Hayirlisi canim ... dunyanin en guzel sesini duyacaksin .. (aglama) cok mutlu olİyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlı ve endişeliyim yarın nasip olursa bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğim dua edin bana olur mu gugüzhaberlerle geleyim.
Allah hepimize bu heyecanı tattirsin benim canım kader arkadaşlarim.
Embriyolara genetik tanı yapıldı mı? Sizin de görünürde bir sorun yok ve kaliteli embriyolar oluşuyor diye hatırlıyorum.Bizde beş tüp bebek var bizde artık labrotuvar problemli olduğu için böyle şeyler yaşadığımızı inananlardanız 6 tüp bebek için işlemler başladı adetimle beraber CD 56 parça alınarak ve birde era testi yapılacak
İğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)Pazar günü bekliyorum canım. Ama bu ay bi garip aslında erken gelir hep belirtiler bu ay baya geç geldi bide çok ağrımıyor öyle. Belim kalkmıyor sadece.Acaba inofolic ağrılarıma da mı iyi geldi. Dün hissettim işte belirtileri dedim umut etme bu ay da gitti hasar düşmeden ümitvar olmak nasıl bilemedim tabi
Aylin sen kullanıyormusun hatırlamıyorum ama eğer kullanmıyorsan başla bence günde 1 tane olsun.ben solgar femalamı neydi ondan da kullanmıstım hiç bi etkisi olmamıstı bunun farkını yumurtlama döneminde dahil hissettimİğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)
Neyin farkidir bu inofolicin mi?Aylin sen kullanıyormusun hatırlamıyorum ama eğer kullanmıyorsan başla bence günde 1 tane olsun.ben solgar femalamı neydi ondan da kullanmıstım hiç bi etkisi olmamıstı bunun farkını yumurtlama döneminde dahil hissettim
Duydun mu pit pit atan minik kalbi:)İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlı ve endişeliyim yarın nasip olursa bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğim dua edin bana olur mu gugüzhaberlerle geleyim.
Allah hepimize bu heyecanı tattirsin benim canım kader arkadaşlarim.
Evet doğru hatırlıyorsunuz genetik tarama hiç yapılmadı şimdi bahcecide tedaviye başlıyoruz bu sefer yapılacakEmbriyolara genetik tanı yapıldı mı? Sizin de görünürde bir sorun yok ve kaliteli embriyolar oluşuyor diye hatırlıyorum.
Yumurtalıklarım şişti onu bile hissettimNeyin farkidir bu inofolicin mi?
Ben de 1 haftadir kullaniyorum. Suan yumurtlama dönemim ve akintim baya farkli. Acaba 1 haftada etki etmis midir kiYumurtalıklarım şişti onu bile hissettim
Kesinlikle fark edio benim de akıntım eskisi gibi degildi günde 2 mi içiosunuzBen de 1 haftadir kullaniyorum. Suan yumurtlama dönemim ve akintim baya farkli. Acaba 1 haftada etki etmis midir ki
Evet iki içiyorum tam 12 saatte bir olmuyor sahurda ve iftarda. Yumurtlama dönemi akinti tanimini bu ay anladim gercekten.Kesinlikle fark edio benim de akıntım eskisi gibi degildi günde 2 mi içiosunuz
Canım gözünüz aydın sağlıkla kucagınıza alın inşallahKizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
İnşallah canimCanım gözünüz aydın sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Rabbim sana da nasip etsin inşaallahCanım gözünüz aydın sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Amin tüm arkadaşlarımıza topikte ki nasip etsin aminRabbim sana da nasip etsin inşaallah
Çok sevindim canım. Ne mutlu sana. Gözün aydın.Kizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
Gözün aydın. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam ederKizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?