzünlüyüm yine hormonlar alt üst etti. İnşallah ikimiz de görürüz o güzel günleri nasıl bir duygu çok merak ediyorumİğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)
Canimsin bugün 4. İğnemi vurcam insallah sessiz sedasız takip ediyorum hepinizi :)Suskun Ceylan ceylancım sen nerelerdesin başladın mı tedaviye??? Bizleride bilhilendir.
Ben Ramazan ayında yoğun oluyorum. Fazla aktif olamıyorum. Davetler hazırlıklar vs. Zaman bulamıyorum. Ama sana hiç denk gelmedim. Merak ettim!
Hayirli olsun insallah :) cok sevindim:)Kizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
Bu infolik ilacını doktor mu tasfiye ettiKesinlikle fark edio benim de akıntım eskisi gibi degildi günde 2 mi içiosunuz
Gozun aydin canim cok sevindim .Allah daim etsin.Kizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
Masallah Suphanallah .. Darisi burdaki diger kardeslerimize ..Kizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
İnşallah hayırlı bir çooooookkkkk bebişin olur.Canimsin bugün 4. İğnemi vurcam insallah sessiz sedasız takip ediyorum hepinizi :)
Canım kusura bakma anca yazabildimKız niye bu kadar geç cvp verdin meraktan öldük. Kötü bişey mi oldu diye korktum valla. Ben doktordan çıkar çıkmaz yazıyorum hemen
canım çok sağol Allah tez vakitte sizede nasip etsin kalbim duam sizlerleB Beyza_2018 ne mutlu sana canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bizlere de çok dua edin emi o duyguları biz de yaşayalım inşallah.
Sağol canım benim duani eksik etmeGozun aydin canim cok sevindim .Allah daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?